Rebel
May 21 2009, 08:14 PM
Не може без тема за тази група, особено след скорошния реюниън на бандата. Това, което ме учуди, е че Удо не е в състава. Иначе те винaги са ми били много любима група.
ludspamer
May 21 2009, 08:19 PM
Restless and Wild и Metal Heart са ебаси яките албуми, нататък много не съм слушал.
scion_of_storm
May 21 2009, 11:05 PM
Man - you're dying
For what you've lost but never had
'cause you've been losing
More than you have ever had
Man stop longing
For the girl you made so sad
Always losing for so long - for so long
pa®tci
May 21 2009, 11:10 PM
^^ Е ти нишо не си слушал. Първите два са da shit.
LordZombie
May 21 2009, 11:19 PM
Без УДО ?! Хмм, как я мислят тая работа :Д
pa®tci
May 21 2009, 11:21 PM
Кое е без Удо бе, ти в час ли си въобще? Само баладите не ги пее той.
LordZombie
May 21 2009, 11:46 PM
^
Цитат(Rebel @ May 21 2009, 11:14 PM)

Не може без тема за тази група, особено след скорошния реюниън на бандата.
Това, което ме учуди, е че Удо не е в състава. Иначе те винaги са ми били много любима група.

Neurosis
May 22 2009, 01:37 AM
Аксепт никога не са ме кефили като група, освен 2-3 парчета, не можах да ги възприема, просто групи като АC/DC, Scorpions, Judas Priest, Saxon ги слушах повече, но ще поправя грешката.
karelian
May 22 2009, 09:40 AM
Едно време.........

в началото на 90-те

ги слушахме много. Restless And Wild, Metal Heart, Russian Roulette
са си класика в жанра!
lodborg
May 22 2009, 10:14 AM
От "I'm A Rebel" до "Russian Roulette" включително всичко ми е много любимо. Тотална класика! Останалите албуми така и не ме хванаха колкото тези. За сметка на това цикленето по споменатия период е много зловещо, когато ми дойде до главата.
Поздрав със "Starlight"!
Twilightfall
May 22 2009, 12:07 PM
Много яки, като ми се прислуша здраво хеви, те са едни от групите които си пускам най-често. ;р
Warrior Of Ice
May 22 2009, 12:15 PM
Класика са отвсякъде, имах удоволствието да ги гледам на живо преди четири години.

А т. нар. реюниън в момента ми се вижда доста излишен, особено без Udo. Хич не мога да си ги представя с друг вокал.
sgoh
May 22 2009, 10:22 PM
Е те бати реюниъна дето са го избичили, нали се разпаднаха преди 2 години
Rebel
May 23 2009, 07:34 PM
Имат планове за нов албум. Интересно какво ще направят без Удо.
Rolf
May 26 2009, 06:08 PM
Групата е жестока, но без Udo...

Този човек е иконата им, без присъствието му и най-вече без гласа му някак си е трудно да има Accept.
А за албумите, общо взето всичко си заслужава. На мен любими са ми Metal Heart, Balls to the Wall и Objection Overruled.
Wrath_Child
Jun 17 2009, 08:56 PM
Хаха, сериозно ли е това за реюниъна?!
Аксепт без УДО е горе-долу като Куин с Пол Роджърс. Много ! далеч от истината.
Svetyl
May 21 2010, 01:33 PM
ЕР-то е в рокбокс... Лично аз съм със смесени чувства. Може би ще ми трябва време да свикна, че са без Удо, но не звучи зле. Инструментала си е примерно 80 процента Accept-ски. Чакам албума и съм заинтригуван.
Вие какво мислите?
sharon
May 21 2010, 04:12 PM
Хей, звучи много добре това!

"Teutonic Terror" вече я знаем от клипа, но "The Abyss" ми хареса още повече. Все смятах, че им трябва един доста звучен шамар, за да се поосвестят малко. Харесва ми как са го подкарали, чакаме албума!
mordor
May 21 2010, 08:11 PM
Това е добре че все пак са наблетнали на вокалист от старата школа!!!!!
Void KD
May 22 2010, 12:18 PM
Кефят ме.
Beyond the Grave
May 22 2010, 09:34 PM
Според мен пък се изходиха на метено.
MetallicaAntiFan
Jun 16 2010, 01:26 PM
Странно е банда от ранга на Accept да има само 20 коментара написани в темата при положение, че е повлияла не една или две групи. Все още си спомням, когато в 6 клас един приятел ми донесе два компакт диска на The Best Of Accept и The Very Best Of Accept - е изкъртих се. А когато чух Fast As A Shark -

В този ред на мисли, мисля, че това трудно би могло да се нарече "реюниън", което те направиха и твърдят, че е... Май трябва да наблягаме повече на UDO
ludspamer
Jun 16 2010, 09:57 PM
Тва че не са с Удо е гадно разбира се, ма тва не пречи на Каварна да изсвират една принцеса, един шарк и един Болс то дъ Уол и пак да се изкефим яко.
Svetyl
Jun 16 2010, 10:30 PM
Ем песните от сингъла са яки. Удо нека си свири, те нека си свирят. Две групи за слушане просто
dollycat
Jun 19 2010, 02:06 PM
Eto edno intervu s Wolf predi Kavarna:)))))))))))))
http://www.bnews.bg/article-11323
Svetyl
Aug 19 2010, 10:04 PM
conguestadors
Aug 20 2010, 09:14 AM
На първо слушане звучи доста силно. А и вокалиста е перфектния заместител на Удо.
Midnightsun
Aug 25 2010, 05:34 PM
На мен ми хареса новия албум.
sharon
Aug 26 2010, 01:05 AM
И аз съм доволна, здраво са поработили над албума. Като имаме предвид до каква степен можеха да се омажат нещата, "Blood of the Nations" е цяло чудо. Все повече се убеждавам, че Tornillo е човекът за тях, химията между него и останалите е дала плод на прекрасно изпълнена, искрена музика с ясна насока, сякаш са знаели точно какво искат да кажат и го правят на макс, за срам на всички негативисти. "Teutonic Terror", "The Abyss", "Time Machine" и "Shades of Death" ми паснаха много гладко, останалите се доказват по-бавно, но сигурно.
RunningWild
Aug 30 2010, 06:45 PM
Тия дни прослушвам албума. Бахти къртачка!!! А вокала е просто страшен и адски мого ме кефи. Вече съм на 7-8 слушане и се разбивам
Braindead
Aug 31 2010, 11:37 AM
Много е як албумът, а колкото до Марк, първо, че TT винаги са ми били доста симпатични, та още преди си го харесвах, второ, че в Каварна той беше страхотен, та въобще не съм се и замисляла за Удо, нито там на шоуто, нито тук сега като слушам студийния материал с него. Не бих казала, че тавата е кой знае какъв шедьовър, но е много приятна и с удоволствие я въртя.
lodborg
Sep 9 2010, 06:18 PM
Очарован съм от "Blood of the Nations". Хващащи парчета с олдскуул звучене, без опит за модерничене - балсам за измъчената ми от "развиващи се" банди душа. Повече от учудващо, Udo не липсва, което беше основното ми притеснение. Пълнеж също няма - всички песни удрят точно там, където се целят. Голямо браво!
Discipline
Sep 9 2010, 07:09 PM
Албумът е изключително добър. Много мазно влиза и засега ми е в топ 10 за годината. Браво на Аксепт.
Kent
Sep 11 2010, 03:25 PM
Цитат(lodborg @ Sep 9 2010, 07:18 PM)

Повече от учудващо, Udo не липсва, което беше основното ми притеснение.
Да, и мен ме беше страх от това, но са го превъзмогнали.

Албумът си заслужава много!
mordor
Oct 24 2014, 10:00 PM
При тези яки композиции, ако зад микрофона беше УДО, щеше да се получи албум, кoйто би конкурирал албумите на Аксепт от най-добрите им години, много идея, браво
![icon_headbang[1].gif](http://www.metal-world.info/forum/style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)
говоря за Blind Rage
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.