Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Скандално
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3
scion_of_storm
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php...250&start=0

Ще я ползвам като отправна точка, нека така да е, мерси на Венци за подкрепа на идеята за нова тема.
Аз си казах в случайните мнението, ще го кажа и пак:

Пълни дегенерати, имбецили, казано по-официално и засукано. По простому: кретенчета на по 16, малки пишлемета, чиито мама и тате сигурно са гушкани с пари и в момента, забележете, искат да съдят УЧИТЕЛКАТА за нанесен тормоз, вече била наказана от ръководството на училището.

Без думи съм.
Вие?
pa®tci
Аз ако и бях приятел на тая и чуя за това нещо, еле па да го вида, директно отивам в това училище и поломвам целия клас, след което лично ще отида при директора да му изкъцам главата в масата.
Нили наказани с последно предупреждение за изключване - ШОК! А какво трябва да направят, за да ги изключат? За мен тия са директно за ТВУ, циганите да им пръснат дупарите там. И бих започнал с тоя, дето снима клипчето. По телевизията разправят "Ама тя непрекъснато ни провокира, пише ни двойки отникъде, не знам си какво". Ами, честно казано, сега като го видях това в пълният му "блясък", ми става пределно ясно защо им пише тия оценки "отникъде".

Егати... последно предупреждение за изключване... тоя директор как бих му забил шамарите, не е истина просто mad.gif

Нищо няма да постигнат с това пуснато клипче. Директен автогол smile.gif По-скоро даскалицата може да съди училището.
Twilightfall
Пълни дебили.
Тва да 'фанеш една тръба и да им смелиш главите и на всичките.
lodborg
Ще напиша някакво по-дълго мнение в последствие, в момента все още нямам думи. Само искам да кажа, че думата "пребиха" не е използвана от медиите много удачно. Поне на клипчето физическата конфронтация се изразяваше само в бутане (което никак не е малко). По никакъв начин не оневинявам учениците, постъпката им е грозна и непростима, просто заглавието на новината отново е леко надуто с цел сензация.

Малко странен ми изглежда фактът, че след случаката учителката не излезе от стаята, ами си седна на стола и тръгна да пише най-спокойно забележка в дневника, докато всички около нея я обиждаха по най-грозен начин. Не я обвинявам, по-логично би било веднага да съобщи за това на директора - повече от очевидно ситуацията е излязла извън всякакъв контрол. Но в такъв момент не може да очакваме от хората да реагират съвсем адекватно. По-страшното е, че учителката е отнесла мъмрене заради това, че не е могла да "удържи класната стая", а върхът на наглостта е съдебният иск за нанесени морални щети, предявен от бащата на едно от гаменчетата.

Потресен съм, че нещо такова може изобщо да се случи! Това е висша проява на идиотизъм. Да оставим настрана всичко, самото поведение на шайката пикльовци е повече от отблъскващо.
scion_of_storm
^ Точно.
Ръководството не знам идиоти ли са, какви са, ама да очакват от една жена да удържи тея плиткоумни биволчета?
Оптимизъм. Постъпката е ужасна, и съм на мнение, че учениците, участвали в това, трябва да отнесат ДОСТА по-сурово наказание.
Battle Magic
Линкът не ми се отваря... точно какво трябва да видя, че по мненията ви не мога да доловя детайлите и какво ТОЧНО се е случило....
TerminalFrost
Днес сутринта по bTV слушах интервюто с директора на училището, двете селянчета и бащата. Тази вечер казаха, че е образувано следствие и тези малоумници могат да получат до 2 години затвор. На мен ми беше много странно и неадекватно изказването на директора на училището. Не само, че не беше дискретен, и сподели неща, които не се казват на всеослушание за свой колега, но и директно застана на страната на учениците. Това, разбира се, не ме учудва, все пак съм бил в тази система. В английската в Русе, където преподавах навремето беше същото. Жалко за свестните учители и ученици... стават все по-малко. Нашето поколение бяхме доста жестоки с учителите, но сегашното... това са просто малки чекиджии, путки и смотаняци, които циврят на мама и тати всеки път, когато според техните разбирания някой наруши правата им. Не всички, разбира се.
usmif
Колкото до случилото се - просто нямам думи. Аз като бях ученичка не можехме копче да кажем. Просто си имаше уважение, респект. Сега е доста различно. Колко бързо се променя света sad.gif

Edited: Сега виждам какво е писал, TerminalFrost. Аз нямам идея при вас как е било, но при нас си имаше уважение. Ръководството си пазеха добрите учители и никой не си е позволявал някакво грубо отношение. Даже помня, че изключиха едно момче от моя клас, заради някакво спречкване с класната.
lodborg
TerminalFrost, какво е казал директорът в интервюто?
pa®tci
Цитат(TerminalFrost @ Apr 11 2008, 07:44 PM) *
... образувано следствие и тези малоумници могат да получат до 2 години затвор. На мен ми беше много странно и неадекватно изказването на директора на училището. Не само, че не беше дискретен, и сподели неща, които не се казват на всеослушание за свой колега, но и директно застана на страната на учениците...

Това с двете години не ми се вярва да стане, но е определено е, може би, най-правилното решение. Крайно сурово, да, обаче тия израстващи лекета трябва да се научат да уважават институциите (учителите в частност) и по-възрастните (като цяло). Мисля, че го мернах това с директора, чини ми се, че таткото е некой (пульо), дето го пецка и оня сега му умира на-това.
На фона на това с двете години води държанието на същият този "директор", силно се надявам и него да го подпетят, защото определено си го заслужава.



ПП Венци, май обясняваше, че тя била неуравновесена и че имало оплаквания от нея и преди... и това на фона на развихрилото се десет минутно клипче, умът ми не го побира...
Wintersunset
Няма такива изроди.
Просто е н е р е а л н о това. Къде вървим и накъде отиваме!
TerminalFrost
Цитат(lodborg @ Apr 11 2008, 06:47 PM) *
TerminalFrost, какво е казал директорът в интервюто?

Учителката имала психически проблеми, защотото навремето кола била блъснала и убила братчето и пред очите и, нямала качества на педагог, само тя имала проблеми от всички в колектива, била сменила няколко училища и т.н. Дори това да е вярно, не може един директор да се изтъпани в национален ефир и да ги казва. Най-вероятно бащата е някоя важна клечка, и не могат да си позволят да го изгубят. Няма да се учудя, ако е от някое пловдивско село, и продава прасета и говеда, и плаща за да може синът му дебил да може да завърши училище. Такива неща имаше и в английската в Русе, само дето там се учеха дечицата на русенските лекари, и всеки знаеше с кого върти търговия директорката и защо учениците никога не бяха виновни.
Battle Magic
След като изгледах клипчето, не съм особено потресен... Виждал съм и по-брутални неща, и от ченици към учител, и обратното... Това е ебаси мизерията, обаче... Само по физиономиите на тез типове се разбира какви са... Болна работа... Но наистина, някои учители в действителност заслужават малко бой, за да се се осъзнаят!!! Цялата система е такава- учителите тормозят учениците, учениците тормозят учителите... В моето даскало, хем всички класове са кротки, хем тези се държат гадно с нас... Абе пълна мизерия, какво да си говорим... То и в нашето училище имаше подобен случай, ама не беше толкова брутален... Някаква решила да пише двойки на целия клас, без изпитване и те и запречили вратата, и тя като започнала да ги бута и удря, те започнали да я ръчкат с химикалки laugh.gif Бе весело е в АЕ-ГЕТОООО laugh.gif
Aglarana
Не изчетох мненията ви, но след като напиша своето, ще го направя.
Потресена съм от това, което се е случило...имам чувството обаче, че такива неща ще продължават да се проявяват още много, много дълго време. Трагично е, ужасно е...
Снощи с един съфорумник разисквахме реалността в България и нейната абсурдност. Е, това е доста показателно:
Индивидуализмът ни е своеглавие, а колективизмът - шуробаджанащина. Всичко е толкова изопачено, преобърнато, гротескно.
Такива неща не трябва да стават в 21-ви век по дяволите. Тъпи, малоумни същества.

Надявам се тези момчета, които приличат повече на изверги, да получат нещо много повече от "последно предупреждение"...разбира се, това няма да се случи, защото в България може да удряме учителите си, да се разхождаме с пистолети и да убиваме, който ни падне - я някой приятел, който има по-хубави дрехи, я пък някой случаен човек, защото ни е кеф(До училището ми преди седмица един психопат стреляше и рани момиче от випуска ми и жена, която беше приета в Пирогов).
pa®tci
Ах колко забавно...


Това си представям да беше станало по мое време...


Венцо, я кажи ако в Джърмани стане нещо такова, какво според теб ще последства (гледайки само клипчето, ей така, от раз)?
scion_of_storm
Елена,
ами ако сега тепърва започват...?
Wicked Child
Гледах репортажа в новините. За уродчетата няма какво да кажа, вие бяхте доста точни и изчерпателни в мненията по-горе. Това, обаче, не е единичен случай. Има един такъв проблем в българската образователна система, че учителят не може да направи много, за да запази дисциплината в часа си, особено ако става дума за такива гамени, на които не им пука нито за оценки, нито за отсъствия, пък камо ли за някоя забележка. Ако реши да изгони някого или да му пише двойка, това няма да помогне, защото другият час ще е същият. А тя не може да изгони целия клас или да гони един и същи човек постоянно, защото ще излезе, че тя е виновна. А това, че родителите и директорът са склонни да и прехвърлят вината е жалко и гнусно. Повръща ми се от подобни хора, които правят всичко, само да не опре ножът и в тяхното гърло. След някоя и друга година, учениците ще изнасилват преподавателите си в час по биология, за да илюстрират нагледно някои от уроците.
Всяко ново поколение е все по-просто и по-просто. Родителите са виновни, крушата пада по-далеч от дървото, но в случая това не е на добре.
Aglarana
Тежко ни и горко ни, Александре. А могат да се направят толкова много неща, за да се предотвратят такива недопустими действия...
scion_of_storm
То като малцина искат, а другите ги потискат и отхвърлят...няма как sad.gif
Battle Magic
Няма оправия... Диво племе... suicide.gif И все по-зле ще става no.gif
Megadeth
Масово са така по училищата, масово... няма градове, няма села. Колкото по-прост, толкова по-готин. Щастлив съм, че знам къде е границата. Кретенията ни залива, не циганите не никой, а ей тия кретени са простолюдието..
Aglarana
Още един недъг на смахнатото ни общество. Сега ще се говори 5 дена (даже е много) за побоя, а после всичко ще тъне в забвение...до следващата такава проява, когато всичко отново ще се повтори. Бясна съм, само като си го представя!
Battle Magic
Аз пък се сетих за нещо още по-гнусно... Това, че такива неща вече не ми правят впечетление, а че ги считам за нещо, което е ВЪЗМОЖНО да се случи.. Гадостите по училищата са толкова много, че няма накъде...
lodborg
Цитат(parcaleste @ Apr 11 2008, 07:07 PM) *
Венцо, я кажи ако в Джърмани стане нещо такова, какво според теб ще последства (гледайки само клипчето, ей така, от раз)?

Ще им се радват на милите дечица. Шъ ги почерпят със сладоледче, ще опандизят лошата даксалка и за назидание ще й боядисат косата в зелено.

Между другото не знам тук дали ще се случи изобщо такова нещо. Една позната, немкиня, следва педагогика в момента, имала е и няколко практически занимания с ученици. Не знам как точно стоят нещата, но от това, което съм чул от нея и гледайки като цяло манталитета на немците, не вярвам изобщо нещо такова да може да се случи. Но си мисля, че ако се случи, охраната на даскалото ще вземе моментално мерки и след 10 минути келешчетата ще са вече в близкото районно.
Ta' Zhal
Е НЕ.

Това е крайна форма на дебилизъм. Оправданието на директора е ВЕЛИКО- нямала качества на педагог. Е НЕ. Това е доста трагично и рядко срещано явление. Заслужава си, 16-годишни нещастници да дават мъдрата си оценка за педагогогическите способности на учител и да се разправят с него. Бутания и крясъци. Гнусни са тези неща, на бас, че ако тегля един шамар на някой от тея, когато е сам, ще избяга бързичко. Но е много лесно, когато сте много, да сте смели, да си го изкарате на жена. Това, че просто са си търсели човек, върху когото да си избиват комплексите, е ясно. Поне за мен принципът е същият, както при притесняването на съученик, просто в много по- висша форма.
Проблемът е, че те си мислят, че ще им се размине. Поправка: ЩЕ им се размине. Въобще с тоя манталитет ще израснат. И не само те. Такива прояви трябва да се пресичат, 2 години са им напълно ДОСТАТЪЧНИ, може и повечко. Твърда ръка трябва тук, ама при положение, че мама и тати защитават СПОРТСМЕНСКАТА постъпка на сина си спортист, оправия няма и няма да има. Ето такива неща ме карат да разбирам понякога гледната точка на Battle Magic-a.
Ulair
Цитат(Aglarana @ Apr 11 2008, 08:22 PM) *
Още един недъг на смахнатото ни общество. Сега ще се говори 5 дена (даже е много) за побоя, а после всичко ще тъне в забвение...до следващата такава проява, когато всичко отново ще се повтори. Бясна съм, само като си го представя!

Колко си права, за жалост!

Тази нелепа, гнусна ситуация не може да ме впечатли...Май вече нищо не може. Доскоро и аз самият бях ученик в техникум и свидетел на анархията, царяща в часовете, на извращенията, изпълнявани от групата дегенерати, която представляваше класа ми. По-ужасното беше, че дори нашите дванедесетокласни говеда започнаха да се възмущават от постъпките на 15-16 годишните пишлемета...

Хич не ми се коментира. Най-голямата идиотщина е, че ще им се размине на гнусните пъпчасали чернобили и случката ще отшуми до края на другата седмица.
lodborg
Добре, а какво предлагате да се направи, за да не се забрави случката? И по-важно, какво предлагате да се направи, за да се предотвратят бъдещи подобни ексцесии?
Wicked Child
Изключване и създаване на специални учебни заведения за "проблемни дечица".
scion_of_storm
Докато парите играят, разумът мълчи.
И всичко ще затихне, просто си го знаем, нали?
Медиите ще раздухат още малко, после нека гнием. За да дойде следващия такъв случай, за да изгние и той, и така в една красива спиралка.

Cute.
Aglarana
Мисля, че ако стотиците правителствени и неправителствени организации се задействат, както трябва и да бъде, нещата могат да бъдат поправени...но при безхаберието, което витае в момента, това ми се струва напълно невероятно.
Ако мерките, които се взимаха, бяха адекватни, то тези момчета нямаше да се отърват с едно "предупреждение", а напротив - директно изключване и дори само това - една пропиляна учебна година - би отрезвило умовете им поне мъничко.
pa®tci
Цитат(lodborg @ Apr 11 2008, 08:26 PM) *
... Но си мисля, че ако се случи, охраната на даскалото ще вземе моментално мерки и след 10 минути келешчетата ще са вече в близкото районно.

И аз между дургото, докато си пишех коментара се сетих за охраната. Поправка "охраната". Все повече се убеждавам, че това вече са хора чисто фигуранти. Може и да спрат някое пошляпкване тук-там по двора и да спят на входа цял ден/нощ, но само толкова (не че и аз не съм спал по цял ден като охрана в ЦГП-то, ама там какво и как да вардиш)?
Иначе не се и съмнявам в реакцията, която би предизвикал този клип показан на хора от "някъде на запад". Предполагам първо биха се втрещили и след това ще се подсмихнат снизходително "Ами България, все пак"...


"На тази учителка виждам, че и е слаба педагогиката" каза едва що някакъв тип министър ли, що ли, по БНТ. Ще ми се да ми обясни, на фона на тоя маймунарник от клипчето той какъв тип педагогически похват за справяне със ситуацията би използвал. И заговаряйки за педагогика, точно утре имам и ако не тогава, живот и здраве във вторник 100% ще се повдигне това като дискусия в часа, та... очаквам с интерес smile.gif



ПП Дълбоко ме съмнява, че някой от тия лайнари ще осъзнае какво точно се крие зад наказането да пропусне една учебна година. Това за него ще е кеф да си повее шапката (не, че сега не си ги веят) още известно време и да покара на воля (ако (и) не направи някоя адова катастрофа), закупената му от татко лъскава колица. Мда...
lodborg
Ми, Боби, повечето охранители по училищата са вече пенсионери. Ако се одървят на някой нехранимайко, по-вероятно да изядат боя. Никое училище не може да си позволи да отделя средства за качествена охрана. Отделно че в момента в България никой нормален, млад, здрав човек не би станал охрана на училище.
Wicked Child
Цитат
Това за него ще е кеф да си повее шапката (не, че сега не си ги веят) още известно време и да покара на воля (ако (и) не направи някоя адова катастрофа), закупената му от татко лъскава колица. Мда...

Според мен тези нямат пари за тоалетна хартия даже. Ако имаха, щяха да са в някой частен техникум или гимназия, а не там. Неее, разглезените богаташки дечица нямат място в обикновено даскало. Пък и мама и татИ са ги учили, че могат да се заяждат само със съученици, не и с учители.
pa®tci
(почти) Off Topic:

Абе... зависи. Заплащане, работно време (щото за студенти два на два, дневна нощна е идеално просто). Обаче пак за двеста лева да си късаш нервите и да не знаеш, дали като ти приключи смяната няма да се е събрала тълпа да те сгъне отвънка, щото си нашамарил някой мухльо, не си струва. Тия дни минавах покрай 15-то (мило и любимо) и видох някаква жена охранителка вътре... не че нещо напротив, даже е хубаво да има И жена, ама сама такава... Спомням си, че 99-та като завърших, даже си беше (вид) престижна и уважавана работа това...
Wicked Child
Аз имах в предвид учениците с лъскавите колици. Както и да е.
Сега един от любимите ми въпроси- какво става с младите хора днес? И аз се броя за млад, на 16 съм (ех, личат ми вече годинките, казват си думата), но никога не съм си позволявал такова нещо. И колкото и тъпо и банално да звучи, може да е и неоправдано даже, но съм забелязал, че такова поведение е най-типично за чалгарчета, рапърчета и други последователи на някои от "модерните" музикални стилове. Защо не сме чули за полудял метъл, който е скочил да бие учителката си? Нали в "нашите" песни се пее предмно за смърт и убийства, породявали агресия и не знам какво още?
scion_of_storm
Бтв, едно доста точно мнение на Canis_Dirus от тийна. Ще си позволя да го цитирам:

Цитат
След като из нета циркулираха видеота, където седмокласничка правеше свирки в класната стая, бият учители в час, какво остава?

Остава да изнасилят някоя учителка в час. Естествено, тогава ще съдят учителката за педофилия. Тя се е обличала предизвикателно и тн.
pa®tci
^ Аааа, това още си го имам на компа, от куртоазия biggrin.gif



Цитат(Wicked Child @ Apr 11 2008, 09:13 PM) *
... Защо не сме чули за полудял метъл, който е скочил да бие учителката си? ...

Защото метълите използват олтари, ножове, кози глави, черни кокошки, свещи, странни символи изчертани по земята и прочее rolleyes.gif
Wicked Child
Майко мила!
Ето защо не става номерът, аз ползвам бели петли, а то трябвало да са черни кокошки. Благодаря, още тази нощ ще опитам отново.
Beerzebub
Тъй, първо вероятно е редно да споделя, че и аз съм присъствал и дори съм бил участник в подобни "учебни" часове. При това пак беше час по Анлийски.
Бях 7-ми клас и даскалката ни беше откровено откачена. Жената имаше съвсем явни проблеми и главата ми не го побира как такъв човек изобщо може да работи където и да е в образователната система. По време на занятията ни с нея беше абсолютна лудница, нещо като това, което видяхте в клипчето. Даскалката правеше някакви опити да ни усмири, пишейки двойки на поразия. Да имаш пет двойки за един час си беше нещо нормално. Примерно някой закъснява или става без нейно позволение, на мига получава една или няколко оценки в дневника. Човекът побеснява, отива до катедрата и вика "Искам още!" (То какво да кажеш в такава ситуация.). Няща надписва нова графа в дневника, щото старата е пълна, и продължава да реди лебеди за съответния ученик. Лично аз съм и оцапвал чантата с маджун и съм и редил хартии по главата. (Баси идиотчето съм бил, честно.) Спомням си че тогава получих просветление, така да се каже. Първо ми стана супер гадно от това което съм направил и като гледам май не съм бил много далеч от тия от клипа. Второ, направи ми впечатление тотално неадекватната реакция на даскалката, която започна монотонно да чисти часнтата си, с бавни движения напред-назад. Това продължи през оставащите около 20-30 минути от часа, през които тя не спря да изпитва. Към края на годината, естествено, стана невъобразим скандал, при който г-ца Кунторова (сетих се за името smile.gif ) си подаде сама оставката, за да не бъде уволнена дисциплинарно. А ние останахме на поправителен изпит. В края на 7-ми клас! Когато трябва да кандидатстваш. Страшното обаче не беше това, а слухът че ще ни изпитват по учебния материал, който е трябвало да бъде покрит през годината. В учебника си спомням имаше уроци за Past Perfect, поне това ми се е запечатало в съзнанието. При Кунторова обаче за да получиш оценка трябваше просто да прочетеш текста към съответния урок. За щастие бе взето решение да бъдем изпитани по нейните методи.
Спомням си как майка ми беснееше след някаква извънредна родителска среща, заради ситуацията, при която учителката (жена над 45, по моя преценка) се беше появила с... майка си. И въпросната майка, взимайки нещата в свои ръце ни беше нарекла "тия наркоманчета" и подобни.
Друга случка за която се сещам. Беше в края на годината, точно преди Кунторова да напусне. В общи линии трябваше да с и стоим в стаята, защото тя не можела да ни пусне. Както си седяхме, вратата е отвори с шут (буквално) и някакъв от по горните класове влита с крясък "Курво, майка ми е долу и иска да те пита защо имам 2-ка за годината!". Следва ритник по катедрата, която пада по напред и пред дъската остава само едно столче и върху него - учителката, с чантата си в скута. Ситуацията сега не ми се струва особено смешна, както не ми е смешно и клипчето, но тогава изпокапахме от смях, след като се отърсихме от шока.

Какво исках да кажа с всичко това? Не, не нападам преподавателя, не защитавам и учениците. Това което видях, както и това което ви разказах, се разминава с всичките ми представи за нормално поведение. Смятам обаче, че не ни е налична дефакто никаква информация по случая, освен малоумните заглавия за "пребита" учителка, целящи само и единствено да представят нещата като поредната сензация. Отделните парченца за това, че имало и други оплаквания от госпожицата, в комплект с поведението на директора могат само да ви покажат, че монетата има и друга страна. Вместо да се замислите в тая насока и да допуснете различни, версии вие се захванахте, отново, с пълните глупости. Важни клечки, мутри, не'ам си к'во... Ае стига бе! От най-битовия скандал ще стигнете до кой знае каква световна конспирация. Не че е тотално невъзможно, в случая, но пределено не е от нещата от които трябва да започнете да разнищвате случилото се.
Aglarana
След като даваме примери:
Миналата година мой съученик напсува чистачката и моментално беше ИЗКЛЮЧЕН...(имал е и други провинения все пак - преписване или пък сбивания).
Това говори, че могат да се взимат и адекватни решения, стига да има желание за това.
pa®tci
^^ Никой не казва, че монетата няма друга страна, обаче адски силно ми е заседнало поведението на учениците в класната стая/час като цяло, показани от клипчето. Иде да рече, че едва ли не всеки час тая жена трябва да... ъъъ... преподава сред маймунски звуци, хвърчащи по нея хартишки, химикалки т.н. Ми и съвсем нормален човек да си ще изперкаш в такава обстановка... което ми повдига въпроса, къде е бил директорът и училищното ръководство преди да стане цялата патаклама?
И аз не съм на мнение, че става въпрос за деца на мутри, достатъчно е просто някой от родителите да има малко повече пачка и връзки, за да стане тоя номер.
Wicked Child
Учителката може да е последната откачалка. Никой не дава право на хлапенцата да се държат така с кое да е човешко същество, камо ли с преподавател.
Ta' Zhal
Дали скандалът е битов или не, не е важно. Може да са мутри, може и да не са. Все тая, пак се чувстват безнаказани.
А това за преподавателката- ми луди учители има навсякъде, не е и като да са само учители. В живота човек се сбъсква с много такива хора. Айде да бием всички, значи. Аз, например, уча в немската. И тук има гадни учители. Защо не е пребита надутата немкиня, която скъса 4 човека, които знаеха немски много добре, просто защото я дразнеха? Та тя се изгаври с усилията им, промени бъдещето им до голяма степен. А защо не е пречукан езотеричният ми учител по философия, който е говорил за Б'хгаваан (така се пише, надявам се!) в часовете на брата на една моя приятелка, а после скъсал ЦЕЛИЯ КЛАС за годината, и то 12 ти клас!??!
Защо тези хора не са пречукани?
Ами защото човек, ако иска да получи знания, ги получава. Ако иска да избива комплекси, ги избива. И на мен не ми харесва, ей Богу, ама такова е положението. И няма да се промени към по- добро с такива изяви от страна на учениците...
Beerzebub
^^^ Аз пък мога да ти кажа, че часовете по английски бяха единствените в които се случваха такива неща. За сравнение имахме една даскалка по Музика, в чиито часове никой не гъкваше. Хем е час по Музика, уж не толкова важен предмет, дето се вика. Мисълта ми е, как се получаваше така че само при Кунторова наставаше лудница? Да опредлено в тия часове сме се проявявали като пълните идиотчета, но и със сигурност огромна вина носеше точно преподавателят.
Частта, където говорех за мутрите бях нарочно пресилил малко, за да акцентирам върху посоката, в която подеха размислите на много от вас. Дадох ви пример от моя личен опит, който ако бъде показан така както представят тоя случай, то сигурно пак ще има обвинения за това че "тия наркоманчета" и родителите им са червиви от пари и директора се правел на подлога...
Wicked Child
С какъвто и учител да си, пак си длъжен да спазваш дисциплината. Погледни го така - ако един режисьор снима филм, да не би да го прави тъп, само защото не го кефят евентуалните зрители? Дръжте се свястно и не ги предизвиквайте, защото малко или много могат да ви опропастят живота. Особено в гимназията.
pa®tci
Мдам, знам какво имаш впредвид за това, че в другите часове не сте смеели да гъкнете (един вид). По принцип, по свободно поведение сме имали и ние в някои часове и то все при даскали(ци), дето са били по-млади, такива... (май?) Само дето винаги сме намирали общ език (ако го е нямало ОНОВА уважение... макар че като се замисля, винаги съм си уважал учителите, както и хората дето са ми били от класовете) с даскал(кат)а, па макар и някоя злобна скочубра да е била (изключение прави една математичка-мъжемразка от 6-ти и 7-ми клас suicide.gif ).
Ако тия пишлемета бяха акълии, щяха да я заснемат ПЪРВО как тя се гаргари с тях (както те твърдят) и чак след това да пускат ако ще, как я бъцкат на катедрата. При създалите се обстоятелства обаче... no.gif Иди разправяй, че нямаш сестра wink.gif
SepulTeraHead
И аз като Beerzebub имах един смотан учител по английски в 7 клас и на него му се случи приблизително същото. Радвам се, че поне някой тук се замисли, че може нещата да имат и страна, която не е наяве. Историята е супер гнусна, но щом виждате, че застава с авторитета си пред вас деиректорът на училището и се опитва да обясни, не се ли замисляте поне.
Beerzebub
^^^ Не, пич. Наистина учителят трябва да бъде на ниво, трябва и да се държи подобаващо с учениците. Възрастта ни точно в тоя период беше такава, дивеели сме постоянно, гърмяли сме шишета с пиратки, фърляли сме пликове с вода от терасите и т.н. Такива или подобни изпълнения е правил всеки. Защо си мислите че само защото някой е влязъл в определена сграда повдението му ще се променни коренно? В смисъл, ДА, определено трябва да спазваш някакви норми, когато влезеш в училище. Тия норми обаче не висят във въздуха просто ей така, а се налагат. Все пак, както казах, говорим за 13-16 годишни палета дето само им дай свобода и гледай какво става. Това не е запазена марка на нашата "не"-държава и на нашия "не"-народ.
MadHatter
^^Еба ти обяснението, честно smile.gif С опита си да си измият ръцете, хвърлят вината обратно върху себе си. Не била добър педагог... Ами като не е, да не са я вземали на работа. Вината е на ръководството, ако персонала е некомпетентен, тъй да го кажем. То ако беше лесно всеки да е директор, всеки щеше да е. А пък да тръгнеш на бой на някого, без причина като "самозащита" е чиста проба малоумие - не може да бъде оправдано по нито един параграф.
Danny47
Най-отвратителното е, че бащите застават на тяхна страна сякаш не се гледали клипчето. То е ясно защо тея ученици са станали такава измет и лошото е, че техните деца също ще бъдат. Всъщност наказанието трябва да е кастрация, за да не се размножават тея лайна! хаха
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.