![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
препоръчайте някви албуми или песни на Iced Earth с Тим Оуенс (Рипър)
теглих са доста..но сички са с някъв друг..не че са лоши но искам да чуя с Тим...и преслушах сички кавъри които Iced са направили и са много добри..на трансилвания(мейдън), нъмбъра, год оф тъндър и т.н. -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Matt Barlow >>>>>>>>> topki > Tim Owens
Fact. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 4-October 04 Град: София или мазето където свирим :))) Потребител N: 625 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 20 2005, 06:17 PM) Matt Barlow >>>>>>>>> topki > Tim Owens Fact. кой е Мат? стария им вокал ли? -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Правиш точно това, което говорихме вчера. Че си тъп и не се аргументираш. Лошото е че понякога не си и прав.
Glorious Burden >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Всичко друго на Iced Eart => Tim >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Matt => u suck -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(jimmy page @ Mar 20 2005, 08:16 PM) препоръчайте някви албуми или песни на Iced Earth с Тим Оуенс (Рипър) Iced Earth имат само един албум с Ripper-a и това е "The Glorious Burden". Лично за мен - най-силният им албум. Не само заради вокалите, а във всяко едно отношение. Не искам да омаловажавам постигнатото с Barlow, който също е велик вокалист, просто въпрос на предпочитание. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
е че той там не е ли от 2001...след лайв ин лондон някъде се пада..за 4 години само един албум ли?
![]() иначе мерси много утре ще си го купя, че почват да ме кефят пичовете ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат(jimmy page @ Mar 20 2005, 08:23 PM) е че той там не е ли от 2001...след лайв ин лондон някъде се пада..за 4 години само един албум ли? ![]() Tim е в групата от 2003-та, а "The Glorious Burden" излиза в самото начало на 2004-та. ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ааа...благодарско
-------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
1. Всичко което каза Warrior е така.
1. Не ми редактирай постовете! Ако искам ще си сложа хиляда >>> ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Удивително е как можете да не сте съгласни с мен за нещо толкова ушевадно ясно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Mar 21 2005, 12:30 AM) Удивително е как можете да не сте съгласни с мен за нещо толкова ушевадно ясно. Аз съм съгласен в случая, но единствената причина е, че по ми се нрави пеенето на Мат от пеенето на Тим. Следователно не си прав да очакваш от останалите да са съгласни с теб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Тим е добър вокал, ама Мат си е ВОКАЛА на Iced Earth, Glorious Burden може и да е готин албум, но това не е албум на Iced Earth...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(abductor @ Mar 21 2005, 08:14 AM) Glorious Burden може и да е готин албум, но това не е албум на Iced Earth... Защо, музиката не се е променила кой знае колко - характерните препускащи рифове на Schaffer, които са запазена марка на Iced Earth, пак са тук и все така определят звученето. Вярно, албумът е по-епичен от това, което бяхме свикнали да чуваме от бандата... -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
На мен също старият Iced Earth си ми харесваше повече, ама Мат реши, че не служи достатъчно добре на страната си и стана агент на ФБР. А Glorious Burden доказа, че и останалите от групата искат да служат на САЩ като възхвалят чрез метъл една от малкото воини на страната - което още повече ми развали впечатлението от албума. Рипърът си беше супер в Джудас, направо групата се прероди с него.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Съгласен съм със Sep.
To Iced Earth си беше равно на Матю. Този човек е сред най-любимите ми вокали ever. "The Glorious Burden" е добър албум, но просто не е Iced Earth. За мен това си е съвсем друга група. Те просто не са същите след 2001-ва. Има нещо, което много ме дразни в "The Glorious Burden" - този постамерикански патриотизъм, който лъха от албума. Лепкав е, баси! Най-добрия албум на Iced Earth imho е Horror Show... -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Niilo @ Mar 21 2005, 09:31 AM) To Iced Earth си беше равно на Матю. Този човек е сред най-любимите ми вокали ever. "The Glorious Burden" е добър албум, но просто не е Iced Earth. Не можеш да отъждествяваш една група единствено с вокала, колкото и да е голям той (като в случая с Barlow). Още повече, че той не е първият вокалист на Iced Earth - и преди идването му групата има силни албуми. А Ripper, ако не по друго, то поне по гласови данни изобщо не му отстъпва... Лично според мен в "The Glorious Burden" пее много по-емоционално от всичко, което сме чували от Barlow през годините. Цитат Има нещо, което много ме дразни в "The Glorious Burden" - този постамерикански патриотизъм, който лъха от албума. Лепкав е, баси! Да, има го патриотизмът. И какво от това, Schaffer няма ли право да дава израз на обичта към родината си? Освен това, въпросният патриотизъм съвсем не е толкова натрапващ се. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ню Уейв Хомосексуалист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 15-March 05 Град: Пловдив Потребител N: 770 ![]() |
Цитат Не можеш да отъждествяваш една група единствено с вокала, колкото и да е голям той (като в случая с Barlow). Още повече, че той не е първият вокалист на Iced Earth - и преди идването му групата има силни албуми. А Ripper, ако не по друго, то поне по гласови данни изобщо не му отстъпва... Лично според мен в "The Glorious Burden" пее много по-емоционално от всичко, което сме чували от Barlow през годините. Въпрос на вкус, както ти самия каза. Цитат Да, има го патриотизмът. И какво от това, Schaffer няма ли право да дава израз на обичта към родината си? Освен това, въпросният патриотизъм съвсем не е толкова натрапващ се. Има, но ме дразни. А и не е чак толкова безобиден. -------------------- Мусака - мъжете знаят защо...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре вижте как тъпо гледате на нещата... идва нов вокал и веднага казвате колко е шибан.
Sep, от гледна точка на чисто вокалните качества, каквото и да говориш Тим е по-добър. От гледна точка на музиката - Glorious Burden е сто пъти по-добър от всичко друго на Iced взето заедно. А това, че е различен не е нещо за което трябва да казвате, че е по-слаб. То просто не е така. Предубедеността ви е тъпа. За патриотизма - поредната глупост е да казвате на когото и да е какво да прави. Може да не съм почитател на сегашната американска политика, но това не променя факта, че от историческа гледна точка те имат няколко момента, с които да се гордеят и определено първи, втори и трети Юли 1863 са три велики дни за тях. Другата част от албума (първият диск) наистина и на мен ми се струва някак прекалена, но все пак това си е тяхна работа. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Mort @ Mar 21 2005, 07:02 AM) Рипърът си беше супер в Джудас, направо групата се прероди с него. това не е вярно...въпреки, че аз предпочитам джудас с рипъра групата затъва след пейникър...обаче пък всички казваха, че рипъра бил мразен, но мелтдаун и лайв ин лондон (най-силните им концерти за мен) и джугулейтър опровергават твърденията...как да е ако не други Тим направи летящ старт на кариерата си с джудс (впрочем това първата му истинска група ли е?) и сега цъфти в Iced...да не го мислим, а да се съсредоточим на "Angel of retribution" който е резачка и следващите 4/5 албума на джудас, които се очертават от подписания договир със сони мюзик ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
4-5????
Ако те издадат още 5 албума в последният ще чуваме хлопането на усперменото чене на Роб (не ме разбирарейте погрешно фен съм му) ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Не знам за четири-пет албума, но за мен последните няколко Primal Fear-a звучат много по-здраво...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Mar 21 2005, 03:46 PM) 4-5???? Ако те издадат още 5 албума в последният ще чуваме хлопането на усперменото чене на Роб (не ме разбирарейте погрешно фен съм му) ![]() доколкото си спомням договора му е за 8 години...праи сметка + т'ва дори и да издадат 5 албума още, пак Халфорд ще звучи добре още повече като му преработят гласа и на компютър...виж вече на живо ще са ![]() ![]() -------------------- ![]() There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying a stairway to heaven. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
За мен Iced Earth с Ripper си е бодре!Само дет ги свързвам повече с Judas!Някак си и звученето ми прилича на Judas!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ivomag @ Mar 25 2005, 11:52 PM) За мен Iced Earth с Ripper си е бодре!Само дет ги свързвам повече с Judas!Някак си и звученето ми прилича на Judas! А не би трябвало -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 20-December 04 Потребител N: 701 ![]() |
Абе вие в ред ли сте? Как може да харесвате Джудас с Рипъра. То това не е Джудас. Иначе Оуенс е наистина добър вокал. Жалко е обаче, че досега не е намерил група, в която да бъде себе си, а не да спасява разпадащи се групи. Мисля че схващате че не съм много доволен и от последния Iced Earth, въпреки че като се замисля май това мнение е породено повече от фенство отколкото трезво мнение.
-------------------- Fly our flag, we teach them fear,
Capture them, the end is near! Firing guns they shell burn, Surrender or fight there's no return! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
Е не го харесвам много в Judas,но иначе има добри певчески данни!Жалко че не ги реализира някаде в своя група а се опитва да подражава на другите!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:17 AM |