Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: При нас е весело
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
karelian
Цитат(_TNT_ @ Nov 17 2010, 10:27 PM) *
Днес от първа ръка се убедих какви идиоти и в същото време простаци ни управляват. Положението е по-тежко отколкото си мислех. Милиционерска работа. Тъжно.

Идиотщината и простащината вече са характерни черти на съвременното българско общество.
Което е още по-тъжно.
Enslaved
Какво ти вече, те винаги са били.
pa®tci
Цитат
Прокуратурата вдига ръце от "митничарското село", информира "24 часа".
Окръжният прокурор на Хасково смята да прекрати преписката за незаконното строителство в т. нар. митничарско село Ставри Димитрово на брега на яз. "Ивайловград".
Незаконното строителство не е престъпление по Наказателния кодекс, уточнява той.

boxed.gif
t80
наглост
t80
тегаво
abraxas
Страшно нещо е селянията, хах!
pa®tci
Подслушвали Найденов по сигнал на Калина.

Тая е нема такава. Все едно чета криминален роман, ебати
t80
шок
t80
меле
prayer4eto
http://dnes.dir.bg/news/pari-studentka-7573927?nt=4

Пускам го не само заради съдържанието на статията...
Обърнете внимание на изказа - не ви ли напомня нещо отпреди 20 години?
Daddy`s Girl
^Тъпотия. Никак не ги харесвам тези игри.
Аз им пратих смс с моето ЕГН (въпреки че можех да пробвам с друго) и не ме допуснаха до играта.
След има- няма месец, Ники Кънчев (записано съобщение) ми звъни, за да ме убеди, че моят номер има голям шанс да спечели (след като вече съм пратила смс-а с ЕГН и е разбрано, че съм под 18години). dry.gif
Хем искат ЕГН, хем са алчни и за малолетни потребители. suicide.gif Знам, че става автоматично(и че са жадни за пари и богатства), но все пак трябва да има някакъв контрол (особено сега, когато техниката е на едно много добро ниво).
t80
кенефи
kartofa
Хич не е весело това.
t80
http://www.avramov.com/blog/?p=1404
t80
Янев
t80
безработица
PowerKnight
Мене ако питате още 20 години ще сме си така зле. dry.gif
Svetyl
Интелектуален скандал.

Честно, не мога да си го обясня...
pa®tci
Взрив пред редакцията на в. "Галерия"

А ето този циатат от статията ми направи силно впечатление:

Цитат
... не е случайно съвпадение залагането на устройството и посещението на четирима еврокомисари у нас...

Та като ги знаем какви атаки срещу правителството бяха/са поели, нищо чудно, както няма никой пострадал, от тоя "вестник" сами да са се взривили.
Beholder
Просто правителството ни е EPIC FAIL. wink.gif
t80
линейки
t80
Две деца изгоряха
t80
фашаги
Adora
отвратена останах от фактите - малко е дълго, но ...
Sile
^ Ужас!... "Институцията убива. Не трябва да има институции." Явно наистина е така. Примерът с Лора обаче вдъхва надежда, бъдещето на "забравените хора в България" зависи от хората, на които им пука и които действат, които се борят докрай да направят нещо добро като родителите, осиновили Лора.
2+2=0
Цитат(t80 @ Feb 25 2011, 08:36 AM) *
случаен линк

Извинявам се, че така грубо ще прекъсна упражнението по вайкане, обаче много лошо ми напира един въпрос към t80. В смисъл, разбирам, че се вълнуваш от новини с предимно негативно съдържание, което не знам на психологическо ниво какво трябва да значи, обаче за мен е ОК.

Само че, защо държиш постоянно да влизаш в този конкретно форум и ей така да боднеш пореден еднофразен линк в поредна тема и да се изсулиш. Нек си, ако имаше толкова негативно мнение за обстоятелствата, нормално ми се вижда да споменеш с две-три думи своето мнение. Иначе, новинарски сайтове има доста, нек си се обезсмисля тоя кръстоносен поход, с линк срещу регреса.

Шото наблюдавам от доста време вече и си знам, че като прочета лоша новина в някой сайт, то задълже ще я мерна и тук. И то трябва да е свързана с някъв звЯрски фрапантен случай. Що примерно не копваш лошите шестмесечни репорти на европейската комисия, примерно, ми задължително трябва да е как син изял майка си и развял знамето, примерно.

Сори, ама ме гложди тая дилема сериозно. Иначе и аз да им еба майките на ония.
t80
мизерия
pa®tci
Цитат
Полицаят пребил ученик – невинен!
03.04.2011 21:03
Досъдебното производство е прекратено



Районната прокуратура в Пазарджик прекрати досъдебното производство и отказа да повдигне официално обвинения срещу пазарджишкия полицай Георги Галевски, който беше обвинен в побой над 13-годишния съученик на дъщеря му – Николай.

Dnes.bg припомня, че на 11 февруари ученикът от СОУ „Георги Брегов” беше настанен по спешност в болница с високо кръвно и комоцио. Той твърдеше, че е пребит от бащата на съученичката си Михаела. По думите на Николай, Михаела се напила с бира по време на учебните часове. След първия час тя отишла до мивките, за да се наплиска с вода, но това не помогнало. Тогава помолила момчето да я придружи до тях, за да облече нови дрехи.

През това време класната ръководителка на момичето уведомила бащата за нейното състояние. След като разбрал за случката, той се прибрал с патрулката от работата си до тях. Като чула, че баща й се прибира, момичето се изплашило и помолило Николай да се скрие.

Още по темата:
Пазарджишки полицай пребил ученик?
Бащата го открил и му нанесъл няколко удара с юмруци, е версията на пребитото момче. После с полицейски автомобил го върнал на училище, като през целия двор го стискал демонстративно за врата. Моментът е запечатан от охранителна камера.

Със записа разполагат и от Инспектората на МВР, които направиха проверка на случая и предадоха материалите на прокуратурата.

Магистратите обаче прецениха, че няма данни за извършено престъпление от общ характер. Тяхното решение може да се обжалва пред Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Просто НЯМАМ ДУМИ!!!
t80
ташак
pa®tci
Чудя се вече да се чудя ли.

Това наистина не знам как да го нарека. Някой да ми обясни, моля?
HateBreeder
Ако беше чукал козичка, природозащитниците щяха да скочат и да получи 5 годинки, но нали е човешко същество... Такива хора никога няма да разберат къде трябва да си врат оная работа, затова да им се реже...
2+2=0
Цитат(pa®tci @ Apr 14 2011, 04:08 PM) *
Чудя се вече да се чудя ли.

Това наистина не знам как да го нарека. Някой да ми обясни, моля?

Наречи го налагане на съдебно-следствена мярка за неотклонение. Арест се предвижда в случаите, когато се предполага, че заподозреният може да напусне страната, да се укрие, да извърши друго престъпление.

По-надолу се казва, че не се предоставени доказателства, които да характеризират човека като рецидивист, обществено опасен, прочее. Следователно - няма повод да го прибират, той ще си седи вкъщи.

По-надолу се казва, че му е повдигнато обвинение и че предстоят съдебно-медицински експертизи.


Кво точно ви смущава, м'чета? Авторът на статията сигурно сам се е прегърнал, като е измислил заглавието. А вие кво не одобрихте?
Прави ми впечатление, че хората тълкуват закона както им е удобно. Като е за цъкане и въъъйкане, линчът не мърда. Като засяга лично, детето е много добро, нищо че е прЕбило някой пред дискотеката. Иначе всички сте борци за свобода и тук поне педесе пъти някой е псувал ченгетата. После обаче искате същите ченгета да разстрелват без законен съд.

В сми, нещо в съдебната система ли ви притеснява? Шото ние ги фащаме, а те ги пускат, нали.
pa®tci
Виждаме и в чужбина на такъв вид изверги какво им се случва, ай недей да четеш морал. wink.gif
2+2=0
Ся, що морал.

Ае накратко - човекът не е задържан под арест, а под друга мярка за неотклонение.

Това не значи, че обвинението е свалено. Прокуратурата може да обжалва мярката, отделно от присъда, определение, т.н. Има образувано дело, в ход е, ще има решение. После - инстанции.

От 3 до 10. Тук вече може да се говори.

Отделно - що пък изверг. За тази цел си има експертизи и експертни лица, те определят. Отделно, кво им се случва навън?

И така - пак да питам - кво точно ви притеснява, че уж нормални хора, които явно нямат юридическо образование и опит, обсъждат съдебни процедури в следствена фаза. Яко бистрене. Вие, пичове, четете морал, в тая и в още педесе различни теми всеки ден с тези линкове и огромните надписи под тях. На мен само ми е странна пресилената реакция - не медийната, а вашата. В смисъл, ако и двамата бяхте написали само, че искате някой да обясни, е разбираемо. Като напишеш ПОЗОР!!!!!!!!СРАМ!!!!ЕКАКМОЕБЕ?!??! вече става смешно.

В тоя ред, включих се, защото беше попитал дали някой може да обясни и пробвах да кажа, че изедниците не са пуснали поредният изверг, който да ви изнасилва децата и да развява байряка, а тва е следствена процедура при задържане и няма общо с ефективната присъда по наказателното дело. Кофти е, че го приемате по такъв начин.
HateBreeder
Аз,лично,не говорех за конкретния случай.Казах,че е по-лесно да те осъдят за изнасилване на козичка,отколкото на човешко същество...
mordred
Зависи в кой щат си ! В някой от по-южните само и със свидетел става !!! У нас не знам как е - едва ли правата на животните са толкова защитени колкото мислиш wink.gif
HateBreeder
Сигурен съм,че на хората не са...Даже съм го изпитал лично wink.gif
mordred
Факт !!!
mordred
drinks_drunk.gif Тия са слуги на дявола biggrin.gif
HateBreeder
Ами,така е.Едните налагат физически тормоз,другите психически...
mordred
Кое е по-малкото зло ?
HateBreeder
Физическия,разбира се,не ти разбива живота трайно.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.