![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Мисля, че от петия път се досетих
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Добре де, гласове като Оуенс под път и над път. Може да пее добре, но не е нещо нечувано или уникално. А да сте попадали на друга група с вокал като Барлоу? Срамота, че се острига тоя човек, много ме ядоса.
![]() -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... А да сте попадали на друга група с вокал като Барлоу? ... Ъъъ... МORGANA LEFAY? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Тц, не прилича.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Същият тип вокал е, иначе като гласове е ясно, че не си приличат.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Не съм много съгласен. По-скоро IE бяха същият тип група, но това беше преди да обърнат резбата
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Един страничен въпрос - аз ли съм единственият човек, който харесва албума Horror Show? Понеже от някои мнения съдя, че повечето фенове са страшно разочаровани. А иначе - слушайте промотата от I Walk Among You, велики са!
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
С всяко слушане започва повече да ми харесва, въпреки че определено има песни, които нямат място там.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Един страничен въпрос - аз ли съм единственият човек, който харесва албума Horror Show? Не си. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Един страничен въпрос - аз ли съм единственият човек, който харесва албума Horror Show? Понеже от някои мнения съдя, че повечето фенове са страшно разочаровани. А иначе - слушайте промотата от I Walk Among You, велики са! Не си, не си. Албумът мачка. IM-HO-TEP (PHARAOH`S CURSE) е песента. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Horror Show си е албум от класа. Може да не е върховото постижение на Iced Earth, но се вписва идеално в каталога им.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Чак идеално... има две МНОГО добри песни ("Wolf" и особено "Damien"), нататък обаче се разбозавява със страшна сила. Не бих казал, че го изслушвам от - до всеки път като си го пусна, което си е показателно... Също много прехвален ми идва "Burnt Offerings". Скукав ми е яко, много рядко ми идва е така, отвътре, да си го пусна.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Е, не бих казал, че са само две силните попадения в "Horror Show". "Im-Ho-Tep" и "Dragon's Child", например, също са ми страшно любими... че и "Jack".
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Parcaleste доста точно е изказал и моето мнение относно Horror Show /с малки изключения/ - на мен ми харесват и Dragon's Child, Im-Ho-Tep и The Phantom Opera Ghost. Но и аз невинаги го изслушвам целия...
Не може да се нарече слаб албум за групата според мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все пак, да не забравяме, говорим на фона на другите албуНи как звучи, а хименно - слабо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Horror Show си е доста сериозен албум. Не може всеки албум на бандата да е от класата на Burnt offerings
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Според мен не с "Burnt Offerings", а по-скоро със "Something Wicked This Way Comes" трябва да сравняваме останалите албуми, но както и да е, въпрос на вкус е...
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
^Е, че той половината е баласт.
![]() Знам, че сега много хора ще ми кажат, че са слушали повече музика от мене, следователно съм бати лайнара, но според мен, Something Wicked... може да бъде смятан за образцов албум, единствено на фона на Horror Show ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Не съм съгласен с теб. Something Wicked си е албум с главно А. Предполагам можеш да кажеш логично защо има баласт.
Доколкото до Horror Show. Коя е слабата песен от там? Коя песен не мирише на Iced Earth от километри? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наистина яките парчета в SWTWC са Burning Times, Watching Over Me и трилогията накрая.
1776 също е идейно. И толкова. Останалите не впечатляват с нищо. Темпото е убито. Няма яки рифове - от ония дето сами ти движат врата. А пък Disciples of the Lie, Consequences, My Own Savior и Reaping Stone са си чист баласт. 5 от 13 не могат да направят велик албум. ![]() Horror Show ми е скучен. Повтарячески и циклажен. Сякаш на Schaffer са му се свършили идеите. Групата е взела да се копира сама. А това не е добре. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Disciples И Savior газят
|
|
![]()
Коментар
|
|
... Също много прехвален ми идва "Burnt Offerings". Скукав ми е яко, много рядко ми идва е така, отвътре, да си го пусна.[/i] ... класата на Burnt offerings Присъединявам се към "Something Wicked..." феновете. Когато това чудо излезе, не ми е излизало от уокмена сигурно две (!!) години. Признавам, че в момента ми идва ДЪЛЪГ албума, обаче това и в процеса на музикалната ми еволюция. През годините открих, че дълги албуми, всъщност, като изцяло, не харесвам. В тоя ред на мисли, не мога да разбера точно ICED и WASP, с тия акустични версии на песните дето ги правят и пляскат по последните си албуми. Ебати раздутата работа. Смрад! Яко... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Къде ти, Something Wicked This Way Comes е епохален албум, най-доброто от "старите" Iced Earth. И една слаба песен не откривам в него.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Надявам се тавата да звучи по този начин. Двете по-тежки парчета са мед за душата, а и баладата не е за изхвърляне.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Офф, не знам защо, но ми звучи на нещо слушано, дъвкано...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно това исках да чуя от Ърт... слушано и дъвкано преди да дойде скопецът. На тази група и трябва мощен и здрав вокал, а не безразборно хванат от улицата квичащ певец.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сори майна, ама с Барлоу просто не ми звучат вече. Влага страхотно чувство в пеенето си, наистина, но за мен това е стъпка назад в развитието на бандата. Не казвам, че не ми харесва, просто вече съм го слушал до втръсване това
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Сори майна, ама с Барлоу просто не ми звучат вече. Влага страхотно чувство в пеенето си, наистина, но за мен това е стъпка назад в развитието на бандата. Присъединявам се към това мнение. Групата беше поела по една нова и интересна посока на звучене, която Jon Schaffer насилствено прекъсна, само за да се съобрази с една носталгично мрънкаща част от феновете. Един уважаващ себе си творец просто не прави така. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 06:54 PM |