![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 25-January 04 Град: София Потребител N: 376 ![]() |
Метъла започна с Металика.
После всичко си дойде от самосебе си. Всяка една група до ден днешен се слуша. Всеки албум се пази, и колекционира. Метълът си е Метъл. С нищо не може да се замени. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 23-March 04 Град: Sofiq Потребител N: 436 ![]() |
Iron Maiden ,'-)))))))))):
Fear Of The Dark vse o6te mi e liubim na Maiden........ -------------------- ........Violent Sex Addict..... .....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
Rammstein и Helloween
![]() -------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
Metallica Rammstein
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 31-March 04 Град: София Потребител N: 441 ![]() |
Dio - Egypt In Chains
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 3-April 04 Потребител N: 445 ![]() |
първо с Metallica,а след това и Sepultura и Pantera
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 18 Регистриран: 1-June 04 Потребител N: 502 ![]() |
Всичко започна с класиката основно руската школа Мусургски, Рахманинов, Стравински, Шостакович, Глинка, Григ, Шопен, че и Вагнер, след това в далечната 1982 Iron Maiden - the Number of the Beast, след това Megadeath, леки залитания към Soundgarden от там Punk, Gothic, Folk Metal, Black Metal и засега основно това слушам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Като се замисля първата музика,която слушах и пр мен беше класическата заради баща ми,Жан Мишел Жар,Енигма,Скорпионс-майка ми...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Това е доста интересен въпрос, който ме принуди да си призная, че не си спомням!!!!
Предполагам, че са били Iron Maiden. Вероятно нещо от Fear of the Dark. Друг вариант е Metallica с нещо от.... '91 или пък.... Ride the lightning.... или дори може би Master of puppets.... Ако не броим факта, че преди всички тях слушах класическия (макар тогава нов) Dehumanizer на Black Sabbath. Е, Sabbath винаги са се водили Hard Rock, но за мен винаги са били прелюдията към Heavy Metal-а, особено с T Y R и Dehumanizer. ![]() В заключение: (говорейки за Metal, пак подчертавам, защото рока.... отпреди да се помня го слушам ![]() _SiegfrieD_, за Scorpions ще приема, щото поне са рок, ама какво общо имат Жан Мишел Жар и електронната музика с метъла? -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 69 Регистриран: 3-July 04 Град: sofia Потребител N: 543 ![]() |
vremeto be6e takova 4e vsi4ko zapo4va6e s maiden i judas! Purvata mi metal grupa oba4e be6e HELLOWEEN s neveroiatnia KEEPER-part one.Tam niakyde 4uh i metallica estestveno s Right the lighting i Master of pupets a sy6to i Anthrax - Spreading the disease
![]() ![]() -------------------- HOLY THUNDERFORCE!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 328 Регистриран: 27-May 04 Град: В.Търново/София Потребител N: 498 ![]() |
Хехе и аз с Metallica почнах
-------------------- Alive and well, in Hell
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Abe to vsi4ko trugva ot ne6to leko...LINKIN PARK v slu4aq...
ina4e IRON MAIDEN:Dance of Death -ofizialno+POD ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
a s limp bizkit po4nah
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ Jul 13 2004, 04:42 PM) _SiegfrieD_, за Scorpions ще приема, щото поне са рок, ама какво общо имат Жан Мишел Жар и електронната музика с метъла? Естествено,че нямат.Просто изтъкнах някои прилики с Trolltaar и сериозно се замислям дали слушането точно на този вид музика не е предпоставка за по-късното слушане на метъл... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат предпоставка за по-късното слушане на метъл... Баааахахахахаахахахха!!!!!!!!! Какви велики фрази се изковават в тоя форум. Като че ли слушането на метъл е някво величествено състояние на духа, за което трябва да се работи с годни.... Няква нирвана ебати... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(The Metal Dragon @ Jul 13 2004, 04:42 PM) Scorpions ще приема, щото поне са рок Според теб Blackout, Dynamite, Rock You Like a Hurricane, Alien Nations на рок ли ти приличат. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 16 2004, 07:38 PM) Цитат предпоставка за по-късното слушане на метъл... Баааахахахахаахахахха!!!!!!!!! Какви велики фрази се изковават в тоя форум. Като че ли слушането на метъл е някво величествено състояние на духа, за което трябва да се работи с годни.... Няква нирвана ебати... За теб не е -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(SepulTeraHead @ Jul 16 2004, 06:38 PM) Цитат предпоставка за по-късното слушане на метъл... Баааахахахахаахахахха!!!!!!!!! Какви велики фрази се изковават в тоя форум. Като че ли слушането на метъл е някво величествено състояние на духа, за което трябва да се работи с годни.... Няква нирвана ебати... Виж сега това може да се използва и за всички други стилове,но в конкретния случай ставаше дума точно за метъл музиката.Не смятам,че тя е най-висша-всеки си има собствено определение за "добра музика"... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 19-July 04 Потребител N: 562 ![]() |
Pyrvata mi po-tejka grupa be6e Offspring - 6,7 klas slu6ah SAMO tqh bez dori da znam, 4e sa punk
![]() Kam 9ti klas pak zapo4nah da slu6am offspring i afi, i sled tova mn burzo se zapalih po new school punk, hardcore, ska, street (old school)punk, oi! i opredeleno tova si e moita muzika:))) ... ne samo kato melodiq, no i kato textove i ideologiq... ![]() Otnosno metala slu6kam si neo. Pozior sam ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Metallica, Venom, Merciful Fate, Iron Maiden, Anthrax и, разбира се, Manowar!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Цитат аз започнах с Rammstein i Slayer Az s LP i Obituary ![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
тези не съм ги чувала
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
ne si 4uvala Obituary- e tva e novoto pokolenie bravo be
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ми кво да направа..... SPARK
-------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Цитат(HellCat @ Jul 24 2004, 01:07 PM) ми кво да направа..... SPARK Ми то никога не е късно да се запознаеш и с тях ... -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
ми аз започнах пък със Металика и то с Лоуд... албум който тогава не че беше нашумял чак толкова но просто той ми попадна ненадейно пред погледа ... иначе после малко ManowaR и всичките други яки групички който всички познавате ... даже и Блек Сабат слушах ама сега не много ... като замисля май слушах и някъв сборен на Нирвана с оная готината песничка Smells like a teen spirit ... хубави времена бяха
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(The_Burnt_Hell @ Aug 8 2004, 07:10 PM) ми аз започнах пък със Металика и то с Лоуд... албум който тогава не че беше нашумял чак толкова но просто той ми попадна ненадейно пред погледа ... иначе после малко ManowaR и всичките други яки групички който всички познавате ... даже и Блек Сабат слушах ама сега не много ... като замисля май слушах и някъв сборен на Нирвана с оная готината песничка Smells like a teen spirit ... хубави времена бяха ![]() И кой гад те е карал да слушаш Гейоуар? Защото добре си почнал... Всъшнос и аз именно с тва почнах... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Maiden F.C. Member ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 4-March 04 Град: SOFIA Потребител N: 415 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Aug 8 2004, 05:20 PM) Цитат(The_Burnt_Hell @ Aug 8 2004, 07:10 PM) ми аз започнах пък със Металика и то с Лоуд... албум който тогава не че беше нашумял чак толкова но просто той ми попадна ненадейно пред погледа ... иначе после малко ManowaR и всичките други яки групички който всички познавате ... даже и Блек Сабат слушах ама сега не много ... като замисля май слушах и някъв сборен на Нирвана с оная готината песничка Smells like a teen spirit ... хубави времена бяха ![]() И кой гад те е карал да слушаш Гейоуар? Защото добре си почнал... Всъшнос и аз именно с тва почнах... Уффф - непоправим си ![]() -------------------- HEAVY METAL IS THE LAW!!!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(The Trooper @ Aug 8 2004, 11:59 PM) Уффф - непоправим си ![]() Вика му се "постоянство". -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 09:25 AM |