Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: При нас е весело
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Во Царствии Твоем
Докато не чуя аудио файла, не мога да повярвам, че е на У.Еко. 99.9% в мен тегне едно съмение за поредното фалшиво "интервю". То не бяха британски премиери, холандски такива...

П.С. Хм то си го пише вече... художествена измислица. А хората по разните му социални мрежи се връзват и цъкат с език smile.gif
t80
Абсурдистан
Frog
Да не им попадаш в ръцете... censored2.gif
t80
лекарства
pa®tci
Като гледам събитията от последните дни и вече не толкова се ядосвам, колкото взе да ми става тъжно... мъчно... Не знам какво да кажа, освен може би когато следващия път тия аграри дойдат тука да протестират да бъдат пресрещнати, набити с колове и изнасилени насред Цариградско. За целта обаче тия, дето са "отгоре" първи трябва да увиснат наместо евро-знамената пред президентстото.


... и даже и тогава не съм сигурен, че тая "държава" ще се оправи. sad.gif
pa®tci
Цитат
Напрежението в учебната база на Национална спортна академия в Несебър вчера ескалира отново, след като двама студенти бяха откарани в болница.

Роми с метални колове са нападнали младежите, които вече месец с денонощни наряди се опитват да защитят територията на базата от нахлулите багери. Двама от възпитаниците на НСА, които се опитали да противодействат, бяха ранени и откарани в болница. От Академията смятат, че нападателите са били изпратени от строителите, които по-рано сринаха базата с багери.

В момента изкопните работи продължават под наздора собствениците на реституирани имоти. Според ръководството на НСА строителите бързат да налеят основите преди 15 май, когато влиза в сила забраната за строителство на морския бряг.

Националното представителство на студентските съвети (НПСС) и Студентският съвет на НСА обявиха, че подготвят мащабни протести в столицата и няма да отстъпят от исканията за запазване на държавната собственост върху учебната база.

"... мила Родино, ти си земен Рай..." за дебилите, олигофрените и мутрите.
t80
глутници
t80
на магистралата
pa®tci
^ Това въобще няма отношение точно в тая тема, ако обичаш...



Иначе аз не знам в коя година се върнахме... викали Мишо Шамара в районното да дава обяснение заради някакъв текст, в който казвал, че мрази "държавата" и "управляващите". suicide.gif
Svetyl
^Четох за това. Пише, че не му било за първи път.
telia
Дааа, Мишо Шамара извършва голяма подривна дейност. Да ти умре катъра!
pa®tci
Явно, щом колегите ти го привикват втори път в рамките на шест месеца.
pa®tci
Цитат
Издръжката на един затворник е по-голяма от заплатата на професор, разкрива в интервю за "Преса" проф. Александър Стойнов, ръководител на работната група, изготвила новия проект на Наказателния кодекс. Според него цената на лишаването от свобода трябва да е ясна. Сега тя възлиза на 1300 лв. месечно.

"От Брюксел ни ругаят, че още не сме достигнали мининума на европейските стандарти по затворите - 4 квадратни метра на затворник, отлични хигиенни условия и здравно обслужване, добра храна. Когато се достигне всичко това, цената на един ден в затворите ще скочи още повече", отчита Стойнов.

Той признава, че е "за" смъртното наказание. Защото един куршум струва евтино. "Колко деца ще си отидат от този свят ей така, защото държавата няма пари за лечение, а пък има пари да държи някои в затвора. Много е цинично, което ви казвам, но е така. Осъдените на доживотен затвор без замяна са елементарни хора, с лесно приспособима психика, те се приспособяват в затвора, а не е ясно колко време държавата ще ги издържа", аргументира се проф. Стойнов.
t80
контроли
t80
кучета
t80
органи
Megadeth
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4968051
Нещо важно, което всеки трябва да прочете. :>
pa®tci
Цитат
Учител в столично школо взема по-малко от чистачката в училищен стол, алармира на първа страница "Телеграф". Това става ясно от електронната трудова борса на сайта на Агенцията по заетостта.

На нея е публикувана обява за свободно място за учител по история срещу заплащане от 293 лв. В същото време се търсят 3 чистачки за училищен стол срещу възнаграждение, което е със 100 лв. отгоре - 380 лв.

Интернет страницата е залята от фрапиращи оферти, показващи тоталното разминаване между образование и възнаграждение у нас.
Svetyl
После ми се чудят защо искам да стана докторант...
Slash
32-годишна ромка изостави новородените си близначета, защото у дома има още 8 деца

Многодетна майка е родила близнаци тази нощ в отделението на сливенската болница “Д-р Ив. Селимински” и ги изоставила.
Първото е момче - Петър, който тежи 1,650 кг, 45 см, а второто е Богомил и е 2,500 кг, 49 см. Майката е от ромски произход, на 32 години. Тя е от сливенското село Сотиря и вече има 10 деца. Жената е родила чрез секцио.

Тази сутрин тя заявила, че изоставя децата, за което са информирани социалните служби. Това са деветото и десетото й дете. Миналата година на 20 април също е родила близнаци.

http://www.blitz.bg/news/article/155677

10 деца, 10 глупака, 10 крадци, 10 паразита, 10 гласоподавателя, от тях производство на още 100 деца...
Дървояд
Държавата е абдикирала!
Megadeth
Цитат(Slash @ Sep 22 2012, 06:11 PM) *
10 деца, 10 глупака, 10 крадци, 10 паразита, 10 гласоподавателя, от тях производство на още 100 деца...

В случай, че не се изпонаебат взаимно, могат и да са само 50 изродчета ;р
t80
абсурд
pa®tci
Тая "държава" отива у на кучето ГЗ (да ме прощават кучетата).

МАСОВ РАЗСТРЕЛ! Това е решението.
Slash
Всеки ден се опитвам да не мразя България.
gordost
Цитат(pa®tci @ Oct 10 2012, 05:56 PM) *
Тая "държава" отива у на кучето ГЗ (да ме прощават кучетата).

МАСОВ РАЗСТРЕЛ! Това е решението.


Масов разстрел на политици, обикновените хора не виждам с какво сме виновни. whistle.gif
t80
банки
pa®tci
Цитат
Родители прегазиха с колите си ротвайлер, който нахапал и уплашил децата им, съобщава "Преса".

Ужасяващата случка станала вчера сутринта в Преслав до СОУ „Черноризец Храбър". В 7,20 ч. параджията Никола Енчев дошъл с колата си на работа и докато паркирал, видял голямо куче - ротвайлер, да се боричка с нещо, което на пръв поглед му се сторило друго куче. Секунди по-късно осъзнал, че на земята лежи дете, момиченце, и пищи, а кучето лае и налита отгоре му.

В същото време дошли с колите си и бащите на още няколко деца. Двама-трима от тях прегазили раненото куче с автомобилите си, докато то издъхнало. Събореното дете Антоанета е в 3-ти клас, има одраскване по китката, ваксинирали я против тетанус. Други три деца - на 8 и 12 г., които също са се борили с кучето, са били прегледани, но нямали наранявания.

Наоколо уплашени деца звънели по телефоните си на родителите и ги викали да дойдат да ги спасят от кучето. Имало и възрастни хора, които гледали отстрани. „Тогава аз изфорсирах силно колата - поне да уплаша кучето, но то продължи да се боричка с детето. Някой метна камък ли, пръчка ли - не видях точно, и кучето побегна встрани към оградата на онази къща. В това време се появи с колата си бащата на момичето на земята и блъсна псето с предницата. Счупи му се фарът, бронята, но кучето не умря, а само падна замаяно на земята", разказа свидетелят Никола Енчев пред "Преса".

O__O
gordost
^Еми евала на хората, все пак децата са по-важни. Или според теб трябва да цункат кученцата?
pa®tci
Извинявай, ама не знам колко "възрастни" да седят и да гледат отстрани как куче "яде децата", а след това пред същите деца буквално да екзекутират кучето ПО ТОЯ начин... това просто не е нормално. Да не говорим колко противоречия има в цялата статия.
t80
изроди
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.