![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Здравейте!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Здрасти, Метълке
![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1106 Регистриран: 28-April 06 Потребител N: 1315 ![]() |
Здравей, тайнствена Метълке!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Здравей!.... добре дошла
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Хейдра, сестро метълка!
А дано си прекараш хубаво тук ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 183 Регистриран: 16-August 07 Потребител N: 2288 ![]() |
Благодаря, благодаря на всички!!!
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1776 Регистриран: 1-November 06 Потребител N: 1653 ![]() |
Здрасти, кажи една, две любими групи.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Gama ray, Blind Guardian, Maiden, Rhapsody, Helloween ... твоите кои са?
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Hammerfall
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еее, Hammerfall и мен ме кефят много - Hearts On Fire, Hearts On Fire
Burning, burning with desire ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Ха, добре дошла и от мен. =) Много, хм, тайнствено представяне, но пък си изредила жестоки групи. Можеш и да хвълиш едно око на материалите в сайта. Приятно писане и Keep on rollin'
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In search for my Eloise... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3314 Регистриран: 16-October 05 Град: Планета тип 13 Потребител N: 977 ![]() |
Други любими групи са ми Manowar и Nightwish. Какво мислиш за тях
|
|
![]()
Коментар
|
|
Други любими групи са ми Manowar и Nightwish. Какво мислиш за тях ![]() Охо, какво да мисля за тях и двете много ми харесват! Особено пък Nightwish - еее, с Таря по-си ме кефеха и ще ми липсва, заради симфоничността, която тя придаваше на групата! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Stage
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Farts on fire, Farts on fire...burnin` burnin` with desire....
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Не се ебавай с любимите ми групи бе
![]() Цитат Stage ![]() Какво? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Стейджи даже си купи тениска на Хамърфол, аз го видях. Въобще, ако дойдат тук той ще е на първия ред...
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Не им завиждам на тия от фтория ред, дано си вземат противопожарни средства...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Здравей и на Теб!
-------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 128 Регистриран: 23-July 07 Град: dolni dubnik obl. Pleven Потребител N: 2245 ![]() |
Здрасти и добре дошла във форума. Дано ти хареса тук
![]() -------------------- miroslava dinova
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хехе, благодаря ви за посрещането!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 49 Регистриран: 20-June 07 Потребител N: 2152 ![]() |
Едно Хелоууу и от мен!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Gama ray, Blind Guardian, Maiden, Rhapsody, Helloween ... твоите кои са? ![]() Моите любими ![]() Здрасти! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Само такааа!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 314 Регистриран: 4-August 06 Град: софия Потребител N: 1490 ![]() |
здрасти,мисля че доста късно пиша в тематата ти, но нищо
![]() ![]() ![]() -------------------- Faith is taking the first step… it doesn’t matter if you don’t know the outcome, it doesn’t matter if you’re afraid. If you’re afraid. GOOD. Because it means you really want to get there. So that will motivate you to take that first step…. So what’s important is that you take that first step --- as long you know where you are going and where you want to go. And you want it so bad ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, да, развихрих се, защото в момента имам повечко свободно време!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Хах, Gamma Ray не се ли спелува така ? А не с едно M
![]() ![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 55 Регистриран: 11-August 07 Град: Пловдив/Габрово Потребител N: 2276 ![]() |
Мойте любими групи не се споменават в тая тема, за това реших да се отбележа и аз (поне мен да ме има).
Та, добре си дошла (и добре си си отишла (няма майтап - това го пише на табелата за изход от Габрово ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хах, Gamma Ray не се ли спелува така ? А не с едно M ![]() Ааа, вярно, ми много ясно, че е с две, ама от бързината явно съм изяла едното m! ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 72 Регистриран: 21-August 07 Потребител N: 2292 ![]() |
Е, се тая, важното е че слушаш Gamma Ray ! Yeah!
![]() -------------------- Земята се върти толкова бързо, че хората превъртяха.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 01:08 AM |