![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 6-February 03 Потребител N: 29 ![]() |
Eiii fenove.Sha hodim li na Soulfly da se kefim.I o6te ne6to "kefi li vi grupata".Spored mene e mnoooo qka :punk: .MAX CAVALERA rulzzzzz :punk: :punk: :punk:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Пич, групата е яка. Ма няма да мога да отида на концерта щото няма с кой :( :( :(
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 5-February 03 Потребител N: 27 ![]() |
mi otidete zaedno! :punk: :punk: :punk:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Ако ще се организираме, аз съм навит да ходя. Soulfly не са ми сред любимците, но страшно уважавам Max, a и втори път няма да дойдат.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
guitar ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 920 Регистриран: 20-January 03 Потребител N: 15 ![]() |
Еми да напише нещо Soul Fly , дето е напраил темата,за да се уговорим за среща или кога ще ходиме за билети :) :punk:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 6-February 03 Потребител N: 29 ![]() |
Amii az se stqgam za koncerta no 1vo da vi pitam ot kade ste si4ki.Tova iskam da znam. :) Puk posle sha se ogovarqme za koncerta.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Варна. Здрасти! :lol:
-------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми аз съм от София.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 35 ![]() |
София, аз също съм навит да ходим!
-------------------- My pain is constant and sharp
and i do not hope for better world for anyone in fact, i want my pain to be inflicted on others... Children Of Bodom - Bodom Beach Terror |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Аз ще взема да го пропусна ... не ме кефят особено, ще чакам и ще стискам палци някоя по-кадърна група да дойде лятото :-)
бтв. аре на концерт на Азис кво ще кажете буахахахахахахахаха :P -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, аре и годините да си пишете,щото и те са от значение все пак :) . Аз съм на 16.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 14 Регистриран: 7-February 03 Потребител N: 35 ![]() |
18
-------------------- My pain is constant and sharp
and i do not hope for better world for anyone in fact, i want my pain to be inflicted on others... Children Of Bodom - Bodom Beach Terror |
|
|
![]()
Коментар
|
|
A we Jica maina.Az ako bqh na tvoe mqsto i bqh ot sofia 6tqh da namera nqkoi s koito da otida.Az li4no sum ot plovdiv i sum na 14 godini.I mi trqbva nqkoi po vuzrasten 4ovek s koito da otida.Suvetvam te nameri na vsqka cena nqkoi.Tozi koncert sha e razbivasht :)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми за сега значи се събираме:
Soul Fly na 14g. - Plovdiv Az na 16g. - Sofia Warrior Of Ice na 18g. - Sofia Towellie na 18g. - Sofia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mmm da a ako ima drugi manqci i navitaci da drasnat edno reply :) :) :) :)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Heyyy fenove, kvo shte kajete za koncerta??
Az biah i beshe jestoko. Mnoogo iako POGO. :punk: Uspiah da stigna na okolko 3 metra ot Max. Pesnite biaha jestoki - nai-iakite. Are az spiram da pisha che me boliat vsichki muskuli ;) :mad: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Невероятно преживяване беше... Soulfly просто ме оставиха без дъх! Както казах, не са ми любима група, но ме изненадаха много приятно - тия пичове се раздадоха, начело с Max. Подгряващите също бяха на ниво и ме хвана яд, че публиката освирка Аналгин - не го заслужаваха, макар и да не бяха подходяща банда за това мероприятие. За звука - просто невероятен. Явно добре бяха поработили по настройването на озвучителната техника, защото всеки инструмент се чуваше упер мощно и същевременно достатъчно ясно. Незабравимо!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Еиии, много ми е кофти, че не успях да дойда на концерта! Вярвам, че наистина е било размазвачка и че сега нямате глас и врата ви е размазан, как исках и аз да съм там.... Дали ще е възможно да получа някакви снимки? :)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Снимки трудно ще получиш, но гледай Фрактурата тая неделя - ще има кадри от концерта.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тази тема беше най-отдолу, на най-последнта страница.
YOU CAN'T BEAT THIS! А сега престанете да изравяте мъртви теми, ОК? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, хайде стига вече...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:20 AM |