Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Помогнете на Gorgoroth
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Finntroll
Ето линка към една петиция, която цели да накара полските власти да върнат записите от концерта на Gorgoroth и те да бъдат издадени в бъдещото им DVD. Ако харесвате Gorgoroth или просто искате да помогнете на една метал група, подпишете се. Ако някой знае друга подобна в интернет, нека даде и нейния линк.

http://www.petitiononline.com/gdvd666/petition.html
Exhumator
Хах какви тъпанари...как може да изземат записа бре...
Danny47
Цитат
... including sheep blood, sheep heads on stakes (which were from a butcher shop) and people on crosses.

Как ли па ще гласувам!
Finntroll
Никой не те принуждава бе.
Aglarana
Не мисля да се подписвам.
gadniq-spamer
Ебати гнусните хора са тия suicide.gif ...няма да се подпиша
Twilightfall
Аз пък се подписах, 'щото Gorgoroth преди ми харесваха.
Rodd1ck
534, много малко..
lodborg
Верно ли няма да се подпишете?! А, стига бе! Как може хора, които никога през живота си не са слушали блек, да не се подпишат на такава петиция, направо ме учудвате. (изключвам Дани от иронията си)

Не, сега сериозно, вие какво очаквате, че се случва на блек метъл концертите с малко повече бюджет? Раздават бонбонки може би? Пък и е написано откъде са си набавили реквизита - чисто и почтено (макар че е съмнително предвид бекграунда на Gaahl, а и не само biggrin.gif biggrin.gif). Все едно на Алис Купър да му изземат записите. Аз няма да се подпиша по простата причина, че нищо няма да постигнем с това.
Warrior Of Ice
Аз пък се разписах, дори за единия принцип да е. Интересно защо са решили да снимат в Полша, точно там би следвало да се очакват подобни малоумия... Религиозните крайности винаги са грозна гледка.
Finntroll
Може би заради публиката и идеалните условия за концерт и запис. Ако си забелязал, много групи издадоха ДВД-та от концерти в Полша последните няколко години.
Revenant
За разлика от повечето блек групи Gaahl наистина си вярва във всичко което пресъздава...няма да се учудя ако си тегли куршума някой ден
Друг е въпроса какви изродщини могат да се намерят на ДВД така че от тази гледна точка, не трябва да бъде ощетяван
Exhumator
Аз ще се подпиша, само защото съм против такива фанатични псевдорелигиозни акции, които могат да се сторят нормални само на самотни лелки с единствено близки същества рибките в аквариума, използваща "Божието" разпятие за вибратор. Аман от боклуци навсякъде...заклали няколко кози, ужас вече.
Mago De Oz
Аз пък съм против всякакви крайни блекарски изцепки и лирики, затова да си стоят неиздадени !
Exhumator
Добре бе, какво е крайното в отрязана овча глава, разбирам да беше човешка, някой би могъл и да се трогне...
Finntroll
Цитат(Mago De Oz @ Dec 11 2007, 12:33 AM) *
Аз пък съм против всякакви крайни блекарски изцепки и лирики, затова да си стоят неиздадени !

Напук на теб и на други "разбирачи", концерта рано или късно ще бъде издаден, а ти си слушай твоята испанска групичка, спокоен че си далеч от "всякакви крайни блекарски изцепки и лирики".
Nojustice
Подписах се само заради принципи . Иначе не ме кефят Gorgoroth
Exhumator
А така Финтроле, бий ънтруто по главата, бий бий бий blackmetal.gif laugh.gif
ManOwaRadO
Мене па ме мързи да се подписвам, то и без това с подписки нищо не става, особено па такива по интернет! Иначе лошо нема да си търкалят глави по сцената, фън да пада.
Airin Of Ancelot
Инициативата си заслужава, ще се включа. Gorgoroth може да не са сред любимите ми блек метъл групи, но са ценни за стила си, а отношението на полските власти е абсурдно.
kcaniba
чесно казано никога не са ме кефили...
... пък каква е полската публика???
Finntroll
Публиката им е много по-напред с материала от нашата. Имат няколко големи групи, с които се гордеят, големи фестивали и концерти, които масово посещават. Живеят по-добре от нас, което им позволява да отделят повече средства за музика и концерти, което от своя страна довежда до голяма заинтересованост на музикалните компании и промоутърските агенции за представянето на все по-известни групи по техните фестивали.
И най-важната причина, всичко там е значително по-евтино от страните в западна Европа. На една група/компания и излиза по-изгодно да организира и запише някой концерт, който в последствие да бъде издаден на ДВД. Хората си пускат диска и гледат - идеална сцена, декори, осветление, картина, камери, оператори и т.н. За същите пари, в другите страни може да се наеме някоя заличка за 1000 човека публика и примерно 3 камери да се мъчат да снимат добри кадри... А публиката като и представят такива групи, отива и гледа, какво друго и остава wink.gif За това хората които следят ДВД-та, знаят че като прочетат за даден концерт че е сниман на Металмания, Краков и др., за тях това е знак за качеството на продукцията.
Nikola Bathory
Добре, обаче за кой от двата Горгорот-а става дума??
Защото нали знаете, че вече има 2 такива, хахахаххахахахаххахаха bowdown.gif suicide.gif
Finntroll
Когато са правили концерта, е бил само един ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.