Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пушите ли?
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Void KD
[sarcasm]^Вкарайте пушачите в затвора!!! Тия за кви се мислят, как така ше пафкат на обществени места?!?! Само в пандиза да пушат, нещастници гадни долни мръсни!! СМЪРТ!!! СМЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРТ! mad.gif [/sarcasm]

Kent
Извинявай, но откъде накъде ще съм длъжна да ви дишам гадостите? Тровете се колкото щете, но не тровете мен.
Void KD
^И аз не пуша, просто не ми пречи. Обществените места които посещавам имат добра циркулация на въздуха и не се усеща цигареният дим, освен ако до мен не седне някой да си запали цигарка.
Като се каже "вредно е за здравето"... ами, то всичко е вредно, когато е в голямо количество.
Megadeth
^И на мен газовете от колите и газовете от заводите на пръв поглед не ми пречат, но тялото си има собствено мнение. Пък и убийци, изнасилвачи, пияндурници по пътищата с колите не ми пречат, но съм против тях де.. що ли xD
I Like Scat Porn
^И ще се преборим с тютюнопушенето... като го забраним?!
Megadeth
Mи.... да!?
Discipline
^^
Никой не го е.е да се бори с/против тютюнопушенето. Там има много кинта. Въпросът е който иска да пуши - да пуши, но не и да се натяква цигарен дим на всички останали, капиши? Супер гнусно ми е на концерти как не може да се диша, а това е почти навсякъде.
ludspamer
То ако на концерти не се пуши къде тогава?

А като гледам разярените коментари на разни непушачи по форуми....абе да не съм седнал да ви издишам дим в лицето:0
sharon
^ Ти може би не, но на мястото на едно такова лице специално по време на концерти се намъкват минимум още двама-трима комина. Така като гледам какво става около мен, явно е проява на някакво извънредно нечовешко усилие това да се стърпиш и да НЕ запалиш в самата зала. annoyed.gif
Slash
Цитат(Discipline @ Feb 25 2010, 07:13 PM) *
Въпросът е който иска да пуши - да пуши, но не и да се натяква цигарен дим на всички останали, капиши?

Е как ще стане тая работа? Не може нито да го гълта нито да си го събира в найлонов плик. А като кажеш къде да пуши и къде да не пуши веднага се започва за правото на избор и свободата, Санчо... салама. Истината е, че не можеш да затвориш пушача в кутия защото пуши, но е истина и че ако отвориш на някого устата и го напиеш, а не ще да пие, е същото.
Midnightsun
Когато концерта е в зала е много неприятно да се пуши, особено, когато няма достатъчна вентилация, както беше на канцерта на Гама Рей. Една зад мен ми идваше да я очистя, не спря да дими като комин. annoyed.gif
Chimera
Цитат
А като кажеш къде да пуши и къде да не пуши веднага се започва за правото на избор и свободата

'стествено.

Има си общоприети забрани (например за хранене, защото някой сега ще скочи, че приравнявам цигарите с алкохола или нещо друго) в административните\обществените сгради, транспорта и всички други места, които се ползват от много хора накуп. Щом нещо така необходимо като храненето може да бъде обложено със забрана (която донякъде е въпрос и на елементарна етикеция), защо тютюнопушенето да не може? Или ще кажете, че да ръфаш цигарата е по-възпитано от това да ядеш сладолед в трамвая, например?

Решение - нека се направят заведения само за пушачи - както има кръчми за напиване, закусвални за хранене и гей барове за хомосексуални. Който не е за там просто няма да ходи.
crazyfan_metal
http://sulla.bg/2010/02/18/1301.html
Човекът добре си го е казал и аз го подкрепям, въпреки че не пуша вече от 8 месеца smile.gif.
Void KD
^ ахахахахх баси яката статия laugh.gif

Цитат
Ето, представям си ресторанта на бъдещето, ресторанта на здравословните и разумни хора. Влизаш, сядаш на масата и никакво месо, никакви салати, никакви десерти, никакви напитки, за пушене да не говорим! Седиш, седиш на празната маса, пък „не знам досадно защо ти стане”* и викнеш келнера, платиш си и си тръгнеш, обгърнат в здравословност и безсмъртие. Стоп! И това не е достатъчно!

Седенето на стол често е причина за появата на хемороиди…

хихихихихи
pa®tci
НЕ МОЖЕ да отида на РЕСТОРАНТ и някой да мене да ми чади като комин, НЕ МОЖЕ да отидем в ТРИ ЕТАЖА пицария с жената (Мания), да влезнем, да не можем да си видим очите от ди и при въпроса "Къде е залата за непушачи" да ни изгледат като най-долните отрепки и да ни кажат с най-презрителния глас "нямаме", НЕ МОЖЕ да отидем на кръчма за три часа, а на другата сутрин (!!!) косата ми да ВОНИ (до повръщане) на цигарен дим.

Съжалявам, винаги съм бил толерантен към пушачите, но това отсреща какво е (не визирам всички пушачи, а просто някакви елементарни работи като култура и хигиена)?
beyondtheblack
Айде, пицарията ще преживеем (ще си ядем вкъщи) - но какво, ако ми се ходи на концерт на Negura Bunget? При последното ми посещение на въпросната дупка ум не ми побра (дробовете още по-малко) как е възможно да се кефиш на някаква музика, след като в помещението са хвърлили димка - а усещането бе такова. На всичко отгоре, след като чинно си бях платила вход и излязох точно след 2 минути, бях изгледана с огромно презрение (както partci цветисто е описал) и най-вече с учудване, сякаш току-що бях поставила за решаване теоремата на Ферма. За връщане на парите от вход дума не можеше да става.
Но, предполагам, докато масовият фен ми реагира със същото удивление (както прави), нищо няма да се промени. Важното е "купон да става". А тютюнът, казва известен депутат и професор, е същинска амброзия и есенция на хедонизма.
pa®tci
Ма чакай бе, защо да трябва да ходя да си я ям тая пица вкъщи. Че аз искам да изляза някъде с приятелката си, да хапнем като бели хора в някакъв вид заведение, да разпуснем. Не да си седим перманенто у нас или у тях и да си готвим. не става така.

И като каза: вчера на HYPOCRISY имаше хора, дето си пушеха в погото. Е да ви еба майките!
beyondtheblack
Ама разбира се, че си прав. Тотална забрана за пушенето, като в Ню Йорк. Тази вечер гледах Темата на "Нова" - именно за пушенето: едно момченце се молеше на баща си да престане да го обгазява. Бащата обещавал, но "нямал сили" (според детето). А шамари?? На такива трябва временно да се отнемат родителските права.

Така че не съм примиренец - просто съм реалист, народът е овца и тъпан. Гледай само какви политици си е избрал - след като 8-годишно дете мисли комай по-трезво от тях, остава те да са имбецили.
ludspamer
Какво 8 годишно момче бре човек, каква ти е гаранцията, че след 5-10 или малко повече години това дете няма да пропуши, и още десетина-петнадесет години след това да "обгазява" своите деца?
Megadeth
Цитат(pa®tci @ Feb 28 2010, 11:38 PM) *
Ма чакай бе, защо да трябва да ходя да си я ям тая пица вкъщи. Че аз искам да изляза някъде с приятелката си, да хапнем като бели хора в някакъв вид заведение, да разпуснем. Не да си седим перманенто у нас или у тях и да си готвим. не става така.

И като каза: вчера на HYPOCRISY имаше хора, дето си пушеха в погото. Е да ви еба майките!

Тоз приятелка си имал, а аз колко мокри сънища имах с него sad.gif sad.gif

Подкрепям аргументите против цигарите, дюд. Не е трудно да ги оборим ;>
beyondtheblack
^^Тази, че детето звучеше по-зряло и трезво от всичките ни политици, взети заедно.
Апропо, какъв ти е аргументът? За забраната за пушене тук и сега ли говорим или за светлото/тъмното бъдеще?
Всъщност, този "аргумент" е същият като на депутатите: в някои европейски държави (Гърция напр.) забраната не се спазва - и щом те са "европейци", значи и ние сме.
Discipline
Цаката е да може хората, които не пушат да могат да не дишат цигарен дим на някои места. Направо не искам да си спомням какво беше в 8th Ball и какво е сега в The Box - ми не е човешко. Защо не се пуши в асансьори (по принцип, знам, че има хора, които го правят)? Риторичен въпрос.
Eaten
Хехе пушачите сме по-малко, не е за вярване! rolleyes.gif
Kent
Цитат(I Like Scat Porn @ Feb 25 2010, 07:04 PM) *
И ще се преборим с тютюнопушенето... като го забраним?!

Някаква по-добра идея ли имаш? Или забрана, или налагане на много по-големи цени на цигарите.


Цитат(ludspamer @ Feb 25 2010, 07:42 PM) *
То ако на концерти не се пуши къде тогава?

Точно на концерт да пушиш е най-яркият признак за простащина и липса на култура. Човек като излезе от подобно помещение след няколко часа опушване от такива като теб вътре, после няколко дни мирише на дим...
Varney
Ами да,но рядко rolleyes.gif tongue.gif
my_dark_desires
+ 1
една.
макс две-три на ден..
Kasiel
Не. Въпреки че когато си покрай петнадесет души, които бълват дим като локомотиви, няма голямо значение дали пушиш...
Frog
Не - и презирам всички, достатъчно прости, за да го правят.
Twilightfall
Май само тук не съм се похвалил: спрях (така де, спирам) цигарите!
ZerraX
Викаш, мина на пури xD

ПП: Евала, за което! (не за пурите разбира се xD)
Daddy`s Girl
Twilightfall поздравления!!


Вчера ни водиха в РИОКОЗ (по случай 31май-ден на борба с тютюнопушенето,но ни заведоха на 1ви юни, защото на 31 не бяхме на у-ще laugh.gif).
Пуснаха ни този филм ( втората част, трета част, четвърта част). Филмът е правен от младежи и ест не е професионален, но посланията са добри. Твърдо против тютюнопушенето съм. Който е достатъчно глупав да бъде роб на кутия цигари, да пуши. Видяло се е, че в повечето случаи само с приказки не става. Жалко е да не се оценява животът. huh.gif
ludspamer
Грехота е тва да се спират цигарите. Срам!
Sile
^^^^Лъжеш, всички лъжете... и пак ги почвате.
conguestadors
Аз никога не съм се опитвал да ги отказвам, харесва ми да пуша. Винаги съм се старал да не преча на никого и дори до сега у нас пуша винаги на терасата.
ludspamer
Цитат(conguestadors @ Jun 2 2010, 09:41 PM) *
Аз никога не съм се опитвал да ги отказвам

Браво, евалла!
Twilightfall
Цитат(Sile @ Jun 2 2010, 08:45 PM) *
Лъжеш, всички лъжете...

Ти пък крадеш.
_Moonshield_
^Успех с начинанието! smile.gif
Sile
Цитат(Twilightfall @ Jun 3 2010, 01:52 AM) *
Цитат(Sile @ Jun 2 2010, 08:45 PM) *
Лъжеш, всички лъжете...

Ти пък крадеш.

Какво крада?
LordZombie
Цигари? :д
Twilightfall
Цитат(Sile @ Jun 4 2010, 09:35 AM) *
Цитат(Twilightfall @ Jun 3 2010, 01:52 AM) *
Цитат(Sile @ Jun 2 2010, 08:45 PM) *
Лъжеш, всички лъжете...

Ти пък крадеш.

Какво крада?

А аз какво лъжа?
Sile
Да видим дали няма да пропушиш пак, стискам ти палци! Много хора така казват, но след известно време се предават smile.gif
Marduk`f
Да
Твоя кошмар
Да, и то с кеф!
OrangeGirl
Не пуша, но съм пробвала. И няколкото пъти, в които ми се е случвало съм усещала странно успокоение. Хубаво е когато ти се насъбере много. Говоря с особено вълнение за това действие, взех да се плаша да не пропуша. Не искам пък! sad.gif
Megadeth
^Същото и тук напоследък, абсолютно същото..
Deranged
Нито пуша, нито пия алкохол, нито ползвам наркотици. Единственият ми навик е да пия кафе, но не прекалявам. Само по едно, максимум две на ден.
ludspamer
Странни са ми такива хора като теб, как разпускате unsure.gif
Daddy`s Girl
Цитат(Deranged @ Aug 17 2010, 10:56 PM) *
Нито пуша, нито пия алкохол, нито ползвам наркотици. Единственият ми навик е да пия кафе, но не прекалявам. Само по едно, максимум две на ден.

И аз така, ама и кафе не пия. laugh.gif
Enslaved
Цитат(ludspamer @ Aug 17 2010, 11:23 PM) *
Странни са ми такива хора като теб, как разпускате unsure.gif

И защо трябва да си зависим от някакви лайна, за да можеш да "разпускаш"?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.