![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Може ли да няма още тема за този албум? Аз съм наистина повече от приятно изненадан, очаквах нещо много слабо, а КАКВО получихме. Наистина един от най-силните пауър албуми за тази година! Колкото повече го слушам, толкова повече ми харесва и е наистина толкова разнообразен, че няма писване.
![]() Edit: Само не мога да разбера защо двете най-добри песни са последни. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Айде аз да сефтосам темата тоя път:
Ще кажа, че албума страшно много ми допадна, макар че и аз не очаквах нещо зашеметяващо. Честно казано, в първите слушания, втората половина от албума изобщо не ме заинтригува, даже се чудех защо всички бавни песни са натъпкани там. Но пък както знаем: "Повторението е майка на...знанието". Още един плюс за албума е, че ми хареса в момент, в който изобщо не ми се слуша пауър. Бих го окачествила като Препоръчителен ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз се чудя как може най-якото парче в целия албум да е японският бонус!
Separate Ways! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 496 Регистриран: 30-May 07 Град: Царевичака Потребител N: 2116 ![]() |
Господ здраве да му дава на Wolfheart дето ми даде торента за албума! lodborg си го каза - свежарка отвсякъде! Андрейчо се е представил доста на ниво и тая Лунна соната, откъде я избара, да се разплаче човек ...
![]() p.s. някой да заключи темата овреме, докато наш'та Арматурна девица не се е изказала още!!! ![]() -------------------- Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз друго не съм очаквал от Батко Андре.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Невероятен албум! Браво на Андре, изпипан е отвсякъде, свършил е прекрасна работа. Не може да се каже, че имах кой знае какви очаквания, но това направо ме отнесе, още се питам как може да е направил нещо ТАКОВА
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
На първо слушане е ОК, повече след като ми омръзне да въртя новият Елвенкинг, дотогава... малко неща ще могат да влязат а уинампа ми!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
-------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Мислех си, че това само мъжете могат да го правят ...
![]() Албумчето е много стойностно! Особено последните песни ![]() ![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Страхотна работа е свършил Андре
![]() ![]() От сутринта го слушам непрекъснато и не вярвам днеска да се пусне нещо друго ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Цитат тая Лунна соната, откъде я избара, да се разплаче човек ... Тая Лунна Соната още в края на 80-те я избарва, това сега е преработка. А, Росене, нека не забравяме (освен, че Хюго е надобрял) участието на двама важни чичаци в проекта: Sasha Paeth и Roy Z ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Господ здраве да му дава на Wolfheart дето ми даде торента за албума!... Чувствах се задължен да го направя! Албума е трепач откъдето и да го погледнеш/изслушаш. -------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
^ егаси, щом ти казваш ше взема и да го изтегля
![]() Васке, къде се изнесе снощи...изпусна мелето... ![]() Цитат p.s. някой да заключи темата овреме, докато наш'та Арматурна девица не се е изказала още!!! ![]() Изаках се...изказах се де... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Еми, ние с Чичо Митко се изнесохме уж да говорим и то стана сто часа...какво стана в крайна сметка?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
King of Loss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1374 Регистриран: 11-February 06 Град: (¯`·._.·ÊntrØþîå·._.·´¯) Потребител N: 1155 ![]() |
Кфо може да стане с тъпи скинове, като са повече? Отваряха се за какво ли не, като накрая задружно решиха, че щели да ме тепат щото на чантата ми пишело Fishbone, а тва било Анти-Фа... ограничени малоумници. Айде щи разправям на лично пък после ще пиша и за албума.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Леле, какъв хубав албум! A New Moonlight е божественаю; Endeavour трепе с китарни рифове; Face The End е нежна,разкошен и успокояващ вокал; Rio трепе с ритъм...
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 223 Регистриран: 5-February 07 Град: Провадия Потребител N: 1842 ![]() |
Албума наистина е страхотен. Доста ми хареса....веднага е качва на плеъра да го слушам из улиците
![]() -------------------- Living For Metal - You Keep Us Going Living For Metal - We Hear You Rowing Metal Is Our Life |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 160 Регистриран: 25-February 07 Град: София Потребител N: 1920 ![]() |
Брилянтен албум. Супер разнообразен и направен с голямо майсторство.
-------------------- The ego drama unfolds
hopeless intrusion where nothing can be found strewn, the seeds were wasted on the innocent in awe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Много хубава тава. Няма да ми стане еталон за съвременен пауър метъл, но Matos е твърде голям - просто не е способен да запише нещо посредствено. Дано направи и втори солов албум след време.
-------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Браво бе, това е първата тема, която виждам напоследък, в която никой още не е оплюл албума
![]() ![]() Хайде и от мен мнение - Много хубав албум ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Изкарвам темата напред, защото от 4 дни почти плътно наново зациклих на албума, втълпил ми се е в главата и няма изкарване от там. Искам да изразя безкрайния позитивизъм, който ми дава този албум! Велика творба! Слушам го и не мога да му се нарадвам!
![]() -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе, някой (освен Braindead, предполагам), знаеше ли, че батко ви има нов албум? Изненадващо засяках "Mentalize" лийкнал и доста се учудих как изобщо нищо не бях чувал за това.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами, Венци, аз го чаках уж да излезе (да го слушам като бял човек), ама май няма да я бъде, щото то сега тепърва септември трябва в Бразилия да се появи официално, а пък нервите ми не са железни, хехех.
Да, много ми е интересно, защото има кавър на Куийн (а всички знаем батко Андре какъв фен е), отделно имаме и изпъление на Don't Despair. ![]() Ухх, седях, чаках, ти като казваш, че е лийкнал вече, ще го изслушам пък, няма как. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Добре де, накарахте ме да го сваля. Само дето у замунда го няма, а другаде не знам от къде се сваля..?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Таман преди месец-два се бях замислил няма ли да изкара младежът още някоя и друга баничка от фурната
![]() ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Я дайте линк,че аз не го намирам никъде.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Много е приятен новият албум, хареса ми. И първият го биваше.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аз моля за линк.
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Клик. Ако 192 kbps ви устройват, действайте.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тенк ю, суийтхърт.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 04:41 AM |