![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Малко информация: Казвам се Петър от София и съм на 17. Слушам само метъл и то всякъкъв: от Maiden, ManOwar, Hammerfall, Dickinson, Iced Earth, Blind Guardian, Nightwish, през Slayer, Sepultura, Soulfly, Sodom, Metallica, Destruction до Dimmu Borgir, Amon Amrath, Mithotyn, At the Gates, Nargaroth, Thyrfing, Unleashed, Summoning, Burzum, Satyricon, Cannibal Corpse.........
Но като цяло главно Black и Trash. Може би една от най-любимите ми групи е Immortal. Чета фентъзи (главно Толкин и Пратчет), и фантастика (главно Азимов).Любими книги: Силмарилион, Фондацията, Малки богове, Какавидите) Фен съм на екстремните спортове, главно планинско колоездене. Иначе обичам да практикувам много спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса, хек... Хобито ми са планините. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Ами добре си дошъл
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Dec 17 2004, 10:11 AM) Малко информация: Казвам се Петър от София и съм на 17. Слушам само метъл и то всякъкъв: от Maiden, ManOwar, Hammerfall, Dickinson, Iced Earth, Blind Guardian, Nightwish, през Slayer, Sepultura, Soulfly, Sodom, Metallica, Destruction до Dimmu Borgir, Amon Amrath, Mithotyn, At the Gates, Nargaroth, Thyrfing, Unleashed, Summoning, Burzum, Satyricon, Cannibal Corpse......... Но като цяло главно Black и Trash. Може би една от най-любимите ми групи е Immortal. Чета фентъзи (главно Толкин и Пратчет), и фантастика (главно Азимов).Любими книги: Силмарилион, Фондацията, Малки богове, Какавидите) Фен съм на екстремните спортове, главно планинско колоездене. Иначе обичам да практикувам много спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса, хек... Хобито ми са планините. Na men e edna ot nai-lubimite mi grupi e Immortal az sushto slusham predimno Thrash i Black ![]() Dobre doshul !!!\ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Dec 17 2004, 12:11 PM) Mithotyn, Nargaroth, Thyrfing, Burzum..... Може би една от най-любимите ми групи е Immortal. Поздравления за тия 5 групи ![]() Виждам,че си падаш и по Viking Metal. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Heil!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса, хек, планинско колоездене, планини.... Снимки имаш ли? :РРР
-------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Ако имаш предвид лични снимки, нямам много щтото не съм фотогеничен,
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
yo
mn sa qki snimkite! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ехааа.С професионален апарат ли са правени?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съвсем. С HP photosmart 945. Апаратa е доса добър, но като цяло се преебах с HP
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
снимките са много готини супер ...оф- я кажи защо си си прекарал с НР че и аз мислих такъв да взимам
![]() ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря
![]() Ми за 1 година 3 пъти съм го връщал за смяна. Просто блокира във включено положение и толкоз. А преди тва изгоря пиксел на матрицата. На диспея пък имаше изгорели писксели още от 2 месец.... Иначе апарата е доста добър. Зуум (8 пъти), ефекти, Digital Flash... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Със закъснение се произнасям - но добре дошъл и от мен.
Слушаш разнообразна музика (метъл) , опитваш се да придадеш цвят на живота, рискуваш - продължавай все така и съм убедена, че никога няма да съжаляваш. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми благодаря
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
страшни снимки! браво! пък и задето ходиш по планините!
-------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pi4 @ Dec 20 2004, 08:13 PM) пък и задето ходиш по планините! Опитай някои път следното: качваш някои голям връх (Вихрен например) И горе надънваш "Mountains of Might". ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 28-June 04 Потребител N: 541 ![]() |
Цитат(Blashyrkh @ Dec 17 2004, 12:11 PM) Maiden, ManOwar, Hammerfall, Dickinson, Iced Earth, Blind Guardian, Nightwish, Slayer, Sepultura, Soulfly, Sodom, Metallica, Destruction, Immortal. Чета фентъзи (главно Толкин и Пратчет), и фантастика (главно Азимов).Любими книги: Силмарилион, Фондацията, Малки богове, Какавидите) Фен съм на екстремните спортове, главно планинско колоездене. Иначе обичам да практикувам много спортове като футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса, хек... Хобито ми са планините. ee бравос бравос... ![]() Добре дошъл... ![]() -------------------- ![]() Ако можеш да обичаш тъмнината,ще отидеш отвъд смъртта.Станал си Безсмъртен,Тъмнината е Безсмъртна.Светлината се ражда и умира. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 02:29 PM |