![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Такааа... надявам се от името сте разбрали за какво е темата
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А сега наздраве ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Сефте ревах на песен много много малък, докато слушах на живо изпълнение Hey You - Pink Floyd и после на House of the rising Sun... беше на морето...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Вкарах го. Цък. Историята се изчерпа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Гледал ли си клипа на The house of the rising sun
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^^ +1, не е тех хардъст хяхях ;p
Иначе на 5 годинки за пръв път се треснах с шейна в електрически стълб, оттогава не съм пробвал пак. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
На мене на 5 ми разбиха главата в детската градина на ... пианото ... Сигурно затова съм толкова музикален
![]() На 11 се влюбих в китарата на приятел, та изврънках наш'те за коледен подарък ... На 13 пък обикнах една ... китаристка ![]() На 16 съученик ме открехна за "Колелото на времето", а на 17 за първи път ме заведоха в компютърен клуб. На 21 се сдобих с домашен компютър, а на 22 си взех Елката на изплащане ![]() ![]() EDIT: Еее, за сефте забравих да спомена едно важно събитие ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
То това си е once in a lifetime experience, наистина.
![]() ![]() Аз пък на 22 за първи път написах нещо във форум. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
А кога направи първия фраг?
![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944 ![]() |
Аз за първи път пуших цигара на 6
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
За пръв път пих бира на 5 или 6 годинки. Абе Маги, да не обмисляш да се сефтосаш? Рано ти е...
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Такааа... надявам се от името сте разбрали за какво е темата ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А сега наздраве ![]() Така кат гледам темата нещо неще... като стане въпрос за секс и всеки се скътава... може ти да разкажеш нещо, за да потръгне. ![]() Иначе при мен няма мн за разказване. Стана неочаквано и бързо! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
За пръв път се напих като бях на 4.. с халба бира която дядо ми даде да пия
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 155 Регистриран: 24-July 06 Град: София Потребител N: 1474 ![]() |
За първи път се разписвам в такава тъпа тема
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 135 Регистриран: 25-August 06 Град: Пирдоп Потребител N: 1529 ![]() |
за първи път седнах пред компютър, когато бях на 9
за първи път се напих когато бях на 15 (поражения - трудно ходене и бързо заспиване =) ) баних най-добрия си приятел когато бях на 10 о.О ей богу.. за първи път виждам такава тема ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Ала Бала ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 613 Регистриран: 21-October 06 Град: Бургас Потребител N: 1634 ![]() |
За пръв път сложих обувки с ток на бала си
![]() ![]() За пръв път ходих на концерт на 13 /на БТР/. Нямам много спомени от него... За пръв път стрелях с пушка на 6 ![]() ![]() ![]() -------------------- Endless rain, fall on my heart In this wounded soul. Let me forget all of the hate, all of the sadness |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Така кат гледам темата нещо неще... като стане въпрос за секс и всеки се скътава... може ти да разкажеш нещо, за да потръгне. ![]() Не знам как е със скЪтаването, но в случая, май си е чисто скАтаване. -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Сефте, поправи момичето в тази тема
![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
За пръв път пих бира на 5 или 6 годинки. Абе Маги, да не обмисляш да се сефтосаш? Рано ти е... Ммм не съм репшила да сефтосвам... ![]() За първи път се зарибих по метъла през ваканцията втори за трети клас (на 9) когато бати ми пуска Brothers Of Metal ![]() За първи път се напих на 5 с чаша вино ![]() Тази година за първи път мечта ми се сбъдва и аз не отивам на концетра ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 18-July 07 Град: Варна Потребител N: 2226 ![]() |
За пръв път си спомям прекрасно, ми беше с дясната ми ръка.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
За пръв път правих секс...миналата година. И не стана
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Сефте чувам правене на секс без да е станало....
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Хахахаха, това ми напомни за първия ми и-мейл - отне ми ПОЛОВИН час да го напиша а не беше кой знае колко дълъг
![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
^^ Който има желание да направи тема. Ще преместя съответните постове в нея.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
e, ся пък ще ме караш да правя гимнастики в 12:22
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като заговорихме за сефтето с нета , ето извадка от Q-то ми:
Цитат Reg date: Wed Jan 01 1997 00:00:00 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 436 Регистриран: 27-August 04 Град: Пловдив Потребител N: 599 ![]() |
Ахаха, аз за пръв път пих ракия преди да тръгна на детска градина, трябва да разпитан наще на колко години съм бил. PWNGE
![]() -------------------- Влез ми в положение, да ти не влезна аз (отазад)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() WARLORD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1193 Регистриран: 15-October 05 Град: Шопландия Потребител N: 976 ![]() |
Аз не помня последните пъти, вие за първите ме питате.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
За първи път го направих това лято.Беше на фестивала "Рок и Адреналин"в родния ми град.Спомням си го много добре.Много ми хареса и след това го повторих няколко пъти.Подразни ме че тя беше леко топла...и горчива...дам на 14 за пръв път изпих цяла бира
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() айде сега утрепете мъ с камъни... -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Ама наистина всеки се скатава на тема SEX кво толкова са притеснявате никоиняма да ви лапне
![]() ![]() Хайде аз ще отворя темата дано има и други кдито не ги е "срам" от СЕКСА. Моя пръв път беше много хубав тогава бях на 17. Момчето(с което и до ден днешен сме заедно) така ме предразположи (де да бяха всички така нежни и мили, но уви има и изключения за съжаление на нежния пол) в смисъл, че беше мил, докосваше ме нежно, абе с две беше незабравимо ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
За първи път го направих това лято.Беше на фестивала "Рок и Адреналин"в родния ми град.Спомням си го много добре.Много ми хареса и след това го повторих няколко пъти.Подразни ме че тя беше леко топла...и горчива...дам на 14 за пръв път изпих цяла бира ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() айде сега утрепете мъ с камъни... Имаш късмет че не е била разказирана ^ miroslava_dinova късметлийка ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Crack The Skye ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 722 Регистриран: 11-March 04 Град: София Потребител N: 424 ![]() |
за пръв път напипах голо женско дупе в детската градина, сигурно съм бил на 3, останалите спяха а ние с момиченцето се пипахме
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Сефтето ми в програмирането беше през 1990-a на езика BASIC, на един ужасно стар Правец 82 (:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
^На мене сефтето ми в това отношение беше малко по-късно...началото на 1996-та.
Компютъра беше Правец 16. ХТ, Процесора не се сещам 80086 или 80088 беше, 640kb RAM, 20MB HDD. И езика беше майкрософтски QBasic. Малко по-късно, същата година направих и сефтето на Pascal. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Ама наистина всеки се скатава на тема SEX кво толкова са притеснявате никоиняма да ви лапне ![]() ![]() Хайде аз ще отворя темата дано има и други кдито не ги е "срам" от СЕКСА. Моя пръв път беше много хубав тогава бях на 17. Момчето(с което и до ден днешен сме заедно) така ме предразположи (де да бяха всички така нежни и мили, но уви има и изключения за съжаление на нежния пол) в смисъл, че беше мил, докосваше ме нежно, абе с две беше незабравимо ![]() ![]() ![]() Другия вариант е да те беше счупил от бой... пак щеше да си вземе своето ахах ![]() ![]() За първи път хванах китара на 16 години... и от тогава съм влюбен в нея ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Емм първия ми път на река Васка секса (ако някой е идвал по тия краища значи я познава
![]() бех почи на 14 ![]() За пръв път правих секс...миналата година. И не стана ![]() Врещяла си като приклещена нали ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не си спомням да си ме ебал, че да знаеш.
-------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
^ :getting_horny:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Сефтето на планина беше на Рила преди 8 години... Първия връх беше Еленин - на 20 минути от Мальовица
![]() Това бяха времената ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^ Аз вече не си спомням къде за първи път отидох на планина
![]() Иначе бях на 5 годинки...а как ми се ходи отново, дано другата година да се организира нещо ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Е то и мен са ме водили нашите на Витоша като съм бил на 5, но това си беше "голяа планина" - 8 нощувки и преходи. Ако тогава знаех само на къде ще потръгнат нещата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз говоря за походи като бях на 5-6 годинки, тогава почнах
![]() ![]() А като бях на 5 какви какички се грижеха за мееен ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Брей, ти си вече дрт планинар...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не...някъде като бях на 13 спряха походите, нещо се разми работата...иначе беше доста яко, но съм им досаждал доста на горките сигурно, бях най-малкия, и си спомням как в хижа Безбог ги врънках да играем на "Не се сърди човече"
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Think I'm Just Happy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1368 Регистриран: 19-January 06 Потребител N: 1121 ![]() |
Не си спомням да си ме ебал, че да знаеш. Хех на човек му стигат точно 3 бройки за да са му ясни още много неща освен това. А за ебането ти повдигна въпроса ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Много си тру бе, троянски
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епа не бе ама си е така
|
|
![]()
Коментар
|
|
хехееее, видело се куче у чешире, па се уфатило у оро
![]() всъщност си трайках културно -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
|
|
![]()
Коментар
|
|
За първи път хванах китара на 16 години... и от тогава съм влюбен в нея ![]() ![]() ![]() А аз през зимата на 2006 на 12 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Сигурно съм била на 3 години...В службата на майка ми...Е, там за пръв път видях компютър, даже и някаква игра с едни човечета дето ядат череши имаше:P
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
^ Като се спомена за игри, се сетих за първата ми среща с тях. Годината беше 1996-та, а играта беше Prince of Persia. Същата година хванах и Heretic, която все още ми е една от любимите игри.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Друго си е обаче да ги откриеш с "Дракончето Спиро" на Плейстейшън \m/
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първата ми игра на Плейстейшън беше Херкулес.. и бях много добра
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
на 13 за пръв път си дръпнах от цигара..не ми хареса
на 14 се напих с червено вино на 15 си купих първите барабани...Амати....комшийте ме намразиха на 14 си записах първата метъл касета, по 30 мин Manowar "Sign of the Hammer" & Twisted Sister "Come Out and play" на 16 за пръв правих секс или нещо подобно......абе секс си беше на 21 ми се роди първия син на 28 за пръв път седнах зад PC....справих се зле на 13 се научих да карам колело е, това е горе долу -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
на 15 си купих първите барабани...Амати....комшийте ме намразиха Наборе, и аз мисля да купя на малкия барабани, щото го влече детето, а комшиите така или иначе си ме мразят. Наздраве. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
Направо му вземай, не мисли, кефа е голям, пък и ако има и талант е мерак супер !!! айде по едно за децата
![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто виждам как в бъдещето децата на Асен, Милен, Веси и Телия ще направят една яка банда
![]() Разпределяйте им инструментите, да не стават фалове XD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Даааа, а ние ще сме им менаджери и ще им прибираме парите!
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Михаил ще го правя вокал, има най-малко да мъкне по концерти...знам аз, мамата ми ебаваха тея барабани !!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 21-January 09 Град: София Потребител N: 3215 ![]() |
Тази година за пръв път бях на "Цвете за Гошо " беше ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А колкото до въпрсаа с секца - ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
^ Оо, и аз за първи път тая година. ;р
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Когато бях на 3 за пръв път играх на Нинтендо. Ще да е било през 1994. А и тогава някъде за пръв път чух металика и много ме изкефиха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
За първи път се влюбих на 12. Седяхме на един чин и живееше в отсрещния блок. Обаче първият ми път не беше тогава и с въпросния.
![]() -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
За първи път чух "Crack the Skye" на 1-ви март 2009. От тогава всеки ден го слушам.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Набих маймунката за пръв път на 15.
Цитат От тогава всеки ден... Гагагага... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
За първи път чух "Crack the Skye" на 1-ви март 2009. От тогава всеки ден го слушам. Хах. Това като оня дето 2 години слушал всеки ден Нострадамус на Джудас. И един ден замалко да не успее щото бил за риба, та се прибирал на бегом ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
На 2 години за първи път ме заведоха на моренце.
На 4 години за първи път играх билярд. На 6 години за пръв път яздих конче. На 8 за първи път запалих цигара, бях с тате. Първия пиърсинг си го направих на 12. На 13-14 за първи път замъкнах момче в нас да го запозная с наще. Хах, тая вечер все някакви стари снимки гледам и за такива неща се сещам ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Само за пушенето те бия, бързо се развиваш, моме
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Голяма ли хвалба ще да е, ако се сетя за това, и просто го спомена? За мен е равносилно с това, че за първи път обух кубинки на 5 или че първата ми тренировка по баскет беше 2004.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
А ние откъде да знаем за теб на какво е равносилно? На мен не ми изглеждаше и не ми звучеше добре, откъдето и да го погледна. Моят син (да е жив и здрав), ако запали цигара на 8 и аз разбера (да не говорим ако присъствам (то всъщност няма как да стане, ако присъствам)... дупе да му е яко!!!)
-------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Само дето вуйчо като ми набута цигара на 10 в устата, пална я и аз се задавих и я изплюх, той каза - виждаш ли колко е гадно, да не пушиш сега!
И има ефект - не пропуших до 17... поради разни причини. Въпроса е не в хвалбата на колко си запалил първата цигара, защото от нея до същинското пристрастяване може да има интервал от години. Недейте да скачате като опарени, това е просто ПЪРВАТА цигара, а не началото на периода от по две кутии на ден... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Хахаха, четейки си спомних кога за пръв път носих кубинки - на 6, и бяха някакви мини-мини, правени специално за деца
![]() ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
за пръв път осъзнах нинджитсу аурата на град Бургас преди 2 дни.
оттогаз насам всеки ден се уверявам в нея О.о -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Нищо не съм правил за пръв път, всичко ми е е старо.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Те, днеска за сефте си качил Linux на компа и сега съм като индианец пред пишеща машина
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
първото ми изпикаване е било върху медицинската сестра, която ме е поела от корема на майка ми
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Офтопик - изпикал си се преди първата си самостоятелна глътка въздух?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Това вероятно обяснява защо се опитва да пише ревюта преди да е слушал музиката.
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Набих маймунката за пръв път на 15. Много късно бе! Аз на 10-11 някъде. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
13
![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Преди три години за пръв път пипнах китара.
![]() Първата песен,по която буквално полудях беше Smells like teen spirit. Наскоро се издъних на концерт,също за пръв път. ![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Друго си е да си признаеш на маса от 20 набора, че си девствен ;д
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Голям си :Р
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 57 Регистриран: 3-November 09 Потребител N: 3614 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
На първия си концерт с първата банда преди 6 години си забравих всичките сола от притснение
![]() Първия ми бой със съученици беше в 4-ти клас. Поспрях се чак в 11-ти, където 3 момчета ме набиха бая здраво.... Първата ми (и да се надяваме последната) катастрофа (миналата година) беше с камион на МВР в София на Красно село ![]() Първия пост, който видях в този форум беше на blood относно представянето на някоя съфорумка ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
На първия си концерт с първата банда преди 6 години си забравих всичките сола от притснение ![]() Импровизации ли вкара? ![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Наложи се
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 98 Регистриран: 6-July 09 Град: The dark lake. Потребител N: 3490 ![]() |
За първи път ударих някого на 5 - с флумастер по главата едно дете от детската. Още помня как стоварвам онзи червен флумастер върху невинната му главичка. ужасна съм била!
За първи път се напих преди 3 години - на 16... от половин наливна бира. За първи път се влюбих в човека, с когото бях като се напих за първи път. За първи път се смях на песен от началото до края преди 5 дни. ![]() Aй стига толкоз! I feel stripped! ![]() -------------------- Aliis laetus, sibi sapiens...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тази година за първи път ходих в София и разбрах че наистина е адски гаден град! Но също така и за първи път отидох на концерт.. след който не можех да се движа, но поне си направих кефа:)
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Тази година за първи път ходих в София и разбрах че наистина е адски гаден град! Ахах, селски комплекси ftw! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 15-June 10 Потребител N: 3863 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^&^ Селски кореняци от Шопия, смотаняци.
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 15-June 10 Потребител N: 3863 ![]() |
Абе, балък ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ ЧЕ СИ ДАЛ 20 ЛЕВА ЗА 500 МЕТРА С ТАКСИ?! ХАХАХАХАХА
да ти серем на родата шумкарска, селянче |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да бе, представяш ли си...при условие, че за тия пари ти духаш на цялата ти рода аахахаххаха
Не ги забрави тия 20лв, че от всичкото нагоре, аз ги дадох, жалкар. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
каквото и да напишеш ти си оставаш онкоболен, КОЙТО Е ДАЛ 20 ЛЕВА ЗА 500 М с такси. хахаха НЯМА ТАКИВА БАЛЪЦИ и СЕЛЯНИ. Пловдив на кафево!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вади вената и ти пич, за да правим кафявото парти.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Абе, балък ТИ ОСЪЗНАВАШ ЛИ ЧЕ СИ ДАЛ 20 ЛЕВА ЗА 500 МЕТРА С ТАКСИ?! ХАХАХАХАХА да ти серем на родата шумкарска, селянче К'во стааа уе, БАТЕ? Расте ли пишката? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Ахахах, купон!
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:22 AM |