Новини
От днес са в продажба билетите за концерта на ASPHYX
Автор: Warrior Of Ice
27 Юли, 2015
От днес са в продажба билетите за концерта на ASPHYX

Билетите за концерта на холандските дет метъли ASPHYX на 27-ми март догодина в клуб Mixtape5 са в продажба от днес, 27-ми юли и са на ценови категории както следва: до 31-ви юли (включително) ще струват 25 лв., а след тази дата цената им ще е 30 лв.

Ценните хартийки могат да бъдат намерени в касите на Eventim в цялата страна (Germanos, Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО", На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), касите на Ticketlogic (книжарници Booktrading, FastPay), както и онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET

В деня на събитието входът ще струва 35 лв.

Името на ASPHYX е сред легендите на дет метъл сцената в световен мащаб. Създадена в края на 80-те години на миналия век, бандата е от силната вълна на дет метълa в неговия апогей, когато изгрява звездата на такива като DEATH, CANNIBAL CORPSE, MORBID ANGEL и изобщо емблематичните за тежкия стил имена в САЩ и нейния отговор в Европа, който идва от шведската дет метъл сцена, водена от CARNAGE, NIHILIST и по-късно ENTOMBED, GRAVE, DISMEMBER, AT THE GATES, англичаните NAPALM DEATH и BOLT THROWER, MORGOTH от Германия и холандците PESTILENCE, както и самите ASPHYX.

След близо 30 годишна история ASPHYX най-накрая ще направят самостоятелен концерт у нас! Шоуто им в България е по покана на Live&Loud, а датата е 27-ми март 2016-а г. Това ще е второто гостуване на бандата в България, след шоуто им на фестивала Loud преди три години.

Дълги години българските фенове на ASPHYX следят бандата от дистанция, като малцина имаха шанса да ги гледат на живо и то само с кратък фестивален сет. Затова ние от Live&Loud работихме усилено в продължение на месеци, за да направим възможно идването на групата в София догодина.

Предстои обявяване на подгряващи групи и други подробности.

Виж повече за: ASPHYX
« Обратно
Коментари   Коментирай!

www.metal-world.info © 2003 - 2024
Изработка на уеб сайт