![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
тая тема я отварям щото според мене в БГ има уникални инструменталисти, които спокойно могат да бъдат наредени до 4уждестранните. Много бг музиканти са ме впе4атлили много. ето някой от тях:
вокали - Шута (Vendetta), Бобз (Fyeld), Иво (Plastic Bo.), Стамбето (Another Day), Чавдар (Crowfish), Сашо (Last Hope) ... малкия от Cut Off китаристи - Радни и Денис (Spot), Чавдар (Crowfish), китариста на Redrum, също на Cold Breath, на Indignity и др. басисти - Жоро (Crowfish, Spot), Марко (Envy, Lazybones), Гелето (Switchstance) барабанисти - Божо (Crowfish, Outrage), Сашо (Envy), Марин (Vendetta), Мариан (Zaplaxa), Бамби (O.H.), Додо (Fyeld), Асен (Redhate), Петя (Linoleum) и др....и разбира се, но най-добрия според мене - Стельо (Spot) - ненормален барабанист. тва за мене е професионалист! има много групи които просто си ли4и професионализма в тях като цяло: Crowfish, Vendetta, Last Hope, Fyeld, Spot, Plastic Bo., Redrum, Cut Off, Propaganda и др. a 4авдар от Crowfish го удебелих щото тва за мене е може би най-добрия вокалист, просто има уникален глас!!! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
е, аз съм по-друга генерация, пък и отдавна не следя какво става на бг сцената, за мен това са Нова Генерация, преди всичко Димитър Воев, мисля че той беше световно ниво, Васил Гюров и останалите от онова време. Жалко, че след смъртта на Димитър Воев цялата тази история угасна, останалите не можаха да устискат без него, а и се пръснапа по света, закото такава беше модата тогава.
а от по-старите уважавам много и Георги Минчев, бог да го прости и него. както и много от джаз музикантите, някои от които познавам даже лично, те са и наистина известни къде ли не извън българия. -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
вокали - Иво (Plastic Bo.), Хунджев (Взрив), Юли (Кът Оф), Ох, забравих им имената. (Суичстенс)
китаристи - не разбирам, ама иво (пластик). ебати. който е ходил на репетиция на групата знае за какво става въпрос. прсто ненормалник. басисти - Гелето (Switchstance).. други незнам. барабанисти - Божо (Crowfish, Outrage), Марин (Vendetta), Петя (Linoleum), Стельо (Spot), Вальо (пилешка чорба), барабаниста на кът оф и енви. може би и да да, на фийлд. вальо, как реши, че барабаниста на о.н. е от най-добрите бе? хах -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
абе добър е бе. много яки ги праи. сега новите песни някви кардани лудници
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 16-December 04 Потребител N: 695 ![]() |
Пак да кажа по добър в България от Буги Барабата няма
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
И за теб това са най-добрите музиканти в България ?
Осъзнай се момче, музиката не свършва с пънка и хардкора... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Angermeans @ Mar 3 2005, 05:59 PM) И за теб това са най-добрите музиканти в България ? Осъзнай се момче, музиката не свършва с пънка и хардкора... Цитат Много бг музиканти са ме впе4атлили много. ето някой от тях: Това са хората, които той е харесал! И това какво той е харесал си е лично негова работа. Всъщност друг въпрос е че нещата, които те свирят по никакъв начин не са трудни по принцип... и в този смисълл са по-скоро някви яки композитори, но как да е... Иначе аз ще спомена само едно име: Димитър Налбантов: http://www.nalbantov.info/ -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аз имам впредвид от метал/хардкор/пънк бандите... а и наистина изброил съм някой от тях. тва 4е изброените свирят някав "лесен" стил не озна4ава 4е не са добри. 4уй Spot на живо и мисля 4е ше останеш впе4атлен..., и тва е само пример за група. сигурно има много метал групи дето са по-добри, за тва можеш просто да ги споделиш, просто не съм много запознат толкова с метал групи.
са се сетих btw група която си4ките са много големи изроди: Suffer H |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Ахахаха брао брао добри размисли хиихи..аз си тачим Филд,Ахат,БТР,Last Hope и тарарарарам и още де.. SPARK
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
хмм, ами аз не мога да кажа кой е добър и кой не е
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
Abe nay-dobri sa KAFFE xe-xe-xe-xe
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 16-January 05 Потребител N: 722 ![]() |
Димо Димов-Svarrogh
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
абе не знам кой кво ама мен все още си ми харесва гласа на Звезди
![]() а за китаристи да сте чували : Светослав Хвърчилков (кралската академия - Лондон 1-во или 2-ро място) Мартин Свинаров (някъде в Лос Анджелис май за хеви метъл) Българският Маклафин - Николай Антонов или Андонов не знам....НЕЧОВЕЦИИИИИ ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Николо Коцев!
Това е един от най-добрите български китаристи при всички положения. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат(Everblack @ Mar 8 2005, 01:46 PM) хмм, ами аз не мога да кажа кой е добър и кой не е ![]() ![]() hehehehe ... mnogo fenowe imali pedalite grozni brqh BOLG ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
alpha prime не знам дали са педали, а и не ме интересува особено.... Все пак демократична страна сме - всеки има правото да бъде такъв какъвто иска
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
a kupi li si diska ili ima6 samo ne6tata deto sa w internet
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
...ами имам само нещата от нет-а.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
Цитат(Everblack @ Mar 20 2005, 11:35 AM) ...ами имам само нещата от нет-а. ![]() Тук е момента да се намеся ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 30-March 05 Град: Bourgas Потребител N: 782 ![]() |
Цитат(Everblack @ Mar 8 2005, 12:46 PM) хмм, ами аз не мога да кажа кой е добър и кой не е ![]() ![]() Тия групи от къде ги изкопа? С нещо ново и различно да излизат? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 10 Регистриран: 30-March 05 Град: Bourgas Потребител N: 782 ![]() |
Цитат(Steve_Harris @ Mar 29 2005, 08:03 PM) Цитат(Everblack @ Mar 20 2005, 11:35 AM) ...ами имам само нещата от нет-а. ![]() Тук е момента да се намеся ![]() ![]() ![]() Само да добавя, че скоро едно приятелче, ще ви пуска албума в mp3.online.bg и някои други БГ сървъри. Купил си диска и много му харесал... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(alpha prime @ Mar 19 2005, 12:42 PM) a kupi li si diska ili ima6 samo ne6tata deto sa w internet Ммм? Песните различни ли са от Диска? хехех те са 3 песни и ги има в дата.бг въпреки, че не са пълни, както казах на Мейдъна, скоро ще ги има пълни на висок бирейт - mp3.online.bg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Biophobia @ Mar 30 2005, 12:11 PM) Тия групи от къде ги изкопа? С нещо ново и различно да излизат? ![]() Поне не те са крали рифове от Amorphis ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Mar 30 2005, 02:37 PM) Цитат(Biophobia @ Mar 30 2005, 12:11 PM) Тия групи от къде ги изкопа? С нещо ново и различно да излизат? ![]() Поне не те са крали рифове от Amorphis ![]() Ха ха ха, защо точно Аморфис, каква е връзката? Нищо ново не показват като идеи, а пък за техника да не говорим.. Само дето на запис звучат добре.. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Явно толкова си слушал и ти Biophobia
![]() Имаше едно тяхно парче, където ТОТАЛНО е окраден един от основните рифове на "Black Winter Day" -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Mar 30 2005, 07:29 PM) Явно толкова си слушал и ти Biophobia ![]() Имаше едно тяхно парче, където ТОТАЛНО е окраден един от основните рифове на "Black Winter Day" Хаха пак се изказа малчугане. Аз съм създал Биофобия и бях главното действащо лице... Сега си направих труда да чуя въпросното парче на Аморфис, защото тая група никога не съм харесвал, най-малко пък слушам. И така кажи в коя песен на Биофобия има ТОТАЛНМО окраден риф на Black Winter Day хехехе, че ми е много интересно да чуя? Все пак си слушал Биофобия, нали? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Точно вашата група съм слушал, г-н музикален гуру !
Не притежавам вашите шедьоври и не помня заглавието на парчето, но бъдете сигурен, че ще се поразпитам и ще се сдобия с въпросното парче и ще можем тогава да говорим... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
?? А какво всъщност свирят Биофобия?? Като гледам аватара - предпочитам да не знам, но интригата с Аморфис не ми дава мира. Харесвам Аморфис !
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Mar 31 2005, 01:33 AM) Точно вашата група съм слушал, г-н музикален гуру ! Не притежавам вашите шедьоври и не помня заглавието на парчето, но бъдете сигурен, че ще се поразпитам и ще се сдобия с въпросното парче и ще можем тогава да говорим... Добре :-)))))))) аз спирам до тук, когато се сдобиеш с парчето на Биофобия, ми кажи само името му и къде в него чуваш Аморфис :-))) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Demiurg @ Mar 31 2005, 03:33 AM) ?? А какво всъщност свирят Биофобия?? Като гледам аватара - предпочитам да не знам, но интригата с Аморфис не ми дава мира. Харесвам Аморфис ! Нищо не свирят вече, тази група не съществува. Ако все пак любопитството ти надделее, което ме съмнява - от тук може да чуеш Биофобия. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук трябва да се извиня публично на Biophobia, защото се оказа, че парчето, където е краден рифа, е на DIABOLISM и се казва "Страната, гдето се раждат ветровете" или нещо от сорта, а не на BIOPHOBIA. Грешката е моя, изказах се неподготвен, и наистина дължа едно огромно извинение.
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:49 AM |