![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всичко е ясно според мен, няма кво да ви обяснявам.
Аз гласувам за Megadeth(ХА! ![]() Любимия ми албум на Megadeth е So Far, So Good... So What?. На 'Tallica - Justice(мноо ясно!). П.С. Justice> So Far > Peace Sells > Rust In Peace> Youthanisia > Puppets > Lightning > Всичко друго на Megadeth > Всичко друго на Metallica П.П.С. In My Darkest Hour > Всичко друго на Megadeth -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 90 Регистриран: 17-September 03 Потребител N: 267 ![]() |
megadeth в периода с marty friedman, не че chriss poland и al pitrelli са лоши китаристи, но лично за мен friedman придаваше един особен звук на megadeth.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Гласувах за Megadeth. Макар нещата на Metallica до ...And Justice (вкл.) за мен да са над всичко, правено от Mustaine и компания, цялостното звучене и развитие на Megadeth натежа повече. Останаха верни на стила си до края и макар в последните си неща и те да позалитнаха към комерсиалното звучене (както посочи Стефан), преходът не бе така краен, нито Risk и The World Needs A Hero страдаха от липсата на творчески идеи, която мъчи Metallica от 96-а насам.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Всъшност Risk сигурно е най-жалкия албум който някога съм чувал. Съвсем бях забравил за него като писха темата. Хах!
St. Anger >>>>>>>>>>>>>> кучето ми как пърди >>>>>>>>> Risk Ама тва е. После се осъзнаха. The World Needs A Hero беше наистина завръщане към корените. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
И аз гласувах за Megadeth, а като всички казват че гласуват за Megadeth много ми е интересно как гласовете са почти поравно.
![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Явно има законспирирани фенове на Metallica, които не се обаждат...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
![]() ![]() METALLICA ![]() ![]() ![]() ![]() Ride The Lightning i Masters Of Puppets > absoluitno vseki metal album ![]() A nai velikata pesen izobshto e Creeping Death ![]() -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ride The Lightning i Masters Of Puppets > absoluitno vseki metal album A nai velikata pesen izobshto e Creeping Death Преди 3-4 години щях безусловно да се съглася с това... Creeping Death наистина е нещо зверско, най-силната песен на Metallica според мен. Но съдейки за цялостното развитие на бандата, дори няколкото им големи шедьовъра трудно могат да компенсират последвалата "масова разпродажба". ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Awe Metallica gi uvajavam nai-mnogo zaradi Master of Puppets tva im e nai-welikiq album
-------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Anti-Everything ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 536 Регистриран: 4-May 03 Потребител N: 91 ![]() |
Megadeth, като изключим идиотското име, повече ми харесват.Особено ме кефят и някои техни кавъри - на Сабат и Алис Купър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Mисля,че името Мegadeth означава броя на жертвите от газова атака или нещо от тоя сорт.Даже съм виждала майтапчийски монтаж с порта на концлагер,на която вместо обичайното "Arbeit macht Frei" пишеше Megadeth,но за съжаление не мога да ви дам линка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 28-July 03 Потребител N: 215 ![]() |
Metallica nikoga ne sa me radvali istinski, Megadeth - da
-------------------- A fatal disguise is what you call holy.
Where is god? I want you to show me. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 18-September 03 Потребител N: 268 ![]() |
![]() -------------------- I'm running free!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Sep 22 2003, 01:43 PM) Явно има законспирирани фенове на Metallica, които не се обаждат... ![]() Или просто не могат да ни удостоят ( ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ЛЕЛЕ! Тука есе мога да напиша! Принципно в първия албум на Металика и първия на Мегадет... Металика са класи напред! ЗАЩО? Ами защото просто Мустейн свири заедно с Хетфилд и Улрих
![]() Но що се отнася до китарите! Мустейн винаги е бил по-добур от онова малцинсвено човече (НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙТЕ ЧЕ НЕ Е МАЛЦИНСТВЕНО А ОТ ХАВАИТЕ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА! ТОЙ СИ Е ИДИОТ, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗСВИРИ СОЛОТО НА МУСТЕЙН ОТ 4 Хорсмана (които всъщност са 5, но единия ги е напуснал преди да станат известни ХХХХХХХАААААААААХХХХХХХХААААААААААХХААААА)) Кирчо! Така! Дори и Марти и Поланд и всички други изгонени и наети китаряги от шефа ![]() А за баса! ЗА БОГА ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ БАСА В ПЕСНИТЕ НА МЕТАЛИКА? НЕЕЕЕ! За сметка на Мегадет! Елефсан е МНОГООО Добъе! А за барабаните... за бога, защо всички викат, че Улрих е бог? Хахахаха! Та той не може да изсвири барабаните на Овъркил - Моторхед! ЗА БОГА! Та барабаниста на Моторхед, който ги свири е престъпник, който е бил извън затвора само докато Моторхед са биил с него ![]() ![]() ![]() ХАХХАХАХА! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, откъм бас Metallica си бяха железни до Master-a (вкл.), но след смъртта на Клиф...
![]() Иначе Елефсон е велик! ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Status Seeker ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 304 Регистриран: 4-April 03 Град: Kingdom Of Loss Потребител N: 56 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Sep 21 2003, 08:57 PM) Всъшност Risk сигурно е най-жалкия албум който някога съм чувал. Съвсем бях забравил за него като писха темата. Хах! Ама тва е. После се осъзнаха. The World Needs A Hero беше наистина завръщане към корените. Тука яко се разминаваме... За мен поне Risk е един страшно ценен и интровертен албум, албум не направен на сила, а от душа... докато The World Needs A Hero си беше един вид направен с мисълта да се хареса на старите Megadeth фенове, но някакси не е истински! Но иначе Megadeth управляват много повече от Metallica и като музиканти и като какво ли не ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 8 Регистриран: 26-September 03 Град: Sf Потребител N: 280 ![]() |
starata Metallica si beshe ... abe beshe si metul, sega ima kuntri s poveche zvuchene ot metallica
![]() principno ![]() -------------------- ..:: The Divine Head Full Of Air ::..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() Ех, Меtallica... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
само факта че не съм се образовал достатъчно с мегадет ме спира да избера металика..но най-вероятно тях ще избера
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Позволи ми малко да не се съглася с теб!
Не мисля, че когато баса дублира китарите една окатава по-ниско разбира се и свири сам рут нотите от акорда е ЯК! Няма тези чисти басове на Мегадет камо ли соли или нещо друго... ПРАЙМАС са с най-добрия бассист! И това не е Роб! Все пак.... в момента точно слушам Райд дъ Лайтнинг и колкото да се опитвам не забелязвм некъв особен бас ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Все пак.... в момента точно слушам Райд дъ Лайтнинг и колкото да се опитвам не забелязвм некъв особен бас В теб е проблемът... ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
For Whom The Bell Tolls е сигурно парчето с най якия бас въобще! Бих споменал и Orion сищо!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще кажа две неша:
1. Хмммммммммммммммммммммм ![]() 2. Всъщност имах предвид, че слушам ПЕСЕНТА райд...... а не цлия албум де ![]() нз За For Whom..... съм съгласен, а Крипинга си е гадна песен принципно ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Metallica (ama ne sum i slu6al koi znae kolko Megadeth... ama sled kat e ne6to s deth/death na4i e qko!!! )
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sturmfuhrera, мен ако питаш, Creeping Death е едно от най-техничните парчета на Metallica, има и невероятна атмосфера... Но както обикновено, всичко опира до вкуса.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честно казано много се радвах на тва парче, но... от музикална гледна точка е бедно! но.... зависи от МОМЕНТНОТО състояние!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
iskam da si smenaq mnenieto:) !!!! Glasuvah za Metallica iskam da se wurna na Megadeth
![]() ![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(Ed_Hun†eR @ Oct 3 2003, 09:33 PM) iskam da si smenaq mnenieto:) !!!! Glasuvah za Metallica iskam da se wurna na Megadeth ![]() ![]() ![]() hunter za6to 4ak sega ![]() ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хахахах! Така си требе! МЕГАДЕТ ЗАВИОНАГИО!
I DO IT FOR MY LIFE ![]() (пея си една тяхна песен ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
![]() I vse pak ... za men Metallica sa po-bavni , no imat po muzikalna i meloodichna i brutalna( ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Според мен Ноктурнал Мортум са по-добри от Луцифигум,но ако трябва да казвам кои ми харесват-харесват ми и Мистиго Варгот Даркеста и Финист,заедно с първите две групи...
-------------------- QVOD· EST· SVPERIVS· EST· SICVT· QVOD· EST· INFERIVS
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди година бих казал Megadeth. Сега Metallica. Нещо ми се е променил вкуса доста....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Sqkash Megadeth... no i Metallica zaslujawat, abe ne znam i za dwete grupi ima mqsto pod slynceto wypreki che ne obicham Metallica...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
metallica....
no razbira se starata metallica. ne mi se nravi fakta che glasa na Mustein e poroden ot defekt. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази дискусия сме я водили вече, но беше отдавна, така че - може и пак.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вещер ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1068 Регистриран: 9-February 04 Град: В. Търново / Русе Потребител N: 394 ![]() |
Те мали Мегадет са същите като Дет,Напалм Дет и Тейк Дет?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аве то това е като Dirty Muddy ве...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха... аре стига с тая Металика... тая банда така се е извратила...
Иначе МЕГАДЕТ не са по-велики... те са НАЙ-ВЕЛИКИ! А бърнт хелл... той си е зле по принцип... даде ми един ПроРок и си мисли, че ще му го върна... мухахахаха. Мързи го да плува... е такива неща... а да не говорим за неговото изказване, намерило място в подписа ми... И така... Мегадет рулз... иначе съм напълно съгласен, че гласчето на Мустейн е ужасно (освен в някои песни, където си е на мястото). Но... Мустейн звучи наистина идиотски в да речем Use the man. Абе все пак Мустейн е велик! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мъстейн бе пън! Ако ще го пишеш на кирилица поне го прави правилно.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
Металика може и да не стават за нищо вече ама са прекалено големи, за да се сравняват със проекти на техни бивши членове
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(Knjaz Varggoth @ Apr 29 2004, 07:05 AM) Те мали Мегадет са същите като Дет,Напалм Дет и Тейк Дет? Ако бяха баш същите щях да ги слушам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гад, тъпо...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
kogato bqh vyv purvi - vtori klas za men Metallica bqha sinonim na heavy metal
Metallica razbira se -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 330 Регистриран: 18-April 04 Град: Bulgaria, Sofia Потребител N: 457 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Apr 29 2004, 10:23 AM) Хаха... аре стига с тая Металика... тая банда така се е извратила... Иначе МЕГАДЕТ не са по-велики... те са НАЙ-ВЕЛИКИ! А бърнт хелл... той си е зле по принцип... даде ми един ПроРок и си мисли, че ще му го върна... мухахахаха. Мързи го да плува... е такива неща... а да не говорим за неговото изказване, намерило място в подписа ми... И така... Мегадет рулз... иначе съм напълно съгласен, че гласчето на Мустейн е ужасно (освен в някои песни, където си е на мястото). Но... Мустейн звучи наистина идиотски в да речем Use the man. Абе все пак Мустейн е велик! 1) Musteine moje da bude velik samo v edna nasoka - Piene , narkotici i chukane (na dobituk) ![]() ![]() ![]() 2) Ne zasqgai temata s moia murzel ... zashtoto tvoia ne e po-maluk. 3) Spisanieto shte mi go vurnesh inache losho ti se pishe 4) Megadeth shte dostignat Metallica kogato Sturmfuhrera se nauchi da sviri na bass. 5) Citata koito pokazvash sa dumi koito sum kazal vuv drug smisul i sa izvadeeni ot konteksta . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щом казваш...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 104 Регистриран: 3-September 03 Град: The Frozen Throne,Icecrown Потребител N: 252 ![]() |
Въпреки че мразя да дискутираме една и съща тема по два пъти...
Мъстейн , с неговия брутален детски глас , с който може да направи дует с Джъстин Тимбърлейк , е бил изгонен от Металика щото е бил пиянде.Нужен ли е друг коментар.Не че в момента Металика са по-добре(Честито озвучаване на дракони , пичове!!!), но пък албуми като Kill 'Em All , Ride The Lightning и Master Of Puppets са доста по-голяма класика от албумите на Megadeth(да не говорим за "случайните" прилики).Металика > Megadeth и тва си е. -------------------- Deep Green Dark Chaos
Blinded I run down these paths By heart I know them They lead to the searing cliffs Stout they stand above the water's edge Lifeless The Emperor Is Dead ! Long Live The Emperor ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това със "случайните прилики" ме издразни адски много... за сведение на непросветените всички тези случайни прилики са, защото Мъстейн си е писал песни и след това си ги е свирил с неговата група, а не защото е крал. Да не говорим, че половината песни на Металика са крадени от неизвестни групи.
В същото време тъй наречените класики на Металика... например Сик енд Дистрой е писана от всички в бандата.... с други думи и Мъстейн. А като е станало на въпрос... главата си режа, че рифа преди солото е негов... А от музикална гледна точка Мъстейн винаги е превъзхождал Хетфилд, а за Кирето да не говорим... Лично според мен, обаче ако още в началото си беше намерил вокалист или ако беше дал повече възможност на Елефсън да пее нещата щяха да са по-добри... всъщност... има 2 песни с вокални дуели на тая група... и двете са просто велики... всъщност едното не е дуел, ама айде ![]() I MASTER FIVE MAGICS!!! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
млеле...как не обичам да пиша в теми от типа "Атом"-Долно Нанагорнище vs. "Напредък" - Малък Геран, ама понякой път просто няма начин.
Всеки си харесва тва което му харесва и си слуша тва, което го кефи - в този смисъл да противопоставяш две групи е абсолютно безсмислено. От друга страна да се поставя класиката в жанра - Металика срещу Мегадет направо си е изблик на умопомрачение - препоръчвам промивка на ушите като начална мярка, ако не помогне - промивка на мозъка, ако не помогне - лоботомия, а ако и тва не помогне - 2 седмици в тъмна стая и прослушване отначало докрай и открай до начало на Ride The Lightning, Master of Puppets, Kill'em All и тук таме Черния албум (може и не в този ред). ![]() 'Шт'урм - Мъстейн може и някога да е сънувал, че превъзхожда Джеймс след тежка вечер, но обикновено се е събуждал с махмурлук - така че това може да се приеме като нормален страничен резултат от препиване. Хетфийлд е един от основоположниците на науката "рифология" в метъла. А за бате Кирчо - ми.... свири си ся човека... не зле даже ![]() айде със здраве.. -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Големи глупости се изписаха в тая тема. И двета банди са много яки. Не знам как може някой да слуша So Far So Good So What и да пише такива простотии. Сънувал го след тежка вечер.
In My Darkest Hour >>>>>>>>>> почти всяка песен на Metallica -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 374 Регистриран: 16-June 03 Град: Somewhere Far Beyond... Потребител N: 173 ![]() |
Простотиите ги оставяме на по-сведущите в областта.
Между "почти" и "всяка" има около десетина песни - химни на траша. Ама пък какво ли разбирам .... Всичко добро, което имаше в Мегадет се казваше Марти Фридман ![]() -------------------- ...there's something else waiting
a promised destiny.... /Blind Guardian/ "The guitar is the easiest instrument in the world to play badly" - Andres Segovia |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Всичко добро, което имаше в Мегадет се казваше Марти Фридман И? Значи щом един човек е бил силата на Megadeth, групата не струва. Dave Mustaine <=> Megadeth Тука сравняваме бандите. А и освен това изказваме личното си менеие. На мене лично ми е трудно да се сетя за композиция на Metallica която да превъзхожда споменатата от мен на Megadeth, в каквото и да е отношение. *<=> - различно. По дяволите, защо няма задраскано "=" на клавиатурата? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Естествено, че изказваме лично мнение. И аз го изказах.
Мен пък ми е трудно да се сетя за такава на Мегадет. Като пък и вземем "гласчето" на Мъстейн ... 'nuf said. Доколкото си спомням, (пък и като препрочитам) не съм казвал, че Фридман е бил силата на групата. Просто казвам, че ми харесва като музикант, като свирене. И новите му издания след Мегадет значително повече ми харесват. абе накратко "не ме кефят Мегадет и тва е ся".... ps. "<>" е подходящ възприет символ из езиците за програмиране ("!=" също) символ, който се използва понякога. -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е поне някой ме подкрепи.... и това с Марти е глупост! С изключение на един албум Марти е писал само сола! А въпросният албуме познат като най-слабия на Мегадет - евър.
В същото време Мустейн <=> Megadeth... не съм 100% съгласен... Елефсон също е бил част от групата. А това, че Хетфил превъзхожда Мъстейн вече е голяма глупост! Мъстейн е по-добър китарист и солист (в смисъл на свирещ сола) от Кърк и Хетфилд взети заедно! Верно, че като вокал е зле, но.... а в момента слушам In My darkest hour... честно казано ми напомня на една велика песен на Металика - Call Of Ktulu.... писана от познайте кой. А това ме подсеща и за нещо друго. Някой да е намирал SEEK AND DESTROY в изпълнение на Мегадет. Щото разбрах, че Мъстейн си е взел правата преди годиини и я е свирил. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вече започвам леко да се нервирам ама то тва ше е от годините сигурно...
Щурм ти въобще четеш ли кво пиша? или го удряш на лична гордост - щом аз харесвам Мъстейн 'начи е велик... Казвам от гледна точка рифове и от гледна точка музикална мисъл. Да !! Продължавам да твърдя, че харесвам рифовете на Джеймс много повече! Да !изслушай жицата на Nothing Else Matters и ми разправяй, че не разбира нищо от сола (ДА ! не свири по 1000 ноти в минута, но мен лично това не ме интересува и без тва не харесвам ала Ингви Малмстийн жици). Слаш е 10000 пъти по-китарист за мен от Джеймс + Кърк + Мъстейн взети заедно... И НЕ! НЕ ГОВОРЯ ЗА СВИРЕНЕТО НА МАРТИ В МЕГАДЕТ...ГОВОРЯ ЗА СОЛОВИТЕ МУ АЛБУМИ, о, басисте!!! -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(synchu @ Apr 30 2004, 12:33 PM) Казвам от гледна точка рифове и от гледна точка музикална мисъл. Да !! Продължавам да твърдя, че харесвам рифовете на Джеймс много повече! Да !изслушай жицата на Nothing Else Matters и ми разправяй, че не разбира нищо от сола Щурма май имаше предвид чисто техническото превъзходство на Mustaine... сиреч като инструменталист, а не като композитор. За това е прав. P.S. Friedman има наистина феноменални солови неща. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Твърде е възможно, Уориъре, обаче от постингите на Щурм & Сеп останах с друго впечатление, ако е погрешно - се извинявам ...
![]() PS. Не се стягайте чак толкоз бе пичове, все пак тва е форум. Нито аз ще прослушам Мегадет нито вие ще започнете да херсвате повече Металика. Само си чешем езиците мда айде рок'н'рол форевър ![]() -------------------- ...there's something else waiting
|
|
![]()
Коментар
|
|
Warrior е прав. Това имах предвид. Но не че и другото не е вярно. А това, че Джеймс има няколко (колкото са всичките му) готини сола си е факт. Ако трябва да коменитрам малко от солата на Мъстейн са нещо добро... като изключим ВЕЛИКОТО на Механикс и това на другите песни от първия албум... добре че си е намерил солисти за групата... например ФРИДМАН.
А иначе за солата на Слеш... НЯМА кво да се говори. Друг въпрос е че Кирето е под всякаква критика. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кирето цепи мрака! Той в металика за да свири сола и та и прави. Яките рифове ги бичи Джеймс и в тва е ненадминат.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 225 Регистриран: 17-March 04 Град: Бурзумленд Потребител N: 431 ![]() |
Къде видя яки рифове при Металица?
![]() ![]() -------------------- moriabg.cjb.net
"Омръзнаха ми твойте пусти думи омръзнал си ми много, дядо попе, в гърдите пари като смърт куршума и гният по хармана мойте снопи. Преминаха на кървави кобили другарите ми в страшни преизподни и мрат в селата, в студ и без закрила, разлюбени чадата ти господни. Ракията е бяла като гибел, но виждаш ли вън месеца огромен, той спомня туй, което вчера имах, и туй, което днес е кървав спомен. Омръзнаха ми тези пусти думи, омръзнал си ми много, дядо попе, гори, гори, гори ей тук куршума и вятъра развява мойте снопи." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В първите 4-5 албума.... 6-7.... и в последни1я са добри....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
E... чак пък ненадминат...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 233 Регистриран: 2-May 04 Град: Where dragons fly into the starlit sky, in the high white tower built by magical power. Потребител N: 475 ![]() |
Цитат PS. Не се стягайте чак толкоз бе пичове, все пак тва е форум. Нито аз ще прослушам Мегадет нито вие ще започнете да херсвате повече Металика. Само си чешем езиците мда айде рок'н'рол форевър Стара истина (особено последното ![]() Ама все пак Metallica - от едно време - си е Metallica (хм.... от едно време). Сега не мога да кажа същото, за съжаление. -------------------- Born of Black Wind, Fire & Steel,
Fighting for Metal, Metal that's real, Dragons of Metal will always be there Forever together we'll fly though the air |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Lelel, taq tema e narawena powe4e za da se kajat prostotii...
ajde i az da se wkliu4a... nali si e prosto li4no mnenie... METALLICA sa tolkowa golemi i sa dali na metla tolkowa mnogo, 4e MEGADETH i oshte 100 godini da swirqt nqma da se doblijat do tqh...ne 4e na megadeth ne me kefqt dosta neshta...no wse pak METALLICA si e METALLICA, kolkot i da ne im se iska na mngo hora METALLICA E SIMWOLA NA METALA SEEK and DESTROY e hymn na metala... A METALLICA sa naj prodawanata metal banda na wsi4ki wremena, a i ne samo metal, edna ot naj poulqnite i obi4ani bandi na sweta...s wsiki dobri i loshi polsedici ot towa... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
METALLICA
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
MEGADETH
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Metallica do '9o, no sled tova a we Megadeth
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Цитат(AncientWisdom` @ Apr 1 2005, 07:06 PM) Metallica do '9o 1990? Ти бил ли си роден тогава? Тука се говори за цялостен принос, не за периоди на развитие. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Офф ае ве, писна ми с тези простовати теми! Кои са по-добри тези или онези? Еми въпрос на виждане, братче!!!
-------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 107 Регистриран: 28-October 04 Град: на изток от рая Потребител N: 647 ![]() |
Ъъъ, за мен лично през 80-години Металика са направили ....
![]() ![]() ![]() -------------------- Cogito ergo sum
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Prodigy - Out Of Space
![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Feanor` @ Apr 2 2005, 12:43 AM) Деймс Лари и Кирето Аз мисля, че Металика могат да минат и без Кирето, по моему той не прави почти нищо... прав ли съм? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Slash @ Apr 2 2005, 02:42 AM) Цитат(Feanor` @ Apr 2 2005, 12:43 AM) Деймс Лари и Кирето Аз мисля, че Металика могат да минат и без Кирето, по моему той не прави почти нищо... прав ли съм? да -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 71 Регистриран: 18-January 05 Потребител N: 727 ![]() |
За мен Metallica са по-велики. Разликата е просто огромна. Не може да се сравняват двете групи.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 4-April 05 Потребител N: 785 ![]() |
Цитат(ThrashIsNotDead @ Apr 28 2004, 10:12 PM) ![]() I vse pak ... za men Metallica sa po-bavni , no imat po muzikalna i meloodichna i brutalna( ![]() ![]() hail metallica ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Ами, въпрос на личен избор и вкус, но... MEGADETH !!!!!!
![]() Дейв като вокалист е абсолютно уникален и макар че много хора не го харесват, за мен си е един от любимите гласове в метъла. Определено много повече ми харесва от фермера Джеймс. Моето мнение си е, че Металика просто са си доста по-лесносмилаема банда, въпреки че не мога да отрека, че са написали някои от най-запомнящите се парчета, рифове и сола. Но Джеймс си остава фермер, а Ларс - путкопоклонник ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
хахахаахаххахахахаха
Трябва да си глух за да не осъзнаваш, че Мъстейн не пее добре... разбира се с годините се учи и в новият определено има приемливи вокали ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Badmotorfinger ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 598 Регистриран: 6-January 05 Потребител N: 713 ![]() |
Цитат(Lord Ash @ Apr 4 2005, 07:10 PM) Трябва да си глух за да не осъзнаваш, че Мъстейн не пее добре... разбира се с годините се учи и в новият определено има приемливи вокали ![]() Не става въпрос за това кой пее добре и кой не. Става въпрос, че си има уникален глас и си пее по доста изродски начин, който мен си ме кефи ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Apr 4 2005, 10:22 PM) Цитат(Lord Ash @ Apr 4 2005, 07:10 PM) Трябва да си глух за да не осъзнаваш, че Мъстейн не пее добре... разбира се с годините се учи и в новият определено има приемливи вокали ![]() Не става въпрос за това кой пее добре и кой не. Става въпрос, че си има уникален глас и си пее по доста изродски начин, който мен си ме кефи ![]() И мен ме кефи, ОПРЕДЕЛЕНО, но това не променя факта, че пее ЗЛЕ. Гласа му е до толкова уникален, колкото и моят. Просто явно не може да пее по-добре и си прави гласа такъв странен някъв. Ще ти дам пример: Kreator - Mille, прави мега яки вокали, любимите ми в траша (заедно с Арая), но и той не е някъв певец... А иначе ако по някакво странно стечение на обстоятелствата имахме шанс да чуем група в състав: Хетфилд, Мъстейн, Елефсън и Улрих като първите трима пееха, щеше да е просто ВЕЛИКО! Елефсън прави дори по-силни вокали от Мъстейн, а двамата заедно звучат просто изродски ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Apr 5 2005, 12:08 AM) група в състав: Хетфилд, Мъстейн, Елефсън и Улрих като първите трима пееха, щеше да е просто ВЕЛИКО! Интересно, как би ли звучал Улрих... и блъскачите могат да цвилят. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Улрих е барабанист от средно равнище - никога не е бил кой знае какъв. Ама за сметка на това дай му да гони такива, дето му слушат музиката без да му плащат - е тогава вече се развихря
![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Pirate ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 786 Регистриран: 20-April 04 Потребител N: 460 ![]() |
Братче, пак изровихте любимата ми тема:)
След като три пъти съм бил на концерти на Металика, мога да кажа само едно - МЕТАЛИКА. който си мисли, че не могат да свирят да си изтегли Рок ин Рио, 2004 от лисабон, им а го някъде в дата.бг абе като цяло безмислен спор просто много ме дразни гласа на Дейв - се едно са му стиснали топките в менгеме и пее, колкото до въпроса дали са по-добри инструменталисти - доста тъпа теза - дори да са по-добри, пълно е с музиканти, които са перфектни...и дотам...като цяло най-добрите инстументалисти се развиват в джаз музиката, така че... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 13-November 03 Потребител N: 327 ![]() |
MEGADETH
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
METALLICODETH
Айде, спокойни ли сте? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Undead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1287 Регистриран: 23-July 04 Град: Пуовдив Потребител N: 569 ![]() |
Цитат(melhaer @ Apr 5 2005, 01:15 PM) просто много ме дразни гласа на Дейв - се едно са му стиснали топките в менгеме и пее, колкото до въпроса дали са по-добри инструменталисти - доста тъпа теза - дори да са по-добри, пълно е с музиканти, които са перфектни...и дотам...като цяло най-добрите инстументалисти се развиват в джаз музиката, така че... Препоръчвам ти соло-албумите на Марти Фридман и Крис Поланд ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Apr 5 2005, 12:51 AM) Улрих е барабанист от средно равнище - никога не е бил кой знае какъв. Ама за сметка на това дай му да гони такива, дето му слушат музиката без да му плащат - е тогава вече се развихря ![]() Като ти прочетох поста първо счупих любимата ваза на мама ... после си ударих крака във таблата на леглото ... АБЕ ГЛЕДАЛ ЛИ СИ КОНЦЕРТНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА МЕТАЛИКА ПРЕДИ 90 ГОДИНА ДА ВИДИШ КВО ПРАВИ ЛАРЗ УЛРИХ БЕ ? ... а и е задържал 1 минута монета от един долар на стената ;-) определено е БИЛ добър ... едно време :-) ... впрочем тва е моята любима тема ... мерси на този който я е изровил от архивите :-) ....... вярно е ! мъстейн е уникален !...пияница и безмозъчник... но пък от друга страна мегадет са си мегадет ... велики ... като се замисля и двете групи са дали достатъчно...на метЪла!;-) Цитат METALLICODETH Айде, спокойни ли сте? Това не може да съществува, защото Мъстейн ще го изгонят веднага... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Факт е, че тупа силно и може да свири доста бързо, но му липсва всякаква креативност. Да не говорим за полиритмики, той за такъв дзвер сигурно не е и чувал. 95% от свиренето му е на каса, соло барабан и чинели, изобщо не оползотворява големите комплекти, които ползва на концерти.
-------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bard ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1140 Регистриран: 30-May 03 Град: София Потребител N: 123 ![]() |
Цитат(Arthas @ Apr 29 2004, 10:53 PM) Мъстейн , с неговия брутален детски глас , с който може да направи дует с Джъстин Тимбърлейк , е бил изгонен от Металика щото е бил пиянде.Нужен ли е друг коментар. То пък James хич не е пиянде, даже е по-зле на стари години да ходи по клиники за алкохолици. ![]() ![]() ![]() Сравнения за това коя група е по-добра е тъпо да се правят откъдето и да го погледнеш. P.S. Може да сравняваме кой е по-голям пияница Dave или James. ![]() -------------------- 1. I am the War Lord and the wrathful God of Combat and I will always lead you from the front, not the rear.
2. I will treat you all alike -- just like shit. 3. Thou shalt do nothing I will not do first, and thus will you be created Warriors in My deadly image. 4. I shall punish thy bodies because the more thou sweatest in training, the less thou bleedest in combat. 5. Indeed, if thou hurteth in thy efforts and thou suffer painful dings, then thou art Doing It Right. 6. Thou hast not to like it -- thou hast just to do it. 7. Thou shalt Keep It Simple, Stupid. 8. Thou shalt never assume. 9. Verily, thou art not paid for thy methods, but for thy results, by which meaneth thou shalt kill thine enemy by any means available before he killeth you. 10. Thou shalt, in thy Warrior's Mind and Soul, always remember My ultimate and final Commandment: There Are No Rules -- Thou Shalt Win at All Cost. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Hansi @ Apr 5 2005, 05:51 PM) P.S. Може да сравняваме кой е по-голям пияница Dave или James. Една мъдра приказка да прочета в тази тема. James. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
melhaer, винаги ме е кефело как можеш в един пост да правиш правописни грешки и да говориш глупости в еднакви количества
![]() Как да е. По темата - Това с монетата определено не го е измислил Ларс. Ларс като цяло е тотално надценяван. Каса, снер, каса снер, каса снер, каса снер...яко ![]() За Металика и пиенето на Мъстейн... Две несъвместими неща. Все едно да караш да свирят System of a Down с Тимо Котипелто ![]() ![]() ![]() Мъстейн = Мегадет >>>>>>>>>>>>>>>> Металика. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В края на краищата дори да призная че свири "каса снер каса снер..." то песните на Металика си остават велики . А и може да се поспори за каса-снер свиренето.
-------- Щурм,пич... аз не говоря че Ларз е измислил удрянето по 1доларова монета а че е бил достатъчно добър за да го направи ... -------- Цитат Мъстейн = Мегадет >>>>>>>>>>>>>>>> Металика. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ам сещам се за 15 по-добри от него
![]() А че Металика >>>>>>> Мегадет... това е просто факт. Разбира се, комерса на Металика ги прави много по-популярни, но това като цяло не променя факта, че Мегадет са по-добри инструменталисти, далеч по-идейни и общо взето почти всичко ПО. Междудругото единственото, което Металика правят по-добре е поп. Не че Мегадет не са се опитали (дори гледах интервю, в което Мъстейн казва, как единственото нещо, за което съжалява е това, че леките му песни не са били достатъчно силни и май е прав). -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 366 Регистриран: 15-March 04 Потребител N: 427 ![]() |
Цитат Koi sa po-veliki METALLICA ili MEGADETH?, vechniqt spor!? ![]() ![]() -------------------- Exchanging skin for gold. Call 555-655-SUCKIT.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Така или иначе никога няма да се съглася че мегадет са по-добри, просто щото металика ме кефят от малък. Така че не мисля да пиша повече в тази тема :-D
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 47 Регистриран: 15-April 03 Потребител N: 68 ![]() |
Цитат(Skyggedans @ Apr 28 2004, 11:16 PM) Според мен Ноктурнал Мортум са по-добри от Луцифигум,но ако трябва да казвам кои ми харесват-харесват ми и Мистиго Варгот Даркеста и Финист,заедно с първите две групи... Я дай някоя още-по 'култова', 'яка' и 'зла' група, която никой никога не е чувал! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Lord Ash @ Apr 6 2005, 03:16 PM) Не че Мегадет не са се опитали (дори гледах интервю, в което Мъстейн казва, как единственото нещо, за което съжалява е това, че леките му песни не са били достатъчно силни и май е прав). Драги бат' Мъстейн, ако под "леки песни" си имал предвид предвид такива като "Foreclosure of a Dream" или "A Tout le Monde" - пепел ти на устата, много по-яки са от всяка лигава балада на Металица ![]() -------------------- Get a gun & have fun !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Angermeans @ Apr 6 2005, 10:40 PM) Цитат(Lord Ash @ Apr 6 2005, 03:16 PM) Не че Мегадет не са се опитали (дори гледах интервю, в което Мъстейн казва, как единственото нещо, за което съжалява е това, че леките му песни не са били достатъчно силни и май е прав). Драги бат' Мъстейн, ако под "леки песни" си имал предвид предвид такива като "Foreclosure of a Dream" или "A Tout le Monde" - пепел ти на устата, много по-яки са от всяка лигава балада на Металица ![]() Докато говореше май се чуваше Trust. Но как да е. Лично аз смятам, че баладите на МеталикА са малко по-добри от тези на МегадеТ. Просто заради Хетфилд. Някак по-добре е ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 05:23 AM |