Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Waylander
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
scion_of_storm
Освен Улаира, Зеракса и Мууншилдо други фенове тук има ли?

Ето така трябваше да звучат Елувейти, ако не се лигавеха ^^ КЕЛТИК ФОЛКъ, мадафакррр!

Пропуснал съм 2008 края да видя Honour Amongst Chaos, но оправдава очакванията. Истински фолк е това, д'еба'ма'ма'му. Нещо като Bran Barr и Aes Dana <3
_Moonshield_
Дам, абсолютно много добра и подценявана келтик група. И въпреки, че Eluveitie се водят да свирят пак нещо подобно, приликите са минимални. Абе ирландска работа, страхотни са smile.gif
sharon
Хах, за секунда помислих, че нещо те е прихванало и темата е за книгата на Гемел. laugh.gif
Waylander са си страхотни, нямат слаб албум. Много особено звучаща на моменти музика, оригиналничат тук-там, но не бих сравнявала с Eluveitie. Дебютът им ми остава най-любим, но пък и "Honour Amongst Chaos" също не беше никак зле, дано продължават така и занапред!
scion_of_storm
Имат доста сходни употреби на инструменти и звучене - главната разлика е, че едните са завили към мелодета, другите към блекарщините. Много силно се надявам да не се наложи да се присъединяват към Нуклиър бласт, защото тогава ще стане работата с Елувейти или Корпиклаани и поредната група ке умре.

Имат слаб албум, иначе. Но го наваксват с два хубави.
Warrior Of Ice
Цитат(scion_of_storm @ Mar 30 2009, 04:49 PM) *
Много силно се надявам да не се наложи да се присъединяват към Нуклиър бласт, защото тогава ще стане работата с Елувейти

Това, което стана с Eluveitie, е че издадоха най-силния си албум. wink.gif За едни Nuclear Blast може да се оказват тесла, но други успяват да просперират при тях.
scion_of_storm
Говорил съм по тоя въпрос за Елувейти.

Ще видим бъдещето какво ще е, тогава още ще се говори.
Airin Of Ancelot
И трите албума много ми харесват, най-вече последния. Много хубава група!
Despair
Измъквам темата от очакваното забвение, само защото в момента слушам Honour Amongst Chaos и трябва да споделя колко съм доволна. За сравнение с други групи, мисля, че няма място.
Neurosis
хм.хм.хм.ами слушал съм всичко тяхно,но не съм задълбавал и наистина сравненията с Eluveitie са безпочвени,но групата си я бива smile.gif сега ще ги попреслушам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.