![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Na 30 god. sum imam semeistvo i edin mlad heavy metal na 2 godini.Sega chakam oshte edin.Ako imate vuprosi pitaite,taka shte mi e po lesno da si kaja vsichko
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здравей!
![]() Ще пишеш на кирилица, защото това е правило, всички го правим, а ако ти е по-трудно - ще пишеш по-бавно. Иначе откъде си и с какво се занимаваш, работиш ли? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Правил ли си секс с две жени?
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Stage, тъпако, почваш да дразниш. Имам забрана да кажа това, което имам да кажа, но ти го знаеш.
На новодошлия-Добре дошъл. Въпроси-името е важно нещо, какво работиш, как прекарваш времето, имаш ли време за музика и колко-ето такива неща. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Аз съм менажер във фирма занимаваща се с услуги по домовете. Харесвам всякакъв вид метал, сега основно слушам Arch Enemy. Споделете ми нещо за тях.
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свалих си един техен концерт на видео и няколко клипал. До колкото разбрах, преди това са имали друг вокалист.
Благодаря ти за предложението,но за сега имам всичко тяхно. Ако ти имаш нужда от нещо ми кажи. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
![]() Добре дошъл тук. Поздравления за хубавото метълско семейство!!! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Добре дошъл
![]() -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Извинявам се на Warior of Ice, че започнах да пиша на латиница, но ми е много трудно с кирилицата.Вече ще се старая.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Здравей и от мен...така и не разбрахме как се казваш
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Казвам се Асен
Малкия метал се казва Самуил и обича Nightwish ![]() Обича и "Детсво мое" ама това е друга тема ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Асене, я сподели, как е да си семеен? Защото всички знаем, че колкото и добре да живее човек...
![]() И разбирате ли се със жената на тема музика? Защото моята жена (един ден де) искам да е метълка, фенка на Арсенал, да обича коли и бира... и по възможност да е жена. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^E що бе,аз познавам такива момичета.Изпълняват всичките ти изисквания,само без това да са от Арсенал
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моят любим отбор е Valencia. Жена ми въобще не слушаше метал когато се оженихме. След време започна да го харесва,а сега е по-голям фен и от мен
![]() Когато се оженихме,приятелите на жена ми бяха обикновенни хора ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
На мен винаги ми е било интересно коя е първата група, която така да се каже те е зарибила по метъла, даже и такава тема си имаме в раздела за музика.
едит:ето ти линка http://www.metal-world.info/forum/index.php?showtopic=173 Инсарчър, ела да те гушна ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Slash благодаря ти за снимката на Arch Enemy, аз наистина много ги харесвам.
Първата група е Accept още 84 година ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 8-April 06 Потребител N: 1277 ![]() |
определено влияеш на хората - това е добре
![]() ![]() и поздрави за детето - като стане на 8 му купи кубинки ![]() -------------------- In a world so far away
At the end of a closing day A little child was born and raised Deep in the forest on a hidden place Mother never saw his face... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малкия е на 2 години и 3 месеца кои знае след време в у-ще какви акъли ще му доидат.Сега харесва всичко което харесва и на тати
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
Интересна тема се оформя.
![]() ![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вярваи ми,че много исках да е метълка,но съвременната техника показа че ще е метълче
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Този линк е за темата футбол:
http://www.metal-world.info/forum/index.ph...pic=189&st=1020 Там определено ще ти е итересно ![]() А на този лнк може да м отговориш на въпрос номе уно: http://www.metal-world.info/forum/index.ph...topic=3503&st=0 ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ти за линкал. Моят фаворит за спечелването на шампионската лига е Vilareal. Съжалявам ако съм обидил някои,но те са моя фаворит.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Доколкото разбирам човека не е малоумен, stage.
![]() conguestadors, в другата ти тема се поздърпахме, та да кажа пак добре дошъл и да не оставаш с неправилно впечатление за мен. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ти за приема, извиняваи и ако аз съм те засегнал с нещо. В момента изжевявам труден период-баща ми почина преди седмица и от тогава това ми е първата среща с нормални хора. Благодаря ви за посрещането.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Много кофти когато губиш най-близките си хора.
![]() Надявам се тук да намериш нови приятели, пък били те и онлайн. Поздрави на семейството ти. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря за поздрава. Искахме да е българско царско име. За име на втория ни син сме се спряли на Иваило, но още мислим. Даите предложения
![]() ...и къде по дяволите е и-краткото на моята клавиатура... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пробвай с бутона "j".
![]() Владимир, Александър, Асен, Борис? ![]() Преставам, хехе... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ПринЦецка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1227 Регистриран: 5-October 05 Град: Pyce Потребител N: 962 ![]() |
О, Ивайло е много хубаво име. Толкова хубави Ивайловци познавам!
![]() -------------------- Наоколо е светлина и мрак - едновременно! - звуци и безмълвие, болка и наслада, смисъл и безсмислие, отрицание и възторг, Север и Юг.Наоколо е ексил без спомени, безкрайна умора и волтова дъга от високо напрежение. Стени, за които епидермисът съобщава, че са изкъртени. От чужди изстрели? От собствени зъби? - какво значение има това! - пещерата е ехо на детската люлка и Лот се люлее, хванал се с две ръце за пръчките (ако все още има ръце!), все по-високо и по-високо - главозамайващо е! Ще се превърти през глава! - докато люлката се превърне в катапулт и го изстреля в самото сърце на ...Бога. Сигурна съм, че в живота има две неща, на които може да се разчита: удоволствието на плътта и удоволствието на литературата. Аз имах щастливата съдба да събера и двете и да ги изпитам заедно изцяло. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Последно четох книгата на Божидар Димитров "12 мита в българската история" и определено ме впечатли историята на "селския" цар Иваило. Горещо ви препоръчвам тази книга.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много си искрен Асене, рядко качество.
![]() Аз между другото също искам красиво, българско име за децата ми, но какво съм седнал да пиша за жена и деца... Иначе Валенсия винаги са ми били доста симпатичен отбор, защото играят Футбол. И двата пъти, когато играхте финал в ШЛ, стисках палци аз вас. Уви... ![]() И разбирам пристрастията ти към Виляреал, щом си фен на испанския футбол. Но пък моята мечта е да видя моят любим отбор от повече от 10 години - да вдига Купата на Шампионите, и съм убеден, че това ще стане. И споделяй, ако зациклиш на някоя нова група, както в момента на Arch Enemy... Наистина много правилен избор. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пожелавам успех на Arsenal. Те заслужават да спечелят. Кажи ми нещо за Die Apokalyschen Reiter. Много ме кефят.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами имам само "Samurai" и "All You Need Is Love" - съдейки по тези албуми, ги намирам за много оригинална банда. Не знам ти кои албуми имаш, аз ги теглих едно време, когато беше лесно да си изтеглиш нещо for free.
Аз искам да ти препоръчам Evergrey, ако не ги знаеш - като нещо ново и оригинално. Не знам кои са любимите ти стилове метъл, но тази банда обхваща доста и има един вокал с много специален глас... Благодаря за Арсенал! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Определено не съм ги слушал и още сега ще ги заредя в DC++. Общо взето нямам ограничения в метала. Ако имам любими групи те са, Judas Priest, Iron Maiden, Helloween, аз съм израснал с тях.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чудесно!
![]() Ако дръпнеш цялата дискография на Evergrey, ти препоръчвам да започнеш с първите им три албума - "The Dark Discovery" е с много суров звук, "In Search Of Truth" е може би най-нежния, а "Solitude, Dominance, Tragedy" е нещо средно между другите два. След това идва "Recreation Day", който е нещо като "Images And Words" на Dream Theater, тоест - фрашкан с най-големите им хитове досега, "The Inner Circle" си е пак със свой собствен характер... А най-новият им "Monday Morning Apocalypse" е много директен и мощен и определено с голям потенциал. Като спомена Judas - хареса ли "Angel Of Retribution"? Мен лично много ми хареса... Лека нощ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И на мен си ми хареса много. В момента свалям два албума и три клипа на Evergrey. Като ги чуя ще ги обсъдим
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Здравей и от мен, добре дошъл си
![]() Интересно ми е в коя държава си бил до сега, ако не е тайна ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравеите.
![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Последно четох книгата на Божидар Димитров "12 мита в българската история" и определено ме впечатли историята на "селския" цар Иваило. Горещо ви препоръчвам тази книга. И според мен книгата е задължителна, но съм останал с убеждението, че Божидар Димитров обича да се изхвърля от време на време. Добре дошъл. Приятно писане! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря. Знаеш ли за други негови книги.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Аз като гледам малко укъснявам, ама по-добре късно, от колкото никога. Добре дошъл, приятно отработване на кирилицата, като гледам вече те зарибиха по евъргрей
![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
^^ Чел съм и за цивилизациите по нашите земи. До 9 ги изкара. Иначе доколкото знам има изкарани доста книжки. Аз съм чел само тези две, но мнението ми се базира и на статии, които съм чел и на предаването му по първа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Здравей и от мен. Навъртай се край форума тепърва ще научиш за още десетки стойностни групи.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 33 Регистриран: 9-March 06 Град: Humid Teenage Mediocrity Потребител N: 1205 ![]() |
Добре дошъл и от мен! Arch Enemy
![]() -------------------- This reflection in the mirror
Can it really be me? I see no connection With who I wanted to be |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 118 Регистриран: 10-April 06 Град: Sofia Потребител N: 1280 ![]() |
Вярваи ми,че много исках да е метълка,но съвременната техника показа че ще е метълче ![]() ![]() Здравей, heavy metal татко! ![]() Хе-хе, много яко за малките хеви металчета! ![]() ![]() Поздравления за успеха ти в популяризирането на метъла сред приятелите ви! Ти си един народен метъл будител ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
добре дошъл приатно изкарване във форума аз също слушам Arch enemy мноо ме радват
а и поздрави на малкия метъл -------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравей, Асене!
![]() Случайно попаднах на ново видео на Arch Enemy и реших, че ще израдва и теб, като голям фен... Arch Enemy - My Apocalypse ![]() Имай предвид и целият http://www.hdpvidz.com/ където качват хубави и лесни за теглене клипчета. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Бтв и на мен Арк Енъми са ми любимци. Нов клип-това е страхотно.
Интересна стана темата на човека:) -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря за клипа този го нямах
![]() Друга любима група ми е Pain. Тяхен ми е любимия клип On And On -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 07:07 PM |