![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Кажете какво ви мъчи, нервира, ядосва...оплачете се просто...
аз например си скъсах ухото и след като двете цицини от идиотските ми изпълнения най-накрая спаднаха, се блъснах в една витрина!Fuck The System! -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Skysa si uhoto
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Да го духат всички тъпанари от даскало!Особено ония чалгари Росен и неговото другарче-педалче от 12 не знам си кой кл!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
хаха тая тема ще прилича на надписи по стена на даскало с маркер
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Еми верно ли е по-добре да издраскаме даскало вместо да си изкараме яда тук?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
Цитат Skysa si uhoto ?! E kak taka...!? I ot kvo tiq cicini?! една от обиците ми натежа доста, пък и дупката се беше разширила и...се скъса...а цицините-акробатики в домашни условия.... ![]() -------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Цитат ... цицините-акробатики в домашни условия.... Ако щеш вярвай ама прочетох циците отначало... ![]() Иначе кво ме нерви. Нерви ме като кажа нещо на някой, ама абсолютно на ебавка, да ми се разсърди сериозно. Ебати като са некви такива комплексари да ходят да се гръмнат. Значи какво става: Разправя ми няква как гаджето и и некъв негов приятел се скарали заради няква глупост, примерно единия казва нещо на другия а ония му се разсърдва... и не си говорят или нещо такова. И аз съвсем естествено питам "Кой от двамата е обратен?". И тая почва - "Писна ми от твойте просташки доводи.." и там не знам кво си. И ми се цупи няква.. ТЪПА КРАВА... Да не говорим че тя самата е мислела тоя с който ходи за педал преди това... Ама на мен ми се сърди. Тва е ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Oct 1 2003, 01:52 PM) Нерви ме като кажа нещо на някой, ама абсолютно на ебавка, да ми се разсърфди сериозно. при мене има подобно - само че примерно на шега се изкарвам нещо много повече (според мен) от това което съм, а ония братче решили че си вярвам и вместо да разберат самоиронията ми ме взимат за някъв самохвалко...пука ми нали поне приятелите ми ме разбират и става яко хилене и ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ако щеш вярвай ама прочетох циците отначало... ми то и те сигурно са резултат от домашни акробатики...в смисъл наш'те... ![]() -------------------- Free your body and soul
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Daskaloto da go duha! Bili se sparvili s punkarite, a? Az 6e im spretna edna akciq v subota, da vidqt te!!! I maloumnite mi suu4enici me draznat! Ovce zaspali!
Kat se setq za drugo interesno pak 6te si pobubrim... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Я кажи какво ще правиш? Много ми е интересно! Пак ли пред входната врата ще има едно голямо А?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Da gi eba wsi4ki kurvolqci koito mi se pravqt na weliki. Debi kato skusa6 s nqkoi ne moe se oturve6 ot nego cel jivot
![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В моето даскало е пълно с курволя.Разумните момчета ги гонят ама някои простаци им се кефят и правят проблеми на мен.Аз съм абсолютно против тия момиченца и момченца,защото страшно ме нервят.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
[SIZE=7][COLOR=blue]I MOITO DASKALO DA GO DUHA BAH MAMU SAMO 4ALGARI I RAPARI SAMO 1 METAL V TUI DASKALO I TOVA SAM !!! FUCK THE SCHOOL (FUCK THE SYSTEM) I NAI VE4E DVAMATA TAPANARI RADOSTIN MAMKATI RAPRSKA fuck you KAK MOJE SI TOLKOZ TAP 4E VDLABNAT A PAK ZA LUBO I KO KAT SAM METAL NEMA NUJDA MA PODIGRAVA6 AZ KO DA KAJA 4E SI MRASEN 4ALGAR TAKUV
![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 209 Регистриран: 18-August 03 Град: Popovo / VT Потребител N: 237 ![]() |
Тук май всеобщи оплаквания за даскалото. И аз какво да кажа... Същото като вас, само рапари и чалгари, много зле... А и някой даскалки като видят, че съм по - различна от другите и само се заяждат, много зле Fuck the system!!!
A, че и в петък, така хубаво съм се подредила от един купон. Ходихме в една гора с едни приятели малко да пийнем и само си спомням как по едно време се таркалях по един склон с едната китара (горката, скъса и се една струна, но добре, че има). А аз съм нахапана от някакви гадинки, в синини и на всичкото отгоре ме лепна грип ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
ДРУЖНО ДА НАПСУВАМЕ ВСИЧКИ ШИБАНИ РАПЪРИ И ЧАЛГАРИ НА ТОЗИ СВЯТ:
МАМКА ВИ ШИБАНА! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Спамер! ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 204 Регистриран: 23-September 03 Град: в АДА Потребител N: 271 ![]() |
Цитат(deadsoul @ Oct 4 2003, 02:00 PM) Тук май всеобщи оплаквания за даскалото. И аз какво да кажа... Същото като вас, само рапари и чалгари, много зле... А и някой даскалки като видят, че съм по - различна от другите и само се заяждат, много зле Fuck the system!!! A, че и в петък, така хубаво съм се подредила от един купон. Ходихме в една гора с едни приятели малко да пийнем и само си спомням как по едно време се таркалях по един склон с едната китара (горката, скъса и се една струна, но добре, че има). А аз съм нахапана от някакви гадинки, в синини и на всичкото отгоре ме лепна грип ![]() ![]() vai i kak uspq tui da se slu4i ko toloz ste pili we ta 4ak si se tarkalqla ![]() Aza psuvaneto ДА НЕКА МРАТ СИЧКИ РАПЪРИ И ЧАЛГАРИ !!! СМЪРТТТТТ! -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Този топик взе нелицеприятна насока... С подобни изказвания само падаме на нивото на критикуваните, тъй че - ограничавайте поривите на справедлив гняв.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Да бе. Кво са ви виновни чалгарите и рапарите. Бати комплексарите сте! Може да са тъпаци, ама точно това че слушат няква музика кво толкова ви пречи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 5 2003, 07:09 AM) Този топик взе нелицеприятна насока... С подобни изказвания само падаме на нивото на критикуваните, тъй че - ограничавайте поривите на справедлив гняв. ![]() е да ама ако са наистина малоумни ако не та оставят намира ако та закачат постоянно подиграват ти се е извиняй ама са за важето!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, да де.. Ама тва няма нищо общо с чалгата и рапа точно. Като са малоумни, малоумни са. И Clawfinger да слушаха пак щяха да са малоумни.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре де защо тогава само чалгарите и рапърите ме закачат без да съм им направила нищо?Аз не им подвиквам по коридорите,не ги обиждам даже не ги познавам.Скинарите не ме закачат ама тия курварчета явно се мислят за велики.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(Sturmfuhrera @ Oct 3 2003, 11:28 PM) Я кажи какво ще правиш? Много ми е интересно! Пак ли пред входната врата ще има едно голямо А? Ami vsu6tnost o6te ne sum re6il... No kato go izmislq 6te e ne6to naistina grandiozno... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес пак ще ме бият в даскало.Уааааааа страх ме е бе.За 3-ти път от началото на срока.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 5 2003, 01:50 PM) Добре де защо тогава само чалгарите и рапърите ме закачат без да съм им направила нищо?Аз не им подвиквам по коридорите,не ги обиждам даже не ги познавам.Скинарите не ме закачат ама тия курварчета явно се мислят за велики. виепак не загрявате - те не са малоумници защото слушат рап/чалга, а малоумниците слушат чалга/рап за да се слеят по-лесно с конфор(оф може ли 100 пъти да не я запомня тая дума проклета ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
хм и още нещо: как на мен а доколкото знам и на стефан никой нищо не ни казва като се носим кат'метъли..е верно не сме с онзи (
![]() А иначе помня че един рапър щеше да събере хора да бият единствения метъл (вече екс-метъл) в класа ми..развръзката беше че метъла доведе едно големшко говедо което сплеска пластмасовата чаша от която пиеше рапъра в лицето му..и т'ва беше всичко се покри ..обаче гледката беше... ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Oct 6 2003, 11:55 AM) хм и още нещо: как на мен а доколкото знам и на стефан никой нищо не ни казва като се носим кат'метъли..е верно не сме с онзи ( ![]() А иначе помня че един рапър щеше да събере хора да бият единствения метъл (вече екс-метъл) в класа ми..развръзката беше че метъла доведе едно големшко говедо което сплеска пластмасовата чаша от която пиеше рапъра в лицето му..и т'ва беше всичко се покри ..обаче гледката беше... ![]() ![]() ооо да и аз съм присъствал само че кат бях в старото даскало има6е една банда ( рапъри) които искаха да бият един метал от долния клас ( щтот момчето по малко и решиха да се гаврят с него ) и нали след часовете некви излизат рапърите и гледат метала с двама скинари(то цели горили бяха) и още два метала и рапърите кат си зеха торбите и се изнесаха от даскало и после кви базици бяха напрао после рапърите бяха в дън земя и дет им и мястото !!! тая случка няма я забраввя ![]() -------------------- Бъди проклет , във мъка черна ти ще гниеш , годините минават бавно , с кръв земята ще пропиеш! !-АХ, КОЛКО Е ЗАБАВНО-!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пребиха ме напрао днес!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
kyw dyjd ma nawalq w4era .... maikoooooooo bqh kat mokra koko6ka ...
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(M-16A2Rifle @ Oct 4 2003, 01:52 PM) ... I NAI VE4E DVAMATA TAPANARI RADOSTIN ... Явно е голям тъпанар... ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
Awe kato e tema za oplakvaniq neka se opla4a i az:((
Dneska me otrezaha mnoo lo6o i po toq powod ![]() ![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
Който ви дразни, забравете го . Когато се напиете спомнети си за него и го пребиите от бой!!! Е така се прави , не може само да се псува и да се оставят нещата без намеса. Така че месете се ,когато му е времето , когато ви е дошъл POWER-а , или просто когато сте в по-голяма компания
![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Пребиха ме напрао днес! Верно ли?!?!?!? Тея заслужават да събереш всичките си приятели и да отидете да ги спукате от бой. Има си граници които не трябва да се прекрачват. Да удариш момиче е една от тях! Спукайте ги от бой!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе тоя дето трябваше да ме бие се въртеше пред входа на даскалото ама като ме видя от далеч и се чупи набързо:)Винаги така става.Аз досега да съм умряла ако си изпълваха заплахите:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Iskam da se opla4a ot kontrolnoto po ikonomika!!! Mamka mu, za6to vse se padam grupata, na koqoto sa po-kofti vuprosite i koito ne gi znam?!?!?!?!?!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах та то всеки мисли,че въпросите на другата група са по-лесни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
E toq put deistvitelno bqha po-lesni!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не са били по-лесни просто се е случило да знаеш по-добре тях.Сигурно пък някой друг е завиждал на твоята група и така.Даскалото си е хазарт:)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Така че месете се (...) когато сте в по-голяма компания ха...аре всички да ставаме скинари, а? иначе да се оплача че дори по това време съм цялата в комари...и се спънах в прахосмукачката(отново!!!егати некадърника....) -------------------- Free your body and soul
|
|
![]()
Коментар
|
|
FUCK ШИБАНИТЕ БЪЛГАРСКИ МУЗИКАЛНИ КОМПАНИИ!!!!!!
Никой не издава нещата на Roadrunner Records легално. А да си поръчам новия Machine Head от запад, не е толкова лесно колкото звучи... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи чета аз днес нещо по английски,а учителката после, след като другите пак посочиха мен да чета нещо, вика"Нека сега някое момиче да почете!
Е вярно бях с суитчер на Боргир,кубинки Вермахт(мъжки модел),черни безполови дънки,прибрана коса на плитка ама имах и червило!А даскалицата ме и знае,че съм момиче пък и всеки ден така си ходя.Както и да е-свикнала съм и не се обиждам когато ми объркат пола ама трябваше ли съученичката,с която излязох да пуша после да го каже на всички?А повечето са некви гърли,които ме гледат с тих ужас и само това чакат.Иначе днес в даскало имах и по-големи случки,които не искам нещо да ги споделям,защото е дълга история. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Peter @ Oct 8 2003, 06:45 PM) Iskam da se opla4a ot kontrolnoto po ikonomika!!! Mamka mu, za6to vse se padam grupata, na koqoto sa po-kofti vuprosite i koito ne gi znam?!?!?!?!?! ![]() ![]() А как се определя в коя група си? Щото обикновено е лесно да си смениш групата! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ами минава кравата и ръси контролни наред, квото ти се падне - тва е.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Iskam da se opla4a ot kontrolnoto po ikonomika!!! Mamka mu, za6to vse se padam grupata, na koqoto sa po-kofti vuprosite i koito ne gi znam?!?!?!?!?! mat.gif ranting.gif i az winagi bqh w taq grupa ... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз искам да се оплача от... това, че сайта който ми каза Warrior не работи! По-точно песните, които се опитвам да тегля не работят!
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
![]() ![]() uuuuuu qd me e.. ama az she go upraq utre na uchilishe ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 9 2003, 07:00 PM) Значи чета аз днес нещо по английски,а учителката после, след като другите пак посочиха мен да чета нещо, вика"Нека сега някое момиче да почете! Е вярно бях с суитчер на Боргир,кубинки Вермахт(мъжки модел),черни безполови дънки,прибрана коса на плитка ама имах и червило!А даскалицата ме и знае,че съм момиче пък и всеки ден така си ходя.Както и да е-свикнала съм и не се обиждам когато ми объркат пола ама трябваше ли съученичката,с която излязох да пуша после да го каже на всички?А повечето са некви гърли,които ме гледат с тих ужас и само това чакат.Иначе днес в даскало имах и по-големи случки,които не искам нещо да ги споделям,защото е дълга история. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
skukaaaaaaaaaaaaaa golqma skuka .... basi ne moa se aklimatiziram kym twa tyrnowo o6te nqq gi moite ora o6te ... awe skuka fuck`em all
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Oct 13 2003, 06:51 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 9 2003, 07:00 PM) Значи чета аз днес нещо по английски,а учителката после, след като другите пак посочиха мен да чета нещо, вика"Нека сега някое момиче да почете! Е вярно бях с суитчер на Боргир,кубинки Вермахт(мъжки модел),черни безполови дънки,прибрана коса на плитка ама имах и червило!А даскалицата ме и знае,че съм момиче пък и всеки ден така си ходя.Както и да е-свикнала съм и не се обиждам когато ми объркат пола ама трябваше ли съученичката,с която излязох да пуша после да го каже на всички?А повечето са некви гърли,които ме гледат с тих ужас и само това чакат.Иначе днес в даскало имах и по-големи случки,които не искам нещо да ги споделям,защото е дълга история. ![]() ![]() ![]() ![]() Ама и аз тва викам.Знаеш ли колко хора съм си набелязала за биене? Днес ми е мнооооо шибан ден ама мноооо.Писнало ми е от училищните курви да мрат прави ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Sw1tched @ Oct 13 2003, 04:51 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 9 2003, 07:00 PM) Значи чета аз днес нещо по английски,а учителката после, след като другите пак посочиха мен да чета нещо, вика"Нека сега някое момиче да почете! Е вярно бях с суитчер на Боргир,кубинки Вермахт(мъжки модел),черни безполови дънки,прибрана коса на плитка ама имах и червило!А даскалицата ме и знае,че съм момиче пък и всеки ден така си ходя.Както и да е-свикнала съм и не се обиждам когато ми объркат пола ама трябваше ли съученичката,с която излязох да пуша после да го каже на всички?А повечето са некви гърли,които ме гледат с тих ужас и само това чакат.Иначе днес в даскало имах и по-големи случки,които не искам нещо да ги споделям,защото е дълга история. ![]() ![]() ![]() ![]() Awe ne budi tolko smel 4e ne znae6 prosto na kogo 6e popadne6. Tiq ne6ta ne se pravqt taka 6toto purvo toq, koito e ot u4ili6teto 6te si go otnese posle. Za taq cel se subirat edna grupi4ka ot 20ina skina i se wsqva respekt... -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат явно никога не скучаеш ..абе дайте следващата метъл сбирка да я направим в даскалото на мария и да си "поговорим" с da niggaz , после може да се местим от даскало в даскало ...докато не ни пребият Навит съм, ама да се съберем повече хора ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Aре бе аре бе!Днес тъкмо си изпробвах Вермахта на една врата(наште така злобно се нахвърлиха върху мен после) и бях очарована от ефекта,въпреки че гледах все пак да пазя въпросната врата.Ауу така ми се бие някой!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
aaaaaa ludnicaa kat 6a e za oplakwane i az da sa opla4a otnowo ...
dneska 6e obikolq 90% ot plowdiw i 6e trqq prenasqm kompoti .... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Ed_Hun†eR @ Oct 13 2003, 09:41 PM) Цитат(Sw1tched @ Oct 13 2003, 04:51 PM) Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 9 2003, 07:00 PM) Значи чета аз днес нещо по английски,а учителката после, след като другите пак посочиха мен да чета нещо, вика"Нека сега някое момиче да почете! Е вярно бях с суитчер на Боргир,кубинки Вермахт(мъжки модел),черни безполови дънки,прибрана коса на плитка ама имах и червило!А даскалицата ме и знае,че съм момиче пък и всеки ден така си ходя.Както и да е-свикнала съм и не се обиждам когато ми объркат пола ама трябваше ли съученичката,с която излязох да пуша после да го каже на всички?А повечето са некви гърли,които ме гледат с тих ужас и само това чакат.Иначе днес в даскало имах и по-големи случки,които не искам нещо да ги споделям,защото е дълга история. ![]() ![]() ![]() ![]() Awe ne budi tolko smel 4e ne znae6 prosto na kogo 6e popadne6. Tiq ne6ta ne se pravqt taka 6toto purvo toq, koito e ot u4ili6teto 6te si go otnese posle. Za taq cel se subirat edna grupi4ka ot 20ina skina i se wsqva respekt... хах смел, всъщност се бъзиках, но като се замисля картината на идиотчетата които мария описа ми напомня ония които просто като видят че познава хора ще се покрият и без да taste-нат някой fist ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Az iskam da kaja: fuck you na brat mi, koito po4na da me podstrigva na greben, napravi go pochti perfekten... ostana samo malko da go izpravi... i typaka mu s typak go otrqza otzad... a mi otivashe
![]() ![]() { niamam kiriliza } -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 8-October 03 Град: in the middle of no where Потребител N: 297 ![]() |
az poneje sq si otneson 1no 1no4asovo konsko ot strana na mama i tati... iskam da kaja:
PISNA MI BEE PISNA MI OT TOQ SHIBAT JIVOT.. PISNA MI ZA KFO ZA KADE ZASHTO FUCK IT ALLL!!!! (S 1NA DUMA)!!! A BE FACK U FACK ME FACK US FACK ALL, AND EVERITHNG AND FACK OFF!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ako го беше написал с "u" (fuck), даже щеше да е и вярно...
![]() -------------------- Free your body and soul
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ееее животът не е чак пък толкова черен.Има и добри и лоши моменти.Вярно е ,че и аз всеки ден се ядосвам и ми иде да напсувам всеички,които ме дразнят ама какво да се прави-това е положението.
BTW мисля,че "Fack" е някакъв жаргон и също е вярно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
nqma kak da ostana wyw warna do ponedelnik wklyu4itelno ... nqma kyde da spq a w 2nik trqq hodq do plewen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат BTW мисля,че "Fack" е някакъв жаргон и също е вярно. На кой му пука. Нали се разбира. Може да казваш и "Fokk" като англичаните. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Кървав Изрод ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 451 Регистриран: 3-February 03 Град: Свищов Потребител N: 23 ![]() |
![]() fuck you на fuck you снега и да му ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе дано не нетрупа ама ще стане гадна киша и тогава си fuck you мамата!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе нали сте яки блек метъли. Не се ли кефите че ви е по-норвежко така?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ебати норвежкото е сега навън!В норвегия като навали сняг то е много, но съм абсолютно сигурна,че улиците там са изчистени и хората не мислят дали да вървят по преспите или под висулките!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз след около 2 часа ще излизам и не ми пука особенно много че навънка си е ебало майката. ( \m/ псувни \m/).
Само малко ме е страх маршрутката да не катастрофита, защото шофьорите са малоумни. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Стига лигавщини! Снега rulz!
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
на следващата среща ше ходим да се спускаме с пликове - ЯКО
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(_SiegfrieD_ @ Oct 27 2003, 10:18 PM) ![]() ![]() ще ви водя в западния парк на пързалка с популярното название "КИЛОМЕТЪРА" - култова е |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
и сега ако кажете че е по -"забавно" да плувате в пот през лятото ще се откажа от този форум.
NORDIC BLACK поздрав за всички фенове на VIKING METAL-а и най-добрия блек с: ARCTURUS - Wintry Grey нека душите мръзнат! -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат и сега ако кажете че е по -"забавно" да плувате в пот през лятото ще се откажа от този форум. NORDIC BLACK Ами - да, по-кеф ми е! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Снега рулз бе ееееееееееей! Тука в Пловдив е ебати жегата
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Abbath[MW) ,Oct 28 2003, 02:05 PM] хахах, идот съм и тва е Ю РУЛ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
а ве снега рулЗ3 ама като ще вали да вали .. не да ми пада и да се разтапя
инак и БЛЕК МЕТЪЛ-а Рулззззз33333зззззЗ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Блека рулз, снега рулз, софия сити рулз! Пропуснал си и че Норвегия рулз, Abbath, Horgh и Demonaz също. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе днеска некво малко момиченце(1-2 кл) дето ми е до пъпа ме спира на два пъти в даскало(ебати смелостта-мен и местните "скинари" не смеят да ме спрат).Първият път ме пита"Ти защо се обличаш в черно?",втория "Как се казваш?".Аз и отговарям,а тя"Хубаво име имаш ама лошо се обличаш!":)
Това просто ме разсмя-не ме ядоса. А иначе цял ден ми е кофти,студено ми е и ми е много тъпо.Пък и вчера ми взимаха кръв от вената(взеха едвам едвам,защото вените ми са много тънки) и чувствам ръката си гадно.Абе не беше добър ден. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Warrior Of Ice @ Oct 28 2003, 03:50 PM) Цитат Блека рулз, снега рулз, софия сити рулз! Пропуснал си и че Норвегия рулз, Abbath, Horgh и Demonaz също. ![]() ![]() Много благодаря! ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(illblood @ Oct 23 2003, 11:40 PM) az poneje sq si otneson 1no 1no4asovo konsko ot strana na mama i tati... iskam da kaja: PISNA MI BEE PISNA MI OT TOQ SHIBAT JIVOT.. PISNA MI ZA KFO ZA KADE ZASHTO FUCK IT ALLL!!!! (S 1NA DUMA)!!! A BE FACK U FACK ME FACK US FACK ALL, AND EVERITHNG AND FACK OFF!!! IF YOU DON'T LIVE FOR SOMETHING, YOU'LL DIE FOR NOTHING!!! (Tva e ot noviq album na HATEBREED) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕЕЕ как можах да съм такава офца и да си продам билета за "Декамерон"-съвременна пиеса поставена в Народния театър.Бях се намръзнала и ме беше срам да ходя със суитчер на Крейдъл с голи мацки и садо-мазо картинка(не знам защо).После като чух,че било голяма порнография страшно съжалявах.Пък и съученичките ми,които ходиха с възмущение ми разказаха някои историйки от сюжета
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Простено ти е ако си си купила пиене/трева с парите от билета!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тая дето трябваше да ми даде 3-те кинта не идва на даскало мръсницата с мръсница!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Цитат После като чух,че било голяма порнография страшно съжалявах.Пък и съученичките ми,които ходиха с възмущение ми разказаха някои историйки от сюжета .Чела съм откъси от книгата(доста ми харесаха ),но защо не отидох мамка му Като искаш порнография има пиеса,всяка вечер след 1:10 почва,XXL се казва и моеш да носиш секви суичъри докато я гледаш или по-хубаво да не носиш нищо... ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тия вече всичките съм ги изгледала(те ги повтарят
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 80 Регистриран: 22-January 03 Потребител N: 18 ![]() |
Цитат Тия вече всичките съм ги изгледала(те ги повтарят )включително и тези от каталога на местните видеотеки Оооо,ма ти се оказа голяма почитателка на креватните пиеси.Ти от толкоз много XXL ше земеш и френски да научиш ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм по харда и предпочитам немски.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво пък, възпитателни са...
![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аз съм по харда и предпочитам немски. Schpritz mich,sex maschine wunderbar ![]() Цитат Какво пък, възпитателни са... Образователни.Уроците по биология в даскало са класи назад ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(Muscle_Head @ Nov 5 2003, 06:59 PM) Цитат Аз съм по харда и предпочитам немски. Schpritz mich,sex maschine wunderbar ![]() Цитат Какво пък, възпитателни са... Образователни.Уроците по биология в даскало са класи назад ![]() Pi6e se Spritz mich ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Pi6e se Spritz mich Ми,не знам,може и така да е,не ми се е налагало много пъти да го пиша ![]() -------------------- Slave Labor
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Ми,не знам,може и така да е,не ми се е налагало много пъти да го пиша Koi , ot kakvoto se interesuva ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dneska mi wodiha pri direktorkata 6ot sum bil wlqzul piqn na 4as. Deba tupata kurva kvi gluposti mi gowori i nakraq izwika i maika mi.Tupo 6ibano daskalo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Несъмнено "тъпото даскало" е било виновно в случая
![]() Извинявай, Мохер, ама трябва да си ебати f*ck you за да отидеш фиркан на училище! ![]() ![]() ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ха-и аз съм влизала на по две бири,а моя съученичка дори е повръщала в час по химия и нищо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Извинявай, Мохер, ама трябва да си ебати за да отидеш фиркан на училище! Че кой не го е правил... Друг въпрос е, че няма защо да се демонстрира, че си алкохолизиран. ![]() ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе като си пян е по-забавно в училище
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
awe i az ne bqh mnoo primeren w u4ili6te ..a ma twa enqkak si typo kat ne tisa hodi ne hodi za ko trqq hodi6 piqn na daskalo idi w nqkoq kry4ma naprai se na 6taiga i si nameri belejka .... oba4re twa ne mo0ago razbera gordosta da ide6 piqn i napu6en na u4ili6te
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
f*ck you na f*ck you ПРИНТЕР ДЕТ НЕЩЕ ДА ПЕЧАТА f*ck you СТРАНИЦИ
И МИ ИДИ ДА ФАНА ЧУКА И ДА ГО СМАЧКАМ С МОГЪЩАТА СИ САТАНИНСКА СИЛА И С ЦЯЛАТА СИ УМРАЗА ДА ГО РАЗПАРЧЕДИСАМ .. АМА НЕ МОГА ЩОТ НЕ САМ ГО КУПУВАЛ АЗ . И СИЧКО Е ТЪЙ f*ck you |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат(blood_freak @ Nov 29 2003, 04:24 PM) С МОГЪЩАТА СИ САТАНИНСКА СИЛА И С ЦЯЛАТА СИ УМРАЗА много Умраза много нещо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да ве ама тои почти се опраи да го f*ck you у f*ck you
ама още неще!!!!!!!1 |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 07:05 AM |