![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Еми така де...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
;)Хора слагайте моля ви някакъв междинен отговор
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ми аз нароочно не съм сложил междинен отговор
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Слушах ги и аз на времето. Сега обаче не могат да ми задържат вниманието и за половин песен. Гласувам негативно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Гласувах "за". Добра си е групата.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Не веднъж съм го казвал, но ако не бяха HammeFall и албумът им Glory To The Brave през 1997ма, вероятно мелодичния power метъл щеше съвсем да зачезне. Те съживиха сцената и благодарение на тях старите хеви групи, които бяха позалязли, отново започнаха да привличат интерес, а на хоризонта започнаха да се появяват и множество млади групи, на които тепърва предстоеше да изгреят. До ден днешен Hammefall са си законодатели в метъла, пълнят залите си и продължават да правят качествена музика, най-малко за това феновете на мелодичния метъл трябва да ги уважават.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^+1 както се казва.
-------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Oще +1,много добро изказване Морт.Като гледам гласовете за "супер са" превъзхождат доста тези за "не струват".Оо той бил само един
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Покрай тези теми започнах сериозно да осмислям мнението си за някои групи,ще се опитам да го кажа така:Hammerfall са група,която много уважавам,особено заради "Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken","Glory To The Brave " и още няколко неща,музиката им ми звучи плътно и обогатено,добри сола,техника,а и гласът на Joacim те пренася някъде...Много хора се подиграват заради имиджа им(което малко ми напомня същата история за Manowar),вярно,дразнещо е понякога,но не може да се сравни с удоволствието,което изпиташ,когато си пуснеш диска им,независимо че са изглеждали идиотски(не ме бърка,ако ще и да излязат с мечове).Същото е и с други банди,важното е да си доволен от това,което чуваш.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Аз съм споменавал и преди, гласът на Joacim Cans е много качествен, и на мен лично ми харесва в балади... Затова и харесвам баладичните парчета на Hammerfall. А останалите музиканти със сигурност са много добри, но по-бързите парчета на Hammerfall определено не ме впечатляват. В интерес на истината, знам и по-скучен и еднообразен пауър, но това не е плюс за Hammerfall... Проекта на Joacim Cans - Cans ми се нрави, но не бих си го купил на оригинално CD, както се казва...
По принцип не се интересувам от имиджа на дадена банда. Аз самият обичам приказки... Но трябва да са направени наистина с вкус. Не харесвам Hammerfall, но не ми и пречат. Не гласувам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
С тая тема само доказвате, че сте повече тия дето разбират от музика колкото лявото ми мъдо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато папата говори форума мълчи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Ами кво очакваш да ти кажа? Дори не съм им слушал цял албум. Като хвана техен клип по телвизията не мога да го изтрая до край преди да сменя канала. А освен това повечето хора, които слушат такива банди, не знам защо, но обикновено ми правят впечатлението на безобразно глупави.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Безобразно глупави за теб само може би
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
А ти какви неща пишеш за Korn(примерно), о клиторе на двойния стандарт?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ми пиша си о анале на гей
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хъхъхъхъхъхъхъ...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Обаче мисля да спра, че не ми е интересно
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Хамърфол са добра група, много при това. В началото с композитор като Jesper Stroemblad, издигането им беше неизбежно.
Клиповете-да-страшно глупави са. Не разбирам как едно зелено чудовище може да гони група тийнейджъри и това да е към песен като Renegade. Но пък с последния клип, който не е чак толкова малоумен, нещата се променят. Въобще групата е вече класика. Както и да я обсъждаме, фактите са налице. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
sux
![]() Manowar too -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Много харесвам HammerFall. Една от любимите ми групи.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 412 Регистриран: 21-January 05 Град: Dirty olde town of Sofia Потребител N: 729 ![]() |
Чукопадците са доста приятна група. Мелодични, могат да бъдат както неангажиращи, така и надъхващи.. е, не са най-великата група, но имат някои много добри песни.
Само не разбирам как след чудесния Crimson Thunder можаха да пуснат такова нещо като Chapter V: Unbent, Unbowed, Unbroken.. има няколко хубави песни, но другото е пълнеж.. Общо взето доста разочароващ албум. А клиповете им наистина са доста дървени. Този към Blood Bound е доста свеж и професионално направен в сравнение с останалите и на пръв поглед прави добро впечатление. На втори вече.. групата свири върху чука на Тор.. и свири върху чука.. и това е цял клип. На практика не става нищо. А Канс е заучил две-три движения с ръцете и през цялото време ръкомаха едно и също. Е, то какво толкова да правиш върху гигантски чук, ще кажете. Ами да де, да бяха измислили нещо по-разнообразно ![]() И за да не завършвам негативно, ще кажа още веднъж, че групата е добра и гласувах за "Супер са" ![]() -------------------- To light a candle is to cast a shadow...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Кефих се на времето на Legacy Of Kings. Но само този албум. В следващите си албуми буксуват на едно и също място. Само едно инструменталче - In Memmorian прави изключение.
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Според мен са скучни и репитативни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
^ Първо се научи на правопис и после ползвай чуждици...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^А той речетативни ли имаше предвид или и аз съм тъп О.о
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Най-вероятно имаше предвид повтаряеми, но човек като чете неграмотни писания, е трудно да бъде сигурен...
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Имаше в предвид "репетативни". И не се хващайте за глупости, защото, не че го защитавам, но пичът ви изпозатвори устите в другата тема.
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имаше в предвид "репетативни". Такава дума няма. ![]() А точно stage едва ли е в състояние да затвори устата на когото и да е с неговите умения да води спор... ![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Преди месец някаде доста се бях "зарибила" да кажем по Хамър Фол....Нещо ми мина мерака, Дали защото една приятелка ми продъби главата на тема Хамър Фол или защото в един момент пускайки някой албум започваш бавно да усещаш как почва да ти лази по нервите....
Не,нямам нищо против Хамър Фол,даже ги харесвам. Баладите повече. Ама не винаги. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
^Кое по-точно от албумите ти лази по нервите? Звука или предразсъдъка? Просто не стана ясно от по-горе написаното.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Аз най-послушно си пускам Glory To The Brave(въпреки че едноименната песен е....
![]() Музиката. Не,ни за миг не казвам,че са слаби музиканти, просто отношението ми към всички подобни стилово групи е малко противоречиво. Има моменти в който ги обожавам и други в който са си живо наказание....сигурно карам тежък пубертет.(и производните му) ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Taka си и помислих,разбрах те.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аз най-послушно си пускам Glory To The Brave(въпреки че едноименната песен е.... ![]() И аз тия дни си я връткам нея,заедно с Riders on the Storm и Crimson Thunder.Като казах на един приятел преди време,че последните две са ми едни от най-любимите на HammerFall и той заяви:"Ми нормално,те кяк'ви братовчеди ти се падат нали си издънкатана бурята"О.о Каквото и да се говори,HammerFall oтвсякъде погледнати са си талантливи творци,не чак толкова много,но все пак талантливи... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Абе доста си мислих дали въобще да гледам темата, защото все повече чета някакви глупости. Въпреки, че е забавно.
Абе групата е дразнеща на моменти, това винаги го има, но лично на мен ми харесват и то не само заради самата музика, а заради това, което съм научила от там ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
ХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 Айде да попитаме Warrior Of Icе дали няма: Цитат Според мен са скучни и репетативни. Това е негов цитат от една друга тема...не е точен...понеже ме мързи да търся п.п. Хамърфол на сапун ![]() п.п.п. scion да...тъп си -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Репетитивни е думичката, идва от repeat.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат Според мен са скучни и репетативни. Това е негов цитат от една друга тема...не е точен...понеже ме мързи да търся Теб сигурно и в часовете по български език те е мързяло... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
ае Hammerfall мноо ме кефат !!! албума Glory to the brave i Chapter 5 са супер =)))) а и Warrior of Ice =))) Вярно че са доста леки , но отпускат много ! =))
np : Hammerfall - Hearts on Fire -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
пише се репетитивни. Аз пък съм срещал думата написана и по двата начина. С 'а' ми се струва по-добре, защото репетитивен ми звучи като репетитор или репетиция, а в случая говорим за по-различно повтаряне ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Думата се изписва правилно по един-единствен начин. Питай някой, който е компетентен по въпроса (литератор, да кажем) и ще потвърди.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някои хора просто не усещат кога да спрат.
![]() -------------------- We live to fight the hand of doom,
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
не съм им много голям фен но ги харесвам но не ми допада това че много се вживяват
а и няма да гласувам щото няма междинен отговор -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 277 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1316 ![]() |
;)Хора слагайте моля ви някакъв междинен отговор ![]() и аз със хамерфол прослуша (също и Manowar ) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 60 Регистриран: 20-July 07 Град: Plovdiv Потребител N: 2239 ![]() |
Hammerfall винаги ще си останат една от любимите ми групи
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Не струват!
Всичките им песни са еднакви, предполагам се учат от свойте прадеди Самовар. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 435 Регистриран: 1-November 07 Град: У нас си Потребител N: 2400 ![]() |
Хъмърфал са си прекрасна група! Тука отговора е един-"Супер са"....
-------------------- зъЛ тип
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Незнам дали съм писал преди във форума за тази група, но според мене тази група беше до Legacy Of Kings. Renegade е учебник за пауър метъл албум откъм звукозапис и свирене, но усещането за deja-vu или deja-ecoute е ушевадно. В Crimson Thunder има едно велико инструменталче - In Memoriam. Иначе като цяло е далече от класата на Legacy.. .
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ От Crimson Thunder песничката е една - Angel Of Mercy
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Супер скучни са ми и въобще не ми звучат епично! А и чичко Канс яко пищи... Принципно много се кефя на пауър метъл, но Хамърфол така и не успяха да ми харесат...
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Те са ТИТАНИ.Несравними са,велики са,нямат равни!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Супер скучни са ми и въобще не ми звучат епично! А и чичко Канс яко пищи... Принципно много се кефя на пауър метъл, но Хамърфол така и не успяха да ми харесат... На абсолютно същото мнение съм! По едно време им бях почитателка, но нещата се променят. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
стаат
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
FOLLOW THE SIGNS OF THE CRIMSON THUNDEEEEEEEEEEER
тааааааара рарарарарараааа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Лет дъ хамър фоол
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
Never surrender, with glory well fall
![]() -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Хубаво е да има по-малко такива групи.
![]() -------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
И Металика отдавна трябваше да спрат да издават такива лайняни албуми, ама няма пълно щастие
|
|
![]()
Коментар
|
|
FOLLOW THE SIGNS OF THE CRIMSON THUNDEEEEEEEEEEER тааааааара рарарарарараааа ![]() The Riiight to be Wroooooooong!! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
HammerFall
![]() ![]() ![]() -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Така и не успях да ги харесам, при все, че харесвам пауър метъл.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
Аз съм "ЗА".
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Страшна банда, но не одобрявам новите попълнения. Особено новия китарист не може и на малкия пръст на Stefan да стъпи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Eдна от групите, които продължавам да си пускам с най-голямо удоволствие години наред, като нищо са и сред най-въртяните ми такива. Pontus е добър китарист, доста ме накара да зацикля на "Something for the Ages", да кажем. Не че може да се сравнява с "In Memoriam" и компания, но човекът си свири годно като за стандарта на албума. Че Stefan е незабравим - да, но пък дори той не можа да ме накара да заобичам повече един "Threshold" с изключение на 1-2 песни. Инак като прибегна до "Crimson Thunder"/"Renegade", няма спирка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
Когато излезе първият им албум, беше с олд-скулно звучене и ми допадна доста, но след това нещата им се развиха в малко по-друга посока, но общо взето запазиха линията и не се подведоха по новия саунд на звучене, който срина доста стари банди.
Като цяло доста класна банда и поддържат висок ниво. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() virtual sentinel ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 692 Регистриран: 28-February 08 Град: София Потребител N: 2612 ![]() |
С нетърпение очаквам пак да наминат за концерт у нас.
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 09:13 PM |