![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^А откога си метАл ?
![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Бахти закоравелите метЪли сте всички. Аз с моите скромни 4 години...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^ Ами на 14 години имах една съученичка, която направи част от мен метална за известно време (не казвам колко
![]() Лелееее ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Бахти закоравелите метЪли сте всички. Аз с моите скромни 4 години... Направо от рождението си. ^^ направи част от мен метална за известно време А сега слушаш прогресив,а? -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Абе не знам. Предпочитам да слушам метал отколкото метъл. Някакси по-метално е
![]() Малко офтопик: WrathChild, много готино се заяждаш с хората ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
WrathChild, много готино се заяждаш с хората ![]() Тъй става , като прекаля с алкохола. Пък напоследък влизам във форума само в подобно състояние. Направете ми психоанализа сега. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Де да бях психолог, какви индивиди има тук, рай за хората с тая професия
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Направете ми психоанализа сега. Иска ти се. Не си достатъчно ръждясала. Иначе не е интересно. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
^^^ Ааа, в тия жеги само айрянче с малко сол.
![]() А сега слушаш прогресив,а? Нъц. Сега слушам Spiritual Beggars, много як Stoner Rock, зарежда с оптимизъм. ![]() ![]() Иначе и на прогресив ми става, кво' знаеш ти... Обаче аз спирам, че Ицо ще коли и беси, Веси. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
от половин годинка на сам вече съм металка А стига,бе. (Нема пък да слагам емотиконка.По-добре да не става очевадно каква емоция изразява коментара ми) Е нещо лошо ли казах?! Все пак някога трябва за де започне ... пък и аз го слушам от 1 година,но от половин година насам,а може и повече- май 8 месеца вече се обличам като метЪлка ... и слушам музиката мн "по-сериозно". Да не би да искате да чакам да станат 5 години от моетето метЪлясване че да пропиша тук?! ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
от половин годинка на сам вече съм металка А стига,бе. (Нема пък да слагам емотиконка.По-добре да не става очевадно каква емоция изразява коментара ми) O, пре голяма металке, а ти какво слушаше, когато беше, повтарям, беше на 13???22 Не, не ми казвай, и се радвам че не съм метъл, като теб... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
бе не ми ли прочете по-миналия пост бе?!(КАЗАХ ЧЕ Е ЗАРАДИ ЛАТИНИЦАТА онова А ...).... оф,за кво да се разправям с тебе ....
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Абе, аз не говоря на тебе бе
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
е тогаа съжалявм,така ми се стори,моя е грешката, заспиваааам..................
![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^^ Аз слушам метъл от 13 години... ![]() ![]() Аз почнах на 12. Me > you ...Като се замисля как нещата, които слушах тогава още ме кефят адски много. ME > YOU Един ден като скланяте глваи от срам, че някога сте слушали HIM, аз ще си куфея още на Metallica. MASTER! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
20-13=7
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Това нищо не променя. Me > you, him
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а ти какво слушаше, когато беше, повтарям, беше на 13? Не, не ми казвай Ми хуу.Няма да ти казвам. ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
LP, LB -> Static-X, SlipKnot, KoЯn
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 4-August 06 Град: Шумен Потребител N: 1489 ![]() |
Children of Bodom
-------------------- Another night, another demise,
Cadaverous wind blowing cold as ice... I`ll let the wind blow out the light cuz its gets more painful every time I die. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Metallica, когато бях на 13, после Helloween, Deep Purple, Iron Maiden, Manowar, The Doors
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
kiss, judas priest
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
оф, чак сега ми просФетна - Хим не се броят
![]() ![]() Ако ги немаше Соуфлай - нямаше да съм тук ![]() с тях прослушах истинския метАл !!! -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ей, браво, ама аз вече не съм про...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ е ква развалина си - кво като не се обличаш като метъл - и мене нещо не ме кефи този стил напоследък,щото ми убива цялата женственост. ама пак съм си в черно де. и споко - аз нямам и година - само 8 или 9 месеца ... е има време
![]() сега доволен ли си ? -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Ахахахах, просто бях ироничен
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^^Напротив, не убива женствеността, даже я подчертава, стига да се знае как. Веднага се сещам за Simone Simons, да речем.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ е с тия тениски ше заприличам на мъж! за това не се обличам с тениски а сега си подбирам някви други черни нещица ... и карирани неща
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Какво разбираш под метъл обличане? Сигурно най-важното е смъкнатите панталони или дънки, нали!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво разбираш под метъл обличане? Сигурно най-важното е смъкнатите панталони или дънки, нали! ![]() не разбирасе ! мисълта ми беше че не ми отиват тениски с групи,както и на повечето момичета ![]() е като изключим "дамските" тениски които започнаа да се продават но само на Корн,ХИМ и там още нещо ... не стават мн за носене -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:00 PM |