Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Game Guide
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Warrior Of Ice
Най-сетне завъртях Bioshock. Не е някакъв шедьовър, но играта е хубава и увлича, не мога да се оплача. Предвид факта, че са взели по малко от Fallout и F.E.A.R., резултатът е доста сполучлив. Има интересни хрумвания като за шуутър, чудесна графика, нелоша история... Не на последно място, въобще не е толкова тежка, колкото очаквах.
Mort
^ На мен ше ми тръгне ли? Иначе аз още си чакам The Witcher и се моля на боговете да дарят сила на видео-картата ми, че да я изиграя!
Warrior Of Ice
Ще ти тръгне, разбира се. Аз на моята кошница я играх на макс без никакви засечки. Е, вярно, че всичко е оверклокнато до безобразие... happy.gif
Mort
^ Да не експлоадира с тоя оверклок. Аз такива експерименти си правя с компа преди да го изхвърля, а засега нямам такова намерение, въпреки че си плаче за ново видео де happy.gif .
RazorJack
дам и аз го пуцам от няколко дена това smile.gif забавлявка е ... спрягат го за продължение на System Shock 1 и 2 който е играл ама е с класи под него .. Bioshock е мнооого по опростено и като че ли конзолно насочено. ама историята е много яка и графиката е на ниво, яко пуцане ... жалко че ролевият елемент не е толкова здраво застъпен като в System Shock и Deus Ex ама нали тъпите американчета трябва да им е интересно ... и за бога как се хакват компютри като подреждаш тръби?!? suicide.gif
Warrior Of Ice
^ Те пък са едни компютри... laugh.gif
Hellbound
Отскоро пак много взех да играя Diablo II (то кога ли сам и спирал да я играя де).Особено много ми харесва да правя рънове за предмети докато си слушам музика.Някой път като почна по цял ден рънвам Mephisto или Pindelskin.Иначе и CS с ботове играя често icon_headbang[1].gif .Тия две игри заедно с Heroes 3 и Age Of Empires никога не ми омръзват да ги играя.
Warrior Of Ice
Тия дни доста усилено разцъквам World in Conflict. Пипната военна стратегия, единственият недостатък е липсата на особени разлики в арсенала на двете фракции. Иначе като геймплей се доближава до Company of Heroes - залага на екшън и динамика, почти изцяло е премахнато менажирането на ресурси. Сингъл плейър кампанията е абсурдна със своята "алтернативна история", но играта поначало си е мулти-ориентирана, така че това е простимо.
Beerzebub
Аз пък, пак със закъснение, тия дни доцъках разширението за F.E.A.R.: Extraction Point. Въобще и двете Ш.У.Б.Е.-та са една от най-добрите като "чувтство" игри, които съм играл.
Сега трябва да се заема с Bioshock...
Mandor of Chaos
обърнах последния колин мъмрей - DiRT - беше сравнително интересен, но е впечатли с нищ освен с лискавата си графика
Mort
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 26 2007, 11:41 PM) *
Тия дни доста усилено разцъквам World in Conflict. Пипната военна стратегия, единственият недостатък е липсата на особени разлики в арсенала на двете фракции. Иначе като геймплей се доближава до Company of Heroes - залага на екшън и динамика, почти изцяло е премахнато менажирането на ресурси.

Говорейки за Company of Heroes вече е излезнал stand-alone експанжъна - Company of Heroes: Opposing Fronts.
crazyfan_metal
Малко DOTA фън biggrin.gif.
Roshan pwned
Priceless 1
Priceless 2
Типична игра smile.gif
Warrior Of Ice
Цитат(Mort @ Sep 28 2007, 04:43 PM) *
Говорейки за Company of Heroes вече е излезнал stand-alone експанжъна - Company of Heroes: Opposing Fronts.

Не е лоша игрицата, но нещо откъм увлекателност бледнее пред оригинала. Твърде еднотипни ми се видяха мисиите... Предполагам, че и на нея силата й е в мултито.
wqwrrr
Тези дни зарязах ролевите игри за да пробвам Moorhuhn: Piraten. Играта е много приятна, доста динамична, за разлика от предишните и както винаги зарибяваща и оригинално направена. Пилците се пренасят на пиратски остров. w00t.gif Препоръчвам я на почитателите на поредицата.
За сега направих 2843 резултат. =)
Distant Sun
Ами на Super Mario съм добра. biggrin.gif Иначе и Revolt е зарибяваща. tongue.gif А от по-сериозните съм играла NFS и WoW. smile.gif
scion_of_storm
Крейзи, що ли не се учудвам за типичната игра... whistle.gif
Beerzebub
Ако някой все още не е разбрал:

Unreal Tournament 3 Demo
Pyjamka
Почнах да играя Still Life. smile.gif Това е първата подобна игра, която подхващам, и съм очарована от начина, по който действието върви. В смисъл, винаги съм харесвала игри с история в тях, а когато историята се развива пред теб и от теб зависи да я докараш до край - супер просто! rolleyes.gif Разбира се, наложи се да потърся из интернет walk-through, защото на някои места е наистина невъзможно трудно.
Warrior Of Ice
Появи се дългоочакваният Episode 2 на Half Life 2! Налазвайте!
SteelDragon
http://duels.com/users/register/hartofilax

Тая игра е култ. Браузър игричка!
stage
Oт скоро започнах да играя класиката Baldurs Gate II+ТоБ, супер е играта, но не е за всеки... bowdown.gif bowdown.gif
Vermic
От няколко дена играя само Warcraft 3 battle headoff но преди 2 дена превъртях Quake 4.

Отностно нови игри едвали нещо ще ми тръгне :/ 512 рам е малко в днешни времена.
Иначе тука знам че доста хора играят на хедолфа ае се сберем дружина за една игра smile.gif (на дота съм балък)
crazyfan_metal
Цитат(stage @ Oct 20 2007, 07:07 PM) *
Oт скоро започнах да играя класиката Baldurs Gate II+ТоБ, супер е играта, но не е за всеки... bowdown.gif bowdown.gif

Определено е адски яка smile.gif. Само тъпото е, че са прецакали злите персонажи - няма достатъчно да си направиш зло парти, за разлика от единицата sad.gif.
@Vermic: айде в гг да се съберем drinks_drunk.gif .
Aggressive Perfector
Разцъквам на Hitman 2. Врътнах я на normal, с доста голям зор и обикновено с рейтинг "Hatchet Man" (брадвар whistle.gif ), и сега съм зарибен да я мина на Professional и с рейтинг "Silent Assassin".
Vermic
crazyfan_metal не разбрах това ГГ?

Иначе сега играя яко Medal of Honor Airborne която се оказа сравнително идеална спрямо миналите части и все едно играя Call of Duty 3.
alpha prime
Покрай Халф-Лайф 2 цсе появи и нещо по-яко ... Портал icon_headbang[1].gif
crazyfan_metal
@Vermic: http://www.gg-game.com/ Почти няма лаг и обикновено хората са по-добри от хоф например smile.gif.
pa®tci
Вчера изръшках последната мисия на HEROES V "Tribes of the East" на Easy, че ме мързеше да се пъна на друга степен и при все това, последната битка с гадната сукуба Биара ми взе здравето; на ебати магията ( laugh.gif ) се взима suicide.gif






Сега почвам да си докопвам hL2 (на квадрат), доста добре стои! wub.gif
Mort
Последно разцъквам новата касапница на Clive Barker - Jericho - приятно кървава и разнообразна, поне засега, игрица. Запълва времето в очакване на нормален релийз на The Witcher.
lodborg
Днес гледах един релийз на The Witcher в магазина - беше доста метълски! icon_headbang[1].gif В една подобаващо голяма, тежка метална кутия. Мога само да гадая какво е имало вътре, обаче очите ми изтекоха по изданието.
Mort
^Саундтраци, дебели книги с илюстрации, календари и квит се сетиш още щуротии... четох на сайта.
LordZombie
Най-Добрата игра е The Black Mirror
_TNT_
Въпреки адския сеч, не се сдържах и си сложих Heroes 5 - Tribes of the East. Със зор изиграх 1-2 игри, но съм много доволен. Новата раса радва, макар че варварите винаги са ми били доста скучни, тук си ги бива. Алтернативните ъпгрейди разчупват играта, set item-ите и rage-a на орките са добра идея. За пръв път в Heroes сериите като че ли might може да се опре на magic. wink.gif
Warrior Of Ice
Цитат(Mort @ Oct 26 2007, 05:00 PM) *
Последно разцъквам новата касапница на Clive Barker - Jericho - приятно кървава и разнообразна, поне засега, игрица.

Доста наситена хорър атмосфера са докарали, но това е Клайв Баркър, все пак. Като геймплей не е нещо твърде новаторско, концепцията в някои отношения напомня Daikatana. Единственото, което ме подрази, беше незадоволителният край, но може би са го оставили в този вид с идеята да спретнат продължение.
Pyjamka
Vroooom! to_become_senile.gif
Изтеглих си демото на новата Need For Speed - Pro Street. И спечелих и двете състезания! laugh.gif Обаче изискванията са страшно високи и се боя, че няма да подкарам пълната версия. То това демо засичаше, макар че съм го смъкнала на някакви смешни параметри, а да не говорим, че инсталацията му зае приблизително 2,5 GB. Но определено играта се очертава хубава!
Aggressive Perfector
В момента разцъквам на Legacy of Kain: Soul Reaver. Велика игра! Обаче запецнах след първия бос - не знам къде да ходя, обиколих навсякъде... Някой знае ли какво трябва да се прави?
ssg
Вчера врътнах The Witcher-a - много добра игра!
Иначе най-любима ми е Prince of Persia - The Sands of Time .
Warcraft 3 заедно с експанжъна също се нарежда в Дъ Бест класацията wink.gif

В момента чакам Assassin's Creed, която ми се струва , че ще е най-доброто заглавие за годината.
Warrior Of Ice
Цитат(Aggressive Perfector @ Nov 3 2007, 06:23 PM) *
В момента разцъквам на Legacy of Kain: Soul Reaver. Велика игра! Обаче запецнах след първия бос - не знам къде да ходя, обиколих навсякъде... Някой знае ли какво трябва да се прави?

Намери една ограда (някъде около езерото беше) и мини през нея. wink.gif
Blashyrkh
Medieval 2 е на 13 % smile.gif

Като минат изпитите ще има какво да правя tongue.gif
Blashyrkh
Някой знае ли Medieval 2 Kingdoms точно какво представлява, и дали след като се инсталира може да се играят всички кампании от старата версия???

Duh5
Е тия изпити от вчера толко бързо ли минаха? smile.gif Иначе сори, не знам отговора на въпроса ти:)
slipknot_spirit
Ей хора има ли желаещи да разцъкаме Д2+лод? доброто старо Д2????????
Blashyrkh
Цитат(Duh5 @ Nov 4 2007, 09:41 PM) *
Е тия изпити от вчера толко бързо ли минаха? smile.gif Иначе сори, не знам отговора на въпроса ти:)

biggrin.gif biggrin.gif - заеби, във вторник и сряда са.... нищо не знам ама си инсталирах игрицата (САМО ЗА ДА ВИДЯ ДАЛИ ЩЕ ТРЪГНЕ wink.gif ) е една мисиика изиграх, но това е тайна
scion_of_storm
Цитат(slipknot_spirit @ Nov 4 2007, 08:42 PM) *
Ей хора има ли желаещи да разцъкаме Д2+лод? доброто старо Д2????????

Aз принципно джитуркам в Хофата, ама не е особено често. Може някой път да се оцикльорим. tongue.gif
zelatorr
Скоро един човек ме накара да си кача д2. Ест го направих и след всичките мъки и тн. нестана. Изхвърляше ме веднага щом се логна и направя игра в Хедофа. suicide.gif
scion_of_storm
1) Бъгав Хедоф лънчър.
2) Бъгава игра, свали от другада някъде.
Фолънчо ли те е карала бе biggrin.gif
ssg
Защо не се съберем някой ден да направиме едно "Не се сърди човече" ? 4-ка е доста забавно smile.gif

Модераторите в датата доста често разцъкваме smile.gif
scion_of_storm
Ааа, т'ва беше култово, ама май са му омодернизирали дизайна и е доста натоварващо, не знам о.О
ssg
За сайта igrajmo.se ли говориш?
scion_of_storm
Мхъм, същия ако се не лъжа. И аз преди година джитих усърдно Не се сърди човечето tongue.gif Ама сега,понеже и машината ми е пълен ташак, си пече ;/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.