Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Emperor
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
scion_of_storm
Е, айде бе, толко фенове, а няма тема.

Аз сега си пуснах пак Антъмс...

и к'во?

Ами ебати яката група, но не мога да я харесам. Ц човек, не знам защо, не могат да ме грабнат и това е. Но някои обложки са просто... <3. И имат отделни хубави песни много. smile.gif
lodborg
Великани! Една от най-любимите ми блек банди. Ihsahn е просто несравним! Невероятно надарен композитор, страхотен фронтмен, прекрасен вокалист, китарист. Няма албум на тая банда, който да не ми е прескъп. Последните два, по-прогресивните, са ми сякаш с една идея по-любими, но старите неща не им отстъпват с нищо. Сега е моментът да издадат нещо повече от концертен албум, както са се събрали и набират отново скорост.
Twilightfall
Не ги слушам, но проектът Thou Shalt Suffer на Ihsahn кълца на ситно!
Warrior Of Ice
Гениални са. На пръсти се броят групите с такъв принос към блека. Подкрепям Венци за последните два албума - просто перфектна музика - хем авангардна, хем последователна и смислена. Страничните проекти на пичовете също са от най-висока класа, но все пак много се надявам да се съберат пак за поне още един запис. По всичко личи, че далеч не са казали всичко, което могат.
monolithe
Емперър. Едни от най-влиятелните. Имат страшни албуми, Антемс-а и Евкилибриум-а са ми любимите. Личността Ihsahn няма да я коментирам, тъй като май аз ше съм единственият, който определено не му е фен.
hudojnik
С PROMETHEUS... надминаха всички останали! ЧУДОВИЩНО ВЕЛИК АЛБУМ! Новият на IHSAHN е най-близо до него, лично според мен. Много, много съществени албуми!
winterstorms
Не знам какво повече мога да добавя към написаното от вас. Безкрайно велика група са и наследството им е огромно. Признавам, че не съм чак такъв фен на страничното творчесво на Ihsahn, но музиката му в Emperor е класика от до!
Rolf
Богове! bowdown.gif Нямат албум, който да не е велик, но лично аз харесвам най-много IX Equilibrium и Anthems to the Welkin at Dusk.


Цитат(monolithe @ Mar 22 2009, 10:43 PM) *
Личността Ihsahn няма да я коментирам, тъй като май аз ше съм единственият, който определено не му е фен.

Е кажи все пак, защо така...
monolithe
Rolf, темата е доста дълга. Предпочитам да ти обясня на по чаша студена бира.
Arcturus
Огромни са, харесвам им и четирите албума, но може би най-много Prometheus - The Discipline Of Fire & Demise, където демонстрират страхотна музикална зрялост. За обложките им е ясно - тая на In The Nightside Eclipse е прекрасна. Пък албумът отделно си размазва с I Am The Black Wizards и Inno A Satana. Каквото и да кажа, ще е малко, Emperor са една от най-влиятелните (симфо) блек метъл групи, а Ihsahn е гений. На толкова неща може да свири, че ако утре подхване гайдата няма да се учудя. biggrin.gif
Fish
Последните им неща стават, определено.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.