![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Но в Сепултура чувствам много повече гняв, ярост, това което ми трябва докато слушам траш ![]() ![]() ![]() ![]() ... "Тестамент са лошо копие на Металика"... Всъщност е обратното ![]() ... "Оувъркил са лошо копие на Антракс" и т.н. Тия двете банди пък какво общо имат, освен че свирят траш, ако можеш да ми обясниш, ще съм ти много благодарен ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат ... "Оувъркил са лошо копие на Антракс" и т.н. Тия двете банди пък какво общо имат, освен че свирят траш, ако можеш да ми обясниш, ще съм ти много благодарен ![]() ![]() Аз лично не намирам нищо кой знае какво общо, но някои "критици" (като тия дето казват, че Пантера са като Есхордер) навремето твърдяха, че "Under the Influence" бил рипоф на Антракс, лепвайки му етикета "Under the Influence of Anthrax" - самата логика на сравнението на мене също винаги ми е убягвала. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Том е по-слаб вокал от Макс, хайде някой да ме обори, че не е така? Оптимист. ![]() Това за рифовете пък въобще няма да го коментирам... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Какво толкова ги превъзнасяте тия Slayer не мога да разбера... Да, важна група са, ама чак пък толкова... Едни Exodus са класи над тях, за мен...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Цитат В сравенение с него Max Cavalera е просто един бълващ нечленоразделности ентусиаст. Имаш хубав музикален вкус, което не пречи да дрънкаш глупости -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
![]() какъв е смисъла да ги сравнявате немога да разбера?!? -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Хората, които обикновено сравняват Cowboys From Hell на Pantera със Slaughter in the Vatican на Exhorder, често забравят един съвсем прост факт - че албумът на Pantera излиза на 25-ти януари 90-та, а този на Exhorder - на 5 юли същата година, тоест албумът на Pantera e първи все пак! Всички тия сравнения за мене са търсене на теле под вола от пюристите, които мразят Пантера, защото били груув и незнам-каквоси, а всъщност истината е, че музикално (освен вокалите) двете групи не си приличат особено. Пхахахахахахахахаха! ![]() Като материал, Slaughter in the Vatican е готов доста преди официалното си излизане. Anal Lust, Exhorder, Slaughter in the Vatican, Desecrator, Homicide - всички те са в демото от 1989. А Фил е бил много добър приятел с пичовете от Exhorder. Музикално нямали общо?! Айде бе! Вокалите са най-малкотo. Цитат Не ми дреме кой от кой краде стига музиката да разбива, това не го ли разбираш! Не. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Целия Cowboys from Hell също е в демото от 89-та на Пантера. А щом твърдиш, че има някаква особена прилика в музикално отношение, то или си глух, или прекаляваш с четенето на авторитетни източници като "метъл архивс", например.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Явно съм глух.
![]() Ти наред ли си бе?! Това не са глупостите за Anthrax и Overkill - приликата между Exhorder и Pantera е ушевадна. Разликата е, че Pantera правят мноооого по-проста, по-купонджийска и юзър френдли музика, по-мейнстрийм ако щеш, докато Exhorder са си трашъри. Айде обясни ми как така изведнъж, за една година Пантера от Van Halen фенчета се превръщат в големите "траш метъли"? Общо взето, Pantera имат един албум - The Great Southern Trendkill. Толкоз. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Оптимист. ![]() Май ти си оптимиста ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Всъщност е бая прав!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Май ти си оптимиста ![]() Не знам дали аз съм оптимистът, но по всичко личи, че ти си неграмотният. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^Фактът, че мразиш някоя група не е причина да отстояваш някакви безумни тези за нея, които очевидно си прочел от ревютата/статиите на разни разбирачи, които харесват само Слеър и най-много още 3 групи, а всички останали са за тях груув/малкор педали и/или поне плагиати. Че ти самия изреди доволно разлики между двете групи. Ако си направиш труда да се вслушаш наистина, вместо да слушаш гласовете в главата си, може би ще забележиш, че рифовете са КОРЕННО различен тип, барабаните са различни (Exhorder като цяло са си доста по-бързи), въобще всичко, с изключение на вокалите, е съвсем различно като стил. Освен това Пантера имат много по-добър саунд като цяло, а и са поне с една идея по-технични. Е, и къде останаха приликите??
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Мое обаче Макс ако довтаса да се изака на сцената пак ще събере 1000 човека
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Толкоз. ![]() И не ми отговори на въпроса: Цитат Айде обясни ми как така изведнъж, за една година Пантера от Van Halen фенчета се превръщат в големите "траш метъли"? Exhorder винаги са били по-добрата от двете групи. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, просто не виждам шибан смисъл да споря с теб, след като в крайна сметка излиза нещо тип:
- Пантера крадат от Ексхордър. - Не си ги слушал. Пантера не крадат от Ексхордър. - Слушал съм ги много. Пантера крадат от Ексхордър. - Пантера не крадат от Ексхордър. Аз лично си откривам доста прилики и в рифовете, и в песните като цяло, въпреки че Ексордър са много повече траш отколкото Пантера някога ще бъдат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Факт е, че Pantera са силно повлияни от Exhorder.
Факт е, че Exhorder никога не стават Pantera. Факт е, че Exhorder днес се споменава главно в контекста на Pantera, когато някой реши да покаже колко е начетен и наслушан. Толкоз. -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Много добре казано!
Цитат Не ми дреме кой от кой краде стига музиката да разбива, това не го ли разбираш! Не. Значи нищо не разбираш. Музиката не е само факти, сравнения и т.н., мамка му. Ти да не си на принципа "тая песен много ме кефи, обаче няма да слушам тая група, щото всички казват, че са тъпи". Ако е така, много ти здраве. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Факт е, че Pantera са силно повлияни от Exhorder. Факт е, че Exhorder никога не стават Pantera. Факт е, че Exhorder днес се споменава главно в контекста на Pantera, когато някой реши да покаже колко е начетен и наслушан. Толкоз. ![]() ![]() ![]() Човече, понякога като чета някои твои поустове се чудя защо няма поне малка статуя нейде из България, посветена на теб. ![]() В други ме дразниш, ама това е друга тема.. :Д -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Ти да не си на принципа "тая песен много ме кефи, обаче няма да слушам тая група, щото всички казват, че са тъпи". Ако е така, много ти здраве. О, да, те абсюлютно всички плюят по Pantera. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Пантера са едни прекалено възхвалявани клоуни. Смешна група, смешна музика...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
...смешен тип.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Sepultura
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пантера са едни прекалено възхвалявани клоуни. Смешна група, смешна музика... ЕПИК ФЕЙСПАЛМ! И кво като са възхвалявани? Ми че то и Iron Maiden, AC/DC, Manowar и те са баси възхваляваните! И тва ги прави клоуни?!?! Предлагам да се самоубиеш анално ![]() -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
Цитат прекалено възхвалявани
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мене зависи от въпроса на вкус! Сега, пр тебе не те кефят и в твоите очи, дето Магне каза, може да изглеждат като клоуни-хубу-ама други хорица ги кефят и в техните очи пантера са били култ! Кво да се прай-различни хора, различни мнения!
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И кво като са възхвалявани? Ми че то и Iron Maiden, AC/DC, Manowar и те са баси възхваляваните! И тва ги прави клоуни?!?! Абе има доста циргаджииски неща както и да ги погледнеш ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
МЕНОУО' МЕНОУО' ЛИВИН' ОН ДА РОУД.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(parcaleste изсрал @ Jun 15 2008, 12:03 AM) Нема по-смешна и прехвалена банда от СЕПУЛТУРА (освен ПАНТЕРА, всъщност...) Бе интересно ми е не може ли човек да си жули трашец от 80' без да плюе в чуждия двор? Че всеки си има неговото за най-добро си е така, ама и кучето си се ближе, нали? Аз много съжалявам че Pantera от 90' години имат идентичност и стил, но най-много да изпия по някоя и друга бира и да се изпикая след това по случай тази грозна участ... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th June 2025 - 01:35 AM |