Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Testament - The Formation of Damnation
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
lodborg
Значи това било чувството да не те разочарова любима група. Бях го позабравил. Хайде да се изредите сега в редичка с похвали!
Warrior Of Ice
Чудесен албум. Вярно, не предлага нищо, което да не сме чували вече, но в това до известна степен е и силата му - здраво олдскуул траш звучене в типичния Testament стил. Много се бавиха, но си заслужаваше.
lodborg
Не, сериозно, тоя албум е тотална душевна чикия. Вече втори ден се бърша...
pa®tci
Стига бе гнусар!


... поне смени кърпата dry.gif
Iced Girl
Страшен албум!
Изключително се радвам, че и след толкова много години, а и някои и други залитания, групата успя да сътвори нещо толкова добро! Но предвид наличния състав .. guitar.gif smile.gif)
abductor
Страхотно добър! Имах някои опасения за него, във връзка с изаявлението, че щяло да има някои "по-модерни" елементи, но те за щастие съвсем не се оправдаха. Също така имах съмнения, че ще прилича повече на албумите прeди Low (заради почти класическия lineup), но всъщност се оказа, че е по-скоро като по-новите им неща, което на мене ми допада. Съвсем достоен наследник на The Gathering.
4i4o vlade
Албумът е добър. Testament за пореден път не се изложиха. Chuck Billy доказа че е голям след като успя да се пребори с рака. Браво дано дойдат пак...
Rolf
The Formation of Damnation е убийствен албум, траш изданието на годината засега! Мощен, техничен, с интересни рифове и нужната доза олдскуул настроение. Exodus издадоха миналата година, а Kreator ще издават следващата, така че не виждам какво би могло да го пребори през 2008-ма.
lodborg
^ Slayer. wink.gif

Биха могли. Ще е титаничен сблъсък.
pa®tci
Чакаме и DESTRUCTION, БДУ whistle.gif
Knut
Slayer отдавна не са интересна група. За сметка на това Testament мачкат както винаги.
Twilightfall
Цитат(Rolf @ Apr 5 2008, 12:45 PM) *
The Formation of Damnation е убийствен албум, траш изданието на годината засега! Мощен, техничен, с интересни рифове и нужната доза олдскуул настроение. Exodus издадоха миналата година, а Kreator ще издават следващата, така че не виждам какво би могло да го пребори през 2008-ма.

Абсолютно съгласен. Албумът унищожава всичко по пътя си.
Sodom с "The Final Sign Of Evil" (макар и албум с преиздадени парчета) през изминалата година също ме накараха да си разбия главата, но усещам, че на "The Formation Of Damnation" ще откачам повече.
Dagon
Цитат(lodborg @ Apr 5 2008, 10:56 AM) *
^ Slayer. wink.gif

Биха могли. Ще е титаничен сблъсък.

Slayer едва ли ще изкарат нов албум тази година... макар че много се надявам. smile.gif А иначе за Testament, само добри думи - страшен звук, яки рифове и грабващи мелодии icon_headbang[1].gif
lodborg
Обявиха, че смятат тази година да издадат албум и че това ще е последният им изобщо. Ще видим дали ще бъде така.
blue_eyes_
Албумът притежава изключително традиционно звучене. Идеологията в него напомня на онова, което бандата прави още в първите си албум, но с тази разлика, че музиката им сега звучи много по-добре. И за пореден път доказаха, че остават верни на себе си – продължавайки да ни радват със своя умопомрачителен траш метъл!

Airin Of Ancelot
Тази банда просто няма грешка. smile.gif Предоставиха точно това, което очаквах от тях - мощен и изпипан албум, който има да се слуша още много, много пъти. Като звучене и на мен ми напомня на някои от старите им неща, което не е лошо, разбира се. Директно влиза в топ класацията за годината.
SepulTeraHead
Тотален Testament е албума. Има я идеяността на старите неща и звученето на по-новите. Не знам какво друго може да е очаквал някой. Кърти путки!
telia
Ще си е едно от на- добрите издания за годината и поредният мощен техен албум, без забележки.
winterstorms
Не мога да не се присъединя към адмирациите ви относно албума. Кърти, чисти и извозва, или казано накратко - перфектен траш метъл. Без глупости, без излишно модерничене. Това са Testament.

P.S. Skolnick е машина! icon_headbang[1].gif
Bleak
Здрава тресня са направили хората. Евала, че след толкова време все още успяват да издават подобни записи. icon_headbang[1].gif
Hetfield
Мислех че са се разпаднали blink.gif
Izkufelia
Албумът е страхотен. Купих си го преди два дена и друго от тогава не звучи.
Не че предлагат нещо ново и супер велико, но братята от bowdown.gif Тестамент за пореден път доказват себе си и не ни разочароваха. brickwall.gif
Дано да имаме късмета да ги видиме тука. След като ще ходят в Солун може да се излъжат да ни дойдат на гости и на нас.
Ако някой смята да ходи на концерта в Солун да каже от къде билети можем си взе?
Warrior Of Ice
Тук можете да гледате клипа на "More Than Meets The Eye".
StianThornsen
Много е здрав албумеца, по принцип траш не харесвам много, нооо това е друго нещо. whistle.gif
pa®tci
mtv.com - OMG, TestAmenT обръщат в гей w00t.gif

BDW, Чък Били е със същата SADUS ризка, с която беше в Каварна преди две или колко години
AXTUNG! Wehrwolf
Много го чаках и по принцип съм скептик, а за този се бях абстрахирал!
Пуснах го... стигна до средата и видях, че не мога да различавам песните, до тук стигнах с тоя албум при положение, че на концерта им в Каварна (да, преди да стане яко да ходиш там) бях като сритан вълк.

Защитавал съм много The Gathering където е било нужно, но този сега... по-добре да се обърнем и да си затворим очите и ушите, срам, срам.
Не трябваше да се събират за пари, Школник май само за това спря да мисли "прогресивно" и започна да се опитва да прави пак траш метъл.
winterstorms
Цитат(AXTUNG! Wehrwolf @ Apr 16 2009, 11:56 PM) *
Защитавал съм много The Gathering където е било нужно, но този сега... по-добре да се обърнем и да си затворим очите и ушите, срам, срам.

На мен The Formation ми допада доста повече от The Gathering. wink.gif По-олдскуул е, по-запомнящ се, със страшно свирене... Не знам дали за пари са се събрали, но направиха убийствен албум и се надявам скоро да се разпишат с нов.
AXTUNG! Wehrwolf
Нищо с Dave Lombardo не може да е лошо :Р
Old-school звученето на Testament ... и те не могат да си го настигнат, според мен всичко, заедно с продуцирането е просто извършено механично. Идеално чист албум, техничарски, отрепетирван до нотата.
Тъй не се прави thrash...
Airin Of Ancelot
Добре поне, че си ти, за да научиш класиците как се прави и как не се прави траш. happy.gif
Neurosis
Здрав албум са направили Testament, някой по горе беше казал че Алекс Сколник е машинка... Човече тоя е чисто животно, един от най-идейните соло китаристи, за феновете му чуйте бандата му AST (Alex Skolnick trio), много як джазз и правят кавърчета в джаз вариант на известни бандички smile.gif + авторските неща smile.gif
Wolfheart
Цитат(AXTUNG! Wehrwolf @ Apr 20 2009, 11:44 PM) *
Old-school звученето на Testament ... и те не могат да си го настигнат, според мен всичко, заедно с продуцирането е просто извършено механично.

Май си заслепен от фенщина и носталгия към старото. Според мене нищо не са се опитвали да настигат.
AXTUNG! Wehrwolf
Едва ли съм заслепен от тези неща, много лесно приемам промяна в звука, но това не значи, че се уча да понасям и непоносимото!

Testament - The Legacy
Testament - The Gathering
Testament - Low

никой албум няма нищо общо с другите и все пак са гениални.
Airin,
хубаво ще е, да ^.^
winterstorms
Цитат(AXTUNG! Wehrwolf @ Apr 21 2009, 07:36 PM) *
Testament - Low

Точно този пък никога не съм разбирал защо го хвалят толкова. Най-хубавото в него е продукцията.
AXTUNG! Wehrwolf
Заради дълбоките дет-метъл ревове примесени със чисти траш вокали и по - мисериозно насочената тематика на текстовете.
Рифовете са гениални, тука обяснение не помага.
winterstorms
На мен пък прекалено умишлено помодерничен ми се е виждал винаги. Да, има по някой здрав риф (това е Eric Peterson, все пак), но като цяло нищо чак толкова впечатляващо. Е, после всичко постепенно си дойде на мястото.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.