Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

 Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
9 страници V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Абитуриентски балове
darga
коментар Oct 9 2006, 11:15 AM
Коментар #31


муза
***

Група: Потребители
Коментари: 449
Регистриран: 8-July 04
Град: Русе/София
Потребител N: 553



Цитат(Svetyl @ Oct 8 2006, 04:06 PM) *
Друг е въпросът обаче, че няма да съм цяла нощ с класа си. Баловете май са до към 12-1 и после дискотеки. Е аз на дискотека НЯМА да отида, а ще отида на Митака (част от вас знаят за какво говоря) и ще си продължа купона.

Да не остана назад... Тая година завършвам,но още от сега съм го намразила тоя бал. Ще отида единствено заради момичетата от моя клас. Вярно... лигавки са, но 5 години от живота си съм прекарала с тях и въпреки че сме коренно различни, ми бяха верни и добри приятелки (пък момчетата кучета ги яли).
Единствено тръпка ще изпитам покрай създаването на роклята. Рокля през живота си никога не съм носила, но съм решила че на бала ще бъде по мой модел, точно каквато аз кажа. Тръпката ще дойде от това,че ще видя как нещо, което съм създала, се реализира.
На дискотека и аз категорично отказвам да отида. Няма никакъв възможен начин да ме накарат да дам една купчина пари за да се тикам в тясно, гадно и смърдящо помещение с още 150 човека, където гърми толкова силна музика,че и мислите си няма да чуя... да не говорим, че няма и да изтрая.
Отдавна съм намислила след 12 часа като пепеляшка да се изнеса от лудницата и да оставя всички тикви да правят каквото искат. Обаждам се на ```````` и Svetyl и отиваме на кея да пием бира. Това ще е хиляди пъти по-приятно happy.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
emerald
коментар Oct 9 2006, 11:24 AM
Коментар #32


Просветен
***

Група: Потребители
Коментари: 487
Регистриран: 26-July 06
Потребител N: 1476



Като се изключат официалните части, от които ми настръхва косата, трябва да си призная, че балът ми съвсем не мина зле. Нашият випуск бяхме решили да ходим в Охрид и за мен най-хубавата част беше пътуването и разходката из Охрид и Скопие. Езерото беше много красиво, Самуиловата крепост и църквите също. А колкото до празнуването, за мен наистина няма голямо значение. Че аз и РД не си празнувам, а приготовленията около подобен бал са ми абсолютно безумие, там с дрехи, бижута и всякакви подобни простотии. Все едно кой знае какво ще става.
Сестра ми сега ще има бал, така че имам наблюдения върху баловете и от друга гледна точка, като се има напредвид, че със сестра ми сме много различни, а и нея съвсем я е ударило на лудост. Май смята да използва повода да си осъществи някои прищевки като лещи за очи например smile.gif.
Всъщност мисълта ми беше, че едно такова събитие означава нещо различно за всеки, но е хубаво да се изпразнува. Все пак е един спомен.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rodd1ck
коментар Oct 9 2006, 11:41 AM
Коментар #33


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931



Да добавя само.. не ходете на Слънчев Бряг! huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Demiurg
коментар Oct 9 2006, 12:27 PM
Коментар #34


Прогресиращ
****

Група: Приятели
Коментари: 562
Регистриран: 23-April 04
Град: София
Потребител N: 461



А защо вс еоще поддържате идеята, че "Балът" трябва да е "наконтени и напудрени - в ресторант" ???
Не може ли да ползвате парите, които родата е склонна да даде, за да идете на някое място, на което не можете всеки ден да си позволите ???
? Малта ? Италия ? Гърция ??? Египет, ако щете ??!!? Това са неща, които няма да видите всеки ден, за разлика от ресторанти и пияни, добре облечени свине !
Аз на моя бал ходих на концерт в Унгария. Металика и Мегадет icon_headbang[1].gif !!!! 1994 г !!! icon_headbang[1].gif
Изпълних си една детска мечта, и то на нужната възраст ! Щях да умра на стадиона, първо- от смачкване, после - от кеф !!!! Тоя концерт го помня почти песен по песен... А вие ще помните кой къде е повърнал, и коя къде се е съблякла... suicide.gif Айде нема смисъл !!!!
Направете нещо смислено ! Пиенето няма да избяга ! smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
SepulTeraHead
коментар Oct 12 2006, 06:40 PM
Коментар #35


Facepalmer
**********

Група: Приятели
Коментари: 13270
Регистриран: 11-April 03
Град: South Of Heaven
Потребител N: 63



Цитат(`Xandria` @ Oct 6 2006, 07:35 PM) *
Само аз ли не се вълнувам? rolleyes.gif

Ние се вълнуваме да те видим у рокля ;)


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Niilo
коментар Oct 13 2006, 09:22 PM
Коментар #36


Ню Уейв Хомосексуалист
****

Група: Потребители
Коментари: 692
Регистриран: 15-March 05
Град: Пловдив
Потребител N: 770



^ Защото е бал. Не излизане с приятели, не пианска вечер, не екскурзия до морето - това е БАЛ! И мисля, че въпросното мероприятие си има някакъв конкретен формат.

"Сума ти приготовления, вълнуване, пари за това и онова и после какво - една нощ и край?"... ми, какво друго? Като дойде някоя банда в България се вълнуваме, кефиме се, ходихме да си взимаме билети, после пътуваме до града, където се провежда концерта (освен ако не ни е в града), харчим пари за това и онова и после какво... час и половина и край. На кой му пука? Нали е важно изживяването и емоцията - защото не се случва всеки ден.

Не знам в какви отношения сте с вашите класове, а щом не са добри - не ми и пука особено, защото проблемът си е във вас. С моите съученици се разбирам перфектно въпреки, че всички сме адски различни. А ако и на 18 години ви се играе на 'аз съм метъл, вие сте тъпаци', по-добре ще е да повторите отново гимназията, а?
И отивам на въпросния бал, за да се почувстваме като големи хора. Костюми, автомобили, хотел и ресторант - добре дошъл, живот. Какво ти пука, че други ден ще ходиш да си търсиш работа или нещо подобно... сбогуваш се с безгрижния си живот бе, ебати. Сбогуваш се и с формалните отношения с тия хора, с които си учил до сега - и ако не ги уважиш, че са ти търпяли простотиите и различията сума ти години, си пълен тъпанар. Лично за мен неявяването на бал си е някаква странна и неразбираема демонстрация... на кръчме можеш да отидеш всеки ден, да се събереш с приятели също.
А тази показност с автомобилите и скъпите автомобили никак не е задължителна... всеки според възможностите си. Добрият външен вид и облекло не струват пари - те изискват вкус. Нямаш ли го, и хилядарка няма да те оправи...

Ако щете ходете - на мен ще ми е интересно да видя всичките тия хора, които с години съм виждал по дънки, потници и тениски, да дойдат в 5 звезден хотел с костюми и рокли. Шоу smile.gif

Айде със здраве.


--------------------
Мусака - мъжете знаят защо...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noel_f
коментар Dec 22 2007, 01:51 PM
Коментар #37


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653



Нашият бал ще бъде в Слънчев бряг, в някакъв хотел Планета. Тук просто нямало ресторант, който може да побере 7 паралелки, колкото сме ние. Струва ми се глупаво обаче задължително 7-те класа да сме заедно. Или просто учителите налагат тази традиция, за да могат и те да присъстват devil.gif .


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gadniq-spamer
коментар Dec 22 2007, 02:42 PM
Коментар #38


Просветен
***

Група: Потребители
Коментари: 435
Регистриран: 1-November 07
Град: У нас си
Потребител N: 2400



Пф,аз също тая година завършвам и ще видя какво ще решим с компанията,пък ако отидем,ще е за час два,просто класната ми е супер човек,и няма как да не я видя ,след това ще се махнем и ще си правим истинския купон на друго място. drinks_drunk.gif smile.gif


--------------------
зъЛ тип


Горда Стара планина,
до ней Дунава синей,
слънце Тракия огрява,
над Пирина пламеней.

Мила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост, твойта прелест,
ах, те нямат край.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ludnichar
коментар Dec 22 2007, 03:07 PM
Коментар #39


Scream For Me Belgrade
****

Група: Потребители
Коментари: 799
Регистриран: 29-August 07
Град: Лудницата
Потребител N: 2308



Чудесно мнение Niilo, макар и писано преди година и кусур...


Моя бал беше на Боровец, 3 вечери, като на самата вечер на бала ставах на 19! И си прекарах страхотно! Прекарах достатъчно време с класа си, а после към 1-2 като почнаха вече гадната чалга се качихме с част от хората в моята стая и надухме каквато музика трябва на уретбата за да отпразнуваме и моя РД!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар Dec 22 2007, 04:52 PM
Коментар #40


Демон
******

Група: Потребители
Коментари: 2148
Регистриран: 26-November 06
Потребител N: 1692



Макар, че балът ми е след няколко години, и аз ще изкажа мнение...

За мен лично няма смисъл да се ходи по такива работи. Досега не съм хорил на събиранията на класа, не смятам и да го правя. Ако искам да се налея, ше се събера там с двама-тримата си приятели и ще се налея (или още по-добре - ще се налея сам). Без чалга, без Дебелия, без курвичките, дето се правят на важни и без всичките му там веселби и снимки и т.н. Лично мнение.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noel_f
коментар Dec 22 2007, 05:10 PM
Коментар #41


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653



И аз съм за това да си прекарваш яко само с 2-3 приятели, на събиране на класа отидох за 2-ри път вчера от 5 години, но пък точно на бала не е хубаво да се делиш, според мен. А и е весело с целия випуск, повече хора има, забавно е. Плюс това вече завършваш и се разделяш с тези хора и е хубаво като за последно да се съберете всички. smile.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Pyjamka
коментар Dec 22 2007, 06:28 PM
Коментар #42


ПринЦецка
*****

Група: Приятели
Коментари: 1227
Регистриран: 5-October 05
Град: Pyce
Потребител N: 962



Препрочетох цялата тема и искам да пиша.
Тази година завършвам. Усещам, че нещата се стоварват с все по-голяма сила върху раменете ми: сертификати, матури, изпити... След 1 час ще отида на последното коледно празненство с класа си. И просто усещам, че емоцията се засилва с всяка минута! А на завършването? Kакво като кувертът ми струва 100лв. Ще ги дам. За да бъда с тези хора. И за тази вечер, коледната, също съм платила добре. За да бъда с тези хора.
А каквото и да говорите, че не си заслужавал балът - не е така. Стига обаче уважението, привързаността и добротата да ги има.


--------------------
Наоколо е светлина и мрак -
едновременно! -
звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.
Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на
...Бога.

Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sgoh
коментар Dec 22 2007, 06:31 PM
Коментар #43


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1257
Регистриран: 25-January 07
Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър
Потребител N: 1800



Цитат(Aggressive Perfector @ Dec 22 2007, 04:52 PM) *
или още по-добре - ще се налея сам

suicide.gif


--------------------
Live forever or die in the attempt
Go to the top of the page
 
+Quote Post
melhaer
коментар Dec 22 2007, 06:36 PM
Коментар #44


Pirate
****

Група: Потребители
Коментари: 786
Регистриран: 20-April 04
Потребител N: 460



е те то моя бал беше преди 10 години бе!

ама направих така:

1. дрехите: преправихме един костюм на дядо ми и взех обувки от реквизита на театъра, едиснтвеното, което си купих е риза, защото обичам да нося раирани ризи...а, взех си и колан за панталон.

2. колата с която бях беше малко фиаъче с 2 врати. старо...

3. куверта ни беше 6 лева...целият випуск отиде на маорето на Дружба, а ние останахме в Плеен да ге...бала беше в младежкия дом и имаше и други калсове от др училища дето празнуваха там...тъпо общо взето - хубавото беше, че на живо свиреха Роуд Крю - банда от младежките ми години, които забиха Alice in chains, korn, rage against, pearl jam...и свириха товаи на бала ми, ама се кефехме аз и още няколко чвека от моя клас...другите се кефеха на някви кючеци, през 97-а мисля, че думата чалга не беше толкова популярна...

а отидох на бала, за да бъда с прияелите си, защото от бившия ми клас и досега са 2-3-ма от най-близките ми хора на света...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MadHatter
коментар Dec 22 2007, 06:39 PM
Коментар #45


ghost of the sun
*******

Група: Потребители
Коментари: 3537
Регистриран: 5-September 05
Потребител N: 924



Който казва, че балът няма смисъл, просто...у лево! В моментите, в които съм била с отвратителни отношения с хората от класа ми, съм мислела така, но бала, изпращането и въобще всяка минута, която прекарахме заедно последната година, не бих заменила за нищо. Най-малкото, че виждах хората, които мислех за тотални галоши, като съвсем нормални и приятни хора, с които можеш да си изкараш чудесно, да си говориш за всичко и да се разберете. Затова...не се претупват тия моменти, защото един ден човек съжалява, че не са били повече.


--------------------
Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rodd1ck
коментар Dec 22 2007, 08:10 PM
Коментар #46


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931



Цитат(MadHatter @ Dec 22 2007, 07:39 PM) *
Най-малкото, че виждах хората, които мислех за тотални галоши, като съвсем нормални и приятни хора, с които можеш да си изкараш чудесно, да си говориш за всичко и да се разберете.



Това е вече друг проблем..
Go to the top of the page
 
+Quote Post
gadniq-spamer
коментар Dec 22 2007, 08:20 PM
Коментар #47


Просветен
***

Група: Потребители
Коментари: 435
Регистриран: 1-November 07
Град: У нас си
Потребител N: 2400



На баловете не им е хубавото ,че все има някои отворко или някоя пикла от випуска,който/която ще ти развали кефа.Най-хубаво е с приятели! drinks_drunk.gif


--------------------
зъЛ тип


Горда Стара планина,
до ней Дунава синей,
слънце Тракия огрява,
над Пирина пламеней.

Мила Родино,
ти си земен рай,
твойта хубост, твойта прелест,
ах, те нямат край.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aggressive Perfe...
коментар Dec 22 2007, 11:49 PM
Коментар #48


Демон
******

Група: Потребители
Коментари: 2148
Регистриран: 26-November 06
Потребител N: 1692



Добре бе, баси, кво толкова отдавате значение на завършването?! Има къде по-важни неща от това с какви чувства ще се разделиш със съучениците си, повечето от които ще срещаш веднъж на няколко години... И кво - завършваш даскало. Голям праз. После ще отидеш в университет, там ще се запознаеш с други хора, с които също ще се разделиш като завършиш. Няма смисъл да отдаваш толкова много емоции на хора, които реално не значат нищо за теб.

П.С.
Цитат(sgoh @ Dec 22 2007, 06:31 PM) *
Цитат(Aggressive Perfector @ Dec 22 2007, 04:52 PM) *
или още по-добре - ще се налея сам

suicide.gif

Пробвай, много е яко... wine.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
rose_of_death
коментар Dec 23 2007, 12:20 AM
Коментар #49


Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 17
Регистриран: 10-July 07
Град: София
Потребител N: 2211



бала ми беше миналата година. честно казано аз имах желание да се издокарам.това се случва веднъж в живота но имаше доста хора от класа ми които се иэхвърлиха с рокли за по 1000лв, в което няма нищо лошл стига да не парадираш с това.разбира се имахме и двама бунтари които не искаха да идват.гадното беше че след ресторанта отидохме в чалготека suicide.gif .но като цяло си изкарах добре и не съжалявам че отидох и съветвам на които им предстои бал да отидат.няма да имат втора такава възможност.


--------------------
Когато прочетох колко е вреден алкохола за човешкия организъм се отказах от четенето.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noel_f
коментар Dec 23 2007, 12:23 AM
Коментар #50


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653



Ако не станат, примерно, политици... или милионери и им се налага да ходят редовно на такива събития. tongue.gif


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
sodomicdream
коментар Dec 24 2007, 03:05 PM
Коментар #51


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 135
Регистриран: 25-August 06
Град: Пирдоп
Потребител N: 1529



Няма сми от такива работи. Излишни нерви и пари за 2 дни купон, на който само ще гледаме пияни маймуни да се натискат с още по пияни педалчета (извинявам се за израза...). Казала съм още в началото на годината, че няма да отида на балната вечер. Предпочитам да дам тези пари за изкарването на някакви курсове, които по-нататъък биха ми дотрябвали и за дрехи, които ще нося не само за един ден, отколкото за едно тъпо събиране!
Дреме ми на фара, че някой си там ще ми се разсърди, че не съм го поканила за нещо, което няма да се състои!
С глупости не ми се занимава! dry.gif


--------------------
IPB Image
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Twilightfall
коментар Dec 24 2007, 04:41 PM
Коментар #52


Non Serviam
********

Група: Потребители
Коментари: 5600
Регистриран: 1-July 07
Град: Плевен / Велико Търново
Потребител N: 2189



Така... тази учебна година завършвам.
И за мен бала е абсолютно ненужна простотия, но нашите ми дават зор и ме принуждават да отида...
Вече е късно да се отказвам, защото дадох пари за куверт, но ми е супер тъпо, защото отивам с нежелание... Дано всичко свърши бързо, че не ми се мисли какво ще е...
И най-лошото за мен е че с пари с които мога да си купя нещо което ми харесва, трябва да копувам костюми, ризи, обувки и прочее тъпотии...

П.С: Разбирам се с класа си, не ме разбирайте погрешно, но при наличието на двайсет и двама чалгари ще се чувствам меко казано като пълен идиот...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Rodd1ck
коментар Dec 24 2007, 06:05 PM
Коментар #53


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1117
Регистриран: 11-September 05
Потребител N: 931



Абе тук за бал след 12. клас ли се говори или за след някоя по-ранна цифра като 8 или даже 4?! huh.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Twilightfall
коментар Dec 24 2007, 10:32 PM
Коментар #54


Non Serviam
********

Група: Потребители
Коментари: 5600
Регистриран: 1-July 07
Град: Плевен / Велико Търново
Потребител N: 2189



За бал след 12, разбира се. (:
Go to the top of the page
 
+Quote Post
In Death's E...
коментар Dec 25 2007, 12:37 AM
Коментар #55


Cauda Draconis
*****

Група: Потребители
Коментари: 1240
Регистриран: 10-February 07
Град: Бургас
Потребител N: 1861



Ще отида на бала си, макар че става дума за нещо което живот и здраве ще се случи след 3-4 години.Не ме интересува колко на брой са "чалгарите" в класа или във випуска, все ми е едно къде ще идем.Но искам тази вечер като за последно да бъдем всички заедно.Ако отношенията ни (с класа ми) продължат да се развиват, както през 2те години които сме заедно (силно вярвам в това), то тази вечер би означавала раздялата ми с хора, на които държа ужасно много и някой от които обичам и чиста съвест мога да им кажа добри приятели.Ще отида, за да уважа онези 19 човека които ме търпят и с които споделям голяма част от най-хубавите си спомени smile.gif. А и випуска ми като цяло е приятен (малко на брой са личностите, с чиито мозък бих желала да пребоядисам фасадата на училище devil.gif )
За парите пръснати за тоалети, прически и т.н., не мисля че са от особена важост, самото преживяване е от значение.Който има средства и желание-нека харчи.


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Mangalf
коментар Dec 25 2007, 10:54 AM
Коментар #56


Прогресиращ
****

Група: Потребители
Коментари: 930
Регистриран: 19-May 07
Град: Zayohalla
Потребител N: 2088



ще ида на бал и ще се напия като свиня възможно най бързо, както правя всеки път като ида на купон.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
noel_f
коментар May 18 2008, 11:42 PM
Коментар #57


Метъл
*****

Група: Потребители
Коментари: 1776
Регистриран: 1-November 06
Потребител N: 1653



Днес ни беше събирането у класната. Доста добре си прекарах, но накрая някои хора отново демонстрираха своята детинщина и простотия, а други нагаждачеството си. thumbdown.gif Как ли ще ги изтърпя и утре на другарската. axesmiley.png
Да попитам абитуриентите - с какви чувства се разделяте с досегашния си клас? Или ако сте вече завършили, с какви чувства сте се разделили с класа си?


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Night
коментар May 19 2008, 07:01 AM
Коментар #58


Просветен
***

Група: Потребители
Коментари: 479
Регистриран: 6-February 07
Град: Варна
Потребител N: 1849



И аз бих отишла на бала си (който ще е след точно една година), въпреки че едва ли ще са ми приятни пиянските изцепки на съучениците ми. Всъщност доста от тях ще ми липсват, не че сме били особено близки, а защото са много запомнящи се индивидуалности.
Като се замисля,много по-лицеприятно ще бъде ако вместо някоя кичозна рокля си купя нещо по-семпло и стилно и отида без 3 кила грим... така искам да ме запомнят просто. "Чалготеките" са неминуеми, досега не съм ходила на такова място, но за една вечер все ще издържа biggrin.gif


--------------------
"No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace,
Look and see, atrociously contoroled,
The real head, and the sincere face
Turned back under the shadow of the face which lies."
Charles Baudelaire
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Wicked Child
коментар May 19 2008, 07:21 AM
Коментар #59


Прослушващ метъл
**

Група: Потребители
Коментари: 217
Регистриран: 10-April 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2690



Цитат(Night @ May 19 2008, 07:01 AM) *
"Чалготеките" са неминуеми,досега не съм ходила на такова място,но за една вечер все ще издържа biggrin.gif

Това са илюзиите на едно неинформирано съзнание - няма да издържиш и един час.
На моя бал няма да ходя - 2/3 от класа ми са тотално боклуци, ще се радвам, когато вече не ми се налага да ги търпя. Може би ще се хвана с още няколко души и ще отидем на някое свястно място, където няма да е нужно лицемерно да се преструвам, че ми че мъчно за пърдящите и оригащи се дебили, които се кълчат и фиркат в някоя кръчма, гледайки на живо гърдите на някоя "поп-фолк дива".


--------------------
Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl!
Fearless hearts, filled with pride,
Into Glory we shall ride!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Aglarana
коментар May 19 2008, 08:01 AM
Коментар #60


Истинска измамница
******

Група: Потребители
Коментари: 2917
Регистриран: 25-April 05
Град: Under the Northern Star
Потребител N: 795



Със сигурност ще отида на бала си, дори не съм си и помисляла за обратното happy.gif
Младостта е усещане, чувство и когато на едно място се съберат много млади хора, атмосферата се насища с положителна енергия. Един такъв хубав момент е балът...
И аз не съм особено близка с някои хора от класа си, но с повечето от съучениците ми сме в добри отношения и няма начин да не си изкараме страхотно! Все пак е една от последните ни колективни срещи.



--------------------
First wish for this night:
Let me be your delight.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

9 страници V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

 



Олекотена версия Час: 19th April 2024 - 08:43 AM