Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Убийство
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2
Mort
Цитат(SoulThief @ May 5 2008, 09:19 PM) *
За перфектно убийство не съм мислила, но с познати веднъж дискутирахме кой е най-добрия начин да се отървеш от трупа (това също е важна част от цялата процедура biggrin.gif) Най-много ми допадна идеята да го сготвиш rolleyes.gif Само костите остават проблем.

Знам една химична консистенция, при която пускаш трупа във ваната, изсипваш съответните съставки, после разбръкваш хубаво и след малко вадиш тапата. Туй то - лесно само в четири стъпки.

Иначе по темата, признавам си, че мога да убия човек без да ми мигне окото, стига да ме е ядосал достатъчно и да ми е паднало пердето. Хел, даже ей ся бих застрелял един пущиняк, само дето не ми се лежи при пингилите в затвора, щот не съм известен фигурист, че да ми се размине с условна.
Danny47
^ Абе и аз съм чувал за тази химична консистенция, но дай подробности, че тука се изгърбих тея дни! biggrin.gif
zelatorr
Заливаме жертвата с течен азот и после я счупваме. robot.gif
onnellinen
Тука не става ли дума за убийство с полуподръчни средства? smile.gif
Щото аз не разполагам с една цистерна течен азот smile.gif
Megadeth
Минах по всичко, темата може се заключва ;р
Ебавам се suicide.gif Догодина пак :>
malleus
Цитат(lodborg @ Apr 23 2008, 12:12 AM) *
Дали не забравяте угризенията, които всеки един уж перфектен килър би изпитвал след това? Именно това би ви съсипало психически в случаите, в които не ви издаде. Много малко са хората, които хладнокръвно биха могли да убият човек, който не им е сторил нищо. При самозащита и на война е нещо съвсем друго.

Начи ,който има съвест да не убива. Сериозна работа си е тва да затриеш некой.Мислила съм си доста по въпроса.Определено идеалният вариант е да нема труп.Скриваш го,унищожаваш,режеш на парчета и даваш на прасетата и т.н.Както е казал другарят Сталин "Имет труп, имет проблема,нет труп ,нет проблема"(сори за руския ми,но както и да е,нещо в тоя дух)
metal_skate
purvo da se predstavq az sum viktorian emi namirash si kamenna plocha vzimash choveka prispivash go i posle otivash na grobishtata na nqkoe hulmche vzimash si hirurgicheski instrumenti i zapochvash da go kormish posle go zaravqsh suvsem leko da se vijda leko trupa i s kruvta mu izpisvash na plochata tuk pochiva edi koi si i q slagash vurhu nego
Wintersunset
Защо тази тема ми се струва адски малоумна? Последният пост въобще няма да го коментирам, няма смисъл. Но защо после се случвали разни извращения в реалния живот. Едва ли 99% от хората, цветно описали "убийствата" си тук биха имали смелостта само да зърнат подобно нещо.
Изкормваш го, после го дереш, после му ядеш вътрешностите.. Ебаси! suicide.gif
ludspamer
^Да ве, изравяш някой труп от гробището, чиито черва са станали на каша, и си ги мажеш като пастет на филията. icon_headbang[1].gif
Megadeth
^^ Щото темите, дето не са малоумни, вече си ги пуснал/а.
Sile
Психологическото. Но тук има малка спънка, трябва да атакуваш все още недорасъл индивид, психически незакрепнал, наивен, влияещ се, чувствителен, по-точно дете, и пак не всички деца са податливи напълно на психологически нападки. В психологическото убийство могат да влязат много оръжия в употреба - пренебрежение, отблъскване, обиди на личностно ниво (не ставаш, прост си и т.н.), внушения (не можеш да обичаш, никога няма да бъдеш обичан), отричане. Сещате се накъде бия. Да накараш някого да повярва, че е боклук, че е нищо и да почне сам да се бичува, заради това, да се потисне, да убиеш вярата му в себе си, а той да иска именно това - да е себе си, да подкладиш безнадеждността му и после да се намрази и да се убие сам. Не е ли това перфектното убийство?

Just some kind of idea...
the_fire_eye
Ето няколко по-екзотични идеи:

Фугу.Тази отровна японска риба може да се яде(и дори се счита за деликатес!)едв след като отровните части се премахнат.Нахранете жертвата.Настъпва парализа и смърт.
+Рибата е непозната в България и криминалистите няма да знаят какво да търсят,дори ако разберат,че жертвата е отровена.
-Вносът ще излезе скъпичко и полицаите евентуално ще разберат какво сте направили(ако сте заподозрян).

Индийско орехче(свръхдоза).Знам,че при употреба на голямо количество е възможно натравяне с летален изход.
+Никой няма да се досети.
-Предполагам,че трябва да натъпчете жертвата с огромно количество.
-Може и да оцелее.
-Може да не обича люто. biggrin.gif

Киселина(в напитка).Смесвате една част ракия(или предпочитаното от жертвата питие) и една част възможно най-концентрирана киселина.
+Ако обичате бруталииите и гнусотииите е идеално.
+Жертвата доста ще се намъчи. devilsmiley.gif
-Голяма вероятност да оцелее.
-Почти е сигурно,че ще ви пипнат.

Убийство(по желание)+киселина.Убивате жертвата с какъвто способ си пожелаете,пълните ваната с концентрирана киселина,мятате трупа вътре и заминавате на едномесечна почивка.Като се приберете просто отпушвате канала...
+Не остават следи.
+След един месец спомените на хората,видели жертвата за последен път ще са доста изветрели.
-Ще се изръсите яко за киселината. tongue.gif
-Може някой да заподозре подозрителните количества закупена киселина.

Все пак това е най-добрият метод(така мисля).
RunningWild
^Напомни ми да не те каня на вечеря tongue.gif
HateBreeder
Хвърляш трупът на прасетата,те си знаят работата...
Elf_s_karirana_riza
Каниш жертвата на излет в планината,и оттам насетне всико е шишчета с мухоморки, и едно достоверно скъсване от рев-"Аз му/й казах да не ги яде тези гъби..."
(единственият минус е ,че не всички обичат гъби,но пък за сметка на това има достатъчно височини удобни за "нещастни случаи")










.S.:
И все пак,добре е човек да е чел ''Престъпление и наказание"
the_fire_eye
Расколников просто е много нестабилен психически,затова се издава толкова лесно.

А и ако беше убил само старата лихварка,а не и сестра й,нямаше да го преживява толкова.
Thrashard
Моооля ви, мастурбирайте повече... suicide.gif suicide.gif suicide.gif
SoulOfPerdition
Мен ме кефят средновековните начини за мъчение с последъчна смърт. smile.gif Имат доста интересни инструменти за целта. smile.gif Но ако трябва да спомена "стил" на мъчение и смърт, това ще е физическия. Има един вид мъчения, при който с се пробожда тялото на несмъртоносни места, понеже има доста такива и това се прави последователно, чрез завъртания на дадения инструмент, при което се причинява ужасна болка, но до степента на неприпадане, за да си наясно колко те боли... и така, докато не настъпи смърт от кръвозагуба или стрес.
Ако трябва да говоря за психически тормоз, интересни обекти са ми интелигентните хора, или тези, които мислят, че имат силна психика, издръжливи такава... В такива моменти ме вдъхновява това, че трябва да се измислят доста нетрадиционни начини за мъчение, за да им влезеш под кожата. Интересно ще е, когато се изучи целия механизъм на мозъка, защото тогава чрез управление на токовете в него, ще можеш да управляваш болката, емоциите, чувствата, говора и общо взето целия организъм... Оттам насетне човек може да разгърне въображението си и да предизвика доста неприятни усещания в индивида.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.