Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dark at Dawn
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
scion_of_storm
Ама наистина ужасно. А са доста добра група, много ги харесвам. Нещо като грейв дигър, не им се обръща толкова внимание, колкото на множество други тяхни колеги.

2006 им беше втория албум, дали скоро ще ни изненадат приятно с нещо ново?

...поздрав с Roses of light ;p
и SONS OF THE SEA!
Warrior Of Ice
За мен - култ в дарк пауър метъла. Много идейна и самобитна банда, на която наистина не се обръща достатъчно внимание. Може би е така, защото не са поредните имиджари, рекламирани от голям лейбъл, а спокойно си правят музиката. Сега като се замисля, отдавна не съм чувал новини от тях... И сайтът им не е обновяван от издаването на последната студийна творба. unsure.gif

P.S. Сашо, "Dark at Dawn" е четвъртият им албум, всъщност. Като си на линия ще ти метна липсващите.
scion_of_storm
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

Аз защо имам два, а уж им имах всичко.

Лол.

Ta, on topic - така е, може би затова. А смея да твърдя, че са доооста по-добри от маса други, на които се обръща доста повече внимание. Винаги ми е било странно някак.
Warrior Of Ice
Добре дошъл в музикалния бизнес. happy.gif В момента популярността на даден артист зависи в огромна степен от това доколко прилича на изрод или най-малкото доколко е визуално интересен. Пък и Dark at Dawn съвсем не правят музика за всеки вкус...
Dreamtale
Дръпнах си разни парчета от Soulseek и в момента ги слушам, жестоки са! Някой може ли да ме упъти откъде да си сваля всичко? Ако се сещате да препоръчате някоя подобна група, ще съм благодарен!
Warrior Of Ice
Засилих тук дискографията. smile.gif
scion_of_storm
Мерси, Ицо, ще ги сваля тея дни като си освободя малко свободно място, че съм я закъсал! smile.gif
Mago De Oz
Фен съм им още от първият им албум! Разкошна банда, силно открояваща се на фона на цялата помия, опитваща се да свири метъл! В момента за съжаление са в застой, причините за това са неизвестни. Дано преодолеят кризата и започнат пак да записват. Те, Suidakra, Mob Rules, Lanfear са групите, които ми връщат надеждата в немският метъл, че няма да умре когато големите се откажат или изчерпат.
Airin Of Ancelot
Много добра банда, уникална в някои отношения. Страхотна атмосфера вкарват в музиката си, свирят отлично, а и имат чудесни текстове! Дано изкарат нещо ново, защото ще е срамота толкова ценна група да се затрие, докато десетки безлични състави задръстват сцената.
Dreamtale
Цитат(Warrior Of Ice @ Aug 18 2008, 07:30 PM) *
Засилих тук дискографията. smile.gif

Благодарности! В момента се върти тук. smile.gif
scion_of_storm
Ей, радвам се че спечелих нови фенове с темата. Хубавите групи трябва да се слушат smile.gif
In Death's Embrace
^ Брой още един сред редиците на феновете им smile.gif !
Wolfheart
Цитат(scion_of_storm @ Aug 20 2008, 09:38 PM) *
Ей, радвам се че спечелих нови фенове с темата. Хубавите групи трябва да се слушат smile.gif

Не само ти, ами и групата също спечели нови фенове. wink.gif

Иначе разкошна група. Мрачни и обсебващи, наистина стабилно се открояват на масата имитатори, излизащи на конвейер.
Helloween
Страхотни са, една от малкото нови Power Metal групи които харесвам icon_headbang[1].gif Като казвам нови имам предвид след 1992 година, тоест след пионерите в жанра.
wqwrrr
Сашо изглежда прав за лишената от внимание група. Срам не срам, дори не бях чувал за тях. Изначално, съм изключително благодарен за темата, смятам че трябва да се правят повече точно такива. Открих една прекрасна група!
Току що изслушах албума "Of Decay and Desire", грабна ме веднага. Дължи се на прекрасните вокали, веднага заключих, изпълнени са с хъс, мощ и звучат напълно в тон с чудесната пауър рифовка, типична, но добре изпълнена и умело запълваща хармониите. На първо слушане, някои песни (като "Forever" например), може би, ми се струват малко накъсани, заради многото и често сменящи се ритми. Това всъщност си е в реда на нещата, но не би било лошо преходът помежду им да е по-плавен.
Мелодичните припеви, редувани с тежки и бързи рифове в куплетите създават чудесна атмосфера и в "End of Ice - Warriorqueen" и "Luna" (която освен с това, грабва с прекрасна мелодия във вокалната партия), например, ми направи впечатление хармонизирането им с продължителни хармонични интервали във високия регистър на китарата - похват, който винаги много ме е грабвал, а групата използва на много подходящи места. Не мога да пропусна да спомена и "Maid of Stone", с интересна ритмика в китарата и смазващо соло и "Forever", която въпреки недобрите според мен преходи, завладява много с този припев! whistle.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.