Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: World Rally Championship.
.::Metal World::. Форуми > Всичко, несвързано с метъла > Общ форум
MetallicaAntiFan
Тук виждам, че има фенове на Формулата, но има ли и такива които предпочитат офроуд състезанията, ако мога така да се изразя. За мен това са най-добрите шофьори при автомобилните състезания- просто защото тук хващат един фечбек пипат го, пипат и останалите коли, но така че да са равностойни и се мелят на по няколко етапа с цел да победят часовника.

Pike Peak Interantional Hill Climb -ето една дисциплина от рали състезанията- целта е лесна(поне на гледане), достигане до финиша, но чрез изкачване на трасето, нещо като дрифт ама на горе. Но ще добавя, че това няма нищо общо с дрифта.

Vendo
Споделям мнението ти за рали шофьорите. Не разбирам много от спорта, но ми е приятно да го гледам. Жалко само, че рядко го хващам по Евроспорт. Кога се провежда WRC?
sgoh
Цитат(MetallicaAntiFan @ Sep 17 2009, 10:11 PM) *
нещо като дрифт ама на горе. Но ще добавя, че това няма нищо общо с дрифта.

Честно, ще взема да основа награда за най-тъпо мнение във форум suicide.gif
MetallicaAntiFan
Обясних го като за малоумници като теб.

Впрочем доста опит се изисква за такъв тип шофиране, той и Райконен отиде да кара във ВРЦ-то, ама му се оказа доста по нанагорно, все пак е много по-лесно да набичиш 300 на права отсечка по асвалт.

@Vedno- ВРЦ има всяка седмица по Евроспорт, ако не се лъжа просто виж програмата. Аз преди няколко години нон-стоп го следях. Сега нямам време. Той Маркус Грьонкхолм също е насочил към Pikes Peak Uphill Climb дисциплината, след като няколко години не успя да вземе титлата на Льоб, която все му се изплъзваше.
Crafter
Цитат(sgoh @ Sep 18 2009, 12:15 AM) *
Цитат(MetallicaAntiFan @ Sep 17 2009, 10:11 PM) *
нещо като дрифт ама на горе. Но ще добавя, че това няма нищо общо с дрифта.

Честно, ще взема да основа награда за най-тъпо мнение във форум suicide.gif

А ако основеш и награда за най-тъпа тема, може тази да я вземе. Не виждам никаква връзка между името на темата с първия пост. Т'ва момче изобщо прави ли връзка между мозъка и пръстите... или едно от тях липсва?
MetallicaAntiFan
Ти обаче отчаяно търсиш нещо с което да ме зачопкаш, или затапиш... обаче все няма за какво да се хванеш, комплексиран плъх. При това темата си е много на място. Аз случайно да съм писал колко тъпа е темата за Формула 1? Не, щот и не ми пука, не ме влече този спорт. Ако теб този не те влече, просто мястото не ти е тук. Напълно безмислените теми които ти постваш също не пиша, най-малкото щото, първо-не ме грее хич, второ-щото все пак колкото и да ме дразниш не бих ти осрал темата. Моля ти се недей прави отново отчаяни опити с цел да ме накърниш, щот в момента направо си "изплаках" сълзите.
Crafter
В интерес на истината следя WRC. А също така и Touring Car-овете. Но не видях ти да коментираш нещо подобно, въпреки, че темата носи това име.
А между другото, съвсем сериозно те моля да погледнеш темата със срещите на форума и да споделиш дали имаш желание да се появиш. smile.gif
MetallicaAntiFan
ВРЦ-то няма какво да коментирам, влече ме, но вече не мога ни по евроспорт да го гледам, нито в замунда качват(по-скоро няма сийдъри), а пък единственият който се отзова беше Вендо, и реално това беше единственият пост по темата. Но написах, че може да се коментират и други стилове в тази област. Мен лично много ми харесват другите стилове, и по-специално клипчето което постнах в първият ми пост.
sgoh
Офф. Кво се обясняваш сякаш интернета ти се изчерпва със замунда. ufiw4.gif

И планираш ли да пуснеш теми за други спортове, които те влекат ама не гледаш? unsure.gif
MetallicaAntiFan
Следя ВРЦ-то но нямам време да го гледам. Следя само резултати, и статистики, а ако мога някое клипче в официалния сайт. Другото е, че в ютуба намерих много интересни стари клипчета. Т'ва е.

@Щурм- какъв е този интерес от твоя страна да се виждаме?
Crafter
Цитат(MetallicaAntiFan @ Sep 19 2009, 02:21 PM) *
@Щурм- какъв е този интерес от твоя страна да се виждаме?

Искам да те запозная на живо със shogot, не се ли сещаш?
Preacher
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Напоследък, Щурме, ме попикавате от смях!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.