Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Hallo!
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Представете се
Страници: 1, 2
AXTUNG! Wehrwolf
Здравейте, реших и аз да се кача на черешата ; ]
Мартин съм, от София и на 19.
Занимавам се основно с глупости, като започнем със:

свирене на китара (нотист) (имах и електрическа и акустична, различни съдби ги споходиха и сега нямам нищо)
"програмиране" на музика, някакви опити за метъл на компютър
огнестрелни оръжия: горд собственик съм на GAMO Shadow 1000 и стрелям колкото се може по-често
худ. книги - само Howard Lovecraft чета, много съм претенциозен. Пиша по - малко и така...
а да, работя някаква глупост колкото да има да захранвам колекционерските си мании, занимавам се много с история (много повече с двете световни, оръжията, хората и тактиките в тях)
харесвам и философия да чета, пак, много съм претенциозен

твърдо против християнството съм и като цяло срещу всяка организирана "религия"
много не се кефя и на пушенето и алкохолизъма

/харесвам да обикалям супермаркетите да търся вносна бира, специално Weissbier/

за музиката, не ме бива много в обясненията,
ето два скрийна на една част от музиката ми, това го слушам всичкото и редовно.
[img=http://img15.imageshack.us/img15/3117/98120666.th.png]
[img=http://img15.imageshack.us/img15/6896/41086549.th.png]

По дух съм thrash, тъй съм се възпитал в софията
иначе много се влека по folk / black ...

Предполагам си личат и няколкото не - метъл неща, например военните маршове имам и класическа музика ...

играя

CS, WarCraft, Company of Heroes, Warhammer 40k: Dawn of War
някакви такива; ]
HateBreeder
Здравей, почитателю на траша. Щом се увличаш и от блек, се надявам да те видим да постваш в Бурзум темата. А относно религиите, се надявам да разбираш, че има разлика между блек метъл и сатанизъм...
AXTUNG! Wehrwolf
Хе-хе, да... по-добре от сега да го кажем това,
разбирам разликата между всичко : )
Не харесвам метъл стереотипите, дори да ги изричам, но не съм от тези 19 годишни които си мислят, че са хванали сатаната за рогата и са най-блек метълите и се снимат по гробища : ))
да,
между блек метъл - музиката и сатанизъм - един вид християнска секта разбирам разликата smile.gif

не съм и сатанист де,
казвал съм на много хора в какво вярвам - просто,

вярвам в земята на която стъпвам и от която се прехранвам, водата която пия, огъня който пази топло и разбира се, слънцето.
и там
в човешкия стремеж, щастие и такива веселия,

да не ставаме екзистенциални, че няма излизане от там
Braindead
Добре дошъл, Марто, приятно писане! happy.gif
LordZombie
Здрасти, интересен човек изглеждаш, дано се задържиш.
Warrior Of Ice
Здрасти и приятно изкарване във форума! Ако започнеш и да пишеш малко по-подредено, ще съм ти задължен. happy.gif
AXTUNG! Wehrwolf
Здрасти и добре заварил
:]

Warrior_of_Ice,


Опитам, ще се
lodborg
Привет и приятно писане.
ludspamer
Я, адаш! Здрасти и приятно писане.
Whiplashh
Здрасти, приятно писане!

БТВ: Би ли ми дал линк на лс от каде си изтегли дискографията на "Artillery", че я търся от biggrin.gif "години" biggrin.gif
gadabout
Здрасти, Интерестност.
Vlad
Абе това GAMO не е ли въздушна пушка? Иначе къде и с какво ходиш да стреляш?
AXTUNG! Wehrwolf
Да, GAMO е фирмата, испанска и правят въздушни пушки.
Ходя да стрелям по кутийки / пластмасови бутилки / капачки (като ми се вдигне самочувствието), със сачми 5.5мм плоска глава, правят НЕРЕАЛНИ поражения на излизане :]
MadHatter
Здрасти smile.gif Разшири малко кръгозора, има и други неща по тоя свят, достойни за погледа/ухото.
Vlad
Питам защото си написал огнестрелни оръжия. С нещо по-взривно не гърмиш ли?
AXTUNG! Wehrwolf
А, писах с огнестрелни защото ходя по стрелбища : ]
Все още нямам разрешения за повечето неща, за това си мълча : )
gadabout
'Начи, чета ти сега темата по-обстойно и ей така, от чиста злобичка ти казвам, че ще си тоя, дето ще опере пешкира на всички важни особи като теб... Ако не друго, поне ще се навърташ по-малко насам.

свирене на китара (нотист) (имах и електрическа и акустична, различни съдби ги споходиха и сега нямам нищо)
Значи ти по принцип си си китарист, нотист, имаш опит с електрическа и акустична китара, просто се е случило така, че по мистериозно стечение на обстоятелствата сега нямаш нищо и просто няма как да свириш. Но иначе си свириш, няма съмнение. Е, китаристите винаги са готини пичове, пък и е недопустимо да слушаш каквото слушаш, а да не свириш на китара, така че аз вече предполагам, че ТИ СИ ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСЕН ЧОВЕК!!! (х1)

"програмиране" на музика, някакви опити за метъл на компютър
Значи ти програмираш музика, метъл дори, на компютър... Аз от музика от компУтер не разбира... Бих искал да чуя нещо твое, наистина проявявам интерес, пък и да програмираш музика няма как да не остави впечатление у мен, че ТИ СИ ЕДНА НЕВЕРОЯТНО ЛЮБОПИТНА ЛИЧНОСТ!!! (х2)

огнестрелни оръжия: горд собственик съм на GAMO Shadow 1000 и стрелям колкото се може по-често
Значи ти стреляш с оръжия и си горд собственик на нещо, което 99,99% от юзърите не знаят какво е... Е, тук съм тотално зашеметен от неоспоримия факт, че ТИ СИ ЕДИН АДСКИ ГОТИН ТИП!!! (х3), който при това борави с неща, дето са си направо смоукин хот! Факин инсейн!... И може би друго нямам право да ти кажа просто...

худ. книги - само Howard Lovecraft чета, много съм претенциозен. Пиша по - малко и така...
Значи ти си почитател на Лъвкрафт и си много претенциозен към художествената литература, която подбираш. И макар явно да пишеш по-малко, отколкото да четеш, не бива да се пропуска, че твърде малко автори отговарят на твоите читателски търсения, да не кажем, че е само един. Аз едва ли бих си помислил, че Лъвкрафт е единственото, което си чел, а и едва ли някой би повярвал, че не си имал желание да хванеш нещо друго, просто никоя друга книга и никой друг автор не може да те грабне така, както Лъвкрафт. Както и да е, при казаното тук аз не мога да не заключа, че ТИ СИ ЕДНА ИЗВЪНРЕДНО ИНТРИГУВАЩА ПЕРСОНА!!! (х4)

За да не забравим все пак, че ти си и артист, си ни казал, че пишеш, което без съмнение също ти прави изключителна част. Ние с удоволствие ще прочетем някои от твоите произведения.

а да, работя някаква глупост колкото да има да захранвам колекционерските си мании,

Значи тук ти просто апропо вметваш факта, че работиш, но решаваш да оставиш вида на твоята работа в тайна, причините за което са известни само на теб, разбира се. По-същественото и наистина достойно за уважение нещо, което проличава тук, е, че ти работиш, не за да се храниш, обличаш или други ненужни житейски баналности, а за да захранваш колекционерските си мании (какви са те, по-добре не издавай, някой може да припадне). Та, всичко това просто ме кара да възкликна КОЛКО БЕЗМЕРНО ПЛЕНЯВАЩ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА СИ ТИ!!! (х5)

занимавам се много с история (много повече с двете световни, оръжията, хората и тактиките в тях)
Значи тук желаеш да споменеш за твоето неустоимо влечение към историята, с която се занимаваш МНОГО и ЗАДЪЛБОЧЕНО, и по-специално с интересите ти в областта на оръжията, хората и тактиките през двете Световни войни... Ами, останал без дъх, аз само мога да кажа, че подобни занимания отиват само на един БЕЗПРЕДЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН МЛАД ЧОВЕК!!! (х6)

харесвам и философия да чета, пак, много съм претенциозен
Значи тук ни запознаваш с големия си, макар и доста специфичен интерес към философията. Може би от чиста благосклонност към нас си решил да не изпадаш в подробности относно филосовските творения, които единствено четеш, освен Лъвкрафт, който също единствено четеш. Все пак ние бихме искали да споделиш с нас някои философски трудове, които ти цениш, за да можем и ние да оценим твоята НЕПРЕСТАННО ИНТРИГУВАЩА НИ ЛИЧНОСТ!!! (х7) подобаващо...

твърдо против християнството съм и като цяло срещу всяка организирана "религия"

Значи тук ти държиш да ни убедиш в и без друго неподлежащия на съмнение факт, че твърдо отричаш всички злонамерени, безпринципни и кощунствени религии, които поробват човечеството векове наред. Това, естествено, ние споделяме най-радушно и твърдо те приемаме като един от нас, защото все пак ние сме приемниците на езическото начало, на свободния дух и истинската вяра. Без уговорки ние се присъединяваме към твоята СВОБОДНА И НАПРЕДНИЧАВА ЛИЧНОСТ!!! (х8)

много не се кефя и на пушенето и алкохолизъма
Значи тук искаш да споделиш нашите убеждения, че пушенето и алкохолизъма са враг на трезвата душа и здраво тяло, което подхожда на твоята ВИСОКО ИНТЕЛЕКТУАЛНА ЛИЧНОСТ!!! (х9)

/харесвам да обикалям супермаркетите да търся вносна бира, специално Weissbier/
/А тук съвсем между другото вметваш за особняшката си страст към крайно трудната за откриване Вайс...незнамсикаквонемогадачетасложнидуми, което за сетен път ме убеждава, че ТИ СИ СТРАХОТНО, НЕВЕРОЯТНО, БЕЗКРАЙНО ИНТЕРЕСЕН ПИЧ!!! (х10)/

за музиката, не ме бива много в обясненията,
ето два скрийна на една част от музиката ми, това го слушам всичкото и редовно.


Значи тук си предпочел фактите да говорят вместо теб. Естествено този път пред фактите боговете няма как да замълчат, по-скоро биха се възхищавали. Според фактите, това е САМО ЕДНА (1) част от твоята музика, която част ти слушаш ВСИЧКАТА и СЪВСЕМ РЕДОВНО. В никакъв случай не бих заподозрял, че това е прекалено, а и явно е факт и че ти имаш ОЩЕ ПОНЕ НЯКОЛКО ТАКИВА ЧАСТИ, които, ако слушаш не толкова редовно, то поне ги слушаш също изцяло - позволи ми да съм убеден в това. От казаното бих могъл да преценя, че ти отделяш ПОНЕ 27 от 24 часовото си денонощие в сваляне и най-вече слушане на музика, както и в търсене на място за новата такава на ПОНЕ 3000ГБ-овия си хард диск. Е, мисля, че заслужено мога да ти кажа, че ТИ СИ НАЙ-ИЗУМИТЕЛНИЯ ЧОВЕК, КОЙТО НЯКОГА СЪМ СРЕЩАЛ!!! (х11)


После ни споделяш, че харесваш военни маршове, което, разбира се, е АДСКИ ЯКО, без да се изненадвам, харесваш класическа музика, което е НЕВЕРОЯТНО и т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н., и т.н. (...)

Казано накратко, ти си ни избрал един пъстър букет от, уверен съм, само една част от твоите безкрайно любопитни и безбройни интереси. Те всичките ни впечатляват до изнемога...

...така че си заври пъстрия букет отзад.
AXTUNG! Wehrwolf
Яко
smile.gif
LordZombie
Гаде, размаза ме bowdown.gif laugh.gif laugh.gif
sgoh
Ай стига глупости бе, кво го нападате човека, сякаш е станала голямата работа. Изрази си някакво мнение просто.


Първо оня симпатяга две-по-две дет е високоинтелигентен и не търпи простащина около себе си изписа бахти големите фермани, които нормален човек не би дочел...

После гада му се нахвърли, щото бил ядосал две-по-две и достигна нови висоти в селското заяждане...

И най интересното е, че ахтунга не ви се върза никъде, което в крайна сметка го кара да изглежда доста по-интелигентно от вас wink.gif


П.С. Забравих да спомена блашръкх ма него си го знаем.smile.gif
gadabout
Може и наистина да прекалих.
Но оставам зад мнението си, че форумът се препълни с хора като Ахтунга, които превръщат всяка дискусия в бутафорен спор за мерене на пишки в областта всезнанието. Той все пак явно има акъл в главата, въпросът е как го използва, така че, да, единственото място, където го използва правилно, беше това накрая да запази достойнство и да замълчи - не знам колко не се е вързал. Не ми и пука. Казах каквото исках да кажа, макар и по селски начин.
Twilightfall
А и в ника му се мъдри думата "axtung", която недоумявам какво по дяволите трябва да означава.
AXTUNG! Wehrwolf
Предполагам, че поне знаеш, че идва от Achtung - нем. - внимание;
Пиша го с "Х" на кирилица, защото според мен е забавно : )
Видях го в клипа на "Гимн Панков" на Красная Плесен, анти - нацисти.
Песента е яка laugh.gif

Красная Плесен - Гимн Панков
Twilightfall
Ясно.

Знам какво е "achtung", принципно, и се почудих защо си го написал така.
I Like Scat Porn
Цитат(sgoh @ Apr 29 2009, 12:55 AM) *
Първо оня симпатяга две-по-две дет е високоинтелигентен и не търпи простащина около себе си изписа бахти големите фермани, които нормален човек не би дочел...

Ама аз, такова... ги дочетох...
sgoh
именно
AXTUNG! Wehrwolf
" Не ми пука, че сте в Либия "

Това е доста старо, едно от първите които съм правил.
Отвратително е на звук, посланието е важно ! biggrin.gif
На "вокалите" е един друг субект, който измисли и текста.
Nikola Bathory
Здрасти! icon_headbang[1].gif
Slash
Привет

Да харесваш Германия е въпрос на добър вкус cool.gif Работата е там, че все пак ти личи, че си на 19 години, от знамената които ти се веят в главата, но това не е подсъдно. Истина е, че Германия винаги е била най-честна към България от всичките велики сили, това ми е го е казвал един възрастен човек, когото много уважавам. Та така

bye.gif
AXTUNG! Wehrwolf
Здрасти, здрасти

Slash,
и аз това казвам на хората, че Германия от първата и втората световна винаги са били най - приятелски настроени към нас, без значение нашето отношение =]
Англия са ни държали нарочно под турско робство, те са имали шибан интерес от това.

Относно знамената, да в главата и пред къщата ми се веят smile.gif
А това, че всичко друго е позволено освен нашата идеология, показва колко е застрашаваща за капитализъма.

майната му на всичко, важното е да има напрежение biggrin.gif
I Like Scat Porn
...а тва че се пънете да си пропагандирате идеологията по музикални форуми показва колко малко всъщност му пука на някого за нея.
Megadeth
Ъ, новия ми харесва, гада ми падна в очите <: Твърде много внимание за да се самоизтъкне - пред кой?
Бе, ахтунге, против религиите си, в друга тема си писал, че си против атеизъма /имал си предвид атеизма надявам се/. Ти къв си?
AXTUNG! Wehrwolf
^^ Аз не се пъна да си я пропагандирам, но когато видя нещо неправилно се чувствам длъжен да го защитя smile.gif


Цитат(blood @ May 5 2009, 09:52 PM) *
Бе, ахтунге, против религиите си, в друга тема си писал, че си против атеизъма /имал си предвид атеизма надявам се/. Ти къв си?

Харесва ми северната митология,
Один, Тир, Тор, Слайпнир, Фенрис, Гармр, Локи, Хел, Фрея, Фрейр и останалите.
Megadeth
Та къв си?
abydos
Бавнозагряващ.
AXTUNG! Wehrwolf
Езичник, с една дума smile.gif
Megadeth
Обичаи спазваш ли? Кога празнуваш нова година? Ъм, на некви странни обети подчиняваш ли се или жертвопринушения пренасяш ли, разкажи (sun)
На CS на пари ще играеш ли срещу мен?


Как си aby {}
AXTUNG! Wehrwolf
За обичаи се двуумя и тази година си изяснявам някои неща, главно защото

1. Съм българин и не е редно от уважение към моя род да спазвам чужди обичаи
2. От уважение към норвежците също не е хубаво да го правя
а от друга страна, вярвам, че в крайна сметка няма значение какъв и от къде си, важно е, че когато разбираш нещо и притежаваш качествата е нормално да го спазваш.

Всяка догма (като "обет") в религията е враг на човека по принцип, днес сме далече от времената на жертвоприношение и е глупаво да го правим smile.gif
Особено тия "сатанистите" дето чакат някакви дати и някакви луни и с някакви специални ками и някакви числа ... пълен смях : ]

На CS може да сложим по 10 лв. не толкова за парите : )
Сега довърших един CS в man1a, днеска беше много добър ден за игра.
Megadeth
За 10лв не бих ти дал да се снимаш с мишката ми :>
AXTUNG! Wehrwolf
E, аз и не искам : ]
Случайност?! smile.gif

10 или 100 лева по - малко или повече, след месец няма да има значение.
Megadeth
Страхливец <:
AXTUNG! Wehrwolf
Хм,
значи от сега да се разберем?
Да се видим, да видя как играеш ако искаш и ти мен и тогава ако реша да започнем за 250? smile.gif
Megadeth
Не, директно играем. Иначе не е интересно. Всеки си записва демо и всичко е чисто.
AXTUNG! Wehrwolf
Едва ли ще стане скоро тогава, мързел ме е smile.gif
Megadeth
Страх те е, отивам другаде да търся някой да подхрани егото ми, успех в мания.
AXTUNG! Wehrwolf
мерси ;Р
днес започнах и TF2 за първи път - не струва.
Сиело
Вьобще не те познавам и нямам нищо против теб, както и не смятам, че описанието ти е кой знае колко самоизтъкващо се..

Но все пак Стъни ме размаза с поста си..
(rofl)
DISSIDENT AGGRESSOR
Мерси за поздрава Ахтунг. За 19 годишен си идеален. Почерпи се с Living for the kill na Torture Sqad
AXTUNG! Wehrwolf
Цитат(Сиело @ Jun 2 2009, 01:53 PM) *
Вьобще не те познавам и нямам нищо против теб, както и не смятам, че описанието ти е кой знае колко самоизтъкващо се..

Но все пак Стъни ме размаза с поста си..
(rofl)

Май само "Здравей" забравихме да си кажем laugh.gif
не знам дали вече го казах, не харесвам такъв стил описания ( какъвто съм го писал ), но тези които харесвам ( кратки и по точки ) ми втръснаха за това реших да го напиша малко ' по - така ' и дори според мен все пак да не е 'само-изтъкващо се' както явно на някои хора им изглежда, то пак не е много хубаво.

А да,
"онзи" пост явно само на мен не ми направи впечатление, защото така да се рече, във вените ми тече нацизъм, керосин, метъл, сатира и ирония.
И честно казано, виждал съм много по - добри smile.gif


Цитат(DISSIDENT AGGRESSOR @ Jun 4 2009, 12:03 AM) *
Мерси за поздрава Ахтунг. За 19 годишен си идеален. Почерпи се с Living for the kill na Torture Sqad

Мерси
барабаните са ненормални!
Twilightfall
Прима Дуче Мусолини
Прима Вера Либерта
Ние Всички Сме Нацисти
Смърт За Всички Малцинства

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.