![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Are you gay?
..... .......... Не бе ебавам се, муцки - ето го истинския тест. 13% Gay: "You're a walking, talking, red-blooded hetero guy. Just way too straight for these modern times, mate." -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
20% Gay: "You're a walking, talking, red-blooded hetero guy. Just way too straight for these modern times, mate."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Баси, изкараха ме 100% гей!!!
Тоя тест сигурно не е показателен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат(2Cool4U @ Sep 14 2004, 09:43 PM) Баси, изкараха ме 100% гей!!! Тоя тест сигурно не е показателен. съшност трябва да цъкнеш на едно място след като се изтакова gayometera... или си си тотален педерас наистина... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
Хе хе много ясно че не съм (това е проверено, има и свидетелки), баси дебилния тест. По тъпи въпроси не бях чувал...
26% Loosen up my straight mate! These days women like a man with some softer edges to grab onto! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
az sam 63%...ma ne mojax da kopna ot saita i obqsnenieto 4e nesto mi se ebava ma6inata...
![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(THERION @ Sep 14 2004, 09:59 PM) az sam 63%...ma ne mojax da kopna ot saita i bqsnenieto 4e nesto mi se ebava ma6inata... ![]() ехехе просто е flash и това не е текст а изображение и съответно не се копира ..мали ти си ибаси пидирастката хехе |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
До тук, аз съм най-розовия от всички.
25% пеерас ![]() Мързи ме да пиша обяснението. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
30% I TO SAMO ZARADI pixie heheheh
uu-uu-uu sled povtoren opit pokaza 53% mi to pak zaradi veronika,naposleduk se e razhubavila heheh -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Хайде няма да казвам колко съм,че ме е срам.И друг път съм го правила този тест.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 261 Регистриран: 13-April 04 Град: Варна/София Потребител N: 451 ![]() |
На жените им е простено
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Az sym 26%
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 210 Регистриран: 1-April 04 Град: Goreland Потребител N: 442 ![]() |
На мене ми изписа - I Just Saw The Gayest Guy On Earth!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
23% съм аз!
А що се отнася до момичетата... аз предпочитам педерастки ![]() Цитат(Deville @ Sep 14 2004, 10:06 PM) 30% I TO SAMO ZARADI pixie heheheh ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Цитат(Sw1tched @ Sep 14 2004, 07:03 PM) Цитат(THERION @ Sep 14 2004, 09:59 PM) az sam 63%...ma ne mojax da kopna ot saita i bqsnenieto 4e nesto mi se ebava ma6inata... ![]() ехехе просто е flash и това не е текст а изображение и съответно не се копира ..мали ти си ибаси пидирастката хехе verno li be??? ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Мене ме изкара 36%, ама не е вярно, щото съм си стопроцентов педерас.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
kade e hrana po forumite da kazhe 4e Metalite sa pedali
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
20% Gay - Beware
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Congratulations!You've scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero babe!
To4no po sredata pyk kak ucelih... -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
Цитат(```````` @ Sep 15 2004, 01:42 PM) Congratulations!You've scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero babe! To4no po sredata pyk kak ucelih... 46% ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
53%
![]() i sym 'hetero babe!' ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Тоя път ме изкара 36%!
Явсно съм на периоди SPARK ... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
30%
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Бия ви всички досега
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
" 30% Gay!
You're a straight-laced girlie girl with just a hint of your butch side sometimes popping out!" ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
QUOTE (```````` @ Sep 15 2004, 01:42 PM)
Congratulations!You've scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero babe! To4no po sredata pyk kak ucelih... 46% Imam predvid to4no 50% -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 3-January 04 Потребител N: 364 ![]() |
13% - You're a walking, talking, red-blooded hetero guy. Just way too straight for these modern times, mate
-------------------- "I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV
will be fought with sticks and stones." -- Albert Einstein |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
ALEX is 40% gay
You're a straight-laced girlie girl with just a hint of your butch side sometimes popping out!" -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 91 Регистриран: 2-September 04 Потребител N: 602 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Sep 19 2004, 01:17 PM) ALEX is 40% gay You're a straight-laced girlie girl with just a hint of your butch side sometimes popping out!" Алекс, колежке... ![]() ![]() -------------------- В синьо
Луна и облаци в едно Скрити в небето синьо Езерото тихо спи В синьо... И нощта блести Цвете във водна шир Леко се крепи и плува Нощна пеперуда По лунните лъчи лети Света му се любува... В синьо сенките трептят Крият се и бягат Вълните гонят С вятъра шептят Цветята се усмихват В бяло и синьо пак... С Бога се целуват И пеят докато мълчат... Валентин Христов |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Меги, Меги, една трудна гейска съдба делим с тебе
![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
40%
zashto li go namrazih tozi test ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(The_Burnt_Hell @ Sep 24 2004, 06:22 PM) 40% zashto li go namrazih tozi test ... Щото си педерас. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 28-May 03 Град: Пловдив Потребител N: 121 ![]() |
20%-можеше и да е по-добре
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Тая машинка ме метна на 30%
![]() Ама нещо се съмнявам в задкулисни игри, много са тия проценти, да Я таковам в машинката. ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Абе в тоя форум само на лесбийки (потенциални
![]() ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ol' Skull @ Sep 29 2004, 02:58 PM) Абе в тоя форум само на лесбийки (потенциални ![]() ![]() ![]() ![]() Ти колко изкара? ![]() -------------------- В синьо
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Blue_Lotus @ Sep 29 2004, 04:09 PM) Ти колко изкара? ![]() Стига смотаняшки спам. Можеш да видиш резулатата му, ако си направиш труда да го потърсиш малко по-напред в темата! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ol' Skull @ Sep 29 2004, 01:58 PM) Абе в тоя форум само на лесбийки (потенциални ![]() ![]() Не.Просто има нещо такова,че почти всички жени са бисексуални.Това си е в реда на нещата за нежния пол заради естествения стемеж на човека към красивото ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
30%.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
36%
you are a straight-laced girlie girl with just a hint of your bitch side somethimes popping out... и при все че съм момиче е вярно това.... малииии....ужас -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
66%
Careful! You are not a gay cliche yet, but are well on your way. Bet all the girlie girls adore you. -------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
SLASH IS 23% GAY!
Като гледам другите, аз съм си екстра. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Цитат(pixie @ Sep 15 2004, 08:29 PM) 53% ![]() i sym 'hetero babe!' ![]() Бах мааму и аз съм същата :)Аре да си праиме тройка снякой ![]() ![]() Ураа 53 %ненормалност:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
хеах 56%
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Потенциалното лесбийство е нещо нормално за съществата от женски пол.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Няма лошо че ДругаряЛенин е гей значи?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 2 2005, 12:40 PM) Потенциалното лесбийство е нещо нормално за съществата от женски пол. Е това е приказка:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Да не си го нагласил на настройка, след като ти си го решавал?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
6% тук може би е редно да вмънка един цитат, който Slash ме подсети:
"Жени... какво да ти кажа. Кой ги е създал? Господ ще да е бил гений. Косата им... казват, че в нея е всичко. Случвало ли ти се е да заровиш лицето си, във водопад от къдрици, и да искаш да заспиш завинаги? Или устните... когато те докосват е като първа глътка вино, след като си прекосил пустинята. Циците! Големи, малки... със зърна втренчени в теб като перископи. И крака... не ми пука, дали са като гръцки колони... или втора ръка щеки. Между тях... е билетът за Рая. Има само две срички на този свят, които имат значение- пут и ка. Ал Пачино - "Усещане За Жена". -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И след този цитат, предлагам да се затвори темата, защото всички гейове станаха нормални, а всички жени-лесбийки.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Баси и теста,та никой ли не е нормален?Ми то кат гледам сите сме педрраси,кои мъжки,кои женски!А както се пее в една песен;
"Жените са за Педераси..." то май е верен теста! А иначе аз съм на 48%!Мислех че съм по-голям гей!Баси! ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ахахаха 23%
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Гахахах аз съм 25 %
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 154 Регистриран: 24-January 06 Град: Софийските небеса Потребител N: 1124 ![]() |
46%:
Congratulations! You've scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero babe! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
аз съм 13%"You're a walking, talking, red-blooded hetero guy. Just way too straight for these modern times, mate."
-------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
30 %
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
KIRO IS 50% GAY!
Е пък добре е. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 172 Регистриран: 17-May 06 Град: Детската площадка Потребител N: 1345 ![]() |
63%
![]() -------------------- I had a little tea party, this afternoon at three.
Twas very small, three guests in all, I, Myself, and Me. Myself ate up the sandwiches, while I drank up the tea. Twas also I that ate the pie and passed the cake to me ----- http://www.stompyboots.com/lenore/main.html |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 13-August 06 Град: Варна Потребител N: 1507 ![]() |
Аве кво спамим излишно всички знаем каква е истината:
Тука има само лесбийки и педали!!!!! -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Искренно ме съмнява че знаеш какво точно каза.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Искренно ме съмнява че знаеш какво точно каза. Лесбийки и Педали кво има да се съмняваш. -------------------- the gods made heavy metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 297 Регистриран: 7-June 05 Град: Бургас Потребител N: 824 ![]() |
Ехааа само 56% съм лесбийка. Егати мислих си, че ще ме изкара поне 80, защото често ме набеждават за такава, което е леко тъпо, не че ми пука.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Божее, това като взе да се върти от 0 до 100% и си викам 'ае, ебах си майката'... то анимацийката била такава
![]() Точно 50% при мен, "Congraulations! You're Scored right in the middle and are a happy and well adjusted hetero man!". -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Мне, 0% е "too straight", 100% е "gay"... към средата си е перфектното.
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
33% да се радвам ли или да плача хахахахахаха
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мне, 0% е "too straight", 100% е "gay"... към средата си е перфектното. Както кажеш, мъжага ![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
46%
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
^винаги може да е.
![]() 53%. -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 550 Регистриран: 28-November 05 Град: Козлодуй/Правец Потребител N: 1048 ![]() |
23%
-------------------- I min ensomhet vet jeg likevel
At jeg ikke har noen andre å takke enn meg selv Derfor er jeg rolig når Repet strammes rundt min nakke -------------------------------------------- http://myspace.com/thesameidiot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^, ^^^ ...
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
^O
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Дружно, а?
![]() ![]() А шипове и вериги ще има ли? ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Другите ако донесат...аз лично имам само едно камшиче
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sissy!!!
![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Помисли си пак
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 202 Регистриран: 2-June 06 Град: Provadiq , BG Потребител N: 1379 ![]() |
33% процента!
![]() Браво бе,добре е...щях жестоко да се травмирам,ако ме изкарат пълна лесбийка ![]() -------------------- My mother was a witch, she was burned alive ..
Thankless little bitch, for tears I cried ! Take her down now, don't wanna see her face ... All blistered and burnt, can't hide my disgrace ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ама то всяко момиче е 50% лесбийка, тоест потенциална. В това няма нищо лошо, пък и мисля, че се е дискутирало вече в тази тема...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Шшш ало, 50% не е потенциален гей...
-------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега видях, че си 50%...
![]() ![]() Докато едно 50% момиче си е едно съвсем нормално момиче. Харесва момчета, но пробва сутиени с приятелки и се гушка с тях... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Докато едно 50% момиче си е едно съвсем нормално момиче. Харесва момчета, но пробва сутиени с приятелки и се гушка с тях... ![]() Толкова навътре в женската психика и прочие... Да, ама не. Не е така това, което написа. Шегуваш се, нали Слаш? ![]() Помисли си пак ![]() Стейджи, по-полека с тези иконки с камшика, внимателно ги използвай. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Толкова навътре в женската психика и прочие... Да, ама не. Не е така това, което написа. ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ ^
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Толкова навътре в женската психика и прочие... Да, ама не. Не е така това, което написа. ![]() ![]() Защото те може и да си говорят така, но не го вършат наистина, а и звучи толкова тъпо, най-малкото.;) ![]() Но какво разбирам аз за своя пол, тук е пълно с компетентни лица относно жените и взаимоотношенията им. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 307 Регистриран: 8-September 06 Град: Русе,България Потребител N: 1558 ![]() |
36% е поносимо е:)
-------------------- Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filing me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now He's gon |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 7-September 06 Потребител N: 1556 ![]() |
53%
На границата съм ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 458 Регистриран: 23-September 06 Град: в бункера ми Потребител N: 1585 ![]() |
Първият път се писах kalshnikov и излезе 23%, вторият път се писах Miroslav(както ми е името) и илзезе 26%.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
noel_f is 40% gay! You're straight-laced girlie girl with just a hint of your butch side sometimes popping out.
Като гледам другите резултати, май съм по средата някъде, но пак е много. Ужас....Както не понасям лесбийки ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
30% gay
Loosen up my straight mate.these days women like a man with some softer edges to grab ontoE тва ми изписа на мен -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
46 % О.О Нямам думи аз съм на половина гей
![]() В това няма истина... -------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
30 %
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
46 % О.О Нямам думи аз съм на половина гей ![]() В това няма истина... Ех...чак сега ли го осъзна, бе? ![]() ![]() ![]() ![]() Така де аз съм 34% лизбийка.. Като гледам реакциите на хората който най-малко са очаквали да бъдат гейове/лизбийки аз го приемам за съвсем нормално.... едва ли има човек който никога през живота си да не е заглеждал човек от същия пок.. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 29-November 06 Град: Русе-Чернобил Потребител N: 1703 ![]() |
^Ми аз не съм :/
-------------------- Злоба!Злоба!
Проклятие Злоба! Welcome to Chernobyl |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() A Legendary Blood Knight ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 100 Регистриран: 12-November 06 Град: Шумен Потребител N: 1670 ![]() |
И аз не съм, но съм 40%
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
^^^Абе Маги има нещо съмнително в теб
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 空の叫び 真夜中の ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1128 Регистриран: 2-January 06 Град: под слънцето(на сянка) София! Потребител N: 1102 ![]() |
43% omg...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Бахти , тука всички gay-ове излязохте
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th May 2025 - 12:31 AM |