Новини
WOLFHEART идват за Wolf Fest – Вълчата пътека 2020
Автор: Warrior Of Ice
09 Март, 2020
WOLFHEART идват за Wolf Fest – Вълчата пътека 2020

WOLFHEART на Tuomas Saukkonen идват в България за второто издание на WOLF FEST - Вълчата пътека. Финландците ще вземат участие на първия фестивален ден (10.07.2020 г.)

Tuomas Saukkonen e ветеран на финландската метъл сцена и познат от групи като DAWN OF SOLACE, BEFORE THE DAWN, BLACK SUN AEON, BONEGRINDER, ROUTASIELU, THE FINAL HARVEST и др. През 2012-а година той шокира музикалния свят, като се раздели с всичките си активни групи, за да се съсредоточи върху соловия си проект WOLFHEART.

През 2013-а излиза и дебютният албум “Winterborn”, който е записан изяло от Tuomas. Макар и да е доста критикуван от медиите, той достига седмо място във финландските класации. На 10-и април 2020-а г. се очаква да излезе и петият дългосвирещ албум на WOLFHEART, който ще носи заглавието “Wolves of Karelia“

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-и и 11-и юли 2020-а г. в парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

WOLFHEART са последното име в афиша на WOLF FEST 2020!

AMORPHIS, MAYHEM, CANDLЕMASS,  PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, GRAVE DIGGER, THE AGONIST, ODD CREW, URBAN GREY и DRIVE YOUR LIFE са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“!

Билети за фестивала на цена от 70 лв. - двудневен и 40 лв. – еднодневен, можете да намерите на касите на Eventim и Изипей или на epaygo.bg и eTickets Mall. Грабнете ваучери и от Grabo.bg с включена безплатна бира.

За повече информация следете Facebook страницата на фестивала: https://www.facebook.com/wolffestchelopech/    

Челопеч Рок Фест „Вълчата Пътека“ 2020 се организира със съдействието на община Челопеч.

Виж повече за: Wolf Fest
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт