Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Heavenly
.::Metal World::. Форуми > Metal > Metal / Rock / Hardcore / Gothic / Industrial
Michael
Мнение...
gadabout
Второ мнение...
killer_rose
Трето мнение...

edit: Срамота е темата за такава група да е направена така... dry.gif - не че съм аз този, който да съди и да критикува (има си хора за тази работа), ама ми стана кофти... unsure.gif
Airin Of Ancelot
Жестока банда, досега нищо слабо не са издали. smile.gif Вторият и третият албум са ми най-любими, но и останалите са страшно силни. Дебютът с чичко Kai Hansen е голямо нещо... Жалко само, че Ben Sotto смени голяма част от състава, записал "Dust to Dust".
conguestadors
Там не пееше ли и Михаел Киске??? unsure.gif
Michael
^Не. Иначе се изненадах, че таква яка група е толкова малко слушана. dry.gif
Warrior Of Ice
Една от най-качествените пауър метъл банди за последните десет години, по мое мнение. Започнаха с много влияния от Gamma Ray и все още си носят част от тях, но с времето успяха да изградят собствено, интересно звучене. И четирите албума са безупречни, като специално "Dust to Dust" ми е в личния Топ 10 за целия стил.
Michael
Работят по нов албум който се казва Carpe Diem. А дано не ни разочароват.
sharon
Чака се, определено. Доста време завлачиха записите, очаква се да се появи през 2010-та. За момента споделят следните заглавия: "Carpe Diem", "A Better Me", "Lost In Your Eyes", "The Face Of Truth", "Save Our Souls", "Ashen Paradise", "Ode To Joy", "Fullmoon", "Farewell".
Crafter
За да внесем малко разнообразие, позволете ми да съм първия от пауър метъл контингента, който не ще се изкаже положително. Според мен от създаването си тези момчета плачат за нов вокалист. А ако спомените не ме лъжат, най-много ми допадна Sign of the Winner.
Michael
^Нов вокал? Бен е основателя и лидера на групата. Той автор на почти всички техни текстове, без него групата щеше да се разпадне. Между другото dust to dust концептуален албум ли е? Бях чел в интернет, че е посветен на вампирите. unsure.gif
Crafter
Цитат(Michael @ Sep 19 2009, 04:50 PM) *
^Нов вокал? Бен е основателя и лидера на групата. Той автор на почти всички техни текстове, без него групата щеше да се разпадне.

Хвала за него! Сега остава само да започне да пее приемливо и ще съм много щастлив!
Aresius
Бен според мен е добър певец. На моменти високите му тонове леко ми лазят по нервите, ама само леко. rolleyes.gif В средния регистър пее добре. На някои места го докарва на Андре Матос.
Колкото до музиката - там нямам никакви забележки. Абсолютно първокласен пауър метъл.

ПС. Да, Дъст Ту Дъст е концептуален албум smile.gif
Warrior Of Ice
Цитат(Aresius @ Sep 19 2009, 08:49 PM) *
Бен според мен е добър певец.

И аз така мисля. Вярно, нищо изключително не прави, но не е по-слаб от един Kai Hansen, примерно.
Crafter
Според мен има сериозен проблем с техниката за високите тонове или просто гласът му е такъв. Обичам пеене във високите регистри, обичам пауър метъл, но този типаж определено ми се струва непригоден за съответната дейност. И ми се струва малко странно, че само аз изказвам подобно мнение.
Michael
Скъпи, нали знаеш, че никой не те кара да слушаш групата.
Aresius
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 20 2009, 03:07 AM) *
Цитат(Aresius @ Sep 19 2009, 08:49 PM) *
Бен според мен е добър певец.

И аз така мисля. Вярно, нищо изключително не прави, но не е по-слаб от един Kai Hansen, примерно.

Определено не е. А и лично аз никога не съм смятал Кай за особено добър певец. Не че пее лошо, но нищо специално не е. Има си просто своята специфична бленда на гласа smile.gif
Michael
Новото 'бумче ще бъде издадено на 23 ноември.

Обложката кърти bowdown.gif
Aresius
Кърти и още как bowdown.gif (пу за мен русата rolleyes.gif)
Дано и музиката да е къртеща, каквато сме свикнали да слушаме от тази група icon_headbang[1].gif
Michael
^Не ми се връзва идеята за две мацки, които си пускат език, 'ма карай. Ще изглежда жестоко на тениска. По-малко от месец. metal.gif Между другото барабниста им ги напусна и сега имат нов, който има доста бърз и як стил на свирене.
Michael
Гледам, че лийкна албумеца. whistle.gif В момента го слушам, на първи път и много ми харесва, вие какво мислите?
Aresius
И аз съм много доволен от албума. Чудесен е. Единствената ми забележка е, че като че ли е по-бавен от предшествениците си. А може и така само да ми се струва - все пак съм го чул само веднъж. Иначе от към мелодичност - няма грешка. Има доста зарибяващи парчета. Доста разнообразен албум. Чувам елементи ала Куийн smile.gif
Според мен Бен и Ко не се изложиха и този път. Нищо чудно след няколко завъртания това да ми стане любимия техен албум. icon_headbang[1].gif
Braindead
Абе, тея момчета срама нямат. Може ли толкова нахално да копираш Куийн (без потенциал да е слушаемо, разбира се)...и след това за капак да окепазиш "Одата на Радостта" по този напълно безобразен начин. Просто нямам думи, не знам за вас.

Ама Кай Хансен е виновен, че ги научи всичките да си щипват от Куийн колкото им скимне.
sharon
Доста са вкарали, да. Иначе на мен определено ще ми трябва още доста слушане, за да го харесам. В сравнение с по-старите неща ми се стори някак разводнен и с някакво излишно приповдигнато настроение, знам ли. Сигурно си заслужава шанса, но засега поне хич не съм в настроение. Не е като да няма приятни моменти (тип началото на "Ashen Paradise") и може просто да му трябва време, но няма да е сега.
Michael
Цитат(Braindead @ Dec 18 2009, 08:31 PM) *
Абе, тея момчета срама нямат. Може ли толкова нахално да копираш Куийн (без потенциал да е слушаемо, разбира се)...и след това за капак да окепазиш "Одата на Радостта" по този напълно безобразен начин. Просто нямам думи, не знам за вас.

Ама Кай Хансен е виновен, че ги научи всичките да си щипват от Куийн колкото им скимне.

Ъъъ,от къф зор викаш че копират квин и зашо Хансен да е виновен?Освен това ода на радостта е добър кавър според мен.
Braindead
За да ме питаш явно не си слушал нито новия албум на Хевънли, нито Куийн. А очевидно не си слушал и Гама Рей, но сега нямам толкова време да ти обяснявам ушевадни неща, нито пък това Кай Хансен колко е дал на младите пауър метъл банди - и като вдъхновение, и като рамо.
Michael
1.Слушал съм най-малко 50 песни на Queen
2.Слушал съм най-малко 5 пъти новия албум и се очертава да го цикля още време icon_headbang[1].gif
3.Слушам съм също цялата дискография на Gamma Ray
Gamma raz влияния откъм инстументал има,защо смяташ,че толкова прилича на Queen новия албум?
Braindead
Мога да се обзаложа кои са тези 50 песни, но, бога ми, дори само тях да беше чул като хората, а не колкото да отбележиш приблизителна бройка, сега нямаше да си гукаме тези безмислици, извинявам се.
Michael
Брей че съдържателно. Не сериозно, какво му е толкова queen-ското на новия албумец?
Warrior Of Ice
"Carpe Diem" според мен не е никак лош албум - дори ми допадна, но е трудно да го сравнявам с шедьоври като "Dust to Dust" и "Sign of the Winner". Звучи ми като направен малко помежду другото, а не би трябвало, тъй като Hevanly имаха цели три години между него и "Virus".
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.