Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Cynic
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Fish
Слушам "Traced in Air" и не мога да повярвам, че са успели да създадат подобен шедьовър след всички тези години. Албум на годината за мен! bowdown.gif Какво е вашето мнение за него, за групата като цяло и за развитието й?
nobody
Два пъти се опитвах да го изслушам целия и два пъти не успях, но заради това пък си пуснах Focus.
Aggressive Perfector
Разочарование. Cynic играха на сигурно и изкараха просто един чудесен чист прогресив албум. Толкоз. Никакъв дет метъл и (почти) никакъв джаз. Жалко, наистина ми е интересно какво щеше да се получи ако бяха рискували...
Twilightfall
Харесват ми единствено и само демотата, другото е скука (то са едни електронни гласове, женски вокали, синтове, ефекти... не е за мен това).
Warrior Of Ice
Новият албум е перфектно изпипан, но наистина му липсва онази доза екстремност/експерименталност, която наред с всичко останало направи "Focus" шедьовъра, който е. Това настрана, "Traced in Air" заслужава почетно място сред топ изданията в прог метъла за тази година.
abductor
Тц. Не ми допадна "Traced in Air", всичко, което харесвам във "Focus", тука го няма. Мекушав, лигав, разводнен, по-скоро в стила на "Portal", но не толкова добър. Не знам дали ще пожелая да го чуя пак скоро.
Rolf
Много добър албум, но нищо повече. Има идеи, има и свирене, но така или иначе това отдавна е станало стандарт. Не е от класата нито на Focus, нито на Portal, който не знам защо е тъй масово недолюбван от феновете на Cynic...
lodborg
Новото EP на Cynic ми хареса и то не малко, но в никакъв случай не е шедьовърът, който всички разбираемо чакаха. Интересен албум безспорно, с много атмосфера, действа ми страшно успокояващо по някакъв странен начин. Смятам да си го пускам още много пъти.

За първи път от много, много време обаче ще трябва да се съглася с Aggressive Perfector. "Traced in Air" е твърде много опипване в тъмното за мнението на публиката. Сякаш не са сигурни какво могат и какво ще се приеме добре.

П.П. "Evolutionary Sleeper" е невероятно парче!
Airin Of Ancelot
Много приятен албум, интелигентен и изящен. Да, не е шедьовър, но пък е пълен с хубави идеи и отлична техника. Младите банди имат какво да научат от Cynic и през 2008-ма година.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.