Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: BRIMSTONE - Carving A Crimson Career
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
stage
Тема за шведската мелодик дет група BRIMSTONE. А "Carving A Crimson Career"(1999г.) единственият издаден албум, поне доколкото ми е известно на мен. Та, ще ме попитат някои хора, защо по-дяволите я пускам таз тема. Причините са няколко. Рядко се кефя на мелодет групи, особено, когато стила е вече популярен и са се появили хиляди групи, които го свирят. Второ, албумът е супер як icon_headbang[1].gif и цепи от всякъде. И трето, все пак е метъл форум, и аз да се разпиша с някоя метъл група пхах. Та, ще ми е интересно дали някой ги е слушал, какви са му впечатленията и т.н. Ако не ви се намира под ръка, за утре ще го рипна от оригиналният дебютен промо диск, който притежавам. А това е и четвъртата причина. Просто вчера се рових из старите си дискове и случайно "си го намерих".
pa®tci
Много стойностен албум! Яко Рънинг вътре metal.gif Пущам си го отвреме навреме, като се присетя - "Pagan Sons" и "Autumn" са ми личните любимци guitar.gif
stage
Brimstone - 1999 - Carving A Crimson Career
Rolf
Чудесен албум, stage, благодарности! Вчера цял ден съм го въртял. smile.gif Не е много мелодет, но това не пречи да е страшно добро.
Twilightfall
Размазващ албум, колега, точно нещо такова ми се слушаше. smile.gif
Мерси.
stage
Радвам се, че ви е харесал! openwidehug.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.