Новини
RAMPART подписват с германски лейбъл
Автор: Warrior Of Ice
15 Януари, 2016
RAMPART подписват с германски лейбъл

След известно забавяне, причинено от обстоятелства извън групата, българската хеви метъл формация RAMPART подписа договор за тиражирането на новия си албум “Codex Metalum” с германския лейбъл Iron Shield Records. Изданието ще се появи в дистрибуторската мрежа на Pure Steel Records на 18-и март изцяло в digi-pack формат. От групата са готови да обявят и бонус трака, който е кавър на BLIND GUARDIAN – песента “Majesty”. Албумът е ремастериран от Arne Lakenmacher (AMON AMARTH, CANIBAL CORPSE, DORO, GAMMA RAY, KREATOR, MANOWAR, PRIMAL FEAR, NEVERMORE, STORMWARRIOR и много други) в High Gain Studios (Хамбург, Германия).

Припомняме, че обложката на албума е дело на художника Стефан Вълканов. Вътрешното оформление на книжката от 12 страници пресъздава стилистично комбинация от средновековен латински манускрипт и компоненти от ранни печатарски техники, като включва графики на Леонардо да Винчи и литографии с изображения от артуърка на албума. Идеята е томчето да внуши непреходната ценностна система, според която твори групата. Реализацията му е дело на Rock Thrashler.

“Новата ни творба не е концептуална, като предишното ни англоезично издание. Песните разкриват отделни страни от нашата философия и са композирани в различни подстилови рамки на хеви метъла. Това е най-разнообразният ни албум досега”, заявяват още от RAMPART.

Виж повече за: RAMPART
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2013
Изработка на уеб сайт