![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Надявам се да ми се порадвате тоя път
![]() П.С. Тъпсачката ми не откри нищо.Но пък може и да е развалена нещо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Ех оригинален бе...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Цитат(Beerzebub @ Nov 1 2005, 02:14 AM) Ех оригинален бе... подигравай ми се ти ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
оф че и питаш ...а защо ? ами кефи
![]() пак и други странични фактори -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 923 ![]() |
Това ми е нормалното състояние. Ако не пуша мозъка ми се пита защо света е толкова гаден.
-------------------- Human knowledge belongs to the world!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(nigga @ Nov 1 2005, 02:49 AM) Това ми е нормалното състояние. Ако не пуша мозъка ми се пита защо света е толкова гаден. ами затова питам. ![]() ![]() п.с. "Пасла ли е нещо или просто си е така..."(Cop) ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
само вднъж през живота си съм пушил - на една планина като ходих си свих зелен чай.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Не. И никога не съм.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Питай ме некое друго въпросче.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
a че нямаш един лев верно ли е?
-------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Тотално!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Цитат(stage @ Nov 1 2005, 02:07 AM) П.С. Тъпсачката ми не откри нищо.Но пък може и да е развалена нещо ![]() Да не си търсил на "коз"? -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 474 Регистриран: 14-August 05 Град: Sofia Потребител N: 901 ![]() |
Пуша коз, без коз, всичко коз, спатия, каро, купа, пика - абе всичко пуша, само ентусиасти да има.
![]() -------------------- Mother, Father, look at your little monster. I'm a hero, I'm a zero, I'm the butt of the worst joke in history. I'm a lock without a key, a city with no door, a prayer without faith, a show without a score. I'm a bad word, a wink, a nod, a shiver, an untold story, sex without purity, a creeping gray memory. I am incomplete...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Nov 1 2005, 11:00 AM) Питай ме некое друго въпросче. ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Не пуша пък! Мирише лошо и струва парички. И не си заслужава, ама хич!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
абе пуших аз едно време,ама филмите ставаха се по-кошмарни и по-зли
![]() ![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
До момента не съм, макар да съм имала хиляди възможности. До момента имаше какво да ме спира да не пуша.
Подчертавам - до момента. Вече не. ![]() -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Nightmare @ Nov 1 2005, 06:38 PM) До момента не съм, макар да съм имала хиляди възможности. До момента имаше какво да ме спира да не пуша. Подчертавам - до момента. Вече не. ![]() Пак някой батко с лошо влияние?? Да не се налага да разговарям с майка ти, млада госпожице! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Само аз ли съм на мнение, че няма нищо по-хубаво от една ароматна пура и Джак...
![]() Иначе, да - пушил съм. Тъпо е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
НЕ. Пробвал съм и на следващия ден зверски ми се гадеше. Освен това и ефекта не ме кефи. А и миризмата е отвратителна
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(wolfheart @ Nov 1 2005, 07:26 PM) НЕ. Пробвал съм и на следващия ден зверски ми се гадеше. Освен това и ефекта не ме кефи. А и миризмата е отвратителна ![]() абе вие кви л***а пафкате не мога да ви разбера..гадни миризми , драйфане , не знам си кво ОМГ -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
и на мен не ми харесва как мирише.
в интерес на истината смятам, че докато алкохола и цигарите са декриминализирани (демек позволени за употреба от лица над 18 год.) то тревата трябва да ги последва. в момента, в който забранят алкохола и цигарките напълно, тогава ще съм съгласен и за забраната на тревата. това беше между другото -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
пушила съм и когато се съберем компания бих... пуша рядко и то по същата причина, по която и употребявам алкохол понякога...в дух на веселбата ..не за решение на някви проблеми или подобни глупости
-------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() not your bitch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1195 Регистриран: 11-August 04 Потребител N: 586 ![]() |
На мен пък все ми се е искало да питам ядете ли си ноктите и защо?
Kато решение на някакъв проблем може би?Нещастно детство или строги родители?Потискане на личността?Или за удоволствие? Какво удоволствие ви доставя? М? -------------------- u missed me,didn't ya ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Ц. Цепи ме глава зверски. И ако па не смърди на пор във втора седмица на разложение ела ме ритни. Ма народа яко се кефи, е така.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
пфф начетох се на тъпотии за 3 семестъра напред
ако тревата мирише на пор не знам мастиката на кво мирише - сигурно на Айше в 10-я месец с дете-мутант-зомби-нацист а кви оправяния на проблеми говорите..пуши се за кеф и хилеж стига да не се прекалява - 1-2 пъти на ден е достатъчно -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Абе да ви кажа напушеняците са бая тъпи парчета. Абсолютни парцаляци!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(t0xIc @ Nov 2 2005, 12:06 AM) пфф начетох се на тъпотии за 3 семестъра напред +1 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Направо я изпушихме тая тема!
Хе-Хе... ебати кефа!!! Ха-Ха-Ха! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Цитат(Lethe @ Nov 1 2005, 08:08 PM) На мен пък все ми се е искало да питам ядете ли си ноктите и защо? Поради липса на нокторезачка ![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(ManOwaRadO @ Nov 2 2005, 02:01 PM) Абе да ви кажа напушеняците са бая тъпи парчета. Абсолютни парцаляци! ![]() ![]() ![]() Е, за щастие тук няма такива ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Абе да ви кажа напушеняците са бая тъпи парчета. Абсолютни парцаляци! добре , че не се обиждам лесно ![]() иначе познавам доста str8 еджъри колкото и сме6но да звучи ..евала... който както иска да живее само да не си вдига мерника към моя гъз ![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Не. Проблем?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Абе колкото и някой да твърдят че невреди не съм съгласен.Сички тревомани дето познавам са бати изтрещеняците.Ама кво ми пука да прават квото искат.Аз съм за легализацията на всички наркотици.Който иска да си зима боли ме мене за дрогите,да умират
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
pomnq kato se napu6ih na pyrviq u4eben den v 9-ti klas
be6e ebati kefa izqdoh 2 djoba i 2 golemi banici za zakuska i ne 4e se naqdoh..ne..svyr6iha mi parite ![]() i to4no kato se pridvijih nai nakraq do daskalo i gledam edin ot moq klas oble4en v smoking...i be6e hil...ama hil...to sq da go vidq taka oble4en 6e mu se hilq ami togava:) whatever:) |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() трансгалактически гаргаробластер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1440 Регистриран: 2-May 05 Град: ...на Луната Потребител N: 800 ![]() |
относно втората статия!!! fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you ...ако това се слу4и с моите деца,от които едното да е на малко пове4е от годинка...ще има трупове!!!
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ro6ava GarGa @ Nov 3 2005, 01:25 AM) относно втората статия!!! fuck you fuck you fuck you fuck you fuck you ...ако това се слу4и с моите деца,от които едното да е на малко пове4е от годинка...ще има трупове!!! ![]() zna4i nqkoi gi e pro4el! Otnosno vtorata statiq:lo6o e ama az kakwo da naprawq ![]() ![]() ![]() P.S Nqkoi trqbva da poeme politi4esktata otgowornost ![]() P.S Sry za latinicata no imah System Error sled koeto posledva Sysyem Format ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат(pixie @ Nov 3 2005, 12:06 AM) pomnq kato se napu6ih na pyrviq u4eben den v 9-ti klas be6e ebati kefa izqdoh 2 djoba i 2 golemi banici za zakuska i ne 4e se naqdoh..ne..svyr6iha mi parite ![]() i to4no kato se pridvijih nai nakraq do daskalo i gledam edin ot moq klas oble4en v smoking...i be6e hil...ama hil...to sq da go vidq taka oble4en 6e mu se hilq ami togava:) whatever:) Е, това се казва кеф, да изядеш два джоба!!! Това беше целта на живота ми, а ти си я постигнал още в 9-ти клас! ![]() А пък за статията... Цитат 25-годишната майка, бременна с четвърта рожба Не си е губила времето, а! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 29-February 04 Потребител N: 410 ![]() |
lele kvo e stanalo tuka:)
qvno sa se navydili prekaleno principni hora v toq forum predi be6e po kef vs kato se praveha na zli i neometyl-hateri btw i'm a girl:)) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pixie @ Nov 4 2005, 08:22 PM) qvno sa se navydili prekaleno principni hora v toq forum Мне. Просто са се навъдили хора, които се разграничават от гъзарията. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
damz
|
|
![]()
Коментар
|
|
wow slash ti me zatapi ot raz
ok az sym gyze daje high gyze si padam ve4e 6tom moga da se typ4a s po 2 djoba sled kato sym pu6ila |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
ама че shit ще да е това
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(pixie @ Nov 5 2005, 07:45 PM) wow slash ti me zatapi ot raz ok az sym gyze daje high gyze si padam ve4e 6tom moga da se typ4a s po 2 djoba sled kato sym pu6ila а кой те кара да пушиш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Гъзарията
|
|
![]()
Коментар
|
|
а знаеш ли кой е най големия гъзар-хемороида
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 401 Регистриран: 25-October 05 Град: Хангар 18 Потребител N: 996 ![]() |
Цитат(pixie @ Nov 4 2005, 08:22 PM) btw i'm a girl:)) Извинявай, грешката е моя ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 35 Регистриран: 19-November 05 Град: София Потребител N: 1029 ![]() |
Не пуша!
Имаше един период преди около 2 години, в които пафках ама това беше за кратко време! От тогава насам да съм пушила не повече от 5-6 пъти. Последния път беше преди няколко месеца и толкова се напуших, че заспах и от тогава тотално съм отписала тревата, а и плюс това не се нуждая от допълнителни стимуланти за да ми е яко и без това рядко спирам да се смея, може да си представите какво е като се напуша! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Не, стига ми да видя разни френдове като се 'напушат' к'ва жалка гледка са.
![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
пуша да ама вече не толкова често ся съм в процес на отказване на цигарите
![]() ![]() имам надежда ![]() ![]() ![]() -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
вси4ки сме си с едната надежда приятел
![]() -------------------- Opinions are like assholes: we all have one and usually other people think it's yours that stinks.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Току що си направих едно "асансьорче" хахах
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 29-November 05 Град: Ботевград Потребител N: 1050 ![]() |
Всичко квото има бе хора... коз, игли, магистралки, лепенки, капки, калета
Всичко обръщам Направо нямам думи ![]() ____________ Добре, пуша понякога... И какво? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Е аз пък съм въздържател
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 562 Регистриран: 23-April 04 Град: София Потребител N: 461 ![]() |
Не, стига ми да видя разни френдове като се 'напушат' к'ва жалка гледка са. ![]() Да почна пак да ви проповядвам култура на употреба на наркотиците ? ![]() Точно тая вечер, на излизане от кръчмата, дето вечерям, един мъртво пиян пада- става- пада.... ебаси жалката гледка. И докато един напушен не е обществено опасен, то пияният Е !!!! ![]() Долу алкохола, легализирайте марихуаната ! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
narkomani ..ako shtat da se trowqt ako shat ne .. ne me trese
trewata e pyrwata stypka kym tejkite narkotici no na narkomanite samo moga da gi syjalqwam i da ne me trese kato pukwat dropgirani |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
От трева никой не е умрял (но от алкохол Е).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Въпроса е да не прекаляваш и най-вече да не ставаш зависим. Иначе нема проблеми.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
С прекаляването идва и зависимостта. В най-добрия случай, ако не си пристрастен, накрая ще страдаш от липса на мозък.
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ох пак се навъдиха тука капацитети като коня с 4 капака алфа прайм
от 8 години си пафкам и още не съм на "херинга" Тва е единствения начин да не избия кретените около мене просто.. -------------------- as time slips away
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Живи и здрави да сте и се пазете да не прекалявате все пак.
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
^^ пафкай си, бе пич, въпроса е да не става няква градация, от която в крайна сметка минаваш на херингата. капиш? до психика е
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Като си путка с "психиката" на камък и си търсиш начин "да избягаш от реалността" е съвсем логично да почнеш с трева и да продължиш с вездесъщия наркотик, който така упорито продължавате да наричате с наименованието на няк'ва риба, бидейки убедени, че е много хитро, каквото не е. Демек, пушенето едва ли ще ти изврати психиката дотам, че да почнеш да се друсаш сериозно.
-------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ама въпроса е защо по дяволите... и повечето хора които ги знам пафкат защото НЯМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ или от така наречената ГЪЗАРИЯ...обаче каква жалка гледката са...само като ги видя и ми става някво гадно...
![]() ![]() тревата е наркотик-факт (било то и лек) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 182 Регистриран: 1-February 06 Град: Пловдив Потребител N: 1139 ![]() |
Познавам хора, който пушат подобни боклуци, за да си го направят още по-весело, щото не им стига... Пушила съм и аз подобни треволяци, само веднъж, защото н намерих кой знае какво удоволствие в това да ти се връткат картинките пред очите, да ти се спи, да залиташ и да се хилиш като идиот. От страние много жалка гледка, но когато ти се случи на теб, осъзнаваш го и не можеш и не искаш да го промениш...
-------------------- Zerg or die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ей ама всички пушили 4 пъти сте големи капацитети...откакто си пафкам нито съм станал по-малоумен нито джаскам...дори по-малко се наливам с алкохол - като някой други напиващи се като свине псуващи ганджата...
освен това си завърших гимназия, приеха ме в Софийския и засега нямам невзет изпит Не ,че е голямо чудо ,но си е напълно нормално...марихауната освен ,че е вредна за дробовете - по-малко от тютюна btw - има страхотни странични ефекти...филмите ти влият по-много различен начин, подсилва и удължава удоволствието от секса - девствените да си закрият очите от срам, и ала-бала глупости ,които са известни на половината от "капацитети" във форума ,които много добре знаят тия неща ама по-някаква причина само плюят и пишат простотии Вместо тревата да се легализира и държавата да печели някакви пари от това , пушачите на ганджа трябва да внимават да не ги хванат дори с 1 цигара заради малоумните закони... и т.н докато накрая всички заживели щастливо преди Митьо Пищова не им налетял и форума бил закрит Тва ,че има кретени ,които си мислят ,че е модерно да пафкаш - сигурно е било през 80-та година в Сингапур - не е мой проблем...има и разни псевдо фенове , метъли , критици и т.н и следащия път вместо да споделите как познавате някакви кретени , които пушели марихуана или сте били достатъчно тъпи да попаднете на "друсана" ганджа си спестете простотиите и не поствайте ай лека и да знае всеки галфон ,че и Спартак Варна е бил шампион -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Чудо на чудеста...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 449 Регистриран: 17-November 05 Град: Бирария "Улицата" Потребител N: 1024 ![]() |
че кой не пуши...
-------------------- Cry, Die, Pray, Bleed... My Angel
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
че кой не пие...
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^&^
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
АЗ (не пуша. не съм пушил, не съм опитвал и нямам намерение да пуша лайна)
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като си путка с "психиката" на камък и си търсиш начин "да избягаш от реалността" е съвсем логично да почнеш с трева и да продължиш с вездесъщия наркотик, който така упорито продължавате да наричате с наименованието на няк'ва риба, бидейки убедени, че е много хитро, каквото не е. Демек, пушенето едва ли ще ти изврати психиката дотам, че да почнеш да се друсаш сериозно. ![]() Причините за "почването" и "свършването" с наркотиците са си чисто персонални. Непонятно ми е защо се дъвче едно и също вече толкова време. Някои продължават, някои не. Въпрос на избор, който вече е толкова разтегливо понятие, че нямам намерение да пиша и мисля, че всеки един тук може да си направи всички възможни комбинации самичък. Относно извратяването на психиката...лично познавам хора преди и след тревата...разликата е огромна, но това пак не е "теорема". Сега някой ще ми каже, че винаги се изказвам прекалено общо, аз ще кажа, че ако не иска някой да се изказва под общ знаменател, трябва да говори общо, а за подобни неща това е толкова локумена тема, че си е ![]() пс намерил за рибата да се хване, за да доказва, че се пишат безсмислици. не смятам, че това е забавно бтв ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
narkomani ..ako shtat da se trowqt ako shat ne .. ne me trese trewata e pyrwata stypka kym tejkite narkotici Phahahahahah!!! 4akai,4e za malko da se otrovq ot smqh! Da se tvurdi,4e edin vid opiqt zaduljitelno vodi do upotrebata na drug podoben e nelepo.Pro6tavai,no az pu6a ot 8-mi klas (za informaciq sum na po4ti 20god. ve4e) i dori ne sum 6murkala amfeti,a po tvoite dumi ve4e trqbva6e da sum v Buhovo. Kefi me da pu6a.Veselo mi e i ot vreme na vreme go pravq.I vupreki tova mislq 4e sum dostatu4no stoinosten 4ovek s celi i stremeji ,ne po-niz6i ot tvoite -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък знам някои от историите ти
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PHENCYCLIDINE ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 925 Регистриран: 3-November 04 Град: Sofiq Потребител N: 654 ![]() |
Bog 6te te nakaje za tezi dumi,povqrvai!
![]() -------------------- STREETS SEEMS UNEVEN WHEN YOU'RE DOWN.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А не може ли ти в качеството си на богиня да ме...... накажеш?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
В Бухово нямаше ли изоставен уранов ридник? Както и да е...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Не знам, но според мен няма смисъл изобщо да започваш, дори и да не може да се пристрастиш, пушейки през месец-два примерно, пак си е вредно. Супер тъпо е според мен.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Не пуша
![]() ![]() ![]() Едит:500 пост ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пушеики по 1-2 пъти месечно чак е полезно
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
По принцип пуша ама рядко... иначе нз кво сте пушили че да ти се гади после
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 487 Регистриран: 26-July 06 Потребител N: 1476 ![]() |
Аз съм пушила няколко пъти и ми беше хубаво. Но не ми харесва картинката на постоянно напушени хора. В това отношение не мисля, че има голяма разлика между хората, които пушат много и тези, които пият много. Положението е еднакво зле. Тревата като всекидневие едва ли е най-правилният избор, макар че ето ей тук едно опровержение.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Е, аз познавам човек на 80 и кусур години, който пуши по 2-3 кутии цигари на ден, минимум, и ако го питаш, ще ти каже, че е жив заради тях. Същия power of imagination. Истината е, че не е хубаво да живееш толкова много, затова е най-препоръчително тровенето с натурален въздух от улиците...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
Мразя коз
![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^Обичам коз
![]() ![]() дори и да не може да се пристрастиш, пушейки през месец-два примерно, пак си е вредно през час-два ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 125 Регистриран: 11-March 06 Град: In the Shadows Потребител N: 1208 ![]() |
Оти ми е?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
^Обичам коз ![]() ![]() дори и да не може да се пристрастиш, пушейки през месец-два примерно, пак си е вредно през час-два ![]() ![]() Много ми е чудно колко ще затъпееш ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 40 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1693 ![]() |
Преди пуших щото си нямах никва работа и се чудех кво да рпавя по цял ден са вече не ползувам таквиз неща
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха сега правиш фотографии подобни на подписа си
![]() -------------------- as time slips away
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
хахахахах не казвам
-------------------- Born into a field of flowers, to slowly wilt away
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 77 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1830 ![]() |
Не.
-------------------- Victims, do your job!
Die now - for your own good! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 431 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1829 ![]() |
Другият път - тема "Боцкате ли се".
Sheltered by wings, delicately smothered by blindness Released among the wolves, thus molded by resistance Ridden by the clawed hoofs of tyrants The fruit of other worlds, but grown by loneliness Concealing a black soul, and but sensing the beyond Uniquely grown from within Shimmered by a darker night, but left to solitude |
|
|
![]()
Коментар
|
|
и защо...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Или тема " Боцкате ли"..... и колко често
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 2-February 07 Потребител N: 1827 ![]() |
Пуша коз.
Понякога да избягам от себе си и света По някога за да се върна в него Понякога за да се чувствам добре,друг път-за да се чувствам зле Последния път,на партито на Магистус и Фанатик,за да се отдам на музиката и прекрасната жена която беше до мен. -------------------- Живей бързо,умри млад,за да бъдеш красив труп и готини мадами да те оплакват.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 11:16 PM |