![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
По принцип се интересувам от политика. До някаква степен де. Обаче сега с тия избори за евродепутати, абе мамка му, нищо не знам. Кои са тия дето ще ги избираме, що за стока са? Един Тренчев го знам, но ако той е най-добрият вариант, по-добре да направя протестен вот...
Та какво ще кажете? Някой да има някаква по-ясна идея? -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Важното е да се гласува,защото турците ще си гласуват както обикновенно ,а българите не и така отново ще се получи историята как терористите от ДПС не само управляват държавата ,ами и ни представят пред иначе толкова омразния ми ЕС.СДС или Атака....другите са в коалиция с ДПС ,значи засега те са доказали ,че са продажници.
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Прави ми впечатление, че повечето дето ще ги избираме, не са някакви медийни звезди... е как да ги избера като не знам нищо за тях?!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Точно това е уловката.... ако знаеш някой що за стока е ...няма да гласуваш за него..или поне би си помислил....а самите предложени за евро депутатаи са кой знае какви неизвестни марионетки ..
абе ...аз няма да гласувам ..точно поради тази причина...Толкова славо информиран съм...че дори не знам какво ще правят те.. и защо |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 14-April 07 Град: Beyond The Stars Потребител N: 2020 ![]() |
Еми то май трябва на принципа "Гласувай за тоя ,не защото е някой ,ами защото не е чужд или поне не го е показал". То сеш' се в България кога ще разбереш за кой точно гласуваш ?
![]() А тея тъпунгери от "ГЕРБ" дано си заминат толкова скоро,колкото се пръкнаха...там е най-продажната работа. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е нали уж било важно... Иде бат Бойко в Русе и почва да агитира... ама такъв се взима насериозно... и само ги показа, аз видях няколко човека... и нищо. После раздаваха брошурки на Атака и какво чета в тях?! Някаква информация дето въобще не ме еня... колко деца имал оня, как другия завършил НСА със специалности бокс и тенис... КАКВО ще ни представя в Европа ебати...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Същото ,което ни представлява и в България ,ще ни представя и в Европа
![]() Всъщност нали знаеш тях колко ги боли кобура за хората ,които искат да знаят нещо ,за тези ,които избират ? Нали от край време тука се гласува за партии ,а не за личности.Така ще е докато българофоби управляват България и прилагат яката система на геноцид върху народа си. То идеята е само да се замаже положението с обща информация ,но ако примерно медиите тръгнат да им търсят кусури на желаещите да ни представят ще стане лошо......много помия ще се излее,макар и главните медии да са прекалено добре платени от същите тези. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Аз ще гласувам. Малко се двуумя за кого, ама май ще си пусна както обикновено пак.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе то и аз ще гласувам. Между другото искрено се разсмях на слогана на ССД
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Ако бях пълнолетен, бих гласувал за представителя на ДСБ ... Атака=БСП=ДПС=ССД=НДСВ=Герб=СДс=БОКЛУК!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СИ ПЪЛНОЛЕТЕН!
Дано ти дойде ума в главата... -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ами, наш'те са за СДС, баща ми е бил бил някаква важна фигура в СДС на времето, но дори и на мен ми е известно, че каузата е загубена и демокрация в България вече не съществува.
Предполагам, че родителите ми ще гласуват за партията, но аз дори не знам за кого гласуват?! Ако поне ни запознаят (не говоря за конкретна партия, а за всички като цяло) с това, кого изпращаме в Европарламента може би щяха да спечелят повече симпатизанти. Според мен, практиката с глупави агитации и реклами с невъзможни обещания трябваше отдавна да е задгърбена, но все пак живеем в България. Може би ако на хората им беше обяснено по-добре какво може да промени техният глас, резултатите щяха да бъдат по-положителни и гражданите да имат по-обективна преценка за това за кого всъщност гласуват. Ако бях пълнолетен, едва ли щях да упражня правото си на глас. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^^ Аре по-полека, щото и аз за тях гласувам. ОК? Не всички са длъжни да са русенски атакисти
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не че се правя на голям, но може ли тук да пишат само пълнолетни?
ДСБ... Не съм атакист, между другото. В интерес на истината вероятно ще гласувам за медиците. Това е някаква форма на протестен вот според мен. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^^ С огромно извинение. Самата идея да се употребяват изборите по този начин е абсурдна. Предполагам, че на всички е ясно, че идеята е неизпълнима. Колкото до протестния вот, според мен, идеята име по-скоро разединяване, от колкото обединяване на българските гласоподаватели.
^ Ще се осмеля да те попитам, с какво ДСБ спечелиха гласа ти? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ти си прав, но е по-добре да се покаже на света как стоим зад хората си, още повече, че май по-добри алтернативи не виждам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
^^мен лично ми харесва първия им избор за евродепутатq гледах го по онова предаване в неделя с Бедров
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Досега (не че са толкова много) съм гласувал на всички избори, на които съм имал правото. Този път май ще пропусна. И без това не съм привърженик на ЕС...
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ДОБРЕ, ЧЕ НЕ СИ ПЪЛНОЛЕТЕН! Дано ти дойде ума в главата... Много съгласен! Костов разсипа България... Трябва да се гласува ,това е най-важното -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
хаха добре, добре
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тук не става въпрос за разсипване... просто Костов казва, че е един, а всъщност си е чисто и просто комунист.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Съгласен съм, Свар: и за Костов и че трябва да се гласува! Но как да гласувам за нещо, което просто не искам ?
![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да си комунист не е лошо ,така и не разбирам защо се използва като нарицателно.
Бтв забравих ....най-достойната партия за гласове е ВМРО - партията на българските историци и българофили. Едит: _ТНТ_ и аз съм съгласен за това виждане по въпроса ,но негласуването значи победа за ДПС ...защото те винаги имат максимален вот . Мисля ,че е по-добре да гласуваш за нещо ,което не искаш ,но нямаш правото да избираш ,отколкото да не гласуваш и да направиш така че да те представят ,тези които те управляват и "осират" държавата ти ![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Мразя политика
![]() Всъщност, не съм и пълнолетен да гласувам. Ако бях, знам за кой нямаше да гласувам - Атака ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Все едно има значение кой ще изберат
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва беше в нашия вестник
![]() Иначе Костов ви е яко виновен на всички, забелязвам. Ще се лапат червени руски хуйове още дълги години в тази държава. Явно. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 651 Регистриран: 6-March 06 Потребител N: 1200 ![]() |
аз също смятам да гласувам,самоче има един малък проблем абитуриентската ми е на 20 май!!!!
-------------------- I sold my soul for Heavy Metal
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Самият Костов е червен...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ако някой ми обясни ква е разликата в идеите на различните партии ще съм много благодарен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Аз си правя труда да гледам и предизборните диспути, които още не са много де, но мога да имам първи впечатления. Ще си позволя да се опитам да дам обективно мнение за това как се представят различните представители на партии на тях.
Софиянски е традиционно най-силния дискутиращ, представителката на БСП е няква абсолютна фенка на ЕС и говори доста интелигентно. Гледах и някви представители на по-забутани обединения, които също направиха не лошо впечатление. Останах и добре изненадан от турчина, който всъщност говореше изключително смислено и макар традиционно да съм настроен против представителите на ДПС, този ми изглеждаше доста добре. Аз пък, засега, мисля да гласувам за ГЕРБ. От гледна точка на избора на партия (или в по-редкия случай, конкретни хора) е хубаво да имате предвид, че всяка от партиите ще се присъедини към някой от съюзите в Парламента, които от своя страна гласуват по еднакъв начин. И тъй като съм пич, ще си направя труда да ви напиша всяка партия, в кой съюз ще участва. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тва беше в нашия вестник ![]() Иначе Костов ви е яко виновен на всички, забелязвам. Ще се лапат червени руски хуйове още дълги години в тази държава. Явно. ![]() ![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Добре го каза
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Подреждам съюзите по брой на депутати:
Съюз на Народната Партия и Европейските Демократи - общо взето в Европа словосъчетанието 'народна партия' има доста по-различно значение от тук и в този съюз присъстват повечето големи християн-демократически, католическите, демократически, както и някои по-леви работнически, социалистически и християн-социалистически партии. Доста омешан, лично според мен, съюз. От нашите партии вътре би трябвало да влезнат СДС, ДСБ и БНС (за да няма объркване, ще уточня, че БНС са Софиянски, Анастасия Мозер и някакви останки от ВМРО). Европейски социалисти - Тук присъстват социалисти, социал-демократи и малко по-леви работнически партии. БСП ще се присъединят. Съюз на Либералите и Демократите - по името личи, че тук участват най-вече либерали и демократи, като например английската либерална партия, но освен това и някои либерал-социалисти и социалисти. НДСВ и ДПС са тук. Съюз за Европа за Нациите - По-голямата част от противниците на ЕС са в този съюз. България няма да има партии в него. Европейски зелени и Европейски Свободен Алианс - Общо взето в България нямаме традиционно силна зелена партия и този съюз също няма български представители. Обединена Левица и Северна ![]() Независимост и Демокрация - Това пък са десните противници на ЕС. Нямаме представители Идентичност, Традиция и Сувернитет - Част от крайно десните партии са в този съюз, като например Румънските националисти (далеч по-силни от нашии волеН) и френските такива водени от неотказващият се ЛьоПен. Както можете да се досетите Атака ![]() Само за партиите, които имат временни депутати в Парламента можем да сме сигурни в кой съюз ще участват. За ГЕРБ, например можем да предполагаме, че ще са в Съюза на Народната Партия и Демократите или по-скоро Съюза на Либералите и Демократите. Ако някой има точна информация по този въпрос или има поправки по написаното от мен, е добре дошъл да направи. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Благодаря!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Да гласувам? Дали? Може би? За какво? Да упражня глас? Поредният селяндур от народа, възкачил се на златен трон да ми се изсере в устата? Speak what you may.
-------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Светъл а ти към кого имаш предпочитания? Интересно ми е точно хората тук за кого ще/биха гласували.
Киро, според мен е по-хубаво някой българин да ходи там, вместо турчин. В този смисъл има известно значение дали ще гласуваш. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Признавам си, че имах, повтарям ИМАХ предпочитания към Атака до преди може би 2-3 месеца... но просто вече твърде се осраха... Иначе ВМРО може би... ама пък те не са силни. Именно затова ще гласувам за медиците. Това е протестният ми вот.
П.С. И към ГЕРБ клонях, но откакто бат Бойко беше в Русе, не ща и да ги помирисвам. -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
ГЕРБ клонят към ЕНП, Щурме. Демек към същата група като ОДС и ДСБ.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интересно ми е какво е напрвил в Русе.
А всъщност, за да запазим обективност съм длъжен да отбележа, че Атака не е част от някой от глуповатите анти-ЕС съюзи, а от доста крайно десен такъв, който има възможности за развитие. В този смисъл, аз лично не виждам нищо лошо да имаме няколко представителя от тази партия. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, той не е направил някаква генерална изцепка в Русе, даже и Сигнал и Шкумбата беше взел със себе си. Просто ме подразни гнусният му надменен тон в стил "Мой е светът"....
|
|
![]()
Коментар
|
|
ГЕРБ клонят към ЕНП, Щурме. Демек към същата група като ОДС и ДСБ. Благодаря за информацията. Няма лошо. Интересното е че точно в Евро Парламента българската десница ще бъде заедно. А пък тук, горките, не могат да се разберат. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Svetyl за ГЕРБ ,нормално е такъв да е тонът ....полицейска държава==>полицейска партия==>боклук.
Като човек ,който поради дадени обстоятелства може да знае много от нещата навътре в българската политика ,мога да кажа ,че единствено ВМРО заслужават глас като цяло.В смисъл те се стараят да променят нещо . -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като човек ,който поради дадени обстоятелства може да знае много от нещата навътре в българската политика... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^
![]() -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^ приятелю, говориш глупости! Това че, Борисов е бил полицай...според веднага го прави боклук, така ли? И ако е така, значи си поредният глупак! Като цяло аз винаги гласувам за ВМРО, най-близки са ми до сърцете като идея. И трябва да се гласува, най-малкото защото това си дава право после да си ги псуваме на воля
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Говоря ,че в партията му са събрани предимно боклуци .Много мой роднини работят с тях и съм склонен да им повярвам.А за самия Бойко съм без коментар.
-------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ ![]() Общо взето исках да кажа това, което ти каза Магодеоз, но предпочетох да сложа шест иконки. А, между другото и аз винаги съм харесвал ВМРО, но за съжаление след неуспеха преди около 6 години се поизгубиха доста. За съжаление. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Стига глупости! Идеята на абсолютно всички е една и съща, а именно - ЛАПАЦИЯ
![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
^ приятелю, говориш глупости! Това че, Борисов е бил полицай...според веднага го прави боклук, така ли? И ако е така, значи си поредният глупак! Като цяло аз винаги гласувам за ВМРО, най-близки са ми до сърцете като идея. И трябва да се гласува, най-малкото защото това си дава право после да си ги псуваме на воля ![]() Като спомена бат' Бойко и се сетих да те питам - знаеш ли дали е член на някоя партия и коя? Защото ако Е, аз ще гласувам с две ръце за него той да ни представя пред Европа. Иначе няма да гласувам за никой друг. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^Ти малоумен ли си? Сигурно поне в пет поста се спомена, че партията на Бойко Борисов е ГЕРБ.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^ГЕРБ е негова партия, в коалиция с ВМРО и БЗНС, но той е неформален лидер, мисля че заради кметският си пост..но не съм много сигурен за това.
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
По мои наблюдения ГЕРБ ще блести в резултатите на тези избори, но като съдя по нежеланието на хората да гласуват, прогнозата ми е около 35-6% гласували. Та в този ред на мисли партията няма голям шанс.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Аз през юли навършвам 18, така че не мога да гласувам, но ако можех определено нямаше да е за ГЕРБ, понеже нямам вяра на такива новосформирани партии, пък било то и с лидер Бойко Борисов, когото между другото не харесвам.
ВМРО са някакви крайни българофили, без особен политически опит. Чатих си веднъж с член на ВМРО и оттогава съм противник на тази партия. Цяла вечер слушах националистки призиви и злостни изказвания по адрес на АТАКА. Мисля, че в момента най-малко ни са нужни представители от партии като АТАКА и ВМРО. Да не говорим пък ако турция влезе в ЕС и при всички тези симпатии, които Запада храни към нея, България ще се окаже в малко неизгодна позиция. Мисля, чеако можех, бих гласувала за СДС. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Ти малоумен ли си? Сигурно поне в пет поста се спомена, че партията на Бойко Борисов е ГЕРБ. Имам си по-важна работа от това да преравям темата за да видя какво и къде сте писали за бат' Бойко. Напротив - малоумен си. Ти какво, под някакъв камък ли живееш от 2 години, кво? Бойко не членува в партия. Той си НАПРАВИ партия. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Свар, я ми обясни как Костов разсипа България, а ти Свтъл мъ обясни защо е червен-ето, аз съм непълнолетен, обяснете ми. П.С- Бат Бойко е боклук, но още по-болното е, че един пожарникар и бивш бодигард на Бай Тошо е толкова възхваляван- даже избран за кмет!
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Когато бях по-малък си правех труда да гласувам. След това се разочаровах, и то не толкова от това, че има огромно разминаване между думи и дела, а защото мнозинството от кандидатите за депутати, кметове и т.н. са простаци и парвенюта и буквално ми се повръща от този тип хора.
Бях се зарекъл да спра да гледам новини, но не знам защо продължавам да го правя. Може би искам да видя докъде ще стигне човешката простотия. В момента се сещам за оня хуйчо Яни Янев, който се опита, и продължава да се опитва да прави дивиденти от трагедията на медицинските сестри в Либия. Е, как да отида и да гласувам за турци, педофили, пияници, демагози, полуидиоти и парвенюта? Това си е губене на време. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Абе как се гласува от чужбина? Само в посолството ли....че си нямам идея никаква. Аз ИСКАМ да гласувам щото неща представителите ни в европейския парламент да са фесове.
-------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Браво за инициативата, Иво... по-добре питай в посолството.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^Не е в посолството, трябва да се регистрираш в общината първо, след което, ако са се събрали достатъчно много желаещи да гласуват от региона ви, ще направят нещо като изборен щаб в регионалния център. Къде трябва да се регистрираш точно обаче не мога да ти кажа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свар, я ми обясни как Костов разсипа България Сравни България преди 89та и България по времето на Костов. Той почна каузата на разсипване на България ...неговото правителство бе първото, което започна да краде от където му падне и да унищожава всичко, което е било градено до тогава. Тук имаше купена "демокрация", нищо повече. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я сравни България, по времето на Костов с тази по времето на Жан Виденов ?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
^^Не е в посолството, трябва да се регистрираш в общината първо, след което, ако са се събрали достатъчно много желаещи да гласуват от региона ви, ще направят нещо като изборен щаб в регионалния център. Къде трябва да се регистрираш точно обаче не мога да ти кажа. За регистрацията знам, смятах да не се регистрирам ама покрай изборите се налага. А и без регистрация ако ме спипат става лошо ![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Я сравни България, по времето на Костов с тази по времето на Жан Виденов ? При Костов е по-зле. Я ги сравни с Тошово време. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свар, ти луд ли си?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
^+1
![]() ![]() Свар, може и при Тошово време да е било по-добре, но това не значи че социализмът е правилното решение за страната ни. В момента сме в състояние на преход и може би затова ни е тежко, но един ден в близкото бъдеще страната ни ще се превърне в модерна и развита европейска държава. Социализмът е един вид ''лъжеполитика''. Може би тогава сме живеели по-добре наистина, но на цената съсипана икономика и на никаква личностна свобода. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Лелеее...чак по бай Тошово се върнахте. Ми да обсъдим и по времето на Вълко Червенков как е било
![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе как се гласува от чужбина? Само в посолството ли....че си нямам идея никаква. Аз ИСКАМ да гласувам щото неща представителите ни в европейския парламент да са фесове. от Фокус: Според Закона за избор на европейски представители всеки български гражданин, който има право да гласува на вота на 20 май, може да упражни тава свое право във всяка една от вече създадените изборни секции в чужбина като представи валиден международен паспорт. Гражданите, които не са поддали предварително заявление до 4 май, ще бъдат дописани в изборните списъци, а тези, които са поддали заявление, не са длъжни да гласуват в изборния ден. По този начин не може да бъде предвидено колко български граждани ще се възползват от правото си на глас в чужбина на изборите за евродепутати. Да, и аз не разбрах... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво бе преди 89 си е било екстра.Стригане,униформички ред и дисциплина
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
......чавдарчета, пионерчета.....
-------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би тогава сме живеели по-добре наистина, но на цената съсипана икономика и на никаква личностна свобода. Би ли разяснила написаното, моля ![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кво бе преди 89 си е било екстра.Стригане,униформички ред и дисциплина ![]() Което е лошо ли? Ако един народ не е дисциплиниран и обединен се поддава на "глобализацията", както става в момента с България. Да ти кажа повечето живели по това време гледат с тъга назад. Карай модерно е да се оплюва онова време, изобщо модерно е да си модерен и да говориш каквото говорят другите. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свар, я ми обясни как Костов разсипа България Сравни България преди 89та и България по времето на Костов. Той почна каузата на разсипване на България ...неговото правителство бе първото, което започна да краде от където му падне и да унищожава всичко, което е било градено до тогава. Тук имаше купена "демокрация", нищо повече. Може да съм 'приятелски настроен', обаче ти говориш откровени малоумия. Цитат Да ти кажа повечето живели по това време гледат с тъга назад. Основно идиоти, хора, чиято възраст не им позволява да мислят обективно или хора, които са имали конкретни облаги от режима (като за тази група хора, не мога да кажа нещо лошо, защото техният аргумент е напълно сериозен). Все пак ако сравниш живота тук и този от другата страна, ще разбереш защо този режим падна, а не онзи. Разбира се, можеш да продължаваш да вярваш в нещо, което противоречи на логиката, само защото имаш нужда да си анти-мейнстрийм. За съжаление малко неща са по-тъпи от подобно разсъждаване. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би тогава сме живеели по-добре наистина, но на цената съсипана икономика и на никаква личностна свобода. Би ли разяснила написаното, моля ![]() ![]() ![]() А относно личностната свобода, какво имах предвид. Така, да вземем например налмаляването на поведението в училище, което те лишава от възможността да кандидатстваш. От една страна това е добре, тъй като поддържа дисциплината в училищата. От друга е глупаво защото защо трябва да бъдеш лишаван от правото си да кандидатстваш в университет само защото си говорил в час например? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леле Свар все едно слушам някое бабе което си спомня с умиление отминалите времена.Ми да лошо е според мен.Не искам да ми казват с ква коса да ходя,с кви дрехи,къде и с кой и т.н.Дай да си стоим отделени от света и да не приемаме упадъчното западно влияние викаш
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 214 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас Потребител N: 1823 ![]() |
политика = шит ... политиката в България = апсолютен шит по мое мнение
![]() а до основния спор по горе:Определено трябва да има здрава дисциплина, за да стане нещо както трябва, ама трябва да си има некви граници -------------------- I am the pure flame that burns!
I am the infinite space! I am the most conquering One! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Основно идиоти, хора, чиято възраст не им позволява да мислят обективно или хора, които са имали конкретни облаги от режима (като за тази група хора, не мога да кажа нещо лошо, защото техният аргумент е напълно сериозен). Все пак ако сравниш живота тук и този от другата страна, ще разбереш защо този режим падна, а не онзи. Има съвсем различна причина за падането ,дори американците пишат книги за това ...само трябва да намеря заглавието на една такава ,за да ти я препоръчам. Давам пример с такива хора : Чичо ми беше пред парламента ,когато го "обсаждаха" и беше един от тези ,които замерваха излизащите под полицейски ескорт политици на червените.Е ....обясни ми какъв глупак е бил и как единствено с тъга гледа назад към онези години.Практически повечето хора на около 30-40 с които съм говорил по този въпрос смятат ,че тогава е било по-добре.Майка ми образува политическото мнение във Варна и областта и говори с общо взето всичи "големи" български политици.....е и нейното мнение е такова.Аз собствено мнение не давам по въпроса ,изразявам това ,което съм чул и видял от хора имащи аргументация. Както и да е ,темата е за евродепутатите ,не за политиката като цяло или тогавашното време сравнено със сегашното ,спирам до тук. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наистина не бих желал да обидя точно майка ти или чичо ти, но хората на 30-40 години са първото поколение, което получи нещо хубаво от разпадането на стария режим. За съжаление не бяха много тези, които се въползваха. В този смисъл, да си на тази възраст и да си спомняш с тъга за времето преди това говори само лошо за теб.
Цитат Има съвсем различна причина за падането ,дори американците пишат книги за това ...само трябва да намеря заглавието на една такава ,за да ти я препоръчам. Очаквах да не четеш американски книги, защото ги мислиш за долна анти-комунистическа пропаганда. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Много се изхвърляте с този антимунизъм, както винаги. Мойто мнение е, че в общи линии не сме видели добро от никого. Социалистическият строй преди 89-та го определям като замазване за очите, макар че това май е единственият период когато държавата е полагала някакви грижи за народа. Това е неоспорим факт. След 89-та се изредиха правителства с красиви обещания, малко от които се реализираха в действителност. Костов си накраде, но кой не го направи обаче? Според мен няма начин да доживеем да видим политик, чиято сновна цел да е благоденствието на народа или политическа сила, около която няма да няма обръч от фирми. Защото просто по този начин е невъзможно да се изкачиш. И проблемът не е в "скапаната държава", както някои ще кажат. Уверен съм че ситуацията е такава навсякъде. Основния проблем, струва ми се, е че народът прекалява с очакванията. Все се чака спасител. Това си пролича най-крещящо около обещанията на Симеон да ни оправи за неколкостин дни.
"Никой няма да те спаси, ако не го наприш сам." А това че много хора си спомнят с добро периода преди 89-та си е вярно. За по-възрастните е по-лесно обяснимо. За тях смяната на режимите е дошла в момент в който те вече са били на възраст и свикнали с подредбата на нещата... най-малкото. Тоталната промяна ги оставя в небрано лозе. При по младите, споменатите 30-40 годишни (аз бих казал 40-50), положението е по-друго, наистина. Вместо обаче да започвате с изказванията за интелекта на хората е редно да се замислите малко. Приказките за комунизма като за абсолютно и престъпно зло заслужават подобни определения за интелекта на бълващите ги. Най-малкото защото продължават да са все така разпалени почти 20 години след краха на соц-строя. Писна ми да пиша... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Очаквах да не четеш американски книги, защото ги мислиш за долна анти-комунистическа пропаганда. Това ,че не съм нацист ,не ме прави комунист ....не съм такъв ![]() Beerzebub най-точно каза нещата ,няма какво да допълня като цяло. -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предполагам, че Сашо визира основно моите писания, но не виждам да съм изкарвал комунизма "престъпно зло" или нещо подобно. Дори напротив, просто режим, който загуби битката по обясними и доста очевидни причини. Разбира се, има и доста аргументи, с които би могъл да бъде наречен и престъпен, но това е друга тема, която аз лично не засягам в момента.
Цитат Това ,че не съм нацист ,не ме прави комунист ....не съм такъв wtf? Не помня да съм те наричал нито комунист, нито нацист. Поради възрастта ти, бих те нарекъл "объркан" вместо, което и да е от двете по-горе. Но и "объркан" не съм те нарекъл засега. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре казано! ^^
|
|
![]()
Коментар
|
|
Днес завършват предизборните кампании. Ще изкажа кратко мнение за тях.
Единствено кампаниите на ДСБ и БНС ми се сториха смислени и реалистични. Е, предишни години се е случвало да няма и нито една партия, която в предизборната си кампания да покаже реализъм, но както и да е. Останах разочарован от ГЕРБ, но това няма да повлияе на избора ми за глас. БСП също имаха глуповата кампания. Това безспорно бяха изборите, за които са похарчени най-малко пари. Мисля, че това е сравнително лесно обяснимо. Бих си позволил да се направя предположение за изхода от изборите... но има известен шанс да изглеждам смешен след няколко дни, така че ще пропусна. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
Цитат Единствено кампаниите на ДСБ и БНС ми се сториха смислени и реалистични. Е, предишни години се е случвало да няма и нито една партия, която в предизборната си кампания да покаже реализъм, но както и да е. Останах разочарован от ГЕРБ, но това няма да повлияе на избора ми за глас. БСП също имаха глуповата кампания. Няма такъв филм. Не можеш да говориш за реализъм, след като от дълбок опит, много отдавна вече знаем, че точната дума е "обещания", а производното на тях в последствие е ХУЙ СПЛЕСКАН, защото объл влиза по-лесно ![]() Считай, че просто ти се е сторило и не позволявай това да ти дава наклон на... знаеш вече ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преди малко разгледах сайтовете на част от партиите, участващи в изборите за евродепутати и се спрях на СДС. Бях впечатлена от биографиите на депутатите от ГЕРБ, но просто не мисля, че имат достатачно политически опит. Както казах, тези на СДС ми се струва, че най-добре ще се справят(не само защото съм с десни убеждения мисля така), но едва ли ще спечелят те.
![]() Ето един линк към списъка с евродепутати на СДС. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Петър Стоянов... няма да чета нататък...
-------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Единствено кампаниите на ДСБ и БНС ми се сториха смислени и реалистични. Е, предишни години се е случвало да няма и нито една партия, която в предизборната си кампания да покаже реализъм, но както и да е. Останах разочарован от ГЕРБ, но това няма да повлияе на избора ми за глас. БСП също имаха глуповата кампания. Няма такъв филм. Не можеш да говориш за реализъм, след като от дълбок опит, много отдавна вече знаем, че точната дума е "обещания", а производното на тях в последствие е ХУЙ СПЛЕСКАН, защото объл влиза по-лесно ![]() Считай, че просто ти се е сторило и не позволявай това да ти дава наклон на... знаеш вече ![]() Момче, определено не изглеждаш като човек, който би могъл да ми обяснява, нали го осъзнаваш? ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХА ...БУУУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
МУУУУАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА ХЪХЪХЪХЪ ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Осъзнавам единствено колко ти не си наясно с нещата
![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Определено съм доста по-наясно от теб. Но за разлика от теб си запазвам псувните и коментирам. Както виждаш, хората и се смеят. Това значи, че си смешен
![]() А постовете ти тук говорят и за това, че си тъп. Да си тъп и смешен винаги е лоша комбинация ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Ето ви предположение за изборите - избирателна активност 10-12%
![]() Ха да видим ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Най-ме е яд, че заради тия избори ще се пека като гущер на припек задето преместиха кръга в "А" Група в 16:30
До та ми се изчерпва мнението |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера НДСВ си правиха кампанията... Глория, Дони, Нети... няма да гласувам за тях. Продължавам да стоя зад тезата, че сестрите в Либия са правилният избор. Защото то си е вид протестен вот. А Петър Стоянов в листата на СДС... бла...
|
|
![]()
Коментар
|
|
Определено съм доста по-наясно от теб. Но за разлика от теб си запазвам псувните и коментирам. Както виждаш, хората и се смеят. Това значи, че си смешен ![]() А постовете ти тук говорят и за това, че си тъп. Да си тъп и смешен винаги е лоша комбинация ![]() Още един пикльо, решил да се прави на чичко ![]() Ти дори не правиш разлика между пцувня и епитет и изобщо използването им ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Осъзнаваш ли, че с всеки пост изглеждаш все по-тъп и по-тъп?
В този смисъл е подходящ момент да млъкнеш ![]() БУХАХАХА!!!!!!!!11 -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вчера НДСВ си правиха кампанията... Глория, Дони, Нети... няма да гласувам за тях. Продължавам да стоя зад тезата, че сестрите в Либия са правилният избор. Защото то си е вид протестен вот. А Петър Стоянов в листата на СДС... бла... Ако те спечелят най-много места какво ще се случи с тях ? -------------------- The music is just like that: it’s a hope to stay for just one more day.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това със сестрите е пълна глупост според мен.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига агитирали. Днес и утре е незаконно............
...........ШИБАНИ КОМУНИСТИ!!!!!!!!11111 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз така мисля ,но какво се очаква да се случи ,ако те бъдат избрани ?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 09:03 PM |