Новини
Пускат допълнителни седящи места за концерта на SCORPIONS
Автор: Warrior Of Ice
10 Декември, 2013
Пускат допълнителни седящи места за концерта на SCORPIONS

По-малко от седмица преди едно от най-големите събития по Коледа в София – концертът на рок легендите SCORPIONS на 16-и декември в зала Арена Армеец - организаторите от Лауд Консертс пускат ограничен брой допълнителни седящи места. Това се налага поради факта, че всички останали седящи места в залата са напълно разпродадени, а интересът към шоуто е огромен. Допълнителните седящи места се намират в секторите най-близо до сцената, а цената им е по 90 лв.  

Всички билети за шоуто са с цена от 65 лв до 100 лв и се продават ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, На Тъмно и в Интернет на www.eventim.bg.  

Деца до 7-годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта www.loudconcerts.com

Концертът на SCORPIONS в София ще бъде част от актуалния ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, а музикантите ще кацнат у нас ден преди събитието. Самите те се заканиха да поднесат на феновете си в България грандиозно мултимедийно шоу, а в сетлиста обещават да има много, много хитове.

« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт