Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Здравейте от мен танкард73
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
tankard73
Здравеите на всички. Току що влезнах и се регистрирах и ви казвам здравеите метъл маниаци. Поздрави от студен и дъждовен Берген и Норвегия. Само след 2 седмици за мен е събитието на годината /БЕРГЕН МЕТЪЛ ФЕСТ 2008/ ХОУЛ ИН ДЪ СКАИ. 2 дена/14 групи от общо 4 дневния метъл фестивал,наи тежкия в Норвегия и ако ли не в цяла скандинавия-Каркас, брутал трут, асфикс, ат дъ геитс, мешуга, пъзест, примордиал, садистик интент, цефалик карнеидж и още... Та ще се изтрещя яко на 29 и 30 август. Яд ме е че изпуснах слеиър и ин флеим. Наи-вече защото вторите много ми беше мерак да ги гледам. Искам да видя няколко банди през живота си (както видях обичуъри на живо тук) - макабре, финтрол, танкард, неипълм дет, бол троуър, ънлиишд и бенедикшън. Естественно искам и още много... Поздрави и ако не ми се скарат модераторите още в началото може да видите на ввв.хоулиндъскаи.но(норвегия)на англииски естественно. Хеви метъл ис дъ лоу форевер.!!!
lodborg
Майчице, какъв списък от банди си видял / ще видиш! Наистина ти завиждам за доста от тях. Приятно изкарване на феста. По какъв повод си всъщност в Норвегия - само заради него ли? Не че това не е достатъчна причина, но звучиш като постоянно пребиваващ там. И защо не ползваш латиница най-малкото за изписването на групите, по-лесно е някак?
Wintersunset
Доста усилия ми отне четенето на описанието ти.
И как странно си ги наредил.. "..готик, гор.. " mellow.gif Но! Все пак, Берген wub.gif
Приятно шляене из форумното пространство. :>
gadabout
Здраво!
Благородно ти завиждам.

Повясвай се тук за повече, не само да смажеш светогледите ни с възможността, която ти се е разкрила.
Приятно инак.
Eddie_The_Beast
рок он, мъжки icon_headbang[1].gif
Twilightfall
Цитат(tankard73 @ Aug 14 2008, 10:18 PM) *
Каркас, брутал трут, асфикс, ат дъ геитс, мешуга, пъзест, примордиал, садистик интент, цефалик карнеидж

excl.gif

Приятно прекарване, вярвам, мн. ще се разбиеш при наличието на толкова жестоки групи.

Приятно прекарване и тук, макар, че там ще е по-приятно.

Stay brootal, lad. \m/
ludspamer
Здрасти. icon_headbang[1].gif
Mago De Oz
Олд Скул icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif

Здрасти !

Аз си мислех, че само няколко дърти космати метЪли, помним кои бяха Танкард smile.gif Айде Kings Of Beer drinks_drunk.gif icon_headbang[1].gif icon_headbang[1].gif
RazorJack
що бе Tankard още СА не "бяха" smile.gif
последния си им беше много силен ... ако не броим сборния 25 Years in Beers smile.gif

и мен ми е мечта да ги видя на живо и затова още повече ме е яд че ще бъда в Германия и ще си тръгна един ден преди техния концерт в същия град ...


Die with a beer in your hand! icon_headbang[1].gif
Lanfear
Здравей и от мен! drinks_drunk.gif
Сподели нещичко и за теб самия smile.gif ?
tankard73
Ами 73 набор съм.Зодия дева.Метъл от 85,86.С кестенява чуплива коса,вече стигна до средата на кръста.Започнах с лоуднес,саксън и аксепт ми беше първата сборна касета,а първата жица която чух беше естественно еи си ди си-камбаните.Както и песни на джудас и меидън.Противно на повечето ми приятели започнали с меидън,диси,металика или аксепт...Аз започнах от кинг даимънд,венъм и реивън по усилено.Металика доиде чак към 87,88.По скоро прослушах содъм и криетър и мегадет преди металика.Както и танкард и антракс по това време.Въобще всякакви странни банди-кросфаиър,даркнес,дрифтър,страипър,дет еинджъл,алкатраз и какво ли не още.После скочих на сепултурата а 92 година не закъснях с дета и граинда.От 93 та досега предимно съм по свръхтежките групи.Но бичам много и готик и дуум групите.Например любовта ми от жанра са перадаис лост,муунспел,тиамат...а напоследък яко открих финтрол от 2003,4 с тролхамарен.В други форуми пиша под ника финтрол.Иначе бачкам в ресторант, живея в берген, норвегия, имам дете на 4 год и 2 месеца.Опитвам го с метъл,ама на захапва много все още маи.Гледам по леки неща да му пускам.Тиамат,перадаис,флоид,чичо му джон бон джоуви,реинбоу,пърпъл.Да чуе изворите,началото.Баща ми много недолюбваше косата,музиката ми ,седата ми,както и маика ми.И двамата са на оня свят вече.Бог да ги прости.Пиша стихове и все немога да продължа два опита за романа.Но определено искам да напиша една книга за метъла,за фена,за това как обществото е гледало на нас.Поне моита компания препати навремето гонения и заплахи от селските бекове на малкия подбалкански градец от които съм.От града на ботев съм.И тои ме вдъхнови да пиша.И аз съм си бунтар по душа,препатила глава.От 2001 живея в Норвегия.И незнам кога и дали скоро и изобщо въобще ще се прибера един ден.Но това е една друга гадна тема,за престъпната ни политическа върхушка.Всеки прави своя избор.Аз го направих тук в Норвегия и живеем цяло българско семеиство тук тримата.Та това е в общи линии.Но любовта към метъла ми с годините става все по маниакална.И се плаща че явно както казваше баща ми никога няма да ти уври тъпата кратуна....това в кръга на маитапа.Пазете метъла жив и хеви метъл ис дъ лоу братя мои и сестри.Само с вас се разбирам без много думи,повече с погледи и чуства.Другите искат много чалъми и обяснения.Успех всички вам.Танкард 73 берген.А иначе името ми е Стоян.Приятно ми е.!!!Skaal fra meg og kaldt Norge!!Tungt METALL for evig tid!!!=heavy metal forever.Наздраве от мен и студена Норвегия.
Mago De Oz
Набор openwidehug.gif openwidehug.gif и той септември, метъл... мале, това се казва добра новина! Айде наздраве, наборе!
gadabout
^^ Напълни ми душата, сериозно! crying.gif
Twilightfall
Нека има повече фенове като теб!
WildFire
Брат, тази сутрин като видях колко си писал си помислих (до колкото ми бе визможно), че си излял една камара глупости... Сега отделих време да го прочета и ... Не знам, просто оставам без думи.
Не забравяй България!
drinks_drunk.gif
gadabout
Цитат(WildFire @ Aug 19 2008, 11:11 PM) *
Не забравяй България!
!!!
yes.gif
tankard73
Не никога няма да я забравя.С бг паспорт,без бг паспорт един ден,все ще съм си българин.Поради тази причина все още не съм взел норвежки,защото взема ли го перманентно и краи с българското гражданство.Нямам право на двоино.Но може би в близките години ще го взема,за да се застраховам,за стари години колкото и да не ми се ще да губя род и родина.Голям нервен срив изкарах,и явно още го карам.Просто се оставих по течението и не деиствам за отказ от българско.Дано да не ми излезе солено един ден.Ако ни шитнат вън от ес.Но си оставам българин и балканджия.Ще взема да си пусна валя балканска,родопски и пирински тези дни.Че отдавна не съм го правил.И да си закача българския флаг.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ за радушния прием.Тук съм,и ще се навъртам често.Наздраве и на теб наборе.Хубаво е да имаш набор метъл.От моита компания аз бях наи-големия с едно изключение.Хеви метъл рулс!!
Atrocity
Обстановката в тази тема стана много така.. на душевно ниво. biggrin.gif Честно казано завиждам на всеки, който е живял по времето на old metallica, креатор, мегадет, железната девица, джудас, пърпъл, ейси/диси.. когато истинският метал е атакувал сцената. За другите по-стари групи, които си изредил нищо не мога да кажа, защото дори не съм ги чувал. whistle.gif Но мисля да поправя грешката си и още сега да се поразтърся за тяхно музикално творчество. Абе просто bowdown.gif за написаното!
А пък това за България.. забравя ли се такава хубава страна, като нашата, с толкова дълга история и красива природа!
drinks_drunk.gif
Ta' Zhal
Здрасти и от мен, много приятен потребител ми се струваш.
Megadeth
Цитат(gadabout @ Aug 19 2008, 11:15 PM) *
Цитат(WildFire @ Aug 19 2008, 11:11 PM) *
Не забравяй България!
!!!
yes.gif

Добре, че бяхте вие, да му кажете :>




Поздрави, приятелю :>
_Moonshield_
Най-интересният нов юзър от месеци насам, здрасти и от мен. Няма да се притесняваш, метълът няма да умре в България, може всичко друго, но не и той!
tankard73
Цитат(_Moonshield_ @ Aug 20 2008, 11:56 PM) *
Най-интересният нов юзър от месеци насам, здрасти и от мен. Няма да се притесняваш, метълът няма да умре в България, може всичко друго, но не и той!

Не се и съмнявам,че няма да умре. Дано повече хора слушат и го определят като начин на живот. Защото една немалка част от приятелите ми навремето вече не са!!
scion_of_storm
К'во от месеци, откакто съм тук не съм виждал подобно представяне smile.gif

Браво, старши братко метъл, наздравица и за теб! smile.gif
voodoo_queen
Здрасти. Мн готин списък си имаш.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.