![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Виждам, че има много потребители, които се вълнуват от зодиите..какво мислите за зодиите? Наблюденията Ви върху тях - дали всички хора от дадена зодия притежават сходни черти в характера си?
Сега сте Вие ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ако приемем "някои" и "сходни" за ключовите думи във въпроса ти, да. Определено да.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
Да, има някои верни неща. Освен това е супер оргинален начин за свалка.
"Оу, твоята зодия много се разбира с моята, хайде да проверим." "Оу, аз съм зодия Скорпион, казват, че сме мноооого добри любовници, искаш ли да провериш." ала бала ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не вярвам много-много, но пък винаги ми е интересно...
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Не вярвам, разбира се.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
HaH...Според мен не са от голямо значение, съгласна съм и с Лете:)
Бтв:аз съм Скорпионче..хаха ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(bE3cMbPtHa @ May 6 2005, 12:09 PM) Бтв:аз съм Скорпионче..хаха ![]() И ти ли... ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Само Скорпиони, Раци, Близнаци ( странна ама много странна зодия са близнаците ) ли има?
Аз съм водолей ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 6 2005, 12:12 PM) Цитат(bE3cMbPtHa @ May 6 2005, 12:09 PM) Бтв:аз съм Скорпионче..хаха ![]() И ти ли... ![]() ![]() ![]() Хех,даммм!!!А тофа, че Скорпионите са добри любовници го чувам навсякъде, където ме попитат какфа зодия съм ![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(Nightwish @ May 6 2005, 12:14 PM) Близнаци ( странна ама много странна зодия са близнаците ) На мен ли го казваш... Не вярвам, ама и вярвам. Но може да вярвам или да не вярвам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Има някои сходни черти в характера на хора от дадена зодия, но може би просто случайност
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Твърдо вярвам. Дева съм
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат не забравяй , че съществуват 144 вида *зодия* според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намирт - се получава , освен манджа с грозде - и един напълно завършен и уникален характер , който е възможно въобще да не отговаря на описанието за *зодия* Вярвам, но се съобразявам с горния цитат ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Чел съм го...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това, което пише в страницата не е вярно...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
При мене на места уцели в 10-ката просто.. дори любмия ми цвят са познали.
![]() http://www.astrohoroscope.info/personal_horoscope.htm -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 6 2005, 03:08 PM) При мене на места уцели в 10-ката просто.. дори любмия ми цвят са познали. ![]() http://www.astrohoroscope.info/personal_horoscope.htm Цитат цвят - розов ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
хммм донякъде вярвам в зодиите, но както пише в поста на Sw1tched(цитата) всичко си е строго индивидуално.Зодиите само обобщено цяло,което за всеки човек е до различна степен вярно..Голяма роля както се знае играят и много други фактори..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
АЗ МИСЛЯ - ЗНАЧИ СЪЩЕСТВУВАМ а също мисля , че незаслужено ми викат плямпалото и великия мислител , но хич не ми пука . дай некой лев на заем този път ще бъда сериозен - май ?
Готино е. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() муза ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 8-July 04 Град: Русе/София Потребител N: 553 ![]() |
Категорично вярват в тия измишльотини
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Йее, събрахме се, Хайде утре ще се почерпим по тоя повод.
![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Дават да го завираш навсякъде включително и отзад. Дори някои дами предпочитат да се чукат именно там повечко време. ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Всяка дупка буди любопитство и огромен интерес. Е па любопитен съм. Цитат Няма нищо против използуването на аксесоари и секви там играчки по време на секс Сметаната рулира. ![]() Цитат Самият Близнак няма да пропусне нищо по интересно от твоето тяло и е склонен да се раздаде до край Факт! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обаче все ме е забавлявало как всеки мъж, на който го дам тоя сайт, първо гледа за секса кво пише.
Цитат освен красиви са и умни, нещо което сме свикнали да определяме като абсурд Подкрепям с две ръце. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ May 6 2005, 06:00 PM) Цитат Самият Близнак няма да пропусне нищо по интересно от твоето тяло и е склонен да се раздаде до край Факт! Аре сега признай какво си си слагал отзад и как беше. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Ne, ne vqrvam....no e interesno da 4ete6 za zodiqta si ne6ta ot roda na saita, koito Lethe postna
ina4e sum deva i primerno za devite navsqkude pi6e, 4e obi4at da im e podredeno i napravo sa vmania4eni na tazi tema ...e az kogato 4istq,kolkoto i rqdko da se slu4va tova, go pravq po zaduljenie.... ![]() ot druga strana v saita, koiito beelzebub postna pi6e za deva: Работа Области - химия, фармакология, здравеопазване->true...noo ne e zaradi datata v koqto sum rodena.. -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аре сега признай какво си си слагал отзад и как беше. Ми... тоалетна хартия. Беше синя... и миришеше на говедо. Ма нямаше друга. Цитат Той си разтяга локумите, но в същото време с едното око следи мача от шампионската лига по телевизията, в ръката си държи дистанционното на музикалната уредба и търси подходяща мелодия по радиото, когато сменя позата или насоката не пропуска да отпие от чашата с ракия и да си дръпне от цигарата и за капак ако звънне телефона - направо ставай и се обличай или го цункай за лека нощ. Това е жестоко. ![]() Не е верно! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
"Страхотни са тези дами. Здрави, грациозни, гъвкави тела. Хубави очи. Убийствен чар и неустоим поглед. Излъчването им е по особено и будещо заслужен интерес. Необикновенни и оригинални. Изненадата е тяхното оръжие. Непредсказуеми. Косите им са топли и нежни. Печелят мъжките сърца с финес, интелигентност и нестандартен подход. Омагьосва те с няколко думи и движения"
Епа - така си е, няма за кво да се лъжеме ся. ![]() Вярвам донякъде ... това донякъде идва от да го наречем така - "случайността", че най-добрите ми приятели са везни и водолеи. Но пък странното е, че с всяка една зодия съм се пробвала да завържа приятелство и винаги се получава .. та както и да е, пък и почти всичко, което пишат са моята зодия се отнася лично за мен ... -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 502 Регистриран: 14-May 04 Град: София Потребител N: 486 ![]() |
По принцип не обръщам внимание на зодиите!А на приятелите ми не ги знам и кои зодии са!По-важно е,че се разбирам с тях!Иначе прочетох това за зодията ми,и като се замисля има доста неща дето съвпадат с моита личност!Баси!А,да иначе съм рак!
-------------------- A TOUCH OF EVIL
Please set me free I can't resist a Touch of Evil |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 560 Регистриран: 19-November 04 Град: München Потребител N: 667 ![]() |
пък аз съм телец... и какво от това?
зодиите са най-голямата тъпотия... да не би да има 12 типа или пък 12x12? познавам от една зодия съвсем различни хора или съвсем близки, от различни зодии. за мен тази седмица в хороскопа пишеше, че ще чета тъпотии във форум за музика. ебати, познаха копелетата! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- no more credits from the liquor store
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 248 Регистриран: 23-October 04 Потребител N: 638 ![]() |
Овен-Огнена зодия,с тях се разбирам.Харесват ми,защото имат храктер..поне по моите наблюдения.
Телец-Зодия,с която не се разбирам,храктер(отврат)но не винаги..Има свтстни телци,разбрани..ама тоя дето познавам личное отврат ![]() Близнаци-Зодия с доста труден храктер,много различни реакции проявява.Но ми харесва..обича да води нещата,най-добрата ми приятелка е близнаци и се познаваме от 8 години и се разбираме чудесно..е караме се ама квод а се прави.. Рак-Брадчет ми е ерак..и смея да твърдя че зодия рак е свестна зодия,мн рядко изпада в конфликти...много се крие всмисъл стане ли някъв скандал гледа да се покрие..понее наблюдения са кво да направя Лъв-УВАЖАВАМ СЕ!Малко сложен храктер съм лично аз..но не обичам да съм лидер както повечето лъвове,за мен важи"тръчкай след другите" Дева-Не ми харесват,защото повечето деви са доста претенциозни..но не всички. Везни-Супер яка зодия,разбирам се перфектно с тях.Много весели,винаги могат да те развеселят. Скорпион-Те се разбират с рибките с лъвовете като мен не се траят много.Нямам впечатления за тази зодия..не съм имала приятели от този раздел на звездите. Стрелец-Огнена зодия отново, и с тях се разбирам. Козирог-На моменти супер пичове и женски ама на моменти яко куцат. Водолей-Зодията,която трябва да се слуша.Наистина досега каквото са ми казали водолеи всичко е станало както по тяхните думи.Супер свестни хора,не викат много:)Тачим ги яко! Риби-Много риби познавам и мога само едно да кажа...потайни са....ама иначе супер яки където е купона там са и те ![]() Еми надявам се никой дане съм обидила или поне моля ви не се обиждайте това си е мое мнение:)Пък и темата е за зодии няма само за една да кажа я ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 195 Регистриран: 5-March 05 Потребител N: 759 ![]() |
Mnogo mnogo ne viarvam v tezi neshta. Moje bi tova se dulji 4e tazi oblast na ..naukata?..mi e mnogo zle poznata i i niamam mnogo doverie kato cialo....
Hmm ami da az sum Ribi i.da kazvali sa mi 4e sum si potaina..za moqta zodiq pishe oshte 4e sum si bila mnogo fantazirala i silno viarvashta...koeto mai sushto e viarno ![]() -------------------- Abandoned by the Light
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
мисля че тук е мястото Беелзебъб,да преразкажеш сбито за това което си говорехме в тролея...там за 1000 и колкото беше възможни характера:)това е приемливо обяснение...ама мен ме мързи да пиша:)
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми...
На един от сайтовете пишеше че всяка зодия се разделя на 144 подтипа (в зависимост от асцендента и т.н.). Елементарната сметка показва че общият брой разновидности на 12-те зодии е 12х144=1278. Плюс това има страшно много други фактори които влияят при формирането нахарактера на всяка отделна личност... Сещате се. ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-May 05 Град: Somewhere in Europe... Потребител N: 806 ![]() |
Ot 4asti vqrvam v zodiite, no to4no tam e problema, 4e si ima faktori kato akscendenta naprimer, koito ne sa za izpuskane...v horoskopi vqrvam ot 4asti, ako sa napraveni s nujnite iz4isleniq za men samata...vse pak ne mislq 4e cqlata Astrologiq e izmisllica, no tam ve4e ne6tata stavat dosta slojni...E v nqkoi ot ne6tata pi6e6e i interesni, vqrni ne6ta za men...Vodolei4e sam
![]() -------------------- Jivota e kato ogledalo, ako mu se usmihne6 i toi 6te ti otvarne sas sa6toto!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
казах ли ти здрасти 4е не помня:)
истината е да ти направят хороскоп от деня,часа и мястото на раждане...'си4ко др. си е малко или много измизслица:) някои да е сравнявал хороскопа си за деня от няколко васника примерно?!ХХАХХХАХАХАХ -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Е... аз съм скорпион.
Някои хора тук изкараха представителите на моята зодия егаси и дзверовете. Депресирахте ме, ей ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
извинявам се 4е и аз допринесох за това...ам...аз съм афектирана от един "познат" с които просто секи път като се видиме и трябва или да се сбиеме или да се скараме за нещо...тои е 4ерен скорпион...
колкото до белите...е не съм виждала по-мили и отстъп4иви хора...баща ми и брат ми са скорпиони(бели)...и с тях се разбирам 4удесно... ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Кой скорпион е бял и кой черен ? Хайде кажете този път де, искам да знам що за твар съм
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Уау, бил съм черен !
Баси якото ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 10 2005, 05:32 PM) казах ли ти здрасти 4е не помня:) истината е да ти направят хороскоп от деня,часа и мястото на раждане...'си4ко др. си е малко или много измизслица:) някои да е сравнявал хороскопа си за деня от няколко васника примерно?!ХХАХХХАХАХАХ Ти да не си мислиш, че някой вярва в хороскопите във вестниците? От далеч като ги видя и разбирам що за стока са..но това не е така само в България или само в дадени ежедневници. Познавам жена, която се занимава с астрономия. Изучава звездите, като цяло влиянието им върху хората и т.н. При един наш разговор, обясни, че за да ти се направи точен хороскоп са нужни : час на раждане, година, дата- това, което казваш и ти . На това вече може да се вярва, макар че пак не е сигурно..я колко неща си правим през деня и колко пъти променяме желанията си за плановете през деня, дали пък може всичко да се помести в някакъв си хороскоп? ![]() Понякога гледах хороскопите на БТВ и се оказва, че на всички страшно много ще им върви в любовта или всичкото здраве е тяхно..Обикновено проблемите, които се изтъкват в хороскопите за дадена зодия са : "Водолеите днес ще имат проблеми в професионален план, а рибите трябва много да внимават как ще се държат с колегите си днес.."Въртят винаги около една и съща тема. Не може да определяме дали дадена зодия са някак прекрасни хора, пък друга не стават..Черни, бели скорпиони, или риби шарани и други морски видове..Всичко е строго индивидуално според мен ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
хмм - може и да има известна доза истина.
Според мен изготвянето на хороскопи се опира по-скоро на приликите, и направо на еднаквостта на хората. А понякога внушението също играе значителна роля. -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дихание ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1362 Регистриран: 4-September 03 Град: Русе Потребител N: 254 ![]() |
Честно казано хич не ме интересува каква зодия е човека срещу мен. Пет пари не давам, освен ако не му наближава рд-то и трябва да се мисли за честитки,подарък, купон....:") Ако трябва да говорим за лични наблюдения - Аз мога да кажа, че даден човек ми прилича на еди кой си.Защото съм видяла прилика в действияа им или в начина на говорене или нещо си там.
А пък кой беше казал, че зодиите се ползват само за свалки. Еми.. Аз като срещна друга везна и е някакво яко... Боби е везна:) Ние с него много се уважаваме... И май с общата зодия ни свършват съгласията и симпатийте:") Везни рулз:") -------------------- Ако някой се опита да ме засенчи, просто ще го оставя да слънчаса...
http://www.myspace.com/dihanie http://dihanie.atakmim.com http://d1hanie.blogspot.com |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Nightwish @ May 11 2005, 10:44 AM) Познавам жена, която се занимава с астрономия. Изучава звездите, като цяло влиянието им върху хората и т.н. При един наш разговор, обясни, че за да ти се направи точен хороскоп са нужни : час на раждане, година, дата- това, което казваш и ти На това май му се викаше човек, който се занимава с астрология. Принципно астрономите и астролозите много-много не се разбират... -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
В Библията е казано да не се вярва на шарлатани
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
бах мааму ... хороскопи рулез винаги е приятно да се събудиш и да знаеш че не са успяли да те излъжат
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Зависи...
Аз понеже си падам малко експлоататорка на отношенията с другите, гледам каква им е зодията ![]() Раците например много лесно се експлоатират... За тяхно щастие аз съм добричка и на тях нищо лошо няма да им се случи, даже ще им е добре, хихихи ![]() Впрочем, според вас коя зодия най- се влияе на внушения и коя - най-малко? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
АХАХАХАХАХАХАХХАХХААХХААХХАХАХАХАХА....съмнявам се че някои е толкова навътре със зодиите че да каже...
-------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-February 05 Град: Велинград Потребител N: 733 ![]() |
Зодиите са глупости. Всичко е строго индивидуално - въпрос на характер, а той се формира взависимост от обстановката, в която живееш, обкръжението, родителите и т.н. Едва ли представителите на една и съща зодия са толкова еднакви... Аз съм стрелец, а приятелката ми - телец, в хороскопа й пише - нблагоприятни партньорства Лъв, Водолей, Стрелец ... е вече повече от година сме заедно и се разбираме повече от перфектно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 27-November 04 Град: Nqkade odvad Потребител N: 673 ![]() |
Mai ima ne6to vqrno v teq raboti sas zodiite.Az sam tipi4en Vodolei spored tova koeto pi6e v knigite za taq zodiq
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(kotrag @ May 14 2005, 02:38 PM) Зависи... Аз понеже си падам малко експлоататорка на отношенията с другите, гледам каква им е зодията ![]() Раците например много лесно се експлоатират... За тяхно щастие аз съм добричка и на тях нищо лошо няма да им се случи, даже ще им е добре, хихихи ![]() Впрочем, според вас коя зодия най- се влияе на внушения и коя - най-малко? А ти каква зодия си бре коте? ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Козирог е. Дори да й изпотрошиш краката и ръцете няма да я накраш да си промение мнението, освен ако ней предоставиш цяла картотека с добре доказани и хронолигически подредени доказателства.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Цитат(Beelzebub @ May 15 2005, 11:45 PM) Цитат(kotrag @ May 14 2005, 02:38 PM) Зависи... Аз понеже си падам малко експлоататорка на отношенията с другите, гледам каква им е зодията ![]() Раците например много лесно се експлоатират... За тяхно щастие аз съм добричка и на тях нищо лошо няма да им се случи, даже ще им е добре, хихихи ![]() Впрочем, според вас коя зодия най- се влияе на внушения и коя - най-малко? А ти каква зодия си бре коте? ![]() Има само един човек, на когото позволявам да ми вика коте и това не си ти ![]() Lethe, айде не предлагай мъчения, трая на болезнени манипулации, ама чак толкова... И ако някой ми пипне ръцете, ще намеря начин да го проводя на оня свят. ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(kotrag @ May 21 2005, 04:34 PM) Цитат(Beelzebub @ May 15 2005, 11:45 PM) А ти каква зодия си бре коте? ![]() Има само един човек, на когото позволявам да ми вика коте и това не си ти ![]() Аз не с лошо, бре... ![]() Прилагам източника: цък... ![]() Както и да е, тъпа идея... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^УАХАХАХАХАХ!леле от кога не съм се кискала така:))))))))
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
^УАХАХАХАХАХ!леле от кога не съм се кискала така:))))))))
Цитат Има само един човек, на когото позволявам да ми вика коте и това не си ти не приемаи всичко толкова буквално... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат 21/05/2005 - Слънце в Близнаци ![]() Хайде, започва няй-яката зодия в зодиака. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
=> Имаш РД => Ще се пие...
Да, яко е. -------------------- meh.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
...колко съм тъпа не е истина...тцтцтц...
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Близнаците не пият, те просто поркат.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Белзебуба напипа правилната логика
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На когото не му се смятат асценденти и т.н.: http://www.astroto.com/info.php
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Име: Михаил
Пол: Мъж Рождена дата: 4:30 (GMT +3), 3 Юни 1986 г. Месторождение: Варна [43°13'N, 27°55'E] Зодия: Близнаци Асцендент: Телец Черна луна: Близнаци И какво ще да значи това? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Име: Adolf
Пол: Мъж Рождена дата: 14:43 (GMT +3), 20 Юли 1986 г. Месторождение: София [42°41'N, 23°19'E] Зодия: Рак Асцендент: Скорпион Черна луна: Близнаци -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Телец е скапан асцедент.
Скорпион рулз ![]() btw Сашо къв ти е асцедента? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Зодия: лъв
Асцендент: везни Черна Луна: рак ![]() "Сексуални недоразумения. Въпреки това, денят е благоприятен за брак с по-възрастни партньори"...баси се едно през три дена ще се женя... -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зодия: Стрелец
Асцендент: Козирог Черна луна: Водолей Айде за Черната луна си пише, ама за Асцендента нямам никаква идя какво означава и как се интерпретира... А и откъде да знам в колко съм роден! Майка ми вика "Към 10:30"... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
за какво е Черната Луна?...
...звучи зловещо! -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lethe @ May 22 2005, 04:19 PM) Телец е скапан асцедент. Скорпион рулз ![]() Ако не си разбрала още - всичко възможно в мен рулз ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ May 22 2005, 04:29 PM) за какво е Черната Луна?... ...звучи зловещо! » Черна луна « -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми разни хора твърдят, че асцедента криво ляво е по-важен за характера от слънчевата ти зодия.Сега ако се чудиш защо казвам слънчева ще поясня, че зодиакалния знак е знакът,в който е било слънцето, когато си се раждал. Асдента е знака, в който е била луната по същото време.
В общи линии е това. -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тоест?
Трябва да чета хороскопите на Асцендента, а не на зодията си? Или...? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Асцендента, доколкото ми обясниха на мен, определя по-скоро външното впечатление, което оставяш у хората, а зодията самия ти характер.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Да, и тва е доста вярно.
-------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Черната Луна в Рак предполага лоши отношения с родителите, особено с майката...и възможност човек да остане рано сирак. това ми звучи като причина->следствие! ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Пол: Мъж Рождена дата: 11:55 (GMT +2), 8 Октомври 1986 г. Месторождение: София [42°41'N, 23°19'E] Зодия: Везна Асцендент: Стрелец Черна луна: Близнаци Ха! I rule. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тая черна луна е леко депресираща...
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Асцендент
Точката на пресичане на еклиптиката с източния хоризонт. В хороскопа е така наречения изгряващ знак, определя стила на непосредственото възприятие на околния свят и изразяването, харектера на първото впечатление. Въздейства на външния вид характера и цялата съдба на човека. Определя главната духовна задача на индивида. Зодия Условно определение на човешкия характер, на тази основа се съставят доста обобщени "хороскопи" добили голяма популярност в широките медии. Изчислява се по позицията на Слънцето в момента на раждането. 0-30 градуса - Овен, от 30-60 градуса - Телец и т.н. Това, което пише, според мен не е вярно..всъщност нищо написано не е вярно..пълна случайност, ако някога нещо съвпада според мен! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Aries
You have a wild imagination and often think you are being followed by the FBI or CIA. You have minor influence on your friends and people resent you for flaunting your power. Time to look for a new job. You should be able to find work as a surgical assistant. And stop worrying so much! Everyone else lies about their background, too. Love Forcast: If you join Vertigo Lovers International, you'll get good tips on where the tall buildings are. Overall View: You lack confidence and are a general dipshit. Adolph Hitler was an Aries, too. People think of you as an asshole. Taurus You are practical and persistent. You have a dogged determination and work like hell. Most people think you are stubborn and bullheaded. You will wake up with a nasty crick in your neck on your birthday, combined with a periodic twinge in your back. Everyone who sees you will be left with the impression that you are being either aloof or spastic (or both). Also, you will spill soup on your best shirt. Love Forcast: You'll find love, understanding, and good corned beef in the Reuben Sandwich Lovers Support Group. Overall View: You are nothing but a goddamed communist. People think of you as a pain in the ass. Gemini You are a quick and intelligent thinker. People like you because you are bisexual. You are inclined to expect too much for too little. This means you are a cheap bastard. Someone will tell you that you "run funny". Just ignore them. (And be very glad they didn't see you throwing a baseball.) Love Forcast: Put a little zip in your daily life; hang out at the Wheelbarrow Racers Society of Nebraska Track and Clubhouse. Overall View: Geminis are notorious for thriving on incest. People think you should be a used car salesman. Cancer You are sympathetic and understanding to other people's problems, which makes you a sucker. You are always putting things off. That is why you will always be on welfare and won't be worth a shit. You will come up with a theory about people - that you can learn a lot about them, simply by removing the first letter of their name. Love Forcast: You'll have a great time with the new lovers you make at the Crepes and Crabmeat Breakfast Club. If I were you, I'd avoid Alice. Overall View: Everyone in prison is a Cancer. People think of you as being worse than their in-laws. Leo You consider yourself a born leader. Others think you are an idiot. Most leos are bullies. You are vain and cannot tolerate criticism. Your arrogance is disgusting. A big spider will be waiting for you in the dark, chuckling its evil spider chuckle, and rubbing it's hairy legs together in a chitinously evil way. Fortunately for you, someone else will come by before you, and will squish it without a second thought. Love Forcast: Join up with the Fireball Spitters Society of North America and let the good times begin Overall View: Leo people are thieving motherfuckers and enjoy masturbation more than sex. People think of you as a PRIMA DONNA. Virgo You are the logical type and hate disorder. Your shit-picking attitude is sickening to your friends and co-workers. You are cold and unemotional and often fall asleep while fucking. You will find solace, and it won't look at all like you expected. Love Forcast: You'll be amazed at how much fun you'll have performing when you join the Heavenly Hiccups, a Barbershop Sextet. Overall View: Virgos make good bus drivers and pimps. People think of you as no-life geek. Libro You are the artistic type and have a difficult time dealing with reality. If you are a male you are probably queer. Chances for employment and monetary gain are nill. Your plans to take over the world move forward to the next stage, soon, right on schedule. Love Forcast: You could meet someone special in a class on How to be Stylish and Snooty in Seven Days or Less. What you need now is a hunch-backed henchperson with pale protruding eyes. Fortunately for you, a suitible candidate will soon show up at your door, dressed as a peanut. Overall View: Most Libra women are whores. All Libras die of venereal disease. People think of you as a fat airhead. Scorpio You are the worst of the lot. You are shrewd in business and cannot be trusted. You shall achieve the pinnacle of success because of your total lack of ethics. You are the perfect son-of-a-bitch. Love Forcast: Although you're not much of a joiner, you do enjoy exchanging sexual positions with other keen-minded people such as those you'll meet through the Dr. Alfred Kinsey Fan Club. Overall View: Most Scorpios are murdered. People think of you as a whiner. Sagittarius You are optimistic and enthusiastic. You have a reckless tendency to rely on your luck since you have no talent. The majority of Sagittarians are drunks. You will decide to go into the swimwear market, and will become famous by making things out of stainless steel. Love Forcast: After making love to your neighbor all day, you'll still have time for your new companions at the Samadhi Promotion Society and Pizza Club. Overall View: You are a worthless piece of shit. People think of you with a lampshade on your head. Capricorn You are conservative and afraid of taking risks. You are basically chickenshit. You piss your pants at the sight of your shadow. You will decide to change your life by taking up fishing. Unlike the average person, however, you will be "strictly bass". After all, one must have standards. Love Forcast: Don't be surprised if the Society of Fair Weather Friends recruits you in their membership drive. Overall View: There has never been a Capricorn of any importance. You should kill yourself. People think of you as a workaholic. Aquarius You have an inventive mind and are inclined to be progressive. You lie a great deal. You make the same mistakes repeatedly because you are stupid. You are quick tempered, impatient, and scornful of advice and are a pain on the neck. If you can hold secret meetings in darkened rooms, so much the better! Love Forcast: You'll find exciting company at Fuse Box Collectors International Winter Convention. If you still haven't made at least 500 new lovers, check out the Organization of Wishful Thinking. Overall View: Everyone thinks you are a fucking jerk. People think of you as a wacko. Pisces You are a pioneer type and think most people are dickheads. You are quick to reprimand, impatient and full of advice. You have a dogged determination and work like hell. Most people think you are stubborn and bullheaded. Love Forcast: You were a founding member and now the Pipe Dream Society of Sedona wants you back. While you're visiting their headquarters, join up with the local chapter of the Ghost Town Tourist Guides. Overall View: You do nothing but piss-off everyone you come in contact with. You are a prick. People think of you as a brown-noser. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Зодия:
Скорпион Асцендент: Козирог Черна луна: Стрелец Qko...obicham Kozirog i Strelec...Lubimi sa mi sled Scorpiona.hihihi -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
Име:
gigs Пол: Жена Рождена дата: 9:20 (GMT +3), 30 Август 1988 г. Месторождение: Русе [43°51'N, 25°58'E] Зодия: Дева Асцендент: Везна Черна луна: Дева da a tova koeto pro4etoh za 4ernata mi luna be6e zabavno ahahah ..v ob6ti linii takava 4erna luna imat nai-golemite nekadurnici hehe -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Deville @ May 26 2005, 09:35 PM) Рождена дата: 9:20 (GMT +3), 30 Август 1988 г. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Oh, Mein Gott, с какви небивалици се занимавате. Сериозно ли вярвате в това ми е чудно просто?
Иначе мене ме кефи Scorpion. Понеже само с него можех да правя фатала на MK Trilogy. ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(bE3cMbPtHa @ May 24 2005, 02:22 PM) Зодия: Скорпион Асцендент: Козирог Черна луна: Стрелец Qko...obicham Kozirog i Strelec...Lubimi sa mi sled Scorpiona.hihihi Благодаря:) И аз много харесвам скорпиони:) Заслужавате уважение... Просто сте използвачи, не двуличници:) Кой твърди, че сте зверове? -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
По дяволите, черната луна при мене е в рак:((( .... Не, не може да е истина... Вече не вярвам в зодиите, щом пишат такива гадни неща за прекрасните рачета
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле, край бате, черната луна е рак, а Уран е видра, ай! Това не е истина. Умрехме си живи.
-------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първите думи след секс според зодията:
Овен: Ок,може да започваме отначало! Телец: Искам да ям!Подай ми пицата! Близнаци: А къде е дистанционното! Рак: Кога ще се оженим?! Лъв: Не мислиш ли, че бях великолепен/великолепна? Дева: Я да видя чаршафите? Везни: Ако на теб ти хареса, значи и на мен ми хареса... Скорпион: Хм, сега вече може и да те развържа! Стрелец: Не ми се обиждай - аз ще ти звънна! Козирог: Имаш ли визитка? Водолей: А сега дай да опитаме без дрехи! Риби:Та как казваш ти е името?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Scorpio: You are the worst of the lot. You are shrewd in business and cannot be trusted. You shall achieve the pinnacle of success because of your total lack of ethics. You are the perfect son-of-a-bitch. Как да не си обичам зодията ![]() ![]() ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Jun 9 2005, 06:30 PM) Цитат Scorpio: You are the worst of the lot. You are shrewd in business and cannot be trusted. You shall achieve the pinnacle of success because of your total lack of ethics. You are the perfect son-of-a-bitch. Как да не си обичам зодията ![]() ![]() ![]() Ето за какво говоря -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Езотерика :
В древни времена , когато хората живели по - близко до природата , дърветата са били възприемани като живи същества, от които човек би могъл да се поучи. От друга страна, хората вярвали, че всяко дърво притежава определени черти, които може да бъдат отнесени към определени хора. Също като зодиите, в този хороскоп дърветата са разпределени по периоди от годината. Определяща роля играят само лунните фази... Намерете своя дървесен знак според датата, на която сте родени : 2.01 - 11.01 - елха 12.01 - 24.01 - бряст 25.01 - 03.02 - кипарис 04.02 - 08.02 - топола 09.02 - 18.02 - кедър 19.02 - 29.02 - бор 01.03 - 03.03 - плачеща върба 04.03 - 10.03 - елха 11.03 - 20.03 - липа 21.03 - дъб 22.03 - 31.03 - лешник 01.04 - 10.04 - калина 11.04 - 20.04 - явор 21.04 - 30.04 - орех 01.05 - 14.05 - топола 15.05 - 24.05 - кестен 25.05 - 03.06 - ясен 04.06 - 13.06 - габър 14.06 - 25.06 - смокиня 24.06 - бреза 25.06 - 04.07 - ябълка 05.07 - 14.07 - елха 26.07 - 04.08 - кипарис 15.07 - 25.07 - бряст 05.08 - 13.08 - топола 14.08 - 23.08 - кедър 24.08 - 02.09 - бор 03.09 - 12.09 - плачеща върба 13.09 - 22.09 - липа 23.09 - маслина 24.09 - 03.10 - лешник 04.10 - 13.10 - калина 14.10 - 23.10 - явор 24.10 - 11.11 - орех 12.11 - 21.11 - кестен 22.11 - 01.12 - ясен 02.12 - 11.12 - габър 12.12 - 21.12 - смокиня 22.12 - бук 23.12 - 01.01 ябълка Ако някой се вълнува да каже, пише тук разни неща за всяко дърво... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бряст съм. Бал съм го кво е тва...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да ти казвам ли какво е?
Аз сега го прочетох, ама не знам дали ще ти хареса ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е казвай де. Кво чакаш специална покана?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
Сигурно ще каже, че бряста е някакво много ревниво дръво... ![]() Аз съм ясен... К'ъв е тоя пън? Малко инфо? -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
аз пък съм бор
и кво праим -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
Ас съм Кедър ... звучи някак величествено
![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Габър. Звучи гадно.По-интересно ми е за липата какво ще кажеш.
Или направо дай линк да не казваш на всеки поотделно. ![]() -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хубаво де...
![]() Бряст : Нестандартни, щедри, готови да се притечете на помощ и оптимистично настроени, вие бродите по пътищата на живота. Колкото и да сте толерантни, в любовта винаги залагате на сигурната карта и си търсите стабилен партньор, за да ви предлага сигурна опора, когато блуждаете в пределите на абстрактните си идеи. Нашия съвет : Чест и почитания към вашие своеобразия, но от време на време би трябвало да правите и компромиси в любовта и да изпълнявате по някое желание на партньора. Идеалният партньор : целенасочения дъб, спокойната липа, многообразният ясен. Аз в цялото това нещо не вярвам, не знам за Вас:) Ясен : Вашата силна личност ви превръща бързо в център на вниманието. Партньорът ви трябва да притежава също като Вас силно излъчване и също като вас да гледа на връзката ви като съюз за цял живот и като източник на сила. нашия съвет : Вашето изключително чувство за дълг ви кара често да действате по силата на разума. Оставете се поне веднъж да ви ръководят чувствата. Идеалният партньор : Силният дъб, страстният кипарис, чувствената елха. Аз в цялото това нещо не вярвам, не знам за Вас:) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:13 AM |