![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
Здравейте. Казвам се Гого на 14 съм. Обичам да излизам с приятели, да се разхождам. От към музика обичам поп и пънк. Любими групи са ми: Линкин Парк и Токио Хотел. Обожавам ги, искам да бъда като тях!!! Имам двама братя но те слушат чалга
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
ЕМО..!?
![]() хах готин ник ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Уау
![]() ![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
![]() ![]() Хай. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 20-May 07 Потребител N: 2092 ![]() |
Радвам се че ме посрещате добродушно
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти!
Тук сродни души - много! Зависи вече коя по-сродна от другите ще се окаже ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Ти какъв си кретен
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не мисля че е нужно да ме наричаш кретен. Не съм ти казал нищо лошо, че да ме нападаш.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Йооооооо!
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Имам чувството че ми се подигравате с тея картинки със самоубийство
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
А аз имам чувството, че малко си сбъркал мястото. Нищо против Linkin Park и Tokio Hotel, но тук говорим за метъл и рок.
![]() Както и да е, добре дошъл. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че те Линкин Парк са си метъл. Даже се доста тежки !!! Много ме кефи вокала как крещи злобно супер еее!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Факт е че групите не стават...но си прав че някой реагират твърде грубо.... а тези групи не може да ги наречеш Метъл ...нещо друго слушаш ли ...Кажи, можем да ти предпоръчаме някоя не толкова отвратителна банда която да ти хареса
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Чуй Behemoth примерно и ела пак да си говорим кои са тежки
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Мен ми стана смешно... Между другото Честър от Линкин парк, някой път наистина много злобно крещи! Целия се зачервява и изпотява!
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Имам чувството, че някой ни прави скрита камера тук. Да е жив и здрав. И приятно четене (и писане) на новодошлия.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е какво, може наистина да ги харесва
![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
ахахахаха педал-емо. ЛП били тежък метъл. Много ясно че ще ти се подиграваме, нали си смешно емо депресар = смешен чалгар. Пък иначе долу чалгата хахахаха. Отиди при дневничето си да те утеши от тези злобни груби нападки. И по внимателно с бърснарските ножчета и вените, че ще вземеш да станеш като Токио Хотел. "Погребан в цици" наб си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре бе хора наистина ли смятате че така трябва да нападате момчето!...Съвсем нормално се представи и не се заяжда, осъзнайте се !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^Естествено ,че не смятаме.Пичът не се заяжда с никой и си търси сродни души слушащи метъл
![]() Имам чувството, че някой ни прави скрита камера тук. Да е жив и здрав. И приятно четене (и писане) на новодошлия. Че те Линкин Парк са си метъл. Даже се доста тежки !!! Много ме кефи вокала как крещи злобно супер еее!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Linkin park копелеее, усещам злобатааааааа... Но все пак всеки си има вкус, ако ще и емо да е !Mangalf, остави го момчето, той си знае най-добре какъв е, но явно не знае какъв стил са любимите му групи.
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 930 Регистриран: 19-May 07 Град: Zayohalla Потребител N: 2088 ![]() |
предръзсъдъци юбер алес! Не можете да ме убедите, че момчето е нормално след като слуша ЛП и си търси сродни души Метъли. ОМГ МЕТЪЛИ. Не понасям хора които се самоопределят като метъли, а пък са си чисти емота. Не ги понасям просто. Както тъщата и зета не се понасят, както свекървата и снахата не се понасят, така и аз и емотата не се понасяме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Емотата са достатъчно наказани...Какъв трябва да си според теб, за да си емо?? Заеби. Пък и той не е казал,, аз съм бахти метъла''. Каза, че слуша поп и пънк, и че търси сродни души. Това, че е объркал мястото, не значи, че трябва да го смажем от обиди.Основната глупост, която каза е, че Линкин Парк са бахти ,,тежкия метъл'', но всеки има право да е невеж!
-------------------- Cry for God when your life was ending
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Blood fetishists ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1133 Регистриран: 20-September 06 Град: Няма такова... Потребител N: 1579 ![]() |
Linkin Park=Омраза!ГНЯВ ГНЯВ!МРАЗИ ВСИЧКО!!!!
![]() Здравей ^^. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко се натъжих. Мислех че поне в тоя форум няма да ме наругаят.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
^Вече е 100% сигурно ...
И аз незнам какво е Емо ?! ...и ника ти верно е велик! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко се натъжих. Мислех че поне в тоя форум няма да ме наругаят. ![]() ![]() За пореден път показваш че си пикльо. Уоооо горкото детенце недей да плачкаш че лошите неразбрани гадини нараняват чувствата ти с обидните си думички... Мама каза такива хора да не ги ебавам много много. Драгънтиър, естествено че не се заяжда! Ти виждал ли си емо да се заяжда? Бийонд дъ миднайт сън, кефиш ме. Не си бавен. Само дето малко хипарски подхождаш към мухльото. то бива бива пийс, ама с пийс нищо не се оправя. Приемай го като искаш - аз не съм толерантен и не ме е срам от това. към заровения в цици: поне в тоя форум?!? Щом даже и в твоите чалга форумите те нареждат не знам защо си мислиш че метълите ще те харесат. Точно така. ЛП са чиста неподправена чалга. Само че западна. Келеш си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Welcome to Reality, нищо чудно че мнението на хората като кажеш метъл е
![]() Ама така е, някой хора като цял живота са ги е..ли, е...али, сега интернета им е перфектна възможност да се покажат колко са велики... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Mangalf май си от бруталните металисти дето мразат всичко и всички ?? Хахахаха бахти смешника си, No tolerance яко. Тука най яките метали пишат май ? И ника ми е готин много ясно. Аре лапайте . и ПО ЗДРАВ: http://vbox7.com/play:c1212041 хахахахахахахахахахаха
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
това към мен ли беше? Да знам дали да отговарям.
Едит: Към путльото: Добре че говориш с доводи и доказваш правотата си. Спокойно, лесно е да си страхливец и да псуваш наляво надясно като не знаеш как да се защитиш. Бягай да си режеш вените. А колкото до това колко съм тру. Ами не съм много тру. Просто достатъчно че да разпозная лекето от свестния човек. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:04 AM |