![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 12-February 06 Потребител N: 1156 ![]() |
тази група много ме радва и ми интересно какво мислят другите за нея. Нека всеки сподели... Разбирасе ако сте ги чували защото са малко по-безизвестни от другите групи. Може също да кажете какво мислите за стила им, аз смятам че е MetalCore
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 12-February 06 Потребител N: 1156 ![]() |
никой ли не ги е чувал е...ето защо не бива да се слушат само комерси
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Добре де. Не е като никой да ни ги е слушал.Пък не са и толкоз безисзестни хеах. Не ме впечатлиха особено.
Браво че те радва. Доволен? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ами да си кажа с много слушане и лепа брена може да му хареса на човек.пък групата е доста добра,а ако не беше бешзвестна нямаше само ти да си писал в темата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Той е тя.
Ето, и аз пиша. Доволен? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Сега какво? Дразниш се, че никой не отговаря в темата? Защото групата е неизвестна, а ние сме тъпаци, които дънят само комерс?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
аман от напукисти...пък кой е тя ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Cuntkiller е тя.
Намерих някъв албум на въпросната група. http://store2.data.bg/neodrummer/August_Bu...ker_-_2005-Spn/ Сега като сме го слушали, може и да кажем какво мислим. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ем който слуша по-твърдо ще му харесат(не говоря за дет,блек или някви такива брутални изпалнения)...хеви металите изобщо да не си правят труда да ги свалят....
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Хах това за Лепа Брена беше "много добро". Не е задължително да слушаш една седмица до полуда някоя група за да разбереш, че не те впечатлява особено примерно. Не зная защо но на мен примерно ми звучаха все едно съм ги слушала преди... Пък и сред средите на слушащите метълкор не е толкова неизвестна. Щом няма активност в темата явно просто няма много хора съсредоточили се в тоз стил хах. Това че групата ти допада не значи, че трябва да си толкова нападателен. хеах
edit: Що пък аз и блек слушам хаахх Пък и метълкор лел |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(videodrone @ Feb 19 2006, 12:37 PM) ем който слуша по-твърдо ще му харесат(не говоря за дет,блек или някви такива брутални изпалнения)...хеви металите изобщо да не си правят труда да ги свалят.... Това трябва да влезе в архивите на Что Делает? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На втората песен съм. Дотук ме радват. Не, че е нещо уникално, но е добро.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 27-January 06 Потребител N: 1128 ![]() |
доста са зле
![]() -------------------- ...I'm just a pretty boy, living in this fucked up world...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Faget @ Feb 19 2006, 02:30 PM) доста са зле ![]() АХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^И аз съм на мнението на сеп
![]() Иначе албумчето радва. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ей нека се разберем,на никой не натрапвам групата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пичът е с ник "Faget" и е фен на Korn = мнението му няма никакво значение.
Мене бандата ме накефи, въпреки че не е нещо отвъд клишето на съвременния метълкор. Мязат на Unearth доста, според мен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 312 Регистриран: 29-August 05 Град: София Потребител N: 919 ![]() |
Не.
-------------------- balkan hardcore turbofolk
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:26 PM |