Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

 Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ден за прошка
FallenAngel
коментар Feb 18 2007, 03:44 AM
Коментар #1


Ала Бала
****

Група: Потребители
Коментари: 613
Регистриран: 21-October 06
Град: Бургас
Потребител N: 1634



Попадайки на ТОЗИ сайт се сетих, че днес е ден за прошка. И понеже се разчувствах blush.gif и някак си ми стана тъжно, че днес всеки е зает с някакви негови си проблеми и от егоизъм или не знам какво забравя за другите... толкова много се отчуждаваме с всеки изминал ден.
Та по същество... поради малкото ми съществуване във форума не смятам, че съм създавала някакви особени проблеми, но въпреки всичко си имам традиция на този ден да помоля всеки, който познавам дори и само виртуално, за прошка. И ако някой съм наранила или обидила някога с поведението си искрено го моля да ми прости.
Другото, което исках с тази тема, за да не отварям две, е да приканя всички да се замислят за поведението си спрямо другите. Тук на очи ми се набиват няколко човека, които не знам защо, все си мисля, че само се чудят с кой да се заядат. Хора сме всички, всеки греши, не трябва да се нахвърляме като хиени, а спокойно да обясним... така спестяваме както нашите, така и чуждите нерви, които евентуално бихме похабили. Психиката на човека е такава, че вечно обвинява другите, а много често причината се крие в самите нас. Нека опитаме да бъдем по-добри и да се усмихваме по-често. Нищо не е по-ценно от една искрена усмивка, дарена от някой приятел, познат или дори непознат. И, специално за форума, винаги ми е ставало тъпо като някой направи тема и, ако на някой му се струва тъпа темата, тръгне да я оплюва. И после цял порой от едни и същи приказки в стил "Толкова ли си тъп, та отвори такава тъпа тема?". На мен ако някоя тема не ми харесва нито я чета, нито пиша в нея. Обидите не са нужни. Знам, че не може с всички да си допадаме и да се разбираме идеално, но нека и двете страни положат поне малко усилие да подобрят отношенията си или поне да не се карат... Тъжно е. И за по-малките - спомнете си, че и ние сме били същите навремето, и ние сме задавали глупави въпроси, и ние сме се държали "пубертетски". Нямаме право да съдим другите.

И накрая искам да помоля, ако на някой темата му се струва глупава да не я разводнява, а ако много държи да ми каже колко съм тъпа и колко тъпа тема съм направила - да заповяда на ЛС. Нямам нищо против, винаги съм готова да споря, че с малко желание от наша страна дори светът може да се подобри.
Ако някой си е направил труда да прочете какво съм писала - openwidehug.gif и искрена усмивка от моя страна.

Добре... сега вече наистина за финал искам /ех, много искам в тая тема rolleyes.gif / да пожелая на всички истински хора да останат все такива и никога да не надяват маската на фалша. Имаме нужда от повече като Вас!


--------------------


Endless rain, fall on my heart In this wounded soul.
Let me forget all of the hate, all of the sadness
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SteamOfBlood
коментар Feb 18 2007, 08:56 AM
Коментар #2


Blood fetishists
*****

Група: Потребители
Коментари: 1133
Регистриран: 20-September 06
Град: Няма такова...
Потребител N: 1579



Ох...Днеска трябва да искам прошка на баба ми,че вече колко пъти й чупя рацете dry.gif happy.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noel_f
коментар Feb 18 2007, 10:37 AM
Коментар #3


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653



Цитат(FallenAngel @ Feb 18 2007, 03:44 AM) *
И, специално за форума, винаги ми е ставало тъпо като някой направи тема и, ако на някой му се струва тъпа темата, тръгне да я оплюва. И после цял порой от едни и същи приказки в стил "Толкова ли си тъп, та отвори такава тъпа тема?". На мен ако някоя тема не ми харесва нито я чета, нито пиша в нея. Обидите не са нужни. Знам, че не може с всички да си допадаме и да се разбираме идеално, но нека и двете страни положат поне малко усилие да подобрят отношенията си или поне да не се карат... Тъжно е. И за по-малките - спомнете си, че и ние сме били същите навремето, и ние сме задавали глупави въпроси, и ние сме се държали "пубертетски". Нямаме право да съдим другите.

Да, или пък като започнат да правят забележки за правописа. Добре, допуснал човека грешка, а ти какъв си, за да му правиш забележка. Остави го, да не си мислиш, че като му направиш забележка и ще ти е много благодарен. Само ще го унижиш още повече.

А колкото до искането на прошка, не бих го направила. Прекалено съм горда просто. Предпочитам нещо да ми тежи, но да моля за прошка... rolleyes.gif ...не става. Като се замисля обаче наистина съжалявам, че нараних и отблъснах един човек, но е малко късно, струвами се, за прошка crying.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nikola Bathory
коментар Feb 18 2007, 11:08 AM
Коментар #4


Прогресиращ
****

Група: Потребители
Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516



муахахах, християнски групости! laugh.gif
Ако ще ми искате прошка - давайте, обаче ще трябва и пари - в брой, кеш или на ръка! И прощавам! Гаранция 1 година. - следващата година пак.


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
InsArtTure
коментар Feb 18 2007, 11:42 AM
Коментар #5


Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е
*******

Група: Потребители
Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317



Цитат
Да, или пък като започнат да правят забележки за правописа. Добре, допуснал човека грешка, а ти какъв си, за да му правиш забележка. Остави го, да не си мислиш, че като му направиш забележка и ще ти е много благодарен. Само ще го унижиш още повече.

Не е така. Аз искам подрастващите да са грамотни. За тях още не е късно. Искам да знаят какво пишат, да ценят и използват българския език както трябва. Това е адски важно и по това хората "изпращат". Когато поправям някого, го правя в ролята на този, който знае къде е грешката и я забелязва. Правя го за човека отсреща. Той, в буйната си млада възраст сигурно няма да ми е благодарен, а напротив, но следващия път, или в друг форум ще се замисли преди да допусне същата грешка.

По темата: И аз имам на кого да поискам прошка днес и няма да се поколебая да го направя. Денят е хубав.


--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
Go to the top of the page
 
+Quote Post
RazorJack
коментар Feb 18 2007, 11:45 AM
Коментар #6


The Conqueror I Be
*****

Група: Потребители
Коментари: 1797
Регистриран: 17-January 03
Град: 127.0.0.1
Потребител N: 10



хах верно са глупости ама по друга причина smile.gif ако се чувстваш виновен че си обидил някого можеш да му се извиниш по всяко време защо ти е специален ден за целта, а ако не се сещаш на кой да се извиниш дето не си е заслужавал квото си му причинил тогава кво като има такъв ден за прошка smile.gif

поздрав:
Death - To Forgive is to Suffer icon_headbang[1].gif


--------------------
The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noel_f
коментар Feb 18 2007, 12:26 PM
Коментар #7


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653



^^Е, за по-малките - да, но за другите - да, пак могат да се замислят за правописа си следващия път, но просто ги караш да се чувстват неудобно. Говоря попринцип, не специално за теб, да не ме разбереш погрешно happy.gif А за по-малките съм съгласна. Напоследък такива грешки съм срещала, че просто се чудя как може елементарни правописи правила да не се спазват и да се допускат такива груби грешки като например да се пише ''със'' пред дума, която не започва със ''с'' или ''з'' Но да не се отплесвам повече smile.gif


Цитат(RazorJack @ Feb 18 2007, 11:45 AM) *
ако се чувстваш виновен че си обидил някого можеш да му се извиниш по всяко време защо ти е специален ден за целта, а ако не се сещаш на кой да се извиниш дето не си е заслужавал квото си му причинил тогава кво като има такъв ден за прошка smile.gif

Така е, но наличието на такъв празник, просто ни кара да се замислим над постъпките ни и ни подтиква да поискаме прошка - нещо, което не винаги бихме се решили да направим или пък помислили да направим smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wqwrrr
коментар Feb 18 2007, 01:13 PM
Коментар #8


Eáránë Táralóm...
*****

Група: Потребители
Коментари: 1892
Регистриран: 2-November 06
Град: The Spectral Realm
Потребител N: 1655



Е, във всеки случай, аз не се чувствам неудобно, когато съм направил правописна грешка. Надявам се да ми ги прощавате. happy.gif

А сега сериозно - според мен има огромен смисъл в този празник. Надявам се, никой не се чувства безгрешен - всеки има за какво да иска прошка, и естествено, за какво да прощава. Надявам се, че ще вземете думите ми на сериозно и няма да ги помислите за подигравка от поредния безмозъчен тийнейджър.

Така че - не се колебая да искам прошка, дори да няма за кавко. =) Благодаря за отделеното внимание и, надявам се, да ми простите грешките. bye.gif

Поздрав към всички с Vitalij Kuprij - Forgive.

ПП: Как това ще ми е 666-тия пост?!


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
blame
коментар Feb 18 2007, 02:28 PM
Коментар #9


Silver
*****

Група: Потребители
Коментари: 1348
Регистриран: 21-November 05
Град: Габрово
Потребител N: 1032



Всъщност, аз пък съм благодарна, когато някой ми прави забележка за правописни грешки. Има полза, смея да твърдя.

Да прошаваш е хубава идея. Ама не и днес. Не и когато някой е решил,че точно днес трябва да искаме прошка. Насадено е, не искрено. А за какво е една прошка,когато е по задължение и навик?


--------------------
Life changes.. People don't.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InsArtTure
коментар Feb 18 2007, 02:31 PM
Коментар #10


Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е
*******

Група: Потребители
Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317



^ Просто традиция в отлетялото ни патриархално време. Ден, в който официално можеш да поискаш прошка от старите, пък те са длъжни да ти дадат. Пак официално. biggrin.gif

Уважавам българските традиции, независимо колко са уместни в днешно време. Затова ми харесва деня. Не е насаден. Нещата в нашата култура са дошли от само себе си, от нужда. А не от пропаганда.

Пропагандата властва днес. И създава недоразумения като Свети Валентин.


--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
Go to the top of the page
 
+Quote Post
blame
коментар Feb 18 2007, 02:39 PM
Коментар #11


Silver
*****

Група: Потребители
Коментари: 1348
Регистриран: 21-November 05
Град: Габрово
Потребител N: 1032



Цитат(InsArtTure @ Feb 18 2007, 02:31 PM) *
...пък те са длъжни да ти дадат.

rolleyes.gif

Уважавам уважението на хората към въпросните традиции. И ако за тях те са нещо истинско - нека действат, хубаво е! Аз прощавам и без друго..
Но някак чувствам за себе си насадено на опредлен ден да искам прошка от някого.


--------------------
Life changes.. People don't.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FallenAngel
коментар Feb 18 2007, 03:31 PM
Коментар #12


Ала Бала
****

Група: Потребители
Коментари: 613
Регистриран: 21-October 06
Град: Бургас
Потребител N: 1634



Всъщност дори и насадено да е, ни кара да се замислим. Ако го нямаше този ден, едва ли някога бихме се замислили. Поне днес можем да осъзнаем някои от грешките си, които сме забравили отдавна и да се сетим, че човека, който сме наранили може би наистина заслужава едно извинение от наша страна.


--------------------


Endless rain, fall on my heart In this wounded soul.
Let me forget all of the hate, all of the sadness
Go to the top of the page
 
+Quote Post
`Xandria`
коментар Feb 18 2007, 03:36 PM
Коментар #13


Демон
******

Група: Потребители
Коментари: 2408
Регистриран: 5-November 05
Потребител N: 1009



Хубава тема, FallenAngel, абсолютно бях забравила, че днес е ден за прошка! smile.gif
На толкова хора искам да кажа по едно прости ми, но все отлагам, може и днес да се престраша.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Slash
коментар Feb 18 2007, 03:43 PM
Коментар #14


Сатана
********

Група: Приятели
Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783



Да, ще поискам прошка от родителите ми.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Svetyl
коментар Feb 18 2007, 04:11 PM
Коментар #15


Поетично бездушен
********

Група: Приятели
Коментари: 6131
Регистриран: 8-October 03
Град: Русе / Велико Търново
Потребител N: 295



Не искам прошка от никого. Не съжалявам за нищо.


--------------------
Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse.

Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scion_of_storm
коментар Feb 18 2007, 05:11 PM
Коментар #16


Рицар на върховен дом Сянка
**********

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041



Простете на всички, които съм псувал и дразнил...ще продължавам да го правя, но все пак искам прошка wub.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sepulturatr
коментар Feb 18 2007, 05:24 PM
Коментар #17


Think I'm Just Happy...
*****

Група: Потребители
Коментари: 1368
Регистриран: 19-January 06
Потребител N: 1121



Прощавам на всички ви за напред да сте по-прости и от досега (не става на въпрос специално за вас а за всички изобщо)Прощавам ви бееее ...чувствате ли се по добре wub.gif
Който не ми прости да се пържи в ада devil.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FallenAngel
коментар Feb 18 2007, 05:30 PM
Коментар #18


Ала Бала
****

Група: Потребители
Коментари: 613
Регистриран: 21-October 06
Град: Бургас
Потребител N: 1634



brickwall.gif brickwall.gif brickwall.gif


--------------------


Endless rain, fall on my heart In this wounded soul.
Let me forget all of the hate, all of the sadness
Go to the top of the page
 
+Quote Post
scion_of_storm
коментар Feb 18 2007, 05:34 PM
Коментар #19


Рицар на върховен дом Сянка
**********

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Град: София
Потребител N: 1041



^+1. ;P


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MadHatter
коментар Feb 18 2007, 05:35 PM
Коментар #20


ghost of the sun
*******

Група: Потребители
Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924



Не се ядосвай, ние му прощаваме, че е изостанала в развитието си грешка на природата с мозък, плосък като дъска happy.gif


--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sepulturatr
коментар Feb 18 2007, 07:49 PM
Коментар #21


Think I'm Just Happy...
*****

Група: Потребители
Коментари: 1368
Регистриран: 19-January 06
Потребител N: 1121



Е добре де днеска за 2ри път ме обиждат ,пък все на мен дават да чета правилата ...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Airin Of Ancelot
коментар Feb 18 2007, 07:50 PM
Коментар #22


warrior princess
*******

Група: Потребители
Коментари: 3813
Регистриран: 1-May 06
Град: София
Потребител N: 1323



Малко ти е. smile.gif


--------------------
Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes
Rage of the winter - magical wonder,
enchanted fury, majestic force...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nickolleta
коментар Feb 18 2007, 10:17 PM
Коментар #23


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 154
Регистриран: 24-January 06
Град: Софийските небеса
Потребител N: 1124



Цитат
И, специално за форума, винаги ми е ставало тъпо като някой направи тема и, ако на някой му се струва тъпа темата, тръгне да я оплюва. И после цял порой от едни и същи приказки в стил "Толкова ли си тъп, та отвори такава тъпа тема?".

Днес е моментът да простим на ближния, че все създава тъпи теми... smile.gif
И да се молим да се поучи...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FallenAngel
коментар Feb 18 2007, 10:31 PM
Коментар #24


Ала Бала
****

Група: Потребители
Коментари: 613
Регистриран: 21-October 06
Град: Бургас
Потребител N: 1634



И той да прости, че го обиждате пред всички rolleyes.gif


--------------------


Endless rain, fall on my heart In this wounded soul.
Let me forget all of the hate, all of the sadness
Go to the top of the page
 
+Quote Post
enemy
коментар Feb 18 2007, 10:57 PM
Коментар #25


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 214
Регистриран: 30-January 07
Град: Бургас
Потребител N: 1823



въй въй въй ей тая тема сцепи чимшира от всякаде!!!не че темата е тъпа ...
хубаво нещо е да бъде поискана прошка ама когато си направил нещо нередно или когато си наранил някого а ако той не ти я даде censored2.gif ... е така де!няма такова нещо като ден за прошка(а ако има е по религия или идеология много много много далече от моята)-тва са апсолютни глупости
а за егоизма - апсолютно съгласна съм че всеки забравя останалите и се занимава с неговите си работи ама то ако ти сам не си гледаш живота няма кой друг да ти го гледа ... така че по добре егоист отколкото наивник който била исползван от егоистичните си приятели.е верно не е хубаво ама тва е истината - ако в днешно време не си егоист няма начин да оцелееш!!! brickwall.gif


--------------------
I am the pure flame that burns!
I am the infinite space!
I am the most conquering One!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sepulturatr
коментар Feb 18 2007, 10:57 PM
Коментар #26


Think I'm Just Happy...
*****

Група: Потребители
Коментари: 1368
Регистриран: 19-January 06
Потребител N: 1121



Цитат(sepulturatr @ Feb 18 2007, 05:24 PM) *
Прощавам на всички ви

rolleyes.gif
Колко съм добродушен ,ебати ...


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Synthetika the L...
коментар Feb 18 2007, 11:12 PM
Коментар #27


Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 14
Регистриран: 17-February 07
Потребител N: 1887



Мамо, ПРОСТИ МИ за всичко...!!! sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Iron Maiden
коментар Feb 19 2007, 01:53 AM
Коментар #28


Прогресиращ
****

Група: Потребители
Коментари: 917
Регистриран: 19-November 06
Потребител N: 1685



Цитат(FallenAngel @ Feb 18 2007, 04:44 AM) *
Та по същество... поради малкото ми съществуване във форума не смятам, че съм създавала някакви особени проблеми, но въпреки всичко си имам традиция на този ден да помоля всеки, който познавам дори и само виртуално, за прошка.

Ей това ме накефи , аз ако ще искам прошка ще е от хора които познавам , а не от такива с които има няма съм си писал два пъти , с какво разни анонимни калъфи са заслужили моята молба за прошка , това се прави на хора , които наистина цениш и уважаваш , а не на всеки срещнат с когото си разговарял няколко пъти или сте си писали в чата или по форуми.....


Цитат(InsArtTure @ Feb 18 2007, 12:42 PM) *
Когато поправям някого, го правя в ролята на този, който знае къде е грешката и я забелязва. Правя го за човека отсреща.

Ти вярваш ли си изобщо на това което пишеш suicide.gif .....има си учители за тази цел , и аз допускам грешки , вярно е, дали от бързане да напиша поуста или от невнимание , но въпреки това ги допускам понякога , случва се , няма безгрешен човек , но да ми казваш че по този начин ми правиш добро и едва ли не "ти пука за мене" дали ще пиша правилно или не.....е това вече е лицемерство , по този начин не "помагаш" на хората а супер много ги издразваш , както казах има си учители , като толкова много държиш да се спазват правописните и пунктоационните правила стани един даскал и раздавай "правосъдие" наред !

Я погледни следният твой поуст :

Цитат(InsArtTure @ Feb 6 2007, 09:31 AM) *
Тъпак, метълът не е "отричана от глупаци музика" Глупакът си ти, задето си го мислиш. Обличаш се "по-хубаво" от другите? Бе ти за какъв се мислиш?

Ентелегентните хора така ли биха се изразили , ти хубаво ги поправяй и им казвай кое е тъпо и кое не , ама такива изказвания тип Професор Вучков ги избягвай , ако наистина се мислиш за интелигентен човек...

Нищо лично против тебе, но оня твой поуст яко ме издразни...


Цитат(noel_f @ Feb 18 2007, 11:37 AM) *
Да, или пък като започнат да правят забележки за правописа. Добре, допуснал човека грешка, а ти какъв си, за да му правиш забележка.

Е как бе, на хората им пука за теб и за твоят правопис , имат по три висши образования и не могат да гледат така грубо да се обезобразява българският език с тези правописни грешки , недей да се отнасяш така към тях , те го правят за твое добро.....

Аре спирам се , че ме заболя главата от толкова много лицемерщини.....

Чакам масово да ме оплюете само както вие си можете !
Go to the top of the page
 
+Quote Post
InsArtTure
коментар Feb 19 2007, 08:34 AM
Коментар #29


Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е
*******

Група: Потребители
Коментари: 3402
Регистриран: 29-October 03
Потребител N: 317



Човек, с думите си за поправянето бях съвсем сериозен. Не си прав за даскалите. Тук назначени даскали няма. Кой да поправя? И разбира се, че не визирам грешки допуснати по невнимание или бързане. Аз също правя маса такива. Понякога често и ме мързи да слагам запетаи навсякъде.
Изобщо не лицемернича. wink.gif Съвсем искрен съм. Както бях искрен и директен във второто ми мнение, цитирано от тебе. Поправя онзи, който знае и се интересува от това дали младите хора са в час с езика си. Аз живо се вълнувам от това дали подрастващите се развиват и дали се ограмотяват, което чертае пътят им по-нататък.
Но пък какво общо има с темата това?
Положителното на дългия ти пост е това, че се очовечваш. happy.gif


--------------------
"Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FallenAngel
коментар Feb 19 2007, 09:00 AM
Коментар #30


Ала Бала
****

Група: Потребители
Коментари: 613
Регистриран: 21-October 06
Град: Бургас
Потребител N: 1634



Цитат(Iron Maiden @ Feb 19 2007, 01:53 AM) *
Ей това ме накефи , аз ако ще искам прошка ще е от хора които познавам , а не от такива с които има няма съм си писал два пъти , с какво разни анонимни калъфи са заслужили моята молба за прошка , това се прави на хора , които наистина цениш и уважаваш , а не на всеки срещнат с когото си разговарял няколко пъти или сте си писали в чата или по форуми.....

"Анонимни калъфи" w00t.gif Благодаря... ще се приема и аз за... ъм... "калъфка", хах, какво яко звучи cool.gif
Виж сега, ти си искай прошка от който си искаш. За това да ценя даден човек не ми трябва да го познавам лично, имам наблюдения над някои от форумистите и мога да кажа с ръка на сърцето, че има 4-5-6 човека, с които с удоволствие бих се запознала лично и бих ценила лично cool.gif

И, не че нещо се заяждам, но InsArtTure беше съвсем прав. И аз поправям хората като правят правописни грешки, защото българският език е много красив, но като гледам как вече и хора на по 20 бъркат думи и то елементарни думи... някак си не ми е особено приятно и се чудя накъде отиваме... unsure.gif


--------------------


Endless rain, fall on my heart In this wounded soul.
Let me forget all of the hate, all of the sadness
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 страници V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

 



Олекотена версия Час: 27th April 2024 - 11:43 PM