Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: При нас е весело
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
pa®tci
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3176851

А не можеше ли първо да звъннат на Чичко Ушев?
t80
ташак с документите
Megadeth
Цитат(t80 @ Aug 29 2010, 11:12 AM) *

Цитат
Подавам документи за лична карта и шофьорска книжка. След чакане от 4.5 часа се оказва, че има разминаване в даните от старата ми лична карта и техния компютър. Рразликата е, че не е записан етажа на който живея. Изпращат ме в общината. Там следа - Госпожо, елате утре след обяд. Идва време за получаване на документите. След още 3 часа вземам личната карта. Шофьорската книжка и талончето - не. 2004 имам една глоба от 10 лева - платена. Няма връзка с компютъра на КАТ. Следва НАП. Загубих 4 дни.
Megadeth
Бруталното убийство в Пловдив е извършено в парка с който ме дели една улица. Тоест е не на повече от 5 метра от апартамента, в който живея. Същата вечер цялата ми компания се прибирахме по никоето време доволно подпийнали. Със същия успех можеше да бъде някой от приятелите. В единия край на парка пък същата вечер е било някъв грандиозен купон в едно чалгийско заведение, та също е имало сума народ. Никой нищо не е усетил докато не се е съмнало. Защо ли? Защото парка е колкото футболно игрище със скамейките и огражеденията и няма една лампа. ЕДНА ШИБАНА ЛАМПА, която да осветява. Минаваш през нощта и виждаш силуети, тук се събираха пияниците и никой нищо не им прави. Снимки колкото искате как лежат в лайната си (съвсем сериозно). Трябваше няква жена да я убият, че да се направи нещо по тъпия въпрос. А тоя, който я е убил е един калъф на видимо 25-30 години, който си е клошар, шизофреник (върви по улиците и си говори сам, плаши децата, че и жените), колко момичета е замъквал да ги изнасилва, тоя си обикаляше съвсем спокойно, докато не уби някой!

А и между другото, като съм тръгнал да се оплаквам, на 9ти септември освен комунягите, имаше и байрам (турския празник) и по главната българите бяха малцинство!!! За пръв път се изплаших, по принцип ги защитавам мангалите, ама те си го просят. Вървя си с приятелката и група педерасчета с лъскави дрешки почват на мангалски да обясняват кви баджаци имала. Крайната наглост, простотия и кво може да се направи?! Българите вървяха на малки групички, наплашени и тихи. Тия бяха много, наистина много. След една гражданска война вече не съм сигурен България или Мангалия ще бъдем.
pa®tci
Хич не ми е весело. dry.gif
sgoh
Е къде точно ти е проблема? unsure.gif
Rolf
Проблемът е, че Мтел закупуват двата най-големи Интернет доставчици у нас. wink.gif Сещай се какво ще се случи с качеството на услугите им.
sgoh
И кво ще стане?
LordZombie
Група евреи ще нахлуят у вас и ще те изнасилят, докато сереш! Айде аман вече от бавни хора.
Beyond the Grave
Кротко, за sduh-чо това е нормално.
Damn it!
ОМГ, чудя се как чак ся виждам тая тема. Супер място да си излеем лайната и негативизма. Ура. laugh.gif
В България мразя:
1) манталитета. "Моя успех е чуждия неуспех." Не, мерси.
2) интелигенцията. Псевдо, псевдо, псевдо. Имаше уанс ъпон ъ тайм една инициатива да раздадат маркери на разни хора да пишат каквото им дойде на ума по витрините на русенския исторически музей. Витрините се запълниха с патриотични (или възрожденски) стихотворения, които няк'ви лелки преписаха от специални папки, които си бяха подготвили за случая. Интелигентни лелки, де.
3) селото. Селото не като мястото с къщи и животни, а където хората не спират да се обсъждат един друг. Кой бил умрял, кой бил си оставил кучето гладно, кой бил си приказвал с кого за на еди-кой-си жената, зълвата, стринката, кой неблагодарен син бил заминал в чужбина и бил изоставил мама и тате на село... shit.
4) мангалите. Искат да ги интегрираме. Ми да спрат да раждат деца. Да спрат да са лайна. Да спрат да вонят. Да спрат да се оплакват, че държавата не се грижи за тях, и да тръгнат на работа. Като бях в болницата във Варна няк'ви мангали дойдоха на вратата на инфекциозното да се изследват за хепатит. Казаха им, че тук е инфекциозно и трябва да отидат другаде, а те се развикаха нещо за дискриминация.
5) образованието. Грешно, тъпо, зубърско. Зубрим теми по литература, уроци по история, по география, формули по физика... само зубрим. Да не говорим, че произведенията по литература в учебната програма не са променяни сиг от поне 40г. Висшето образование - още по-зле. Финансова подкрепа - никаква.

Аааайде, стига толкова лайна за днес. Супер по-добре се чувствам сега. Особено при мисълта, че след 2г ще се махна и ще гледам да не се връщам след това. openwidehug.gif
RunningWild
^Скрий се в некоя дупка...
Damn it!
Аз съм си 16г. в една и съща дупка. wink.gif
LordZombie
^^

Какво не си съгласен с момата ?
RunningWild
^^Страната е дупка, щото тия като тебе (а и като мене) знаят само да седят на компа и да редят останалите....
Deranged
Що па да не хули момичето, по - добре отколкото да убие някой. Защото понякога на човек точно това му иде да направи.
Damn it!
Цитат(RunningWild @ Sep 16 2010, 10:10 PM) *
^^Страната е дупка, щото тия като тебе (а и като мене) знаят само да седят на компа и да редят останалите...

Какво друго мога да правя аз точно в десет и половина, освен да си седя на компа и да ми се спи? sp_ike.gif Това, че храня, в никакъв случай не значи, че не се старая да правя всичко възможно ситуацията да се оправи - дали с отношение, дали просто със спазване на законите (съч ас вечерния час в 10)... Не знам кой е по-кьорав - "патриотът", който пише на латиница във vbox под патриотските клипчета или евентуално в някой форум, или супер неуважаващата и хранещата родината си аз, която все пак пише грамотно, учи си уроците, прибира се в 10 (дори да не й харесва), хвърля си боклуците в коша и т.н.
Нищо лошо няма човек да си излее лайната върху нещо, което си заслужава. hmm.gif
Сега отивам да гледам Том и Джери и да не редя останалите. Адиос. cool.gif
Megadeth
Бейби, съгласен съм с тебе. (не помня дали си красива или грозна, просто съм обективен) Но твоята слабост е яка. Ти бягаш. Бягаш надалеч от 'дупката'. Това определено не те прави по-различна от всички останали хулници, които нищо не правят. 10;30 вероятно е вечерния ти час, та няма какво друго да правиш, освен да си на компютъра и да гледаш Том и Джери. И като цяло на 16 години няма какво друго да правиш, освен да учиш и да печелиш международни олимпиади, прославяйки своята страна. Не го правиш, нали? Защо не го правиш? Това можеш да си го позволиш, но те мързи. Редовна си на училище, но нищо повече? Като завършиш няма да се съревноваваш със своите съученици за някой от университетите тук, а с лекота и диплома или жалък тест по английски/немски ще идеш в някакъв чужд университет. Мда, колко си силна ти, колко сме назад ние. Не откриваш топлата вода, но не ти и прави чест да плюеш нещо, за което не си си мръднала малкото (под въпрос) дупе, за да го подобриш. (да си хвърляш боклука на улицата в кошче не е допринасяща дейност, а задължение) Та... дем ит, не си по-различна от ония, дето плюеш.
sgoh
Цитат(LordZombie @ Sep 16 2010, 07:00 PM) *
Група евреи ще нахлуят у вас и ще те изнасилят, докато сереш! Айде аман вече от бавни хора.

Айде моля! Ако нямаш някакъв свестен аргумент си запази запази изблиците на оригиналност за следващата "литературна творба".


Щото всичките сте много бързи и затова втори ден никой не казва каква е причината Мoобилтел да предлагат по-нискокачествена услуга от Мегалан.
pa®tci
Явно не си бил клиент на М-Тел-овите нет "доставки", договори и каквото се сетиш.
Damn it!
Цитат(blood @ Sep 16 2010, 10:42 PM) *
И като цяло на 16 години няма какво друго да правиш, освен да учиш и да печелиш международни олимпиади, прославяйки своята страна. Не го правиш, нали? Защо не го правиш? Това можеш да си го позволиш, но те мързи. Редовна си на училище, но нищо повече? Като завършиш няма да се съревноваваш със своите съученици за някой от университетите тук, а с лекнота и диплома или жалък тест по английски/немски ще идеш в някакъв чужд университет. Мда, колко си силна ти, колко сме назад ние. Не откриваш топлата вода, о не ти и прави чест да плюеш нещо, за което не си си мръднала малкото (под въпрос) дупе, за да го подобриш. (да си хвърляш боклука на улицата в кошче не е допринасяща дейност, а задължение) Та... дем ит, не си по-различна от ония, дето плюеш.

Чак международни олимпиади не печеля, но ми се намира един златен медал от Австралийското кенгуру, трето място на Пролетния математически турнир и още едно трето на националния кръг на Европейското кенгуру. Имам покани за Пловдив, Русе и Габрово. Знам какво е във ФМИ - един голям леш - и не ми се учи там. Приемния изпит в СУ ми е сигурна шестица, а миналата година са приемали с тройки. Голямо съревование ще падне, хахах. laugh.gif
Сори, удари на камък.
Megadeth
Защо не схвана идеята ми, а тръгна да си изтъкваш наградите на национално ниво.? Така не допринасяш wink.gif
Има много специалности, в които се влиза с тройка, но и такива, в които не, омг. Не си голяма загуба, бтв. Плюй си там, мрази си на воля, щот нали тва е най-лесно, и дерзай.
RunningWild
^^И от къде знаеш какво е във ФМИ? Аре влез там програмиране или софтуерно инженерство и да видим дали ще си най-голямата отличничка....
Damn it!
ФМИ - математика (с информатика не се занимавам). Под нивото ми е, сори.
Пу.
RunningWild
^Хаха...
sgoh
Цитат(pa®tci @ Sep 17 2010, 12:39 AM) *
Явно не си бил клиент на М-Тел-овите нет "доставки", договори и каквото се сетиш.

Ама в случая вземат готова и работеща инфраструктура. А никой не е толкова тъп да счупи нещо работещо, още по-малко Аустрия Телеком или както там се казват.
_TNT_
Цитат(Damn it! @ Sep 17 2010, 02:48 PM) *
ФМИ - математика (с информатика не се занимавам). Под нивото ми е, сори.
Пу.

Ако ФМИ ти беше под нивото, ти нямаше да си в България и в момента. Доста смело изказване.

Edit: V Яко, брат. laugh.gif
ludspamer
Не знам кво е ФМИ, ама информатики, програмиранета и т.н. яко съкс брат...
Elf_s_karirana_riza
Рекох да се произнеса и аз като човек живеещ от години в чувбина. Не съм националист, даже патриот не може да се каже че съм кой знае какъв обаче, хора, говорейки за манталитет и за образовение въобще не сме толкова зле. В една Италия - уж държава на изкуството - да ме попитат "ВиВалди - това някаква българска група ли е?", където 50 процента от населението е с Основно образование - и въобще не говоря само за южняците, и за възрастните хора... Ами, колкото и смотана да ви се струва нашата образователна система, в сравнение с прехвалената западна Европа всеки завършил една елементарна гимназия в България се води нещо като гений за техните стандарти.
Megadeth
Евала ;>
PitBull
Цитат(Damn it! @ Sep 17 2010, 02:48 PM) *
ФМИ - математика (с информатика не се занимавам). Под нивото ми е, сори.
Пу.

Я пак?
Megadeth
Вика, че е просто парче.
RunningWild
^Дам, странно й е изказването....
t80
битова драма
Auster
Точките за пенсия се увеличават

Бати...и кво, моите родители ще се мъчат да бачкат до +70г., ако доживеят дотогава. А аз вместо да гледам семейство ще гледам тях и ще изплащам стари заеми, защото тя и тая свещенна пенсия е колкото да не умреш. Защо продължаваме да си даваме задниците на х*я, бе... brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif
t80
купени книжки
t80
скандал
t80
ебало си е
t80
МВР ни следи
t80
http://www.vbox7.com/play:dd33fcf5
t80
зле сме
t80
не е истина
t80
http://www.vbox7.com/play:13362081
pa®tci
Цитат
МВР удари по нелегалните учебници по латински
16.11.2010 11:20


Пресцентърът на МВР съобщи, че е разбита схема за разпространение на сканирани копия на учебници по латински в София.
Спецоперацията на ГДБОП била насочена срещу нелегалните сканирани копия на учебниците сред студенти в Медицински университет. Извършена е проверка на два копирни центъра, в които са се копирали учебниците без съгласието на авторите им, съобщава ведомството. От копирните центрове полицаите иззели пет компютъра, лаптоп, както и много сканирани копия в електронен вариант на учебници.

В съобщението от МВР се казва още, че в центровете имало инсталирани нелегални копия на лицанзиран софтуер на стойност 29 хил. евро.

Ефалла полиция-милиция - страшни сте!
onnellinen
Тия МАЛОУМНИ ли са?
blink.gif
_TNT_
Днес от първа ръка се убедих какви идиоти и в същото време простаци ни управляват. Положението е по-тежко отколкото си мислех. Милиционерска работа. Тъжно.
pa®tci
Сутринта около 06:30 (!!!) на Опълченска някакъв олигофрен е гръмнал задното стъкло на колата на майка ми с въздушна пушка. Като отишла да го сменя и казали, че в центъра за последните близо две седмици това бил седмият такъв случай.
Да си имате едно на ум като сте с колата.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.