![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Здрасти на всички!Аз съм Даниела на 16 години,уча в ЧПГХС'Знание"не че някой го знае,но аз да кажа.Слушам метъл
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Здарвей, Daeth Agnel. Тук има един дргу юуъзр с когото мисля, че ще си псанете. Казва се teh_raeg.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
^ xexe
ferno 6te si pasnat s fafaGAGEGAGEfalyo -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Какво е това "Daeth"?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Мое да е нарочно бе
![]() Аз мисла следващия ми ник да е: Megadeath или Мегасмърт... -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ау Хора искам малко help объркала съм си го трябва да е Death_Angel
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Готова си...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Zdravei ,az voobshte neznam te za kogo govorqt
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мнее аз си имам любов the_burnt_hell ли къв е там, той много ми харесва..нали бе Венци...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
zdarfei
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
aheh po4na se
![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Цитат(The_Rage @ Dec 16 2004, 07:04 PM) zdarfei Айде, късмет с момето. ![]() Едва не ви ожениха -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
xax da be, vij kak me otrqza:
Цитат Мнее аз си имам любов the_burnt_hell ли къв е там, той много ми харесва..нали бе Венци...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Hello!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
какво е ЧПГХС'Знание"?
т.е. Знание май знам какво е, но ЧПГХС? да не е някаква пневмония? -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Хай ....
![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Президент на Република България ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 26-November 03 Потребител N: 335 ![]() |
Цитат(HellCat @ Dec 23 2004, 10:50 AM) Хай .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ам начи да започнем от одрязването:Никой не съм одрязвала
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
turizym e hubavo. uspeh!
(blagodarja za pojanenieto) -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мм дам и аз съм съгласна,че туризма е хубаво..ама като гледам колко сме го заучили точно па него.За сега учим само Туризъм на френски и нищо повече
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
А здравей ся пък на теб от мен
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пхааахахахха Здрастииииииииии.....пак от мен за теб
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
сети сe да мe приветстваш....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Ха здрасти и от мен!Та какво каза че слушаш?
![]() ![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
М да де сетих се я...а иначе много неща слушам вече почнвах да разширявам кръгът на музиката..главно Rammstein,Nightwish,Crematory,Cradle,DISTORMENT
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
А какво ти е мнението за траш бандите?Или по точно за Kreator & Testament?A и Destruction?На мен са ми от любимите банди.
![]() -------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mi ne sym gi slu6ala 4esno kazano ma 6e 4uq ne6to i 6e ti kaja,ma pyrvo trqq si reinstalna kompa 6ot mi se e bygnal...uf i taq skapana latinica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Я недей се нервиш 'ми си пусни Redrum - Shotgun Philosophy!! Баахти мелачката!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
xaxaxxax Mepcu HaucTuHa!!!!Mani sa utre 6e idvat d ami go opravqt batee iskat 12 kinta za pyt i 18 za re-instal,typungeri smotani,a sa mi na dve kra4ki
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ха ми и аз днес преинсталирах мия WIN XP,щот нещо все забиваше,а то се оказа гаден вирус!Наистина гадно!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(ivomag @ Feb 1 2005, 06:11 PM) Ха ми и аз днес преинсталирах мия WIN XP,щот нещо все забиваше,а то се оказа гаден вирус!Наистина гадно! Май и на мен ще ми се наложи... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Ми то XP си е яко експлойтъбъл
Ако си с последните сървис пакове и ъпдейти ще имаш по-малко ядове, но във всяка секунда се намират нови пролуки и съответно нови вируси. Добре е и едно AVP да има стартирано и да си ъпдейтва базата всеки ден. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Hi ot men !
![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ам много е гадно е такова,щото са тряя всяко тъпо нещо,което си сваля да го сканирам,за да не ми се налага да слушам тъпите ми родители как са дали безбожно много пари за преинсталация
![]() ![]() ![]() Бтв:Хай ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
ем, толко ли е сложно да разбереш как се преинсталира и да не дават безбожо много пари за преинсталиране SPARK
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 27-September 04 Потребител N: 618 ![]() |
Цитат(Death_Angel @ Feb 4 2005, 06:16 PM) Ам много е гадно е такова,щото са тряя всяко тъпо нещо,което си сваля да го сканирам,за да не ми се налага да слушам тъпите ми родители как са дали безбожно много пари за преинсталация ![]() ![]() ![]() Бтв:Хай ![]() Какво общо имат "тъпите" ти родители и държавата, както и държавата с преинсталацията на компютъра ти? Май и ти не знаеш... Нали вдяваш, че ако не бяха те - "тъпите" ти родители, едно на ръка, че недоразумение като теб нямаше да съществува, и второ, след като то вече съществува, има даже и удоволствието да ползва интернет, по причина че същите тези "тъпи" родители се стараят по-приятно и удобно да си прекарва времето неблагодарното им творение. Едит: Опс, пропуснах... Хааааайййй! ![]() -------------------- We sailed across the ocean
On the wind of the sea We're sailing on the oceans of time We're moving through the twilight Passed the black moon on our way We're sailing on the oceans of time Axel Rudi Pell - "Oceans Of Time" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преинсталацията на XP отнема около 15 минути и е доста лесна за изпълнение.Би трябвало всеки,който ползва Уиндоус да може да го прави,защото се налага...
P.S.Мен дори не са ме учили как става |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
С формат на 'арда е малко по-дългичко... но поне щайгата издържа повече после
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Не е задължително да се форматира харда, за да се направи чиста преинсталация. Трябва да се изтрие Уинбозе директорията + Докумънт енд сетингс + Програм файлс + некви логчета в главната, които после сетъпа ги чете
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
И..майсторът си каза думата:")
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
zdravey daniela.az yvi sam ot horata koito malko po redko pi6at ama nadqvam se
ne se sardi6:)) ![]() sa veliki. ![]() p.s. mnogo mi haresva avatara ti ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 76 Регистриран: 24-September 04 Потребител N: 616 ![]() |
bravo na teb daniela 4e ti haresva levski.yvi tova e nai obi4ania i sa6tevrememnno nai mrazenia otbor y nas za6toto prez godinite se e nalojil kato
nai dobria i zatova vsi4ki my zavijdat:)) ![]() nakraq, no nqkak si stryva mi se prekaleno tajen i ot4aiva6t !mai snimkata na valka ve4e zapo4na da mi lipsva kato gledam kak ve4e nikade q nqma i ako ne milsi6 da q slaga6 pove4e napravo 6te ti se primolq da mi q podari6:P ![]() p.s.radvam se 4e i na teb ti haresva nicka mi.tova e nicka s koito vlizam v mirc i vij prenesoh go i tyk ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
малък съвет и от мен относно XP-то: никакво IE, само Firefox с изключена Java поддръжка. и после Firewall помага повече от всякакви скапани вирускенери. забраняваш всичко и после пускаш само познатите неща да излизат навън. за идващи отвън се допускат само познатите неща: Firefox, Mail. ICQ, whatever. никога не съм имал проблеми с вируси (аз съм много
![]() това се прави, разбира се, веднага след нова инсталация, е, няма как. ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мерси за съвета за вирусите...
![]() А Левскарчето в кои канали влизаш,да те посетиме някой път:)А иначеТайна<= скив го това може да ти хареса ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ne iskam da te otchajvam ama tia deto im padat shushlki po krakata zhivejat nad 100 godini
![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уао ми честно д ати кажа въобще не ме отчайваш....с голямо удоволствие ще кеся со 100 годинки,та може и от горе..и дабе представяш ли си регната съм тука 2003 и 2103 пак ми стои регистрацията и си пиша.ХАХАХХАХАХ ебаси майтапа
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
spored naj-novite mnenia na uchenite tikvi, chovek ako ne padat kamyni po glavata vseki den, zhivee naj-mnogo do 120 godini, taka bil programiran prosto. posle naistina e suha shushulka i pada v zemjata. samo njakoi zhivotni sa po-dylgoletni ot nego: kostenurkata naprimer.
njakoi si otivat s byrzia vlak obache: mladi, kazvat njakoi, spored drugi prezhdevremenno, spored treti - navreme. vsekimu kakto mu e pisano. njakoi se sysipvat ot droga i oshte sa si zhivi i radvat okolnite, dennis hopper naprimer. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми на мен са ми казвали че на 22 някъде ше си умря от няква катастрофа...не ме учудва де,аз имам някъв страх от коли...Бе стига бе някъв мулио се метна от моста на НДК се бях напикала отстрах аз бях на Мак Доналдс тогава с една френдка..ебаси скапаното беше,някво лежеше на булеварда ебаси целия в кръв
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(falio` @ Dec 16 2004, 10:55 PM) xax da be, vij kak me otrqza: Цитат Мнее аз си имам любов the_burnt_hell ли къв е там, той много ми харесва..нали бе Венци... Амм нееее не съм рязала никой ![]() Венци или Косио както го наричат повечето ми е познат не по негово желание:))))Нали бе....вещица!!!:))) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hey death angel otnovo se pozabavih ama yvi kakvo da se pravi vse nqkoi den
i az 6te sedna da 4atq v nas a ne ot klybovete:P kolkoto do mirc tam sam vinagi s tozi nick i kanala v koito vinagi moje 4ovek da me nameri e #levski. vlizam i v drugi kanali na otbora na naroda no #levski e osnovnia:PP ti kak se pi6e6 v mirc i kade vliza6 (samo ne mi kazvay kanal cska brr ![]() p.s. ama otkade gi namira6 tiq hybavi snimki bree az samo se rovq v neta i ni6ti4ko ne mi grabva pogleda:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХаххХАХах нее ти зле ли си..не виж по принцип за отбори въобще,АМА ВЪОБЩЕ не се интересувам,но знам че Лъевски ми е любим от някъде 4-5 клас,и само защото са в синио:)))А на мен синио ми е любим цвят
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Привет и от мен:))
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХхахАХХах ние с теб се гониме.ЗДРАСТИ ДЕ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 23 Регистриран: 19-February 05 Потребител N: 749 ![]() |
mara i ot men
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Хелоу:-) със закъснение
-------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
mara i ot men -мара бе мара и от мене;)
Хелоу:-) със закъснение -Хай и на теб и по-добре късно отколкото никога:) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
zdravey daniela:0 yvi otnovo se pozabavih no naposledak pri mene e tolkova
mnogo rabota a tolkova malko vreme:( a pak v mirc vednaj v seenserv vidqh 4e sam te izpysnal za 3 min no kakvo da se pravi 6te gledam vse nqkoga seen da mi izpi6e online:) ina4e kak si ti i kakvo novo okolo teb? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ем ново няма много де,то няма и какво,смисъл ходя на училище,излизам навънка,водя си песа и спя главното.Е случва се малко стоене на компа,защото сега съм с ограниечение хаха от два часа.Ебаси родителите.А иначе за чата виж сега по принцип аз съм доста време там,значи сутрин почти винаги,и от 6 до много 11 някъде смисъл докато не заспя пред компа,примерно като вчера.Ем много ти тенкс че ми пишеш все пак де
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th July 2025 - 06:48 AM |