Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Обръщение от отвращение
.::Metal World::. Форуми > .:: Metal World ::. > .:: Metal World ::.
Страници: 1, 2
Dragontear
Искам да си призная нещо което ме глозга от много дълго време...

Така любимият ми форум се е превърнал в сбирщина на 13 годишни комплексари, който влизат, правят се на интересни, след една седмица откриват как да си лъскат или намират нов форум където ги взимат на сериозно и спират да влизат.
Едно време беше пълно със свестни хора, който пишеха свестни неща и форумът наистина беше Metal-World, а не Emo-Teen-Problem-World.
Сега основно се пише в темите в общия форум. А не в темите свързани за музика.
ООО не извинявайте обърках .. пише се в игрите свързани с музика.
В останалите сериозни теми пишем единствено оцелелите сериозни хора, който същевременно се опитваме и да правим стойностни материали за сайта. Които накрая май си четем само ние по между си.
Заради такива недорасли, неорентирали се полово и умствено индивиди сериозни хора като:
Mago De Oz, SepulTeraHead, InsArTure, traektoriq, Beerzebub, Slash, Mort, Blade'al Slayer, _SiegfrieD_, Svetyl, stage, MadHatter, Airin Of Ancelot, `Xandria`, conguestadors и кой ли още не, просто спряха да влизат или влизат, но не пишат а просто гледат цирка в който се е превърнал форумът.
Дори и да напишат нещо рискуват някой да им каже: "...Къ'в си ти бе... разкарай се... оди се гръмни , гледай си работата ти не разбираш!..."
Не мога да си обясня как се случи това.
Не искам да обидя никой най-вече Ицо (Warrior of Ice) или Венци (lodborg). Но мисля, че мааааааааааалко е изтърван края на всичко..
Трябва да се направят промени..
И отворените правила, които никой не спазва да станат ДРАКОНОВИ ЗАКОНИ.. да се съсредоточи писането в сериозни теми, а не да се развиват чатове в общия форум.. Може би просто админите и модераторите са малко.
Трябва да се предприемат мерки.
Duh5
Нека не забравяме, че това е дискусионен форум и хората в общия случай имат доста разнообразни интереси и е нормално да искат да разберат един за друг повече неща освен кой-какви групи слуша.
Освен това най-проста проверка показва, че общия форум има 30 страници теми, а в специализирания метълски - 45+
Нормално е да има нови хора, ние не сме влизали във форуми на по 13 годинки просто защото такива нямаше тогава.
Не мисля, че евентуална забрана на теми като Филми, Книги etc. е уместна, макар да не са свързани с музика.
А игрите са просто интересни. След 8 часа на работа не винаги искам да чета задълбоечно ревю на албум а просто искам да измисля песен, която да се върже с предишната.
MadHatter
В момента оправдаваш неща, за които не става дума smile.gif
Warrior Of Ice
Виж, Ники, хората не могат да бъдат накарани да пишат в теми, които не са им интересни. Да, за протокола, и аз бих предпочел в музикалния форум да се пише повече. Обаче, не мога да забраня на 13-годишните да се регистрират, само защото не са чували за Dark Tranquillity (например) и съответно нямат какво да кажат по въпроса. Сам знаеш, че преди време бяха затворени немалко спам теми в общия, а и като цяло подобни тук не се толерират особено, но в крайна сметка трябва да има някакъв баланс. За едно си прав - че спазването на правилата трябва да се съблюдава по-строго, най-вече да се ограничават заяжданията на едро и дребно, които развалят дискусиите.

Форумът, като всяко едно общество, си има недостатъците и не можем да очакваме, че на всички някогашни членове винаги ще им е приятно тук, каквото и да става. Никой не е длъжен да посещава и да пише редовно - прави го, ако има какво да научи от или да каже на останалите.
Aggressive Perfector
Не можеш да забраниш на някого да пише, освен ако, разбира се, не псува и обижда някой друг или не спами... Естествено, изключително дразнещи са разни индивиди, но такива си има във всеки форум - нормално е. Пък и колкото и да тъпее някой във форума, рано или късно ще му писне и или ще се опита да пише мааалко по-смислено, или ще се разкара. А за темите с игрите - и аз не виждам голям смисъл.
Svetyl
Първо, благодаря, че си ме сложил към сериозните хора... не знам до колко спадам към категорията.
Второ... ами човече и ти си бил на 13-14, вероятно и ти не си бил чак толкова ориентиран, колкото сега... всеки е минал по тоя път, така или иначе. Знам, че си в тази култура (защото метъла е главно култура за мен) от доста време и се дразниш на хора, които вчера са слушали техно, а днес чули една песен на SOAD, LP и вече голяма работа... но трябва да се примирим, метълът е моден, модно е да си различен, да си анти и тн. И хората не виждат как стават еднакви...
Но както и да е.
Знаете ли, аз на друго се дразня. Няма лошо да има много 13-14-15 годишни, дори е супер. Но ми е адски тъпо когато тези въпросните 13-14-15 годишни се държат като коне с капаци. За какво говоря? Ами за това, че са си набелязали 5 в най-добрия случай до 10 групички и си циклят на тях. Принципно и аз съм традиционалист в музикално отношение, харесвам традиционния, хеви и пауър метъла, но винаги оценявам нещо стойностно, което не е от тези стилове. А тия малките? Покажеш му нещо ново и той: А не, тия не стават, виж ги мойте... няма да забравя как едно момиченце ми каза, че Slipknot били с пъти по добри от CoB...
Тази незаинтересованост на 13-14-15 годишните към новите групи наистина е отвратителна. Спомням си, че когато прохождах като "млад метълист biggrin.gif " буквално ламтях за музика. Исках още и още! А днес? Днес младежите са куул и анти само с една песен... не знам за вас, но на мен това ми е адски тъпо.
И да завърша глупостите си с една констатация. Да, Dragontear, може форумът да се пълни с лапетии, да изтъпява понякога (което е нормално, имайки предвид факта, че повечето стари потребители се познават, а на новите им е трудно да се впишат), може да е всякакъв, но в сравнение с другите метъл форуми, тука си е направо рай.
Аз израснах тук... буквално...
wqwrrr
С този коментар ще наруша пряко правилата на форума, така че очаквам да си получа заслуженото наказание. whistle.gif
Мисля, че е време модераторският екип да изготви нова система на действие спрямо неспазването на правилата. Форумът е за всеки, за това се научих да използвам игнор-функцията му и в момента просто не виждам мненията на някои потребители, което при положение, че въпросните мнения не се оставят да седят в теми, където не принадлежат, е най-подходящия избор. Нямам нищо против да има такива потребители, но основното, което ме дразни е, че в общия случай знае-се-за-кои-потребители-говоря се изказват в теми или прекъсват дискусия, където въобще няма какво да кажат.
Това дали някой е 13 годишен за мен не е от значение, нека бъде от значение за по-възрастните потребители, но във всеки случай не го мисля като критерий за оценяване на компетентността или поведението. Всеки сам може да си направи изводите, убеден съм.
И като заключение на тези нелогични и разхвърляни мисли ще кажа, че е крайно време Нели да стане модератор. В повечето случаи когато модераторският екип е по-широк, разногласията и проблемите са повече, но според мен в случая е това решение е съвсем правилно. Време беше някой да пусне такава тема и това да се обсъди, което е добър повод да го направим и на някое от събиранията. Аз самият често съм мислил за подобна тема, но някак не съм човекът, който би следвало да повдига такъв въпрос.
А, и да, нямам намерение да споря с никого. Освен, че съобщението ми е нетактично и едва ли не нагло, нямам и думата тук, така че ако сте прочели до тук, приемайте написаното на сериозно само по желание. =)
scion_of_storm
laugh.gif
Ама Светъл е горе-долу прав де. Ако мислите, че тук е лошо положението, трябва да погледнете не само останалите метъл форуми, а останалите Бг форуми като цяло. Изключение прави само Сивостен, но Йоан примерно знае какъв е режимът там и защо е така там.
В крайна сметка действително няма как да се забрани на дадена възрастова група да посещава форума. Ноември 2005 аз джойннах метъл уърлд, тогава бях на 14 години. Може да се каже, че съм научил доста от форума и потребителите тук, и мога да съм само доволен от това, защото в малка или голяма степен това е подпомогнало дадено израсване от моя страна, както Светъл каза.
Не мислете, че отявлено защитавам типа хора, за които става дума. Има множество кал и утайка, която действително може само да пречи на нормалното общуване. Просто е нужна малко повече толерантност, не е толкова трудно.
А за тези, които наистина пречат на доброто общуване и развитие на сайта - бананеца в устата е бил измислен точно за тях wink.gif
Хейдра.
stage
Явно не всичко е загубено, щом има хора на които им пука wink.gif
А според мен, ако може да се счита за загуба това, че някои хора спряха да влизат и да пишат е само лошо. И липсата им наистина се усеща.
И да. Хората (включително 13 годишните) се променят ако видят добър човек, от който да вземат пример.
ludspamer
Dragontear-мисля че вече се превземаш.Svetyl отбеляза, че и ти си бил на 13-14-15години.Това, че сега си израсъл и не си, не си на 14 не ти дава правото да обвиняваш всички, че сега са на по-ориантирано ниво(не визирам себе си
много правописни грешки ,деба (Едит)
stage
Не му дава правото, но е така happy.gif
Svetyl
BTW, аз съм много ЗА БАН на потребители, които вадят теми от преди 3-4 години! Ама много!
Освен това, съм и за триене на неактивни акаунти... тия хиляди хора не са истина.
Мое мнение, щеше ми се да го кажа, сигурно няма да бъде чуто, но все пак smile.gif
ludspamer
^Това за ваденето на старите теми го подкрепям, ама за старите акаунти-не съвсем.По-добре да се гъзарите, че имате повече поребители tongue.gif
Svetyl
И какъв е смисъла? Не е ли по-добре да се види колко реално са хората?
Dragontear
ludspamer.. не съм казал. че визирам точно теб! Говорех принципно. Пък и всички са съгласни, че е така... И не може да ми кажеш че се превземам при положение, че не знаеш какъв съм бил във форума в началото. Сега даже оставям нещата да се разминат!

(забравих да спомена по-горе че и някой може да ти каже"... че се превземаш...")

За разлика от много хора аз тук израснах музикално а не физически като си избивам комплексите...

Изкараването на теми от преди 3 години с глупави коментари от сорта на "заека каза страхотен виц" е просто малоумно..
както и необяснимото пъноподобно поведение на някои дебили. (пак не посочвам никой)
Mago De Oz
Първо, Ники благодаря ти за доброто мнение към мен! Оценявам го! По темата: не е нормално в форум за метъл музика, да има 4 поста по случай нов албум на група като RAGE, а да има по 100 поста в "случайни глупости"! Или какво мислят другите за нас, мега-хипер-трипер "различните" мЯтъли! Затова и не влизам толкова често, няма с кой един спор на тема музика да си направиш, мамка му! Това ми е мнението по въпроса.
Aggressive Perfector
Наистина, това все пак е музикален форум. Който иска да обсъжда мензиса си - да ходи в тийн проблем.
MasterOfDisaster
Пич, мен статиите ме кефят. И то това е единствената причина да влизам.
Naso
Аз нямам право да се включвам в дискусията на "големите " относно бъдещото развитие на форума.Сами виждате за колко време колко са ми мненията.Пиша единствено като загрижен потребител.Макар да слушам "сериозно" от 7/8 год.нямам претенции за разбирач.До преди да се регистрирам тук знаех единствено какво ми харесва и какво не,без да се задълбочавам в размисли за самата музика.И на мен ми пробутваха касетки на LP,LB i Slipknot, и все още слушам някои тяхни неща.Не мога да кажа,че са боклуци и не правят музика,защото докато съм куфял на Слипкнот,например, съм получил от тях някаква положителна емоция. И те са си изиграли ролята в осъзнаването ми,така както ще го направи и този форум,никога няма да се отрека от тях и да ги квалифицирам като Teen и т.н.Поставете се на мястото на един 13 год....едва ли него го боли за засукани сола,техники и т.н (друг е въпроса дали ги е чувал).Според мен форума трябва да се гордее с младите си потребители,да не им се отговаря с насмешка,а с разбиране,само така нещо ще им влезе в главите.в крайна сметка на тези които не им харесва зачезват, и колкото и да е малък % на тези които остават,мисля,че е достатъчен смисъл за съществуването на форума.Ще дойде време,когато и те ще дадат своя принос.Благодарен съм на гореизброените хора,за това ,че се стараят и бутат нещата напред и ги моля да не зарязват добрто дело smile.gif.

П.С. Контрола по темите не е моя работа,само ще помоля да не триете,а просто да затваряте старите теми,че като знам колко съм изчел преди да се регна.Макар да не пиша често,всеки ден чета новите мнения,и всичко на сайта.Когато съм готов да пиша по някоя тема със сигурност ще го направя,а ако напиша някоя глупост...sorry не е нарочно happy.gif
Aglarana
За времето, в което пък аз съм била тук, мога да заявя, че форумът се развива чудесно! Има нови стойностни потребители, има и такива, които временно всяват смут в обстановката...след това незнайно изчезват happy.gif
Админ/Модератори си знаят работата, това е.
prayer4eto
Аз пък ще кажа само една поучителна история...

"Майка ми се оплаква на чичо си за близкия градец:

-Абе, чичко, Трън много мръсен град станал, нещо много неуредено едно ...
-На койт' не му харесва - да не ходи!"

Та и вий така ... Затормозили сте се за нещо, което е естествения ход на нещата, замислили сте се за радикални мерки, но осъзнавате ли последствията ? Защо се тормозите за неща, които не зависят от вас ? Заради това, че наистина не зависят, май ...
lodborg
Аз няма да пиша по философската част от темата, защото Ицо е изразил горе-долу моето мнение. Това не значи, че не съм съгласен с Dragontear, напротив. Просто неговата цел не се постига отведнъж с драконови мерки, нито едно рязко затягане на дисциплината с много банове ще реши проблема. То че ще го реши, ще го реши, но непълноценно. Мерки се затягат постепенно. Смятам да се спра малко по-обстойно на две други засегнати теми - старите акаунти и теми.

Един пример ще дам с темата "Burzum vs. Mayhem", в която имаше три поста от 2003-та, преди да бъде изровена от нищото миналата година лятото (даже ако не се лъжа, аз бях виновникът и не се разкайвам изобщо smile.gif). Няма абсолютно нищо лошо в изравянето на стари теми, в които има какво да се каже. Ако затворим една такава смислена тема, неизбежно ще се отвори неин дупликат след известно време. Или темата "любими вокалисти", която виси в момента някъде около 10-та страница - влиза някой нов потребител, съвсем логично е първо да си изреди любимите вокалисти. Къде да го направи, ако темата е затворена? Досадно става обаче да се изрови някоя тема, само за да сложиш емотиконка, да напишеш "Ахахаха" / "Деба, колко си прав" или да се скараш на някой потребител, който сигурно вече от години не влиза във форума. Тук малко се е размил фокусът от самия виновник - не се сърдете на темите, които се изравят от блатото, сърдете се на тъпака, направил се на интересен като ги добута до първа страница с безсмислен пост. Тъпите теми се затварят своевременно, понякога дори се трият директно. Всичко е наред, ако в останалите се пише по същество.

Второ, за акаунтите. Да вземем за пример един най-обикновен човек, който вече не влиза във форума. Един ден му скимва да почне да пише пак, отваря Metal World и се оказва, че са му затрили акаунта. Не е никак сложно да се регистрира наново, разбира се, но не в това е идеята. Вие как ще се почувствате, ако ви затрием профилите? С няколкостотин ваши мнения през тях.
Battle Magic
Добре, нека сега всеки 13-14 годишен да напише в тази тема нещо, и на всеки ще му бъде казано " не визирам теб". В това няма нищо лошо, но е редно да се правят забележки на юзърите, които са "проблемни". Веднага ще кажа, че много хора от този форум ме смятат за дебил/идиот/комплексар/нещастник и тн. Кажете, че проблема е в мен, кажете какво да НЕ правя и аз ще спра. Според мен, проблемите трябва да се оправят на място- не може да се оправи всичко наведнъж, трябва да става бавно, но сигурно.

Истината е, че когато направя тема в подфорума за музика, в нея няма над 10 коментара. Поради тази причина, изгубих интерес да поуствам там. Но няма да се откажа, защото все пак това е смисълт на този форум, според мен. Да се коментира музика и чрез нея хората да се сприятеляват, да намират общи теми... Също така и да дават информация на други, които имат желание. Но не, напоследък тук всеки е готов да се заяде с музикалния вкус на другия, и то без да му обяснява защо. Вместо да му се препоръча да чуе нещо и да му се каже "смятам това за по-стойностно, защото... Чуй го, ще го кача" , му се отговаря с " Линкин Парк са тъпи лайнари, а ти си 13 годишен смешко, който се интересува само от самозадоволяване и не можеш да ми стъпиш и на малкия пръст" . Точно тук е проблемът... А пък тези, които нарушават правилата си го отнасят рано или късно- нямам никакви оплаквания от това, как си върши работата администраторския екип...


Но, аз съм тъп комплексар, който само и единствено мисли за порно и за избиване на комплекси, и заради това няма какво да се връзвате на написаното по-горе. Знам какво мислят повечето хора от тук за мен, и сигурно има нещо, но май никой няма желание да ми даде нито някакво обяснение, нито шанс да се "поправя".
_TNT_
Battle Magic, кой от тук, според теб, има морално право да те "поучава" и да ти казва: "ти си тъп, прави така, говори така". Според мен никой, особено щом не нарушаваш правилата.

Сега отделно. Няма правило за "тъпотия", следователно не може да се очаква юзъри да бъдат бананизирани по такива или подобни съображения. В анкетата за 2007-ма година писах и ще се повторя тук: липсва ми "предишният форум", този, който (само) четях 2 години преди да се регистрирам. Това е положението, сайтът се разраства, става все по-богат източник на информация, нормално и бих казал хубаво е, че става все по-посещаван (а от там и форумът). Заключването на стари теми не е вариант според мен, именно защото в старите теми за мен е същинското богатство на този форум (имало е дни, в които по цял ден съм прескачал от тема на тема "забравена от бога").
Dragontear
Тук малко се получи "гузен негонен бяга"... пак почнахте да осирате.

Не ми разбрахте повечето мисълта .. но няма значение.

ако искате затворете темата да не се спами повече
Battle Magic
За нищо не съм гузен... Просто исках да си изясня нещата... Явно няма да стане...
@ ТНТ- Така е, но ако някой има някакъв проблем с мен или съм го обидил/издразнил по някакъв начин, може спокойно да ми каже, за да знам и да не повторя грешката си. Истината е, че тези неща не ги правя нарочно... просто така се получава...
Dragontear
За какво говориш бе човече??
Battle Magic
Ами, говоря за това, че явно някой има проблем с мен и искам да само да кажа, че всеки мога да се разбера, стига да има желание. И просто се извинявам, ако съм обидил или издразнил някого... Не се чувствам виновен, по простата причина, че не знам къде е проблемът...
lodborg
Филипе, в случая наистина хептен никой не визираше теб, колкото и да се изтърка този лаф нагоре. Темата е за съвсем друго, в първия пост е написано какво е то.
Dragontear
Абе ако трябва всички да просим съчувствие в тази тема дайте по-добре да я затворим... Толкова много хора се жегнаха от това и гракнаха. че явно е имало доста смисъл и истина думите написани от мен!
Ludnichar
Вие тука го обърнахте на спор кой крив-кой прав и то съвсем се изгуби смисъла на темата!

Склонен съм да се съглася с някои неща, макар, че не съм бил свидетел на "стария" форум! Обаче на мен от понякога също ми е приятно да поспамя, нищо, че съм на 20, а не на 14...
Както каза Duh5, понякога не ти се мисли по дълги и задълбочени постове за поредния албум, а просто искаш да кажеш нещо за песента която слушаш в момента, или която ти е любима тия дни...

Моето лично мнение е, че трябва да се затегнат малко мерките в музикалния раздел и там да се пускат само сериозни теми в които да се коментира сериозно без глупости и спам, но в общия форум да си остане както сега!
Даже ще е добре игрите в музикалния раздел да се преместят също в общия, защото и без това са много и само пречат, намирайки се там!
Battle Magic
^^^ Венци, щом никой не е визирал мен... Значи няма проблем... Просто исках да съм сигурен...

П. С - Точно пък съчувствие да търся.... suicide.gif
abydos
Практиката показва, че този тип теми не водят до нищо хубаво и градивно. Показва обаче, че някои хора взимат твърде сериозно интернет и това не е на добре.
scion_of_storm
^Виж, ако някои хора се занимават сериозно със сайта и всичко, няма как да не го.
Mort
Струва ми се, че някои искат форума да се превърне в "елитарен", едва ли не за да се регистрираш в него трябва специална молба да се подава и всеки юзър да подлежи на одобрение. Надали това е била целта на Ицо като го е създавал. Не си давате сметка, че много от непишещите вече потребители са избрали да го правят не само защото са разочаровани - някои работят, имат други приоритети и нямат време да постват, както и не на последно място просто са се поизчерпали. Последното съм го споменавал като факт, който присъства във всеки един развит форум. Дори и да се изгонят нежеланите потребители, активността на старите няма да се повиши. Точно споменатите стари теми го доказват недвусмислено - ясно е че е безсмислено всеки да пише отново и отново едно и също по едни и същи въпроси. Естествено друг е въпроса за смислеността на постовете на по-младите, но пък смятам, че трябва да сме малко по-солидарни, не трябва да забравяме и ние откъде сме тръгнали. Единственото решение е админите да предупреждават авторите на спамовете да прекратят или да си изядат банана и като се научат да участват смислено в един такъв форум тогава да пишат в него.
Aggressive Perfector
Абе форум като форум, според мен си е добре, както си е сега. Не е нужно да водим философски дискусии във всяка тема. Ставал съм свидетел как във разни форуми последвалите 15 страници мега-сериозни дебати нямат никаква връзка с основната тема. Тъпо е.

За мен смисълът на форумът е: обмяна на музика и споделяне на нови групи. Сериозните дискусии - като се видим наживо - в интернет няма смисъл.
ludspamer
Цитат(Battle Magic @ Jan 29 2008, 12:43 AM) *
Ами, говоря за това, че явно някой има проблем с мен и искам да само да кажа, че всеки мога да се разбера, стига да има желание. И просто се извинявам, ако съм обидил или издразнил някого... Не се чувствам виновен, по простата причина, че не знам къде е проблемът...

Ти пък ся, сякаш целия сват те гони wink.gif

А по темата-ОК няма да се засягам лично нито има нужда който и да е да се засяга лично.И аз не обичам емокора/ ЛП и т.н., макар и аз да съм от "новото поколение" happy.gif
traektoriq
Нямаше да пиша, но не се стърпях!


Много лично приемате всичко , Dragontear е казал нещата много ясно! Аз също не разбирам как може да се развиват теми за любими вафли например!
Дори когато се говори за музика, не се спори със сериозни аргументи, ами се сипят обиди и тъпотии. Е не мисля че целта е това! Аз съм лаик в тази област. Тук намерих страшно много групи за които не съм предполагала и за това рядко си позволявам да говоря за музика особенно сред професионалисти! Няма лошо от общият форум, има много готини неща и там! Но сред тях не са майката на тоя и оня. Не може да отречете, че 12-15 годишните са тези, които рядко събират нормално изречение без тъпотии и обиди!
Аз лично ще се радвам на промяна!

ПС: Момчета и момичета приемете лично всичко което написах!
stage
Цитат(traektoriq @ Jan 29 2008, 11:32 PM) *
Аз също не разбирам как може да се развиват теми за любими вафли например!

Шъ изядеш тояжката! biggrin.gif
ludspamer
А не се ли замисляте че форума ще е малко по-еднообразен ако става дума само за музика.Вярно е, че това е основната цел.Но във всеки форум съществува раздел, където да се поговорят други неща-да разкажеш някоя интересна случка(в случайни глупости например) и такива.Това, че заемат основно място в целя форум-вече да.Но като цяло мисля че форумът се развива доста добре icon_headbang[1].gif
Svetyl
Няма какво да се обсъжда вече тази тема... а така ми се иска да говоря още... но не би smile.gif
RazorJack
прекалено сте сериозни пичове
някои хора като им писне да са сериозни влизат във форума да пишат и четат глупости за разтоварване малко
не може постоянно сериозно да се бистри музика и коя група точно колко е добра по десетомбалната система wink.gif който му се прави на професор няма лошо ама оставете другите просто да си слушат музиката и да се кефят smile.gif
Ataegina
^ Това мнение най-точно определя и моята гледна точка по въпроса.
В темите за музика рядко се изказвам, защото просто не виждам какво повече от "не ми харесва/харесва ми" бих могла да допълня. Най-полезни теми в музикантската част са ми линкове за групи и адекватни препоръки (ревюта).

"Обръщение от отвращение" е страховито заглавие, което почти ме разплака от смях. (това изказване не цели да обижда автора на темата. реакцията ми е породена единствено и само от разпуснатото ми въображение)
RazorJack
^ drinks_drunk.gif

да бе вярно и аз забравих да кажа че името на темата става за заглавие на албум на Carcass хахах
Mangalf
ВСИЧКИ, които постнаха в тази тема, имат изпраскани по няколко поста в някои прекарсни теми като "На каква музика обичате да се ебете?", "Каква музика е подходяща за анално ебане със 13-годишни", "на каква музика правите стриптийз", "навирате ли си шишове в гъза като слушате Кенибъл Корпс" и т.н.
О даааааа те са наистина свързани с музиката. Нищо - продължавайте да обвинявате другите.

Като не харесвате 13 годишни - нареждайте ги до смърт или докато не се разкарат. Лесно и рационално решение.

Но неееее - вие предпочитате да ги откажате от писането в метъл секцията като напишете един дълъг и предълъг пост кое било важно и кое не в музиката.

Още едно градивно предложение имам: Разделете метъл секцията на няколко подсекции:
игри
групи
пънк
хардкор
членове на групи
унд совайтър унд софорт...(сами решете какви)
Като е така само 1 секция всичко е хаотично. Ще се избегне до някъде и проблема с изравянето на теми. Тоест едва ли ще се избегне, но поне няма да е дразнещ.
ManOwaRadO
По дяволите ЦиганинФ ше излезе че пак съм съгласен с тебе laugh.gif
Zdravko Peev
Знам, че тамата е стара, но Циганина ми даде линк, да й хвърля едно око... Не че мога да дам някакъв конструктивен съвет, но все пак.

Ся... приемете, че рок/метъл/емо - стана модерно, пиша ги с наклонена черта, защото именно заради модата много хора не правят разлика. Сигурно част от тези хора са се регвали и дразнили, ама какво да се прави - търпи, бай Иване.

Проблемът идва, когато някой започне много да си вярва.
Слуша някакъв емо-шит и решава, че е чул най-тежката и готина музика на света. Не търси друго.
Другата страна: Човек е чул 1000 групи, слуша метъл от 10 години и си вярва, че знае твърде много и дава твърде много акъл (там дето не искат да им се дава smile.gif)
Това са двата полюса, естествено е да има конфликти.

Бившият ми хазяин (Алахо-ебаният Бай Васил) казваше - На младо и пари не му давай.

едит: Предлагам да спретнете един списък с дразнещите тийнейджъри, организираме една ловна дружина и ги екзекутираме. То това най-доброто решение да не ви дразнят повече :/
TerminalFrost
Здравко, ти на колко годинки си?
Zdravko Peev
На 15.
TerminalFrost
^ Е, това обяснява много неща.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.