![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^ А като си момиче защо ще носиш(или си носила) "мъжка" тениска, която ще ти стои(ти стои) като чувал?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
^ А като си момиче защо ще носиш(или си носила) "мъжка" тениска, която ще ти стои(ти стои) като чувал? ![]() има момичета които ги носят. проблема е че в моята компания ако не носиш тва - нете признават за метъл,всъшност това беше предишнатами компания. вече май не съм с тази и не ги нося тия "чували". само че от както спрях да ги нося въобще не приличам на метълка ![]() искам да приличам - но не по този начин, не и с тениски ![]() ... оф нещо яко се уплете май ... и много оф-топици станаха -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
^Съчувствам ти, чадо.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
Някои ще кажат, че всички са минали по тоя път или някакъв подобен, независимо каква музика слушат, но не съм много съгласен.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 18-March 06 Потребител N: 1223 ![]() |
Ами като се замисля... май бяха Cradle of Filth и Dimmu Borgir..
Абе Cradle си бяха ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
^ А като си момиче защо ще носиш(или си носила) "мъжка" тениска, която ще ти стои(ти стои) като чувал? ![]() има момичета които ги носят. проблема е че в моята компания ако не носиш тва - нете признават за метъл,всъшност това беше предишнатами компания. вече май не съм с тази и не ги нося тия "чували". само че от както спрях да ги нося въобще не приличам на метълка ![]() искам да приличам - но не по този начин, не и с тениски ![]() ... оф нещо яко се уплете май ... и много оф-топици станаха Големи кретени са били тея от предишната ти компания. Интересно ми е сега към какви си се приобщила, дано си си взела поука - да живее правото на избор! ;) -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
Metallica
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
Guns n'Roses
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Мои хора.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-September 06 Потребител N: 1563 ![]() |
Dio, Rainbow
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 4-June 06 Потребител N: 1383 ![]() |
Май повечето хора са прослушали метъл с неща като Metallica или Rammstein. Според мен причината е, че това са групи, които в даден момент от кариерата си стават абсолютен мейнстриим и така можеш да се зарибиш. Навлизат в публичното пространство и шанса да попаднеш на нещо тяхно е доста по-голям. Аз лично познавам хора, които се вметълчиха покрай идването на Metallica в нашата държавица, просто защото много се шумеше тогава около тях. И после се отварят за по-твърдите или не толкова популярни стилове.
Другият начин е да имаш приятели или компания, която да те въведе в лоното на метъл музиката. За хора като мен, които нямат познати метъли, това обаче не е вариант. аз си прослушах самичка. Едни от първите ми групи бяха Nirvana, Metallica. Иска ми се да кажа и още нещо. Аз лично не мисля, че метъл се става. Ти или си го носиш в себе си или не. Този тип музика просто отразява част от твоята същност. Поне при мен това е логично обогатяване на личността ми. Аз все още си слушам и друга музика. Просто не го възприемам като нов период в живота ми, пак съм си същата.. ..извинявам се за дългия пост, обаче ми дойде отвътре да го напиша.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 21-September 06 Потребител N: 1581 ![]() |
Az proslushah s Accept(mnogo suzalqwam za latinicata pisha ot komputaren klub)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 11-June 06 Град: The Dark Side Of The Moon Потребител N: 1399 ![]() |
Не е трудно за мен да се сети човек - Twisted Sister!!!!!!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Linkin Park,Bullet for my Valantine......aaa KoRn
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Покрай нета, братовчед ми даде поръчка - да му дръпна от нета един клип на Rammstein - Ich Will, защото той още нямаше.И аз рекох да го видя клипчето.Хареса ми и песента и клипа и почнах да слушам Rammstein.И тъй прослушах аз метъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
От сестра ми с Queen и Zeppelin май не се брои. Но от един съсед докопах Manowar и се зарибих много лошо (това беше преди 11-12 години, аз бях приблизително едноцифрено-годишен). След което Louder than Hell съм го чакал с нетърпение да излезе, че да си взема касетката...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Забравих да добавя (съжелявам но неможе да се поправи) бях на купон в един мой приятел и пуснах без да искам ЛП и........така...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 15-October 06 Потребител N: 1627 ![]() |
Аз прослушах Метъл от Linkin park, после Metallica a най-накрая System of A Down. Вече след това почнах да слушам баш метъл.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
OMG
Баш метъл ??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Dino_91, ти не написа ли в темата за Linkin Park, че страшно много мразиш такива група (като първо бе споменал тази)? Май-май съвсем си забравил от къде тръгваш.
-------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 16-October 06 Потребител N: 1629 ![]() |
Като бебе съм се кефил на Rainbow, Deep Purple, Uriah, Axel Rudi Pell и Rhapsody примерно - баща ми ме наливаше доста. По-късно ги позабравих, макар че се радвах на отделни песни на някои по-мейнстрийм групи. По някое време захванах по-сериозно LP, Evanescence, Nightwish и Metallica(St.Anger, което значи 2003 година.). След това започнах да изнамирам периодично и други знайни и не толкова знайни групи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 12 Регистриран: 15-October 06 Потребител N: 1627 ![]() |
Dino_91, ти не написа ли в темата за Linkin Park, че страшно много мразиш такива група (като първо бе споменал тази)? Май-май съвсем си забравил от къде тръгваш. Да. В началото слушах LP но никога не съм твърдял че са Heavy или Power Metal. Все пак всичко започна от нея така че има някои песни дето още си ме кефат. Ама те са 2-3 някъде. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
^Отцепник!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
LP са мнооого леки за мене. Има песни които никога няма да ми омръзнат. Това че ти харесваш тази група а аз не не означава че трябва да започнем война само защото са ни различни мненията. Забранено ли е да мразиш нещо което си харесвал преди 5 години?(LP)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз НЕ ХАРЕСВАМ ЛП, в една тема писах мнението си за тях - една от трите ми най-омразни групи заедно с Limp Bizkit и Iron Maiden.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кога съм казъл ЛП са най-добрите? Никога не съм ги смятал за такива и никога няма да ги смятам.
Аз слушам групи от типа на Manowar, Pantera, Bloodbath, Runnilg Wild, NW, SOAD, Lordi, Destruction.... тнт Според мен ЛП и Лимп са всичко друго но не и метъл. Най-вече Лимп. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Е има и такива фенове!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Eyes Of The World ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1666 Регистриран: 27-September 06 Град: Plovdiv Потребител N: 1594 ![]() |
Manowar
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() KURO means 'black' in Japanese. But not just any black. Perfect black. To understand why black is so important, experience it for yourself... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 3-September 06 Град: Pyce Потребител N: 1546 ![]() |
С Rainbow. Като ги чух за първи път много се зарибих и от тогава така и не прослушах нещо по-тежко.
-------------------- Pyjamka is a sex goddess!
Оставих: Детството в миналото! Младостта в университета! Старостта в бъдещето! Живота в мечтите! Водката в хладилника! Е, КЪДЕ СЪМ АЗ! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 01:28 PM |