Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Game Guide
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Hellraiser
Снощи превъртях The Force Unleashed 2. Малко кратка ми се видя, но я бива.
ZerraX
http://www.youtube.com/watch?v=WByqPqwBrzs
Hellraiser
Препоръчайте ми някоя игра с хубава графика и интересна история. Без куест.
MetallicaAntiFan
Какво да разбираме под "хубава графика"? За мен това е Worms, Earthworm Jim, Half Life 2, Kane & Lynch 2, Team Fortress, Disciples II etc.
Hellraiser
За мен хубава графика е примерно Мас Ефект 2.
MetallicaAntiFan
Общо взето, повечето бози, които заливат пазара.

Иначе, можеш да пробваш Metro 2033.
sharon
^ Човече, човече! bounce8.gif Ще ме накараш да я преиграя май. И между другото, "in June 2010, 4A Games announced Metro 2034 along with plans for a 3D version of Metro 2033"! devilsmiley.gif
Hellraiser
Превъртал съм я. Някоя друга ?
MetallicaAntiFan
QUOTE(sharon @ Oct 23 2010, 07:41 PM) *
^ Човече, човече! bounce8.gif Ще ме накараш да я преиграя май. И между другото, "in June 2010, 4A Games announced Metro 2034 along with plans for a 3D version of Metro 2033"! devilsmiley.gif

Абе, какво е това 3D не мога да разбера?! Игрите още преди 10 години станаха 3D... Това какво ще да е? Някакви цайси пускаха пичовете от Nvidia, спомням си.

Иначе Metro-то мачка душата! По-кратка, по-(не)бъгава и по-подредена от Сталкер. Е, за атмосферата може да се спори...

Хохохо, аз си тегля Manhunt 1 icon_twisted.gif

sharon, ти така и не пробва Cryostasis.. whistle.gif
sharon
^ За 3D Vision си говорим тук, оптимизира се за целта. Ще е интересно да се види.

Уловката:

Цитат
*Enabling 3D Vision
Metro 2033 utilizes NVIDIA 3D Vision with compatible cards and hardware. To play in 3D you will require:

* NVIDIA GeForce GTX 275 and above recommended
* A 120Hz (or above) monitor
* NVIDIA 3D Vision kit
* Microsoft Windows Vista or Windows 7

We also recommend the biggest and best monitor you can afford, and a home cinema kit or surround sound headphones!
Renegade
По-голяма простотия от 3D Vision няма.
Преди години си взех за никакви пари Red-Cyan очила, дръпнах един драйвър за 3D монитори и гледай какво става.
Въпросният драйвър имаше присети за стотици игри.
И така си спестих луди пари за жалката 3D Vision и истински 3D екран.
Невероятно е да се играят игрите в 3D, а и за без пари е още по-невероятно.
Друг е въпроъст, че корпорациите с всевъзможните си стандарти и трикове ме подмамваха и мен доса пъти преди.
Последно в началото на 2008-ма се охарчих с над 800 лева за два броя от тогавашната флагманска видео карта на ATI, понеже ми писна да чакам за двойният вариант, а и ако бях взел такъв след време сигурно щях още един да купя.
И какво, дори и не съм изиграл толкова много игри от тогава, а Lord Of Destruction си върви еднакво добре както на вградената SIS графика в по-по-старото ми дъно, такаи на две графични ядра с клок 777 мегахерца, гигабайт GDDR4 видео памет с клок 2250 мегахерца и пропускливост от дванадесет и половина гигапиксела / гигатексела.
Та за сега съм се зарекал да не се връзвам на глупости и да не правя сериозен ъпгрейд в идните години, за графичен пък и дума да не става.
За мен 3D Vision е поредната глупост след PhysX с която Nvidia се опитват да източат парите на глупавият геймър и ненадареният в някои отношения хардуерен ентусиаст.

P.S. Даже сега се чуда дали дане пробвам Metro 2033 на лаптопът ми с 3D драйвърът, и той е с ATI графика. blackmetal.gif
sharon
Разбира се, хората скачат на такива оферти, както явно се е случило с теб на първо време. Но в случая не говорим за подобно предприемачество въпреки че със сигурност все ще се намерят навитаци да пробват. wink.gif Идеята ми е, че ако парите са налице (и нямаш по-добри идеи за прах... така де, приложението им), то тогава няма лошо, но лично аз предпочитам да тествам втората част на въпросната игра пред една евентуална 3D перспектива на оригинала. Не и докато не се достигне поне приемлив баланс между цена/приложимост/качество, а много разработчици тепърва се ориентират в тази сфера. Оттам и тръгнахме.

Все пак ми се ще да прочета по-подробно описание на "невероятно е да се играят игрите в 3D", чисто информативно. Драсни впечатления? Кои заглавия и т.н.?
Renegade
Да взимах 2000 паунда заплата месечно можеше и да пробвам нещо такова, но до крайности и гейски истории като глупостите на Епъл, Нинтендо, Сони, Майкрософт и прочие няма да стигам.
Тогава вероятно бих и отделил някой друг лев за оригинални заглавия, и изобщо лицензилани продукти, на това положение сега обаче и стотинка не давам.
Парите има далеч за какви неща да се дадат по-напред, но с всеки човек е различно.
Относно впечатленията ми от 3D игрите, не съм пробвал толкова много, но наприер с любимата ми UT3 буквално се залепвях за екранът.
Направо на човек да му се прииска да сграбчи обектите които му се мяркат и да хи разхвърля на някъде. laugh.gif
Зависи с какво е свикнал дори и няма да го заболят очи, това при положение че аз прекарвам по 16 часа на ден пред екранът, но все пак TFT LCD, и когато съм играл с 3D очила да не съм прекарвал повече от половин-един час с тях.
Това обаче беше преди години, сега време за почти никакив игри нямам, последно средата на миналият месец нещо пусках и то за кратко в нормален режим.
Общо взето едни анаглифни очила са пет лева за пластмасови и стотинки за картонени, в кината ей така ги дават даже.
А дрйвърът е iZ3D и се намира в интернет свободно, приложим за обикновен хардуер и стотици игри.
sharon
Diablo III: Demon Hunter class. Напомня на асасинката, но е стрелкиня. Малко видео: introduction + gameplay. Пети и последен клас за играта, а ако има още, явно ще ги въвеждат с експанжъни или каквото там планират.
Renegade
Видяхме го като излезе.
Доста радва, но и разсмива.
Ето нещо по темата - http://www.cad-comic.com/cad/20101025 laugh.gif

Иначе и нещо малко относно TL2 - http://www.torchlight2game.com/
And the Blizzard shall tremble...
sharon
На мен от геймплей трейлъра нещо по-важно ми направи впечатление - явно куестовете ще се взимат и изпълняват в движение, което е добър ход и ще направи играта в пъти по-привлекателна. Изглежда, че вместо да ги взимаш само от града, ще ги получаваш докато колиш и бесиш наред за разнообразие. Подкрепям!
PitBull
На мен пък ми направи впечатление, че са омекнали до не май къде си (и преди ми правеше впечатление, но сега съвсем). Очаквах когато героинята се приближи, да й резне главицата на оная тъпа овца, заради това, че е страхлива и безпомощна и вероятно с глупостта си е вкарала hunter-ката в капан, а тя тръгна да я защитава - мега захаросано, убива цялата мрачна готическа атмосфера от предните две части!
Идеята за класа също не пращи от оригиналност, концепта да речем, че е ок, макар че трудно бих го отличил от повечето generic bullshit на разни wannabe-та от deviantart.com или conceptart.org. Уменията изглеждат прилично, но трябва да се видят как се вписват в баланса на играта преди повече коментари. Абе, знаят как да си рециклират старите идеи, кучетата... И все пак зарибяващата стойност на играта трудно се предвижда, сигурно ще си избие парите, а дали ще стане класика, която да се играе поне десетилетие, хм, не знам.
Sw1tched
Всички знаем, че стига да има яки предмети и поне малко предизвикателство, то пропиляните часове и месеци не ни мърдат wink.gif
PitBull
QFT, за жалост... biggrin.gif
Warrior Of Ice
Аз не виждам много нови неща в Diablo 3 засега, явно ще заложат на доказаната формула. Както каза Sw1tched, чакат ни много нови предмети и кютек... Което в никакъв случай не е нещо лошо, разбира се. smile.gif
Sw1tched
Е има промени по customization-а, но е нормално да заложат на изпитаното.
http://www.diablofans.com/topic/22399-char...-customization/
abydos
Аз пък единствената прилика, която виждам е random dungeons/loot, всичко друго е променено или напълно ново.
ZerraX
http://eu.leagueoflegends.com/news/masquerade-magnificence
ГАГАГХАХАХАОА Кослпей на League of Legends biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif еее от отдавна не бях се сцепвал от смях biggrin.gif
sharon
Още инфо по PvP системата в D3, ако някой като мен е пропуснал.
skrotuma
Цитат(Renegade @ Oct 24 2010, 06:58 AM) *
Относно впечатленията ми от 3D игрите, не съм пробвал толкова много, но наприер с любимата ми UT3 буквално се залепвях за екранът.

Ти пък се изцепи с най-тъпата игра от поредицата. И двойката и четворката са къде къде по-добри.
Warrior Of Ice
Call of Duty: Black Ops се оказа голяма мания, точно както очаквах. Много динамична, красива, с геймплей съвсем в духа на двата Modern Warfare-a. Въобще, в поредицата слабо няма досега.
ZerraX

Old School, Baby!


След като е по възможностите на PC-то ми реших отново да врътна тази ГОЛЯМА игра. bowdown.gif Джон Мълинс отново е тук, бичиз!
Volt Thrower
Цитат(Warrior Of Ice @ Nov 23 2010, 11:06 PM) *
Call of Duty: Black Ops се оказа голяма мания, точно както очаквах. Много динамична, красива, с геймплей съвсем в духа на двата Modern Warfare-a. Въобще, в поредицата слабо няма досега.

Напълно съм съгласен, играта е съвършена.
abydos
Чак пък съвършена... но е голяма зарибявка, признавам. Особено след лайненцето, което беше MW2. За сингъла не знам - не ме вълнува, но мултито кърти. Когато не си залян от технически проблеми, разбира се.
abydos
STEAAAAAAAAAAAAAAAAM!

Също така си направете wishlist с поне 10 игри, всеки ден 30 човека печелят топ 5те игри от списъка им.
LordZombie
Днес реших, че ми се е доиграло малко на класическия Heroes III. Изтеглих си го аз, изтеглих и CoD V. От 16 до 21 часа съм играл Heroes... зомбиран съм ;д Ама поне унищожиш всяко едно създание на картата + големи, гадни дракони. suicide.gif whistle.gif
sharon
^ Стига, дразнител! laugh.gif Дискът е на една ръка разстояние тук, и без това се чудя какво да подкарам.
LordZombie
Ами, че пускай го - лошо няма. Демонската раса (така да я нарека) рулира като сила, супер мощни са!
Volt Thrower
Е омг Херос 3. Въпрек и че винаги губех, играта ми харесва много. Може би трябва пак да я развъртя... навремето бях простичък, не знаех какво точно правя. *cough cough* не че сега знам whistle.gif

OMGOMGOMGOMG!!1 Някой пробва ли WoW Cataclysm?!! Омг трябва да знам!!! o.O
Warrior Of Ice
Да кажа няколко добри думи за Gray Matter. Много красив куест с увлекателен геймплей, който нито за момент не те затормозява или изнервя. Като добавим интересната история и страхотната музика, се получава наистина забележителна игра. smile.gif
serem na vas
По-добро от добрия стар Quake няма!
sharon
Малко материал от Dead Space 2! cthulhu.gif
pa®tci
Бууу, изглежда чудничко (разбирай не са надупили графиката и ще мога да я подкарам happy.gif)! Нови гадове, нови кАстюми, мутРиплейър... нещо историйката не ми вдъхва доверие, но да не припиряме, дет' се вика.
ZerraX
http://www.youtube.com/watch?v=AzxfIKdMygY&feature=fvwk

Лелел това май ще ми е любимата игра *_*
Warrior Of Ice
Аз пък тъкмо врътнах Darksiders - буквално от години не ме е радвала толкова third person игра. Е, не е съвсем от класата на Legacy of Kain серията, но екшънът е зверски, има по някоя и друга загадка за цвят, историйката също не е лоша. Най-хубавото е, че THQ обявиха и втора част за 2012-та.
abydos
Аз днес си купих Darksiders. Цяла вечер ровех за информация за нов Legacy of Kain, но уви - няма. Предположих, че това ще е най-близкото до нея на ПЦ в близките години и се изръсих 7-те евро.
Warrior Of Ice
Заслужава си отвсякъде. smile.gif На моменти доста си личи, че са се вдъхновявали от класиката.
skrotuma
Цитат(sharon @ Dec 23 2010, 06:02 PM) *
Малко материал от Dead Space 2! cthulhu.gif

Кога излиза това, че нямам търпение!
sharon
^ Премиерата в Щатите и била вчера, след два дни ще бъде и европейската. Т.е. ще я имаме за отрицателно време. icon_twisted.gif

edit: дотогава, виж Dead Space: Aftermath.
pa®tci
Да бе, а аз тъкмо започнах Disciples III... dry.gif



... а скийте на какво таковата попаднах, направо се разпуках от хилеж.
Маруш
Цитат(skrotuma @ Jan 26 2011, 12:15 PM) *
Цитат(sharon @ Dec 23 2010, 06:02 PM) *
Малко материал от Dead Space 2! cthulhu.gif

Кога излиза това, че нямам търпение!

Това чудо ще ми тръгне ли на GF9600?
PowerKnight
Не бих казал че съм много добър на еди коя си игра защото не цъкам на едни и същи заглавия. Като цяло обичам шутърите Quake 4,Half-Life 2,Doom 3, Crysis и др. Също хоръри Silent Hill series, Alone In The Dark series, Resident Evil series и др. И разбира се екшън адвенчърите Prince Of Persia,God Of War,Onimusha и др. То всъщност игрите и метъла са ми двете любими неща.
sharon
Dead Space 2


Цитат(Маруш @ Jan 28 2011, 02:52 PM) *
Това чудо ще ми тръгне ли на GF9600?

Един приятел я подкара добре на 9600, зависи и какви са ти другите компоненти, разбира се. Би трябвало, пробвай. Или направо провери в някакъв подобен сайт.
MetallicaAntiFan
Няма начин да не тръгне. Картата е от среден клас - не е най-доброто, но със сигурност има капацитета да подкарва новоизлюпените, визуално наточени, геймки.
winterstorms
По-добра е и от единицата! icon_headbang[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.